17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИДЯХТЕ ЛИ КАК СЕ ВЪОРЪЖАВА РУСИЯ В ЧЕРНО МОРЕ?А руските тролове реват на умряло,че България трябва да закупи или изгради няколко модулни многоцелеви кораба! Нои така ссме под крилото на шести американски флот който може да срине югоизточна Русия за броени минути.Ак реши да ни ,,освобождава"с освободителни ракети

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви изцяло !

В това е убеден латвийският депутат Александър Кирщейнс. „Едва когато Русия се разпадне на малки страни по етнически състав, военните конфликти ще приключат, а в Европа ще настъпи мир за дълго време“,7 милиона се обявиха за българи на последното преброяване. 160 народа са под руско иго и плащат кръвен данък като ги задължават да служат и умират за руските окупатори като са в състава на руския еничарски корпус..

Може бе, Латиш. Иди и организирай референдум в тези 160 страни и Русия ще ги признае. Но, на "Демократична" Европа, не и се нравят референдумите. Щото всички 160 страни ще гласуват за оставането си в РФ. Нещо да кажеш за Каталуния. Или да се проведе референдум в същата Латвия - за ЕС или - за РФ.

Нужно е да се възроди българската държавност във Волжка България

А, не така. Референдум вече е мръсна дума и в демократичните държави не трябва да се използва.

Я си. Е би ма й ката, трол платен !

хе..ха.хи.ха Или защо руският самолетоносач е уникален?! Преди време моят кореспондент в Москва се разходи до Мурманск и срещу каса водка за вахтения офицер се качи на борда на „гордостта” на руския флот – самолетоносача „Адмирал Кузнецов”, малко преди да отплава за далечно плаване. Вече качил се на палубата, срещу 5000 рубли (около 100 лв.) в брой му разрешили и да заснеме новите високи космическите технологии, както и да се разходи из основните сектори на кораба. Предоставяме на нашите читатели кратък репортаж от тази разходка, преки впечатления на екипажа, както и снимков материал. Самолетоносачът „Адмирал Кузнецов” е единственият самолетоносач на Русия. Построен е в Украйна за 6 години (от 1985 до 1991 г.), в „Черноморски корабостроителен завод“ в гр. Николаев, административен център на Николаевска област. Днес в Русия няма корабостроителница, която може да произведе подобен кораб и по тази причина се наложи Русия да закупува хеликоптероносачи от Франция.

ХОХЛЬО, не си интересен. Може би ти живееш още в 90-те години? А, колкото до "Въртолето носача" стана така, че ФРАНСЕТАТА заплатиха на Русия.

'Франсетата платиха' и парите заминаха по офшорките. Преди 4 години руснаците се пуйчиха че щели сами да си правят въртолетоносачи и то по-добри от Мистралите. Де са бе мамин?

Не ме учудва политиката за вооръжаване приета от руснаците. Живеем във вълчи времена, в които , ако не си накичен с ракети и бомби или не се подпираш поне на една ядрена патерица ще бъдеш моментално глътнат от хишниците. Това което винаги ме учудва е способността на руснаците да правят от нищо - нещо в областта на вооръженията. Този фокус да намаляваш военният бюджет и да произвеждаш нови оръжия не мога да го разгадая. Ако нашите управници знаеха как се прави, щяхме да сме най-стабилният член на НАТО.

Няма по-стабилни от нас в нато!

Военният ни министър е доста стабилен, но дали това е достатъчно ?

Няма по-стабилни от нас в нато!

Руснаците са в тотална криза. Вече никой не може да си позволи да отдели пари за почивка а питлер продължава да се въоръжава. Кой го заплашва? Никой. Никой не не иска да воюва с него а той само за оръжия мисли.

Не си интересен. Мнението на световните туроператори е съвсем различно.

Руснаци почти не се забелязват вече по българското черноморие. Май те засегнах а мурзилке.

350 хил имота са руски в България. Крым наш! Бургас и Варна тоже!

тъпоооо, тъпо. трябват ви нови опорни точки.

Ако не си дебил щеше да разбереш, че никой не иска да напада Русия точно заради оръжията които притежава .

През 1991г., когато си наряза подводниците и бомбардировачите барабар с ракетите, някой нападна ли я? Напишете ми само една такава държава нашественик и аз ще ви се извиня във форума лично!

Да спрем вноските към нато. Тия 26 корабчета я ги построят, я не, пък и да ги построят, те веднага ще потънат. За какво да плащаме на нато ??

Не "за какво", а "защо"! Защото сме окупирани и тук има американски бойни части да пазят боко. Ако спре да прлаща боко, веднага ще го свалят и ще сложат друг! Един майдан и готово! Демокрацията е скъпо нещо, голтаци! И не е даром.

За всеки нов руски кораб - 5 соросоидни коментара. Малко са, да не би вчера да са раздавали грантовете и днес соросчетата да са го ударили на лентяйство и мързел?

за пенсии денги неть,за корабли и ракети есть,а?

Deus Vult

мийнуайъл, наш Боко обещава 2 чупени самолета за 10 години!

Руснаците никога/или почти/ не са използвали сила срещу инданците и ескимосите.Аляска им е паднала в ръцете без бой.Търгували са с тях,а не са стреляли,нито са ги вкарвали в гето.Четете!

Руските 'индианци' са цъфнали и вързали - бурятските танкисти изпратени на 'екскурсия' в Дъмб-асс с изненада установиха че военната зона в Украйна изглежда по-добре от родните им места.

Тоя само това му дай,пари за военна техника,за руския народ един голям К.Р!!!!

А па тук военния министър и премиерът какво правят? 3млрд са "отделели". При това не от БВП, защото не са изкарани, а от заем! Нещо да кажеш за твоите си управници? Присмял се хърбел на щърбел...

козяшките блюдолизци нещо зациклиха в плана. няма нови опорни точки.

те са като онези "джубокси", пускаш стотинките и слушаш записа от плочата, или не са докарали нови плочи или няма кинти

Имаш ли нефт, готви се за война. В днешно време.

нека да си пазят територията. но да не мечтаят пак за Проливите, нито пак да владеят България, защото пак ще имат старите проблеми.

За "Проливите" и България, въпросите към Ердоган.

не.

Какво "не", БЕ?! Бай Ердо ви е поръчал в Китай 4млн феса, 4млн фереджета и ще ви прави отново верни поданици на Падишаха. Няма не искам. Първи са тези от ЛудоШортието с широките гащи!

не.

Шоу за масите. Всички паралии си пращат децата да учат в лошия запад, купуват си луксозни имоти във Франция, Испания, Англия ... Който може се маха, който не може се възхищава на танкове и кораби. Русия сър.

като се видят коментарите с цялото неадекватно "блеене" се разбира че идва края на месеца и се очаква нова торба със жълти стотинки за заплата

От козяк са им направили карти, като на безработните и им превеждат пари по програми за устойчиво развитие на демокрацията.

Абе нахранете си децата първо, изградете канализацията на Москва (че е голяма смрад сутрин), после дрънкайте оръжията ... За русофилите тук - тази година има лотария -> еднопосочен билет към Москва. Стягайте чамадана, потом поезд к Москве. И да не пропуснете Киевский вокзал, че следващата гара е Норилск

Ти да не си агент под прикритие на ЦРУ, че обикаляш из канализацията на Москва ?

Явно пробелмът е, че канализацията е на повърхността и тръдно може да я избегнеш...

по-скоро е търсел нещо за похапване, щот цените отгоре не му понасят

ГЯУРИТЕ СЕ ПРОВАЛИХТЕ ЗАРАДИ ГЕРМАНСКАТА ШУВРАНТИЯ ФЕРДИНАНД - БАЩА НА ГЕРМАНСКАРА ШУВРАНТИЯ БОРИС 3-ТИ , - БАЩА НА ТОДОР ПРАВЕШКИ ОТ ВЛАШКАТА АГУПТЯНКА -- ПРИСЛУЖНИЦАТА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ МАРУЦА - ДЕДО НА СИМО - СЮЛЕЙМАН - ШЕФ НА БОДИГАРДА БОЦКО ..... НЯМА БЪЛГАРСКИ ИСТОРИК , КОЙТО ДА КАЖЕ АКО БЯХМЕ ЗАЩО В ПЪРВАТА СВЕТОВНА БЯХМЕ СЪЮЗНИЦИ С ТУРЦИЯ И ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ , ВЕЛИКОБРИТАНИЯ , ФРАНЦИЯ И АВСТРО-УНГАРИЯ ...

Бяхме същзници на Германия, защото Русия работеше винаги в полза на Сърбия!

РУСКИЯ ЦАР ПО ТОВА ВРЕМЕ Е ВТОРИ БРАТОВЧЕД НА КРАЛЯ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - КРАЛИЦА ВИКТОРИЯ ИМ Е БАБА :)) .... БАХТИ ГАДНИТЕ БРИТАНЦИ

Елементарен! Британската кралска фамилия е Сакскобургота, както и на други държави, значи всичките трявба да са с Германия винаги???

Русия никога повече няма да остане неподготвена и изостанала,защото във вените им тече кошмарен спомен от най-кървавата война в историята.Цитирам малко нчалото на филма Сталинград-скоро го дадоха по телевизията.Ще правят каквото си искат напълно ги оправдавам.

2 СВ засегна цяла Европа, та и цял свят, не само Русия!!! Въпреки това, Западна Европа се разви добре! Още 1000 години руснаците ще се оправдават с 2СВ!!! Смотаняци!

Твоя премиер Нетаняху не беше ли на парада на победата или тези тържества ти убягват.

Какво ще пази с тези кораби, след като бабите в Русия взимат $200 пенсия? Пази си само мафията, чрез която изсмуква Русия.

Козяшки трол! Трол! Трол!

колко вземат???

Повече на брой, по-малки кораби е по-добра стратегия от по-малко на брой големи кораби, удобна мишена за хиперзвуковите ракети.

нали Русия беше фалирала, как така ще строи нови кораби ?

Че не може не може - 1 смотана фрегата строят по 10 години. Става въпрос за 'кораби' с водоизместване под 1000 тона. 'Есминци и авианосци'правят само на макети.

То това е номера: с 1000 тона да пратиш на дъното някой с 20000 тона.

Прочетете книгата "Измамата Сан Стефано" да видите истината за отношенията ни с Русия.

що да четем точно тая???

Путин обещал 26 нови бойни кораба за руския флот тази година и какво са 26 кораба пред нашите 2 които ни обеща Каракачанов, при това нашите ще са нови или втора употреба :)

Ншите ще са "реновирани" 3-та ръка. Като онези злощастни F-ки на по 35-40години, които се опитаха да ни набутат!

Руснакът е чужд за българина, той е като конска муха и ни каца по главата от повече от 1 век и не можем да се оттъвем от тях.

Така е - на циганите, турците и евреите, руснаците са ви чужди.

Ние с турци сме живели и живеем и сега, комшии сме стях, руснаците са ни чужди и никога не сме живели с тях врата до врата.

И какво ? Дръж си ги , или си ги наври някъде! Като не ги ползваш, защо се хвалиш? 100 томаховки ви вкара отзад, на теб и съюзника ти!

А ВИЦЕ ПРЕМИЕРА ЮРИЙ БОРИСОВ КАЗА ЧЕ РУСИЯ ПОЧВА ДА ПРЕДЛАГА ЗА ИЗНОС МАЛКИ РАКЕТНИ КОРАБИ ПРОЕКТ 22800 КАРАКУРТ ... С ПО 8 КАЛИБЪРЧЕТА .. МАЛКИ СА САМО 800 ТОНА ВОДОИЗМЕСТВАНЕ , ЕВРИНИ СА ... ОБАЧЕ 1 КОРАБЧЕ МОЖЕ ДА РАЗПЛАЧЕ 1 САМОЛЕТОНОСАЧ ИЛИ 2-3 РАЗРУШИТЕЛЯ ЗА НЯКОЛО МИЛИАРДА ДОЛАРА :))

Може да разплаче само майка ти - никакъв шанс срещу кораб от 1ви ранг. Щото освен ракети е нужно и целеуказание. Отделно че при малко по-големи вълни тия корабчета въобще не излизат от пристанището.

Еми виж рибарите с какви лодчици излизат в морето. Да си шорошораст е обезмозъчаващо

НА КОТВА В ПРИСТАНИЩЕТО , ТИЯ КОРАБЧЕТА МОГАТ ДА ДУМНАТ ВСЯКА АМЕРИКАНСКА БАЗА В ЯПОНИЯ :))

Рибарите не излизат в морето при повече от 3 бала вълнение и с малките корабчета не се отдалечават много-много от брега. Навътре в Океана ходят отиват само големите траулери. Хубаво че такъв интелигентен и запознат - направо гордост за про-кремълския тролетариат.

Гладен руснак на пушкала се радва.

Някаква си там Русия,която ген.Иван Колев с конницата си през 1916г. я победи и я накара да подпише Брест Литовския договор.Русия, която ограмотихме с азбука.

За същата Русия ли говориш, дето ни освободи от турско робство или за някаква друга, евроатлантическа!?

За същата , която ни окупира през 1944г. и ни нахлузи желязната завеса.

За същата, която обстрелва Балчик и Варна с кораби и която ген.Колев победи като нашественик в българските земи.

Русия не е освобождавала българите, а се е домогвала до територията, на която впоследствие, а и до ден днешен е сътворила и твори множество злини, само една от които е възпитанието на поколения родоотстъпици, готови да се кланят на изток. Апропо, в Руско-турската война са загинали повече българи, отколкото руснаци. Къде са ТЕХНИТЕ паметници?

Schilo

Само, дето коня на ген. Колев, отдавна е ....

Поредният кретен, който е свърши в затвора. Или ще се гръмне като Хитлер.

Schilo

Насила ли ви карат да пишете глупости?

Наистина не знаеш какво говориш. Ако си русофил, би трябвало да не приемаш Путин, защото той СЪСИПВА Русия безогледно. Лошото е, че чрез продажници като "русофилската" измет изнася корупция и безумие из цяла Източна Европа.

Тоя злобния дребен кагебеец май нещо минава на военни релси...

Schilo

Мдааа, да си помговорим за един дружг военен бюджет, който е 20 пъти повече от руския? За какво е?

За да не допусне кретените да вземат връх, ето затова е. Иначе рускоят вмирисан ботуш щеше да тъпче всичко от тук, до края на света.

Принуждават го, с многобройните бази по границата на Русия и безумната им агресия по света и у нас.

Червени мечти на руските комуняги.През това време западняците си живеят по света.

Schilo

Както и руснаците.

Руснаците хич не си живеят по света? :) Наистина си нещастно лишен от връзка с действителността. Явно имаш интернет връзка, ами използвай я да прогледнеш малко.

Брей каква новина, а филиите хляб на руснака през това време намаляха.

Schilo

Вярно е, увеличиха пържолите.

Платените сайтове като ДИР трябва да пускат такива статии, за да оправдаят заплатите.

Кораби ще има, но мамбо нет.Бедният руски народ се радва на оръжия горкия.По света нациите живеят добре, пътуват имат стандарт , а руснаците оръжия, смешна работа.

Русия е световен производител номер ЕДНО на пшеница !! Мамбо да искаш !

Ама я изнасят и гладуват, иди и виж, извън големите градове е средновековно крепостничество.

Schilo

Ходил съм. И? Какво да видя?

Лъжеш, Русия не може да изнася, щото има санкции, значи цялата пшеница остава в Русия !

Брей каква новина само, сякаш ни интересуват руските кораби.С пушкала не се прави държава.

Schilo

А с какво се прави и защитава?

С гел, лубриканти и истанбулска конвенция...

И какво от това, рускяи народ си остава гладен и жувее в 18век.

че тебе кво ти пука за руския народ ?

Руснаците еин хладилник не правят , един телефон не могат да сглобят, един телевизор не произвеждат, зашлатите им по-малки от нашите ама иначе с оръжия се хвалят.Жизненият им стандарт е на супер ниско ниво.

Аха, сигурно имаш датски хладилник, швейцарски телефон и люксембургска съдомиялна, нали така крет_енче?

На кой му дреме за някакви си кораби на някаква си страна, че чак се произвежда новина.Българинът е в НАТО и ни интересува нашите от НАТО какво правят.

Побъркани хора. Цинизъм е да мачкаш народа си, да му втълпяваш непрекъснато, че е обграден от врагове, които всеки миг са готови да го нападнат и да му отнемат....... какво? Ами този народ няма нищо, беден е като църковна мишка. Този народ винаги е бил държан на сиджимка и му се отпуска толкова, колкото да не умре от глад.

А тва заглавие е написано така, все едно, че Путин на нас ни ги е обещал тез кораби... И изобщо какво ни интересува в България, кой какво обещава в Русия ?!

Светът се нуждае от силна, мощна и мъдра Русия, каквато слава Богу, Путин съумя да построи! Западът е в упадък и слава Богу! А това означава мир, само при управлението на предишните двама президента на САЩ, западът отне живота на милиони човешки същества... и днес пак продължава да убива, но вече им се вижда края на касапниците, които устрои, вкл. и в Европа! Колкото по-силна е Русия, толкова по-сигурен и предсказуем е света!

Ти къде живееш бе, глупец, на Луната или в Европа ? Или пък си мислиш, че си на оня спътник на не знам коя планета - Европа ? :)

Безсмислени железа, заради безсмислената агресия на НАТО да се разширява и да притиска Русия. Глупаво е да се гледа в чуждото канче, което е причината за всичките войни в човешката история. А САЩ това и правят, затова и такъв отговор от Русия. Уви, човечеството ще трябва да почака по добри времена, когато разумът ще вземе да надделява и всичките усилия за създаване на оръжия ще се насочат към подобряванено на живота, а не към унищожаването му.

Прав си! Ние затова нямаме парички да си купим поне един кораб.Щото на 7 години си сменяме колите..... и т.н.

Тези коли, които ги сменяш на 7 години как се оказват на 15 годишни ?

Комунистите са такива. Прости , диви и крадливи...Служат само за посмешища в нормалните държави, доколкото ги има там..А малоумните държави си ги държат за управляващи..Бойни кораби да им обещават..И ракети...Но Господ си знае работата. Нормалните си сменят колите на 7 години, карат по магистрали и ходят по екскурзии, а малоумните газят кал, пият спирт и си мислят, че някой се интересува от корабите им...И Ганьо беше така..Танкове имаше...Ток нямаше и кибичеше на свещи, ама танкове имаше..И к'во като ги имаше ?

Консуматорче с дебел тумбак и широко отворени зъркели да не би да пропусне някаква "благинка", нещо лъскаво и на мода.

Колкото по-силна е РФ, толкова по-сигурен е света! Факт!

Да бе за 6 години азиатските сатрапи 2 пъти нападат съседите си и им крадат територията. Раша-Фаша

Кой азиатски страни, Украйна ли......

Ти какъв си по националност и самосъзнание?

Дано са пълни с жито! Че трябват не 26, а 260.

Русия е износител на зърно. В последните 2 години изпревари УКрайна по този показател бе "ГЛУПЕЦ"! Това е оставено от редактора. :) Къде ви намират такива прости е безмозъчни подлоги просто не мога да си представя. В същото време съм ужасен, че има такива индивиди като теб в Родината ми.

Кво кльопане на кораби ще се падне на руските пенсионери, направо им завиждам! Интересно, дали има резепта за кораб на шишчета! Евала на Путин, истински баща на народите!

Schilo

Пенке,

Schilo

а първо върви, па тогава говори. Или кайш: "Чекам си хилядите от пенЦията"?