Путин обмисля и Русия да се оттегли от договора за разоръжаване

Решението на Съединените щати да се оттегли от Договора, "не може и няма да остане без отговор", каза руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ги оплаквайте руснаците. С бщджет за отбрана една десета от щатският държат паритет на щатите плюс всички от НАТО с нашите военни бщджети. А сега си направете сметка след като при руснаците се краде за какво крадене при нас цялото прогресивно човечество става дума

Е сега вече наистена ще гризнат дървото, имам предвид ще ядат приклади от Калашников

Щерева, ти жива ли си ма,. урво????

Русия е гарант на териториалната цялост на Украйна и за това прибра ядрените и ракети! Всички видяхме какво стана с този договор..

Този договор не е ратифициран от руската дума и съответно не обвързва Москва по никакъв начин, а ядреното оръжие на Киев беше прибрано в момента, когато украинците попнаха да се пробват да го продават на черно!

За Москва е по-изгодно и по-евтино да се оттегли от договора. Така или иначе този въпрос вече е решен, т.к. Вашингтон със сигурност ще излезе едностранно от договора, както направи и с договора за ПРО. Когато САЩ излезе от договора за ПРО, Москва отговори асимитрично с хиперзвук, интересно каква изненада готвят руснаците този път.

Пръскат пари за оръжие а населението гладува.

А ако не ги пръска, просто яма да има население. Краварите драпат за природните ресурси, а населението не спада към тях.

Точно заради това им викат империя на злото. Само дрънкат оръжие и сят смърт. Пръснали са бази по цял свят, сменят неугодни правителства, организират разни революции, само смърт хаос и разрушения от тях.

Нормално е от Карлуково да допуснат дребни неточности. Тези за които пишеш им казват империя на доброто. На тубата има много хубава поредица, намира се с ключови думи ( империя добра )

До гражданин незнам защо наричаш държава която смуче и съсипва всички държави и е направила десетки войни и избила милиони цивилизация и която само да взема нац. Богатства на другите държави явно си платен годен соросоид без памет и съвест явно си всичко но не българин единствената държава която не им играе по свирката ги дразни и е достойна за уважение а ти си скапан слуга и независимо какво имаш си тъп щом народа ти загива

Простолюдието от Кремъл с главен мислител другаря Путин обмисля какви да ги прави в съревнованието с въоръжаването срещу цивилизованият свят. Другарю Путин, доникъде няма да стигнеш със стари техники и техологии, които си крал от тук оттам, хвалейки се с тях. При българите може да ти мине номера, че си с велико въоръжение, но цивилизованите нации могат само ти се смеят. И с един най-обикновен самолет можеш да го натовариш с бомби и да го изстреляш, където си искаш и да избиеш маса народ, но това ще ти остане. Путинчо, цивилизованият свят има здрава основа така наречената икономика, а ти нямаш, а без икономика на световно ниво си загубен. Каквито и пари да потрошиш от нефта и газа за въоръжаване ще си останеш прост войник, а народа ти ще живее вечно в мизерия и престъпност. Поне докато в Кремъл сте се заврели такива мислители като теб и онзи с ламаринените нашивки другаря Шоигу, министър на отбраната ти.

Първо се научи значението на думите, после започни да се пробваш да ги използваш.

Руснаците пак ще заиграят по свирката на САЩ. Пак ще започне надправара във въоръжаването, а руснаците пак ще се мъчат да направят нещо и накрая пак ще фалират. Този път ще се разпадне обаче Русия на отделни региони и резултатът ще плачевен, защото доста от регионалнине лидери ще разполагат с ядренно оръжие. Пък за главите на алкашите мисленнето е сложна работа и не им се отдава, та е възможно да стане някоя патаклама с оръжия, които не трябва да се използват и света да приключи със съществуването си!

Всеки който не се поучи от грешките си заслужава да ги повтори

Това не са ти Съветите, няма вече робство на идеологеми, тъй че не се кахъри за тях. Големият проблем е при Щатите - хем висока себестойност на което и да е тяхно изделие, хем нефункционалност в бойната работа, а най-вече - липса на инженерна школа и оригинални разработки извън ширпотребата. Кофти перспективи!

Все едно па някои ги спазва тия договори

Сега като започнат да се въоражават, от къде ще намерят денги за това ... пусто му, всичко на тоя свят се плаща в долари :D

Например от теб. Като капнеш гориво в двайсет годишния таралясник част от кинтите през лукойл и в при другаря Путин

Истината е че руснаците отдавна не спазват договора и това е една от причините САЩ да го напуснат.

хахах.. кой си ти.. че ги знаеш тия неща :))

Много правилно! НЕтрябва краварите да бъдат оставени да си веят байрака както им скимне! Времето на глупака Горбачов и на пияндето Елцин СВЪРШИ!! Браво на Путин!

В този боклук и мисъл!!!!!!

Едновременно и двете държави да подпишат договора пред целият свят, за да е сигурен светът!

Поредното манипулативно заглавие на Шок.бг! Като четеш заглавието си мислиш, брей този зъл Путин ... а то се оказва, че ОБМИСЛЯТ КАК ДА ОТГОВОРЯТ, КОГАТО САЩ ПРЕКРАТЯТ ДОГОВОРА!

Хохот . :.. а “гениалното”Включване И на САРТСНА - Окончателно ви гъзо”блесна”, Дир.бг...

седнал путин да мисли! помислил, харесало му, и си казал догодина пак ще помисля веднаж!

за тази година ти стига мисленето и писането. другата година пробвай пак.

Човека е ЛИДЕР и си възроди страната, а ти тъни във все по-голяма мизерия и плюй!

бвп на россия 2013г- 2 297 000 000 000 $ бвп на россия 2017г- 1 578 000 000 000 $ яко възраждане!

Тюю, да му се не види- нама вече идиоти в Кремъл, играта загрубява. А сериозно казано- нима американците и техните съюзници си мислят, че те ще диктуват а Русия и Китай няма да им отговорят реципрочно- особено след като НАТО не си удържа на обещанието дадено на Горбачов? Както е казал поета- Борбата е безмилостно жестока...Всеки ден сме свидетели на това какво ни донесе западната демокрация- пълно и душевно и телесно опустошение.

малейй, като се сетя, че края на ссср започна точно тъй, дори не искам да знам кого ще обичате тъй страстно след една петилетка когато и российската федерация иде при ссср!

Зле си , а човек койтонаричаше мърши загиналите летци въобще нямадумата.

а защо му трябваше на путин да помага чрез пропаганда за избирането на едно куку за президент

На първо четене - предпочел го е пред другия кандидат за президент.

Ма ти Хиларито за кандидат ли я броиш....? Жената просто си е въобразила че като спи с президент та и тя може да стане такъв, явно е разбрала, че президентите не вършат нищо друго освен хаос.

щом го е предпочел да се радва на изпълненията му

Каквото повикало, такова се и обадило.