Путин обяви условие за рестарт на зърнената сделка, САЩ с военна помощ за Украйна за $1,3 млрд.

Руският държавен глава обвини западните страни, че открито са се облагодетелствали от зърнената сделка и са изкривили същността й

Обратно в новината

Коментари - Путин обяви условие за рестарт на зърнената сделка, САЩ с военна помощ за Украйна за $1,3 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

"САЩ обявиха нов план за военна помощ за Украйна, на стойност 1,3 милиарда долара" Направо си кажете, че BlackRock ги дават тези пари. И че са пазари да "купят", пардон :) "да инвестират в Украина" (или това, което остане от нея) след войната или след преговорите. А дали Лари е говорил с Путя?

Путин днес го каза много ясно: "Как было, уже не будет!"

"хотели как лучше вышло как всегда"

тва всъщност вийна ли е или просто си ги мерят?

Нито една от страните не е обявила война да другата, което съгласно военната наука и международното право не е война, а локален конфликт (нищо, че срещу Русия воюват повече от 50 държави)

Тъй като ООН е страна по зърнената сделка, редно е генералният секретар на ООН Гутереш да представи отчет за разпределението на украинския износ по страни, включващ, потвърждение за количеството и цената на внесеното украинско жито от всяка страна, посочена в отчета на Гутереш.

Този, ще затрие Русия с допотопното си мислене и диктаторският си нагон. Използва, всяко нещо, като оръжие, включително и продоволствието, за умиращите, от глад в Африка.

Що не вземат да си посадят жито, да си отгледат, ожънат и да си ядат? Или поне да си берат бананите и кокосовите орехи? Не мрат от глад, а от мързел.

Ти глупав ли си или се правиш на такъв. Тия дето гладуват по Африка, ако им видиш на какви почви живеят, и ги сравниш с украинския и руския чернозем, ще разбереш защо. Това че тия африканци са се случили да живеят там, не е по тяхна вина. Затова много от тях се опитват да мигрират към по-добри места за живеене. Абсолютно нечовешко и неморално е от страна на Путин да изнудва света с тези методи. Но накрая ще си го получи.Бог бави, но не забравя.

Ти сериозно ли мислиш, че изнесеното зърно е отишло в Африка и е раздадено на бедните и гладните ???? Верно ли ?

Май повечето украинско зърно НЕ отиде във Африка ..... а някой направи пари от него

Вова е велик. Най-великият държавник на всички времена. Направо се подиграва със западните помияри

Ако можеше да разбереш, колко си тъп, щеше да се гръмнеш.

с промития си и почти липсващ козяшки мозък, Дънинг-Крюгерче миризливо!

Абе те и за Сталин да разправяли същото. Много велик, баща на народите и т.н. После излезе че бил престъпник. Същия престъпник като Хитлер. Само дето е избил десет пъти повече хора. Всъщност това за бащата може и да е вярно. На колко народи е ебал майката...

И също като наследникът си на високият ръководен пост на руската империя го е било шубе за собственият му живот. Сталин де

Дам , всеки , който не е удобен на Запада е демонизиран . Аз вече не вярвам , че Хитлер е бил демон, какъвто го изкарват тези същите помияри , които скачат на Русия от векове .

велик, велик колко д ае велика една амеба.

Путкин не можа да разбере, че между Украйна и Чечня има огромна разлика. Дугина вече го разбра. Пригожин също го разбра, затова се отказа.

+

Факани крадливи и лъжливи краварски кенефи! Докато хората умират от глад в Африка, европедалите и лудите краварски говеда от кочината Америка си пълнят гушките с кървавите пари изкарани от препродажбата на пшеницата!

проста зомбирана копейка, путкин=убиец! Скапани русороби, отивайте с еднопосочен в матушката си при алкохолиците и си живейте в блатния росийски мир!

Щедрост по американски- дават помощи, които обаче други ще трябва да осигурят и платят. Ноооо,... под тяхната егида.

Изкилифинчена информация. По подписаното от ОоН, Турция, Русия споразумение, прекратяващата страна е длъжна да уведоми ООН ТРИ МЕСЕЦА предварително. Русия спира сделкат. И очаква в рамките на 90 дни да се изпълнят неюните условия, които преди дни Гутериш си призна, че ОоН и Ес не изпълняват. И защо се мълчи за лощата Русия, която подари на ОоН 300 хиляди тона тор, санкциониран по европристанищата. И пое ангажимента да ги превози до гладните страни? За една година спасяващите гладните страни от ЕС са "разрешили" превоз на 60 хил. тона за една единствена страна в Африка. Взрива в Бейрут цабравихте ли го? Русияи ще е винова ако в европристанище су чуе пак -БУМ..

Руснаците кога ще го обесят или отровят това джудже дето се крие по дупките на Кремъл? Всяка седмица чакане е поне месец възстановяване после.

щели да дават оръжия да поддържат постоянна боеспособност на Украйна, а хора ще давате ли, че и те са на свършване:))))

и да цъкате +- все е тая вече, новите опорки не помагат. загубитхе войната и достойството си! Видно вече за целия цивилизован свят, вкл Африка е че путкин е изнудвач и б о к л у к дори в ЮАР няма да стъпи от страх, камо ли двойнка да прати!

Защо карлика изглежда такъв жълт, а на стола се беше свлякал до половината му? Джудже гадно, СДОХНИ!

Украинските лайнояди пак се разфуняха.Кво да кажат,укролайната.Така ще е.

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Вижда се страха и последствията от международната изолация. В световен план Русия се превърна в това, което беше Куба преди 20-30 години.

Козяшката и уСраинската мърши - марш на фронта!!! Да изчистим България от тях!!!

Изчистим България от русоробите като теб

обявявай вече само простотии, които засягат мурзилките. За всичките ти останали напъни на никий не му пука.

А най интересното е, че Гайдата във Венецуела, вече не е американски кучи син. Мадуро бил техния човек Щото им трябва тежкият петрол да разреждат техния лек

Има една държава, която от години превзема земи от съседите си. Държавата на най великата раса. САЩ и е пудел. Вместо санкции, получава по 3.8 милиарда долара, всяка година За този двоен стандарт говори Путин

тъпак, кой съсед е нападнала САЩ? нищо не сделаш по история

Никой ли наистина не забеляза за какво иде реч? САЩ обещават помощ, но да се вземе от другите а не от тях, е чии армии ще бъдат отслабени? Като се вземе от другите , те да поръчат оръжие от сащ което е бъде заплатено от европейският данъкоплатец а не от американският за да бъде печалбата чиста за САЩ без да вложат нищо от себе си.

Кога ще го овладеете, четенето с разбиране, не е ясно? Или се правите на улави, понеже това значи пари и за българската икономика?

Путин в Женева Джо, дай ми гаранции, че Покрайна няма да влезе в НАТО Джо с усмивка Няма

Американците имат 330 начина да ликвидират изрода путкин, странно защо не го правят, страхуват ли се или искат този кретен да съсипе сам русия. Путкин май работи за НАТО и Запада, против русия, разшири НАТО, санкцийте и жертвите съсипват русия, света е затворен за русия: кораби, самолети, влакове, хора… хитлер не успя, но путлер ще разруши мужицката педерация.

не им стиска

Всъщност от какво да ги е страх американците. Тях ги е страх само от това ядрения арсенал на Русия да не попадне в ръцете на някой трапосерко, по голям идиот от Путьо и путьовците около него. Милиционерите са страхливци и няма да посмеят да употребят ядрено оръжие. Но виж, някоя откачалка от военните хич няма да му мисли. А така, Русия бавно и полека отива към Фалит. По сценария на СССР от преди тридесетина години. Тогава Западът можеше да унищожи Русия с един удар. Просто не пожела. Там нае обичат на умряло куче нож да вадят. Сега обаче Русия показа че е реална заплаха. Затова ще бъде съсипана. Фалит и рсзпад, това ги чака. А Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници.

Почнаха да отнемат децата на укропитеците в ЕС За добре дошли Щашнати са

Пак се почва обичайната дандания. Фили, фоби, пропаганда... И всички пропускат да отбележат, че проблемите започнаха със започването на агресивните действия на Кремъл. Добре сравнява Путин износа на зърно между Русия и Украйна. Ами да сравни и стокооборота със запада, да сравни и западните инвестиции. Философите ще се изненадат, че преди войната излиза, че Русия беше много по-мила на запада, че и на щатите конкретно отколкото Украйна. Заводи на Форд имаше в Русия, а не в Украйна. И не ми ръсете пропагандни опорки насреща, построеното си стои в Русия и опровергава всички глупости. Така че причината за всички проблеми, за да се налагат сделки, кандърми и договори, е ясна. Агресията на Кремъл в Украйна. И пак не искам опорки, понеже тази агресия почна с вкарването на въоръжени руски войски в Крим, точно три дни след майдана. Украйна нито правителство имаше още, всичко беше блокирано и замръзнало още, така че всички приказки, че някой нещо направил, че да провокира военна инвазия са смешни. Но запада беше готов дори това да преглътне. Путин изтълкува търпението погрешно, точно защото смяташе заради многото инвестиции и бизнес с Русия, че запада ще продължи да си затваря очите вечно. Така че причините за проблема са ясни. Нищо по-естествено и логично е да се помисли, че като изчезнати причините, ще се реши и проблема. След като руската инвазия е причината, спиране на инвазията е решението. Толкова.

западът да си стои на Запад, чий го крепи покрай Русия

Големи тъпотии, значи. Въпрос какво търси западът до изтока или севера до юга е идиотщина. Западът е бизнес, търговия и инвестиции. Бизнеса и търговията обичат мир и сътрудничество. Необходими са им. Друг факт е че и Русия и Китай дръпнаха най-много икономически и всякак, точно от разпадането на СССР насам, когато според Русия и Китай западът бил хегемон и единствен полюс.

Путин се хвали, че дава 20 процента от износа на хляб за света, а янките се хвалят, че са дали още оръжие хохол да мре. Всеки с приоритетите си

Путлер е боклук. Като тебе.

Колко да е боклук. Еба ви путката майчина на западните боклуци и техните лизачи на гъзове като теб.

Путлер Путкин I.....

Абе, нещастно червейче, какво се изходи с несвързан бъртвеж! Такива ли събират на Козяк, то си е направо гавра!

Украйна умира. Така става, когато си роб на Посолството.

А ти си роб на пАсолството. Кво прави тетка митрофана?

Укропитеци, как е в ЕС? Добре ли е?

Че лошо ли е руска въшко?

Чакаме си доларите, моля да ги преведе г-жа Митрофанова според договора ни. Вижте какво образцово тролене има по- долу

Това че не ти харесва истината е отделен въпрос

Путин не е в състояние да поставя условия!

Аз мисля че много ги глези дори ...

Мунчо някаква опорка издекламира ли? Или чакаме?

Путин и Русия са велики! Ежедневно има статии за тях, колективния запад сънува кошмари и се разтреперва само като чие думата руснак, Путин, Русия! Z

Ежедневно има статии, защото "великия" нападна суверенна държава и по същество е терорист.

Държавата ако беше нападната най напред от САЩ с държавния преврат през 2014г., Ако Русия беше нападнала пълномащабно и истински а не лекичко , ти тя отдавана щеше да е приключила с управлението на Зеленски

Той си нападна пълномащабно, дори мобилизираха 300 хил.души, просто толкова си могат и затова цял свят им се смее. Видя се колко им е силна армията и оръжията.

Зеленский е марионетка на Семьон Могильович.

Русите бият край Лиман Здраво

Бахмут биха, ама сега бегат щото не остана месо.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Дори облечена във рима, простотията я има. и когато някой ден, отново супер заблуден, покажеш колко ти си прост, с поредния си глупав пост, от политика не разбираш и негативи ти събираш. Ти си просто балалайка пишешеща да търси "лайка"

Смешко

На лично да пише митрофанова пажалоста, че нямаме нови опорки от поне 2 часа... благодаря

Цените на земеделските земи в България падат за първи път от много години. Това е резултат от зърнената контрабандна сделка с Украйна.

Падат чушки!

Русия произвежда и раздава, продава храни у торове, за БГ производство на храни.,. ... САЩ и ЕС крадат житото за бедните страни и блокират торовете ,но пък продават оръжие и Смърт за да умират стотици хиляди в Украйна...

кво правиш тук? Там да ти раздават .

Кой ще плати сметката на тази абсолютно безумна война? Дано пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици!

За първи път от промените в земеделието има затишие при сделки със земя. Но пък помагаме на Украйна...

и ще изтрезнеете от евро-атлантизма американските гадове дори визите не ви махнаха - да не мислите че ще ви хранят

Ние някак си ще се оправим. Ще ни помогнат и ще се оправим. Да му мислят в Русия. Ще фалират и ще се разпаднат. Като СССР преди повече от 30 години. Путьо и путьовците около него ще бъдат съдени като военнопрестъпници. Ще плащат репарации. И много е вероятно днешна Русия да се свиебдо Московска област. Е, ще им отпуснем и Санкт Петербург. Ако там искат да са с Москва, де.

След руснаците най- много мразим българите.

газта вече е 1400 $ за 1000 кубика и расте петрола расте цените скоро ще ислетят в космоса ЩЕ ИСПУКАТЕ ОТ ГЛАД ПЛЕМЕ ИДИОТСКО !!! и ако си мислите че САЩ и ЕС ще ви помогнат -лъжете се

Умри в лайна

Що лъжеш бе, дришльо. Или си циганин или си класически пример на руско съветско мекере. Което повтаря лъжите на милиционерите от Кремъл. Но умните хора просто си отварят Гугъл и търсят борсови цени на стоките. Ами отвори си ги и ти бе, маймуно. Или не знаеш как се работи с компютър.бВие, членовете и симпатизантите на БСП сте си неграмотници..

и евро-атлантизма ще изчезне

Кво ми пука за газа и петрола? Най много да поскъпне газа за пълнене на бутилката дето пърлеме прасето. Ама 15 човека се събираме. Всеки като даде по 1 лев, все ще опърлим и ще хапнем кожата с винце.

Мразим българите!

Русия си има заводи за чипове. Напишете в Гугъл и ще видите. И не са само чипове. Така, че Русия си има високи технологии

Нямат. Всички чипове са от крадени перални.

Да, има. Но това, което произвеждат не струва. И като правило е остаряло. И като техника, у като технология и като идеология. Всъщност бтам има заводи за чипове още от времето на СССР. Но ако произвеждал чипове по стари от пет години като модел, по добре хич не произвеждай такива боклуци

Русия има заводи за чипове. Там изгарят чиповете от производството на дървесина. За горене при производството на водка.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Колко пъти тази истина ще я постват тук от украинското ЦИПСО

Що пък точно от Украинското. Може да . На вас руско съветските мекерета все Украйна ви боде. Като трън в петата. Или като хуй в гъза...е от американското. Или от японското.

Ха ха ха ха Санкции? Куба е 70 години под санкции и има най доброто здравеопазване. Де и България да имаше залежите на газ, петрол, въглища, гори... Щеше ли да и пука от санкции

Ти си по-тъп от катерицата от “Ледена епоха”

Ела бе момче, безплатно е.

Българската медицина, обаче е под всякакво ниво. Като колония на Англосаксите явно здравеопазването не е приоритет. 1991 година Куба и България имаха почти по 9 милиона жители. Днес Куба са повече от 11 милиона. А България стана 6 милиона. Ако бяхме както преди 9 милиона щеше да е по- голяма беднотия от преди 1989 година.

Добре,че бяха чалмите за дронове и продажниците,дето се “заобикалят” санкциите за компоненти за “умните” ракети. Щяха да гърмят по Украйна с катапулти,прашки и арбалети. Нещастници

Едно време учихме, че капиталистите изхвърляли цели кораби със зърно в океана. На въпрос за глада в Африка Ами хвърлят, щото да не падне цената на пазара. Пък Африка да го.....

дето си ги учил в училището имени Димитрова, са същите капиталисти които са се представяли за учители и водещи другари тогава. Мисленето им не се е променило.