Коментари - Путин на военноморски парад в Санкт Петербург, далеч от протестите в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перезвоните мне пожалуйста 8(904)332-62-08 Алексей.

Редактора къде спи? Първо арестувани над 100о души, после станаха 1400? Цифрите ги нямате за нищо.

Три пъти! В чест на раССия И лично на Пиздин!

Тъй ли? Бил на парада в Санкт Петербург, а аз си мислех, че е стрелецът на фестивала на чесъна в Гилрой, USA

Кой каза че в Русия не са разрешени гомопарадите?

Това от как се помня, все такива паради и нищо ново и хубаво не от Педерусия. Бе, есна кола създайте да влезнете с нещо положително в новините. Тия като ги глредам, като, че по цял ден маршируват и правят паради, това ли само правите, бре. Бетер хитлеристите сте, направо задминахте нацистите в пъти.. После ще питате що сте изостанали технологично ....

Коли прави всеки, ама танкове само Русия и още една две държави!

я пък вие?? икономика и русия. хе, хе.

ето това е президент. сериозен , голям, висок, а не като нашия... фурашка. да ее... и прецеденто.

Според калинката, демократична опозиция не спазва правилата за митинги и събрания, има еднакви плакати печатани в чужбина, чупи витрините на магазините и рита по уличата мирни граждани и драска графити по сградите.

Калинката която е написала статията от къде разбра, че хората които чупят витрините на магазините са демократична опозиция; или така е наредил да се пише работодателят и.

Ами погледни кой ти е съчинил статията .Трият се свестните коментари, а разни простотии се оставят. Набляга се на несъщественото.

Скоро ще си вземем руския народ в Европа, а Путин ще свалим от власт!

само преврати им се въртят в главите на демократите-)

Едва ли демократи, по-скоро жътвари, да си ожънем нашата реколта. Сърцето на руския народ..

Калино Калино,моме палава!

Имам чувството, че тоя вече ще изскача и оттоалетнатаки, ако пусна водата ... То бива запартък с огромни комплекси, ама се замислям този дали не е по-тежък случай в това отношение и от дребосъка - изрода Сталин! Или съмишленикът му Хитлер... Започвам да се замислям дали няма да е полезно за човечеството да забранят на мъже под определен ръст да заемат публични длъжности - да кажем под кинта и шейсет или седемдесет...Щото после много хора, че понякога и цялата планета страда от избиването на комплексите им. Аз какво съм виновен, че този ми е до ... гол линията...Или сенейството, децата ми, приятели, съседи, а дори и руснаците... Тоя кретен-комплексар само още да язди гол лъв не са му аранжирали снимки...

теб пък какво те засяга? В руските сайтове не коментират вашите вътрешни работи, само ако се случи извънредно. Ако в САЩ те занимават с Русия, ами не чети, не чети и тука. Нкикой не те кара насила. Твоя личен живот също е безинтересен и твоите емоции също. Извинявай, но нито си сенатор, нито си част от политические елит на САЩ - безинтересен си ми с твоите радини вълнения.

глей си неграта, хиспаника, глей си вътрешната престъпност и да не те нацели некой терорист, и не се занимавай с Русия !

Не съм провокатор,но понее се плещят простотии за заплати и цени. Пълно парно в търговското на РБ, до посолството на руски цени и отваряш джамовете за да не се потиш от топлото е между 120.80 и 230 рубли на месец,махни ги официалните курсове на рубла и евро, това е от съвета. Верно,че не е ,като във Вашингтон, но се понася. беднотия е голяма, но няма как, трябва да се борим срещу империализма.

Празникът на военния флот на Русия/какъвто има във всяка морска страна/ е само повод калинката нескопосно да вмъкне в коментара си темата за протестите в Русия. А те са толкова невзрачни и организирани от публично известно купени индивиди, че не заслужават внимание. А на калинката да кажем, че Путин и върховен главнокомандващ и няма как да не присъства на събитието. Е, девойката поне си е изкарала надницата.

ти си велик, дерзай в същия дух, а западняците да го духат...те ти завиждат!

Ами така са му казали по далече от протести, в Москва такива няма, камо ли към него

Каква е вината на Путин? Тя е по скоро при другите. Всичко задигнато, откраднато от Русия / и не само/ се приема със доволство от Щатите, Великобритания, даже и в Монако- руските, украинските и резервните им търкала, изпонакупиха всичко атрактивно там, шантажа им от висшият пилотаж прави смешни дори и онези дами със синя кръв, големите ритнитопковци са купени с такива пари, понякога и със арабски, непрекъснато им набиват в манерките,че нямали оръжие и щели да ги мачкат, бай Дончо- и той е взел дал, ама се прави на маж, им вика,че са нищо и те се въоръжават за да опровергават. Можеха да се цунат, прегърнат, да си стиснат ръцете и да кажат ,че квото е била-било! Парата да отива за хорски нужди и нещата ще се нормализират. Утре, ако падне некой тунгуски метеорит да кажем в Калъфорния, кво става? Голем праз,че ние ще си идем там дето ни е местото, ама родните бизнескратунки също ще ръфнат тоягата.Малоумна работа!

хем всички чакат на него да оправя дори най-дребни въпроси, хем ако нещо стане - той е виновен. навремето попаднах на един албум за него, в който беше отразен графикът му за една година с илюстрации, обяснения и снимки - направо ми призля, викам си тоя човек не е ясно как още мърда. Причината да го изберат с толкова висок процент, включитело руските диаспори в чужбина, точно тая - хората искат някой да бачка, а не да чупи стойки, че е президент.

имам едно линкче във фаворитите, където излизат руските новини от какви ли не сйтове - понякога с месеци няма новина за България, никой не ни коментира и не се занимава с нас, еле пък с ватрешните ни работи. Най-много като нашарят някой паметник нещо да мине в 1-2 сайта или при някоя визита. Тука всекиден се бистрят вътрешните работи на Русия. Изглежда е въпрос и на възпитание и на култура някаква.

Как да имат време за България като по цял ден са заети да плюят украинците и Украйна, да хвалят мъдрият Путин и неговите верни съюзници (у России есть только два союзника: ее армия и флот !) и да показват срещите и прегръдките на Вова с Ердоган.

че сте пъпа на света? ами като задържане руски танкери, неизбежно е да ви коментират. Или когато точите руска газ от тръбата за Европа. Темата е много обемиста. Има едно чисто географско обяснение - съседна държава сте. И забранявате руския език, както и българския впрочем, във вашите украински територии. Давате поводи, каквито България не дава. В руския интернет основно си говорят за техните приходи, раздходи, стоки, битови случки и престъпност, за всички техни си неща от живота.

Докара Русия до заплата от 136 евро Не е велик политик това, а велик крадец А Русия е жалка :)

да не си метач на улици в глухата провинция?

Ако остане още един мандат ще я вдигне още... руснаците още помнят времето на Елцин когато с месеци не само че не получаваха заплата ами ако случайно някой се сетеше да им плати беше колкото да се каже че им е дал някакви пари-)

Русия по времето на Елцин беше много по-бедна, но Елцин САЩ си го избраха и никой не коментира този факт. Русия с Путин е утроила своя БВП и това може да се провери с просто търсене в Гугъл. Друго е обаче да ги плюем на общо основание...

ВВП е може би най-великия политик на нашето време, успя да направи смешни наглосаксите, и да вдигне на крака руската държава. Протестите на дребните грантаджии дори не следва да ги обсъждаме, като не им харесва в РФ, свят широк...да отидат в САЩ, ЮК, на Мачу Пикчу из кукуризите.

За голямо съжаление страшилището на самолетите Су и МиГ - руският самолетоносач Кузнецов, още известен като димящия Кузя", не можа да вземе участие в парада. На негова героична сметка се водят няколко потопени руски самолета, огромен плаващ док и обявена екологична опастност по източните брегове на Атлантика и цялото Средиземно море. Потопената в началото на путиновия мандат "Курск", "Лошарик" на който е възникнал пожар вследствие на некачествени руски акумулатори и стоящите в доковете за ремонт огромни крайцери (наследство от СССР разбира се), допълват безрадостното състояние на руския флот. А той от 1917 не е потопил дори и крайцер...

оставили са си ръцете украинците.

Точно в "импортозамещението" е проблема. След братската окупация на Крим и още по-братската помощ за разпалването на конфликта в източна Украйна украинците отказват да продават на Русия акумулатори, двигатели за вертолети, кораби и т.н. Резултатите са видни.

Абе какво стана с гордостта на британския флот? На "Кралица Елизабет" успяха ли да запушат всички дупки че да излезе поне на тестово плаване.

Дааааааааааааа......Руснаците строят мощна армия ,ВВС и флот за да защитават родината си! А нашите гъзолизци от ГРОБ не само продадоха родината си България, но и купуват никому ненужни боклуци като краварските кенефи Ф-16!

Е ясен знак, че току що получи оргазъм от кура ми, който е мощен като руския военен флот. Един съвет: преди да се изкажеш, изплюй сперматаа, че мен ти се разбира така

Русия вече разполага със защита срещу вражеските овце дето потапяха руските военни кораби.

Не позна мизернии троляко! Ние разполагаме с възможноста да те хвърлим под резания патламак на комшуто ти за още едни 500 години да квичиш доде те клатят. Овцевоза ще Ти сё види рай.!. мбууухахаха

Руски плъх недоебан

Кво да правят хората?Плашат ги с ликвидация и те се стягат да издават багажа.Цецо е един от виновниците,като обяви,че рашъните са ни най големио враг- фактически и хибридно. Путин малко прекалява с плагиатстването- виде,че ББ беше командующии на морското учение и ведната се наръга парад да прави.Верно е само едно- всички лодки да станат платноходки и който плаши със война , да ходи на леля си у......Всичката пара трябва да ходи едниствено и само за децата! Чат пат може и за пенсионерите, но не и за рентиерите.

По-добре ден оглеждай за друга работа, че благодетеля ти са го подгонили из цяла Русия. Някакви странни подводни номера измисля, за да има шоу, но не помага. Скоро ще го катурнат и тогава ти, майка ти и брат ти оставате без работа

Ще. Ще ще ще .!. Аве чирак вместо да квичиш сменяй калната евронива на българска, чё скоро и от там ще те изритатат тебе мизерния и гюбрясал цървул.!. мбууууукукхахаха

Нали ти си най - добрия доносник в семейството. Едно време, като пишехте доноси с майка ти един срещу друг ти победи безапелационно. Падне ли Путин, ще трябва да работиш, а не да плетеш интриги И цялото ти семейство също

Дреме му на Путин за народа,нека протестира,важни са сега парите от продажбата на оръжия и да се перчим,че може да унищожим света,друго не е важно... Не му дреме,че руснаците масово обедняха!

все по-богати.

Колко парада правят тия левундери ежегодно?! За какво им е това....и след това хотят ли руские воиньъи? Еми те само за това се готвят и мислят, щото да строят не умеят, а да разрушават е в кръвта на тези азиятци!?

Не се ли парира чувството на национална малоценност на руснаците с фалшиви паради и победобесие, мафиотизираното им управление и цялата изкуствена държава Русия ще се спихне по същия начин, както Съветския съюз

Трябва да призная, че см ГМО овца

Скоро ще избяга чак в далечния изток май Цирковия номер с батискафа не помогна Гладните мужици искат не порно номера, а хляб

"Родината винаги е помнила и ще помни подвизите на руските моряци загинали от нападението на вражеските овце "-каза Путин. моля всички руски тролове да почетем паметта на руските моряци загинали в неравна битка с вражеските овце на Босвора..ха.ха 1 минута без писане моля.ха.ха

величествено прекрасно божествено

Дълго мислих и трябва да призная, че Русия е силна и непобедима. Вече не мога да спя и получавам обриви

И по този случай смятам да ти напълня устата със сперма

Аз съм Щерев и устата ми е пълна със сп ....

И на мен шефа ми е казал като има протести и да заминавам далеч от столицата

Дълго мислих и накрая осъзнах, че РФ има мощен и непобедима ВМФ. Горко ми ....

кандидатобщинарите, за да са близо до Путин. Какъв е проблемат? Знаели са за парада, програмата му е била обявена.

човек да има само един овцевоз и конец руски флот..ха.ха.ха

Тоя овцевоз е само за теб.Да те вози безплатно.

то си е туристическа атракция..ха.ха хиляди туристи наблюдаваха мощта на руския флот- един овцевоз ги потопи..ха.ха тва на Босфора..ха.ха

Явно освен деменцията и не довиждаш ама то е от възрастта.Изкукалите сте на линия.

да бълваш спам, за да потънат мненията на други потребители, които не пасват на възпаления ти мозък.

Бива,бива простотия ама толкова на едно место си е рекорд. Смесват се две различни теми нямащи нищо общо по между си. 1.Парада на ВМФ има стогодишна история.Имат флот и го показват с гордост.А дали там ще бъде царя или президента е друга бира. 2.Така наречения протест лъсна като поредния смешен опит да се покаже наличната опозиция в Москва.По данни на протестта са присъствали около 3500 от които 700 журналисти и блогери.Задържани са 1028 от които над 600 не са от Москва,а от всички райони на Русия и от Украйна.Те това е опозицията на Навални-мъка.

Пък и Путин си е взел памперсите

Ти така ли си направил или вече си се осрал.

това е толкова недемократично и диктаторско да не преместиш парада в Москва по повод несанкционираната акция на несъбралите подписи кандидатобщинари. Да речем, древните украинци били изкопали Черно морее. Руснаците е трябвало да впрегнат техника (каквато впрочем по презумпция нямат) и да направят Москва река подходяща за корабите, за да не заседнат в плиткото.

Да вземат пример от нас! И ние не сме добре, ама не протестираме. Вярваме в светлото бъдеще!

Не е същото, нас ни водят евроатлантическите ценности, а те са лишени от тях и заради това протестират

Харчат милиони за оръжия и паради а народа мизерства

Щерев и тебе ще те подгони мизерята ако продължаваш да си губиш времето тук

Ти не им прави сметка на парите!

като Бойко дето си купи Ф-16-)

"Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Русите са наши братя, наша плът и наша кръв..." Иван Вазов

Стихотворението е написано през март 1877г. Петко Р. Славейков...ха.ха неграмотник..ха.ха Вазов е писал друго: О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко — строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Според статията бил далеч от протестите в Москва !? "Изненадата" направо кърти! :)) Естествено, че всеки нормален главнокомандващ/президент ще избере да присъства на парад с 4000 защитници на Родината, а не да виси в Москва при 1000 "протестиращи" соросоидчета. С тях има кой да се оправи.

еххх изтриха ми коментара който беше че русия все още е импирия на злото

И мозъка са ти изтрили!

Тихо че имам един кораб овцевоз който може да потопи целия руски флот..ха.ха

и няма да те изтрият.

важното е че е варно

Потъна единственият руски самолетоносач„Адмирал Кузнецов“ ..ха.ха.ха но важно е че има много загинали герой по времето на путин в този флот..хо.хо

Потънала е резаната тръба на турскио пАток у заднио ти двор, ти затва квичиш като чумава свиня.!. мбууухахаха

много са потъналите руски корита от как Путин е на власт..ха.ха.ха списъка е дълъг вече та отнема час за да споменеш всяко руско корито.ха.ха

да е на второ място като най-лош самолетоносач, след като е построен в „Черноморския корабостроителен завод“, гр. Николаев, СССР, днес Украйна. То и чернобилския реактор е правен в Харков, и Чернобил е в Украйна.

Абе запушиха ли дупките по "Кралица Елизабет" ?! Май не, а, то и затова иранците гепаха Стена Импера;)

със сигурност.

може би за празника - освободили са задържания руски риболовен кораб без проблеми.

Севернокорейци задържаха руски сейнер на който е имало южнокорейски граждани... и това е южнокорейската връзка, или пак коментирате нещо което не познавате-)

"... срещу продемократични демонстранти ..." Това ли е то демокрацията да фалшифицираш подписи? То като се замисли човек има и доста други фалшиве нещица в "зрялата демокрация", далеч по съществени от някакви си подписи.

"Путин прекарва уикенда далеч от Москва, където близо 1400 души бяха задържани вчера от полицията, употребила сила срещу ПРОДЕМОКРАТИЧНИ демонстранти." Путин на военноморски парад, пък ДЕМОКРАТИЧНА България чумата я тръшна и купува ДЕМОКРАТИЧНИ изтребители, но ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ни премиер изкарва дните далече от светлините на прожекторите и си прави селфита с неделни учителки от чужбина.

в навечерието на празника спускането е било за поставяне на паметна табелка на потопата от хитлеристите подводница и отдаване на почест на загиналия екипаж от 40 съветски военнослужещи подводничари. Все пак не е кмет на Москва или председател на изборната комисия за кметските избори, има си други приоритети. По повод празненствата е имало висши военни от ВМС на Китай, Виетнам, Индия - дошли с корабите си на парада. Не, господа офицери, отивам в Москва, понеже господин Навални и недопуснатите поради нарушения в документите протестират. Всекиму своето.

да се чете потопената - вместо потопата през ВСВ (1942 година) и т.н.

при базата Хмейним в Сирия.

може би затова, пуснаха и нещото топлинни пушки - та видях какво са ми описвали като 300 изстрела тука в една тема. много е ефектно.

Тази година и Тръмп искаше да спретне един военен парад но всички скочиха че пръска парите на данъкоплатците за глупости. Те хамериканците за тва и са си бедни.

но беше скромен, за да се съобрази със скръндзите демократи.

Тази година и Тръмп искаше да спретне един военен парад но всички скочиха че пръска парите на данъкоплатците за глупости, но не скочиха на това че за поддържане на 700 военни бази по целия свят се пръскат много повече пари отколкото за един военен парад