Путин: Образът на Байдън в медиите няма нищо общо с действителността

Срещата в Женева помогна да се установи в какво се състоят разногласията ни, казва руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ли е Путин или лош, добър ли е Байден или лош, те са два силни президента на две велики държави. Ние и от двете нямаме - нито силен лидер, нито велика държава. Няма и да имаме вече. Едно радва, че на време то имахме през първото и второто царства и от двете.

Путине, Владе ти щом черпиш информация от медиите еба те у прошляка.

Такъв извод ли успя да си направиш от статията. Доста си зле, LOL.

Байдън е изключително опитен. Изучен е в елитен университет, общувал е цял живот с елита на водещата световна нация. Не е треторазрядно руско ченге от военна школа, което пропагандата се е опитвала да превърне в “герой” - как се гмурка и вади нарочно поставена амфора в плиткото, или как позира с жерави и на кон - истински клоун от цирка! :)))

Ако смяташ, че опитен инфилтратор, обучен от КГБ, успял да оцелее на върха на държава като Русия толкова време, е "треторазрядно руско ченге", си тъп като продукт на американската образователна система. Отде ви изравят бе.

Ох! Като почнеш от Хрусчов, Брежнев, Елцин... все опитни идиоти управляват Кочината!

Путя е хитрец, иска да приласкае и приспи дедо Джо и да продължава да си прави каквото иска, в частност да отцепи България от НАТО и ЕС чрез свойте резиденти-шпиони у нас. Русия винаги е коварна и лъжлива, ако руснак ти каже "Добър ден" се огледай ден ли е или нощ.

Това за коварство е присъщо за САЩ Трябваше да го подчертае, не се разбира добре

Дядо ти Джо си заспива и сам без да му помагаш. Когато успее да се качи по стълбите без да падне и да уцели правилната врата, разбира се.

големият проблеми на всички диктатори е, че всички ги ласкаят и лъжат и затова медиите ИМ говорят глупости. Байдън е професионален политик, цял живот това е работил и някакви недоучили каратистчета изглеждат смешно до него. "Байдън знае какво иска да постигне и е доста изкусен в общуването на живо"

Ти да не мислиш , че диктатор лесно се става

Чети внимателно текста преди да започнеш да пишеш. Путин говори пред възпитаниците на училище за управляващи ( нещо подобно но Итън в Англия). Русия не е България в която ни управляват, абсолютни случайници, които са прочели една книга, в което отдавна се съмнявам.

хахахахха възпитаниците на кое???? как пък го изравни със западен университет. жалко за децата, няма да имат средата да се развият според възможностите им. това е голямата драма - оцеляването на диктатора е за сметка на следващите поколения.

На живо му спестяват нормалните въпроси на демента. Дондуркат го и го гонят след като се загуби.

Путин е умен и възпитан човек. Помните ли как пожела здраве на Байдън в отговор на некви байдънии? Всички се досетихме че става дума Байдън да си пие хапчетата, но Путин не го каза в прав текст :)

Дали не му се подиграва

Не, защото трябва с него (и хората зад него) да се разбере. Хубав или лош Байдън представлява САЩ Хубав или лош Путин представлява Русия. Те нямат друг избор освен да се разберат. А подигравки на това ниво не водят до нищо добро и най вече не водят до разбирателство.

Нека да погледнем нещата схематично, защото така е по лесно. САЩ срещу Русия - една група от няколко стотин милиона срещу друга такава група. Биха могли да живеят размесени заедно и да бъдат първи приятели,, да създават заедно семейства, да си имат деца. Пречи им това, че живеят на различни територии, което ни е инстинкт - да бъдем подозрителни и враждебни към "съседното стадо", който инстинкт ни е останал още от пещерни времена. Към това се добавя и лакомията на американските политици за природните ресурси на Русия. Ако разумът надделее, трябва да се получи гореописаната картинка. Ако...

Глупости. Каква лакомия те гони бе брато. Ако има някаква лакомия тя е у руснаците да завземат територии. По силата на първобитния инстинкт че ако всички са като теб ти нямаш врагове. И не ми ги пробутвай тези марксистки глупости за ресурсите на Русия и желанието на някой да ги вземе. Швейцария като няма ресурси бедна ли е?

Тексас, Калифорния, Аризона, Невада, Ню Мексико, Флорида, Пуерто Рико и Хаваите руснаците ли ги завзеха? Апропо, знаеш ли какво значи руската дума "швейцар"?

'руснаците ли ги завзеха?' Те само другите завземат, руснаците асВабаждават (дори и да не са ги викали)..

Добре че е Путин и патриотичните му ребята та да опазят руските национални богатства от алчните американци! И много добре ги пазят - по офшорни сметки и във вид на огромни яхти, джетове и имоти по гнилия Запад.

Абе господарю. еВа ни мамата на опорните точки

Путин е хитрец! С този комплимент не само показва че е възпитан, но и създава добро впечатление у Байдън и хората му, като в същото време ги приспива към проблемите които деменцията създават и му позволява да се възползва. С един патрон....4-5 заека ;-)

Тоест Путин лъже... За колко ли още неща лъже, за да се възползва от наивните...

Ами същата лъжа когато жената ти те пита как изглежда и ти кажеш че е красива а всъщност а 100 килограмова свиня ама искаш да ти пусне довечера. Ти прецени какъв тип лъжа е това.

Тоест, Путин е влюбен в Байдън и иска деца от него? ------------- Тъпаците станаха нагли и не се отказват, дори когато ги наритат...

За какво да лъже Путин? Че Байдън знае какво иска и че е професионалист? Ами това и баба го знае! Ако след 8 години вицепрезидент не е професионалист, щеше да е като премиер в България.

Образът на руския президент владо путката , който създават руските медии, няма нищо общо с действителността. Образът му е пълен задник.

Щерка брато, не само че копаеш дъното ами вече си и доста надолу. Смени ника, че ми е жал като гледам новото ти ампоа

Ха-ха, както винаги, Путин е ВЕЛИКОДУШЕН. :) Присъщо за СИЛНИТЕ. Най-вероятно Путин е пожелал ЗДРАВЕ на Сенилния...

Ти обаче не си много великодушен... :) :) :)

Путин поне е разбрал, очевидното за всеки мислещ човек - Байдън е много по-високо ниво от от него.

Само достатъчно умен може да прецени ума на друг.