Путин коригира Лукашенко: Има украинска контраофанзива, но се провали (видео)

Руският президент Путин оцени загубите на личния състав на въоръжените сили на Украйна по време на контранастъплението на повече от 26 хиляди войници

Обратно в новината

Коментари - Путин коригира Лукашенко: Има украинска контраофанзива, но се провали (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Събрали се мошеник и лъжец...

По-точно-престъпник.

"Лукашенко каза, че по негови данни повече от 15 танка "Leopard" и над 20 "Bradley" са били унищожени" - това че приматите броят унищожената техника е хубаво, защото трябва да знаят в края на военните действия, след победата на Запада над просташката им коалицийка, какво предстои да се плаща от народите на пРоссия и на Беларус, като последната вероятно ще бъде разпачетосана и територийте ще бъдат върнати на Полша и Литва.

_stankow

>>> територийте ще бъдат върнати на Полша и Литва. Одма. Първо си връщат Пятихатки и Клещеевка, после Крим и накрая така, между другото, Полесието и Галичина. :D :D За първи път в историята загубилите ще делят победителите. Или няма да ги делят ? Ще се присъедният към тях ? Или ще бъдат присъединени ? :)

Дотук от февруари 2022г над 500 000 укри вече са дали фира.

Тия двамката са като Куку и Пипе!

Уникален си ! Как можа майка ти да те изсере такъв простак? Съжалявам я тази женица!

ти и КироТъпото сте като Дупе и Гащи.

Украинците трябва да направят килим и мукет от бомби в Крим. После правят един чувал на руската армия и ги избиват всичките руски ватенки. Денят, в който Расия капитулира ще бъде "День победъй" за България

Давайте обективна информация за загубите не само на украинската но и за руската армия, за да може незапознатият с положението да види на кого са по-големи загубите.

Мисля че с тия загуби които търпи Украйна-войната ще свърши тази есен или зима.Просто избиха украинците.Отделно самите украинци са деморализирани-вижте какво се случва с Мариопул как мащабно е застроен.Ами Крим? Киев уби цивилни на моста-изобщо не му пука.Кримчани не искат и да чуят за връщане в Украйна.Това е истината.

Тези цивилни на моста са били доста тъпи. Отивали на почивка в Крим. Починаха си.

Забрави да кажеш че си педераст...

Тия се лъжат и си вярват взаимно.

Да да и 240 000 руски" герой" няма да се приберат.

Sofiaone

Тия гнусни вампири един друг се надлъгват, мръсниците долни. Но ще срещнат скоро народната любов на руси и беларуси.

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже

Аз виждам двама насрани президенти. Всички руснаци знаят, че са вече азиатци. Предполагам, че младежите се информират, как е било преди и се подготвят за мизерията. Руските курви също се подготвят, преди се шибаха за бутилка швепс.

И слепите виждат, че РуZZия губи войната!

двамата дали не замислят да приближат света с още една стъпка към Трета световна война, като използват частната армия на Пригожин за провокации срещу Полша? И Третата ли ще започна като Втората от Полша? Много е възможно,защото за тях военните провокации са начин за съществуването им. Всякакви други варианти за намиране на мирно разрешение на разпаления от тях конфликт биха били пагубни за тях.

Контранастъплание няма. Всеки ден 10-15 леопарда и брадлита дават фира. Украинците мрат като мухи. И... фронта макар и бавно се мести на изток. Що така бе Миме?

Путин от доста време се опитва да продължи и разшири войната и да въвлече и други, на първо място васалния му диктатор Лукашенко, за да размие личната си отговорност и вина! И точно затова предоставя на Лукашенко ядрени заради (макар че всъщност контролът над тях и на белоруска територия остава руски). На времето точно Русия и Западът отнеха ядрените ракети на Украйна, за да направят света по-сигурен и заявиха, че гарантират сигурността и суверенитета на Украйна, която им повярва и предаде ядрените си заради… А сега Путин прави точно обратното, започвайки войната срещу Украйна и премествайки ядрено оръжие в съседната й Беларус! И сега текат отново “учения” на войски на границата им, точно както преди година и половина Путин правеше учения и уверяваше, че няма да нападне Украйна, и … я нападна! Това са фактите!!!

Какъв дълбок и прочувствен анализ на отявлен соросоид! Колко ли цента изкара!

Глупак

Егати отрепките са двамата, пълен смях!!! Самозабравили се старци

що не отскочите до ЮАР да се снимате на форума на БРИКС?

Тия двамата като няма с кого да се срещат и се срещат само двамцата. Смотаняците на фашизма. Никой не ги кани и никой не иска да ги види, даже и в ЮАР бяха готови да арестуват руското лайно. Никой вече не бръсне Русия за нищо. Ердоган и Китай вече ги заебаха.

ггг - това е говно говно говно

с педерасните ти ЛГБТешни смешни "лидери" ли да се срещат ве гейчо изклатен.. таева у бИрача на европлод и еврозеленчук таева... ББААХАХАХА

Какво може да излезе от разговор между двама идиота?

Идиот обсъжда 2 ма нормални

Идиотизъм?

Истината е една Украйна няма как да загуби. Запада е зад нея с пари и оръжие, по модерно и по качествено от туките железа. Ф-16 ще дойде до края на годината, тогава край с руската авиация и руските ракетни обстрели. Ф-16 може да потопи целият руски флот и никой не може да го спре. Като има накачат противокорабните ракети и край с флота.

То и леопардите щяха да напреднат до мините и до там

Ф-16 от мини не се бои. А руснаците са се насрали от страх и са минирали навсякъде. затова контрата върви малко бавно, но напредва.

е па ка Ф-16 на чертежи мое се бои от нещо... а виж от кибрит може, щот ше изгорикадастрона и чертежа.. ББААХАХАХА

Там на пишещите - не е “война” в правния смисъл (де юре) на думата, защото никоя от страните не е обявила официално война. Де факто си е чиста война и то прокси война между РФ и НАТО.

Значи ако някой не признае, че е застрелял и убил някого - дори и пред много хора и свидетели, дори и при наличието на трупа, на убития, той не е убиец и не е убил никога, така ли? Значи нещата стават такива, каквито са само и единствено ако НЯКОЙ (определен конкретен субект) ПРИЗНАЕ, че са такива!?! Или още по-фрапантен и всеизвестен пример - ако някой диктатор или дори цялото общество под принуда и умишлено (ири не) заблуждение - например от Църквата през Средновековието обяви, че Земята е плоска (а не сферична) и Слънцето се върти около тея (а не обратното), значи Земята е (става) плоска и Слънцето дапочва да се върти около нея, а не ние (Земята) около Слънцето! Аз не признавам гравитацията и ти казвам, че няма такава - следователно просто иди на балкона на някой по-висок етаж или на ръба на някоя пропаст - Ава гледай да е по-дълбока, и скочи от нея!

Все едно западът е по-различен. Цялата хунта в ЕС е на конци и всяка тяхна истерия е съшита с бели конци. Като почнеш от ковид и ваксините, от които умират повече хора отколкото от самата болест и минеш през мантрата, че „оръжията носят мир“. От такива „полезни“ професори като теб файда нула. Имаха мир, сега нямат, щото вместо бизнес се опитват да интригуват с Русия. Няма начин Русия да загуби на бойното поле и те го знаят. Няма начин те да загубят на бойното поле и това също го знаят. Това е война на изтощение. Където тръгне първо революцията, тази страна ще загуби. Реалните губещи обаче винаги са източноевропейците начело с Полша и нас. Правете си сметка. Само неутралитет ни оправя.

Първо - ти кога си ме видял и чул да “оправдавам” Запада - и по-точно някои политици и кръгове там и да твърдя, че той (те) също нямат своята отговорност?!? НИКОГА!!! Дори напротив - много пъти още преди доста години съм писал за това - и то забележи, когато например Буш и Путин бяха първи дружки и Буш започна войната в Ирак с абсолютно измислени причини и аргументи! И точно това е разликата ми с такива като теб и путинофилите - аз НЕ взимам страна и отлично знам и разбирам, че това, че някой е направил нещо лошо или престъпление (измама) изобщо не оправдава друг, който върши нещо подобно, още повече че макар и да са в остър конфликт сега, те не са реагирали против на времето, а са били и по-скоро даедно, “разбирали са се”! Второ - и всъщност какво означава това, чe “западът не е по-различен”! Че са еднакви ли? Ами тогава защо не могат да се разберат, както досега през годините? Защо са в този остър конфликт (Путин със Запада), че дори и война - на Путин с Украйна?!? И ако според теб едните не са по-различни от другите - добре, да кажем че го мислиш, дори и че е наистина така! ТОГАВА ЗАЩО НАПАДАШ (те) толкова яростно и вините САМО Запада, а не смеете да изпечете и една критика срещу Путин?!? В това няма елементарна логика!

Двама идиота си ги лапат на снимката.

Искаме новини от Одеса :)

На тия двамата им вярвам, колкото и на Зеленски. Чувалите с трупове се пълнят и от двете страни, а кой крив кой прав си го мерете тука из форумите…

Тия двамата лъжат къде по-фино от гнусния чифутляк :)

“ "Няма никаква контраофанзива", заяви първо Лукашенко, според ТАСС, а Путин го прекъсна с думите: "Има контраофанзива, но тя се провали". Вижте до къде стигнахме, до къде стигна света! Да се отричат и спори за ФАКТИ и ПОНЯТИЯ, и то на най-високи нива, на ниво държавни ръководители, и то в случая между “добри приятели”, тоест между “императора” Путин и доверения му васал Лукашенко, не като някакво изключение, а като станало вече правило! Не било война, а специална военна операция (и който използва думата война е строго наказателно преследван?!?), войната не била започнала преди година и половина, а през 2014. Путин не бил нападнал Украйна, а влязъл да я освободи и денацифицира! И не водел всъщност война срещу Украйна, а със САЩ и НАТО, които я били започнали (провокирали)! И т.н., и т.н. Вчера Путин е направил и друго много провокационно и открито враждебно публично изявление - че западните територии на Полша БИЛИ - забележете - ПОДАРЪК?!? от Сталин?!?!! Да оставим настрана дали в това твърдение има истина или не - вижте само начинът на мислене на диктатора в имперска Москва - Сталин бил ПОДАРИЛ на друга държава - Полша - ЗЕМИ?!?! Подарил!!! Значи лично Сталин си ги е закупил и притежавал тези земи и в един момент решил и ги подарил! Само не разбрах с хората, с робите които са населявали тези земи Сталин ги е подарил или не… Пак Путин, понеже си няма абсолютно никакви други проблеми - и руския народ - и не води много проблемна за него война с Украйна, сред като той я започна с откровени лъжи, че няма да го направи, намери за нужно да обяви и България за негов враг!!! И възниква простият въпрос - досега винаги в човешката история е имало една или друга форма на диктатура - физическа и икономическа - когато един или малка група хора властват над останалите, над живота и труда им, дори над имотите и земите им, за тяхното - на диктатора и приближените му - облагодетелстване и охолен живот. Но истинският въпрос е изобщо възможно ли и човечеството през 21 НЕК и на това ниво на познанието, технологиите, информационния и технологичен бум,… да се върне отново към някаква съвременна адаптирана форма на робство и “узаконено” насилие, репресии и силово силно ограничаване на основни човешки права а свободи! Защото алтернативата е просто унищожението и смъртта на всички на планетата. Но е много интересно и важно, и поучително КАК ТАКА СТИГНАХМЕ ДО ТУК!!!

Кви, квии :)

Накратко за ударения храм в Одеса: Фейк: Руска ракета удари Преображенския храм в Одеса. Това пише президентът на Украйна Володимир Зеленски. Истина: Катедралата е ударена от украинска противовъздушна ракета. На кадрите, заснети от местни жители, се вижда как ракетата за ПВО тръгва, но не може да набере височина и веднага пада. Във видеото ясно се чете дъгообразната димна следа, която маркира местата на изстрелване и падане на противовъздушна ракета. В друго видео светкавицата на експлозията показва шпила на камбанарията на катедралата Преображение Господне, която се намира точно в епицентъра. Фактът, че зенитни боеприпаси са ударили катедралата, се доказва от характерните следи оставени от поразяващите елементи. Ракетите за противовъздушна отбрана са снарядени с хиляди малки метални елементи, които при взривяване във въздуха трябва да осигурят максимално насищане на пространството и по този начин да унищожат целта. Атакуващите ракети, предназначени да унищожават укрепени структури, са констроирани по съвсем друг начин. Бойната им глава е изработена от дебела стомана, за да пробива бетонни стени, а вътре има мощен експлозивен заряд. Няма дребни поразяващи елементи. Силата им е такава, че при удара сградата на въпросния храмк щеше да е напълно унищожена. Неумелата работа на украинските зенитчици редовно води до трагедии. Още в първите дни на СВО се появиха кадри на пряко попадение на украинска зенитна ракета на комплекса „Бук“ по висока сграда в Киев. Впоследствие ударите на ПВО по собствените им градове станаха отличителна черта на Въоръжените сили на Украйна. Апотеозът на дейността на украинските зенитчици беше ударът на комплекса С-300 по територията на съседна държава, в резултат на който бяха убити двама цивилни в полското село Пржеводув. Подобни инциденти имаше и в Одеса. Само преди месец украинска противовъздушна отбранителна ракета повреди бизнес център на булевард Шевченко.

Пак лъжеш

Ни на блокове, ни на детски градини, ни на катедрали :)

Глупости на търкалета , подобаващо на руско лайно.

Връви ли перемогата? https://m.youtube.com/watch?v=68AvWDR4EDc

Ма тъй като се бомби Одеса, хохлите как ще изнасят житце? Лош Путин, лош :)

Да миряса светът!

Има я, няма я Украйна, няма значение. Расия е вече Азиатска държава. Санкциите на колективния Запад ще останат дълго време. Колективния Запад е свикнал без СССР.

И Русия е свикнала без тях :)

Този непринуден разговор между тракторист и чинге трябва да бъде нарисуван за поколенията.. липсва Пригожин с табла в ръка, и Медведев полегнал в алкохолни изпарения пред диванчето

От Путкин до най- миризливият трол на Гъз раждане, всички са се загрижили за загубите на Украйна. Нашият Каунь, Радев също. А Расия до сега е загубила само Дугина, с взривен гъз и карабъл Масква. Икономиката на Расия цъфти, на фронта никой не умира, даже се раждат деца

Байдън ще я довърши завинаги Идиот като Путин е цяло щастие, че го има

Русия е силна страна, ама това недоразумение Путин я довърши

Ѝ е силата?

Двама убийци споделят изживяното не бъдещето щото то е страшно за тях.

За укросвинете!

Укритие били ъпгрейдвали списъка,бе Костаа.Абе за това,ли напоследък от синьокож си станал жълтокож,бееее?Като японец си станал,бе циганино.

Укрите ще ги копат с тоя списък :)

Поне венците винаги ще са му лилави хахах

Не е хохол ариец, викаш :)

Да не дойде някой, като Медведев...... Да не казвам Пригожин.... Къде ще се крие!?

Този клоун може само да се изчервява, докато чете какво са му написали

Според нощния удар по Одеса и по Николаев, трябва да се разбере следното: 1. Въоръжените сили на Украйна отдавна разполагат и съхраняват оръжия и боеприпаси в черноморските пристанища и най-вероятно са били уверени, че тези запаси са в пълна безопасност поради действието на зърнената сделка. 2. Нощните взривове в Одеса ни позволяват да заключим, че всичко, докарано до пристанищата, вероятно за групировката „Юг” на Въоръжените сили на Украйна, е съхранявано възможно най-плътно. Някои складове в района на пристанището все още горят. 3. Обемът на унищожените боеприпаси и оборудване все още е трудно да се разбере, но ако оръжията и боеприпасите са критични за въоръжените сили на Украйна, Киев е принуден спешно да поиска още в близко бъдеще. 4. За да компенсирате доставката на унищожени оръжия, ще трябва да отдели значително време. Като се има предвид, че значителна част от снарядите с калибър 152 и 155 мм, както и други оръжия, отиват в зоната на украинското "настъпление" буквално в движение, Въоръжените сили на Украйна ще трябва да променят схемата и начина на доставка, а това е допълнително време, с което те не разполага. И това без да се броят проблемите с подготовката на безпилотни водни дронове, които сега ще бъдат още по-трудни за сглобяване и за пускане.

Траверса мутропрофанова е дала опорките, а кремтлски маргинале?

Е ударен центъра на града,бе боклук.

Що слагате там ПВО бе, хохол :)

Колко си информиран кво правиш в Дир я прати едно Писанец до руските военни те имат по малко информация. Аз научавам преди всички ама че късмет.

Да си припомним част от укролъжите: Путин започнал войната, защото бил луд ама в същото време бил умрял вече, но от Кремъл криели това Дъщерята на Путин била скрита в бункерв Сибир, но в същото време живяла на запад, защото там и харесвало Путин бил диктатор, щото управлявал дълго, ама Меркел и тя управлявала дълго, ама тя не е диктатор Путин бил диктатор ама имал 80 процента подкрепа от руснаците, а те го подкрепяли щото са лоши Русия била лоша, щото била съставена от няколко държави ама сащ съставени от 50 щата те не са лоши. Русия е лоша, ама САЩ, който хвърляха атомни бомби по цивилно население единствени в света, те не са лоши Путин е лош, защото искал да възстанови СССР, ама Англия и Франция, който имат колонии на другия край на света те не били лоши. С Джавелини щели да спрат Русия Призраци от Киев С коктейли молотов щяха да спират танк Германски гаубици щяха да обърнат войната Путин щеше да умира Бензина и храната на руснаците бяха свършили Руснаците искали помощ от Китай Укропитеци спасили змииския остров от руснаците Руснаците се оттегляли да бягат Били убили 30 хиляди руснака Путин щял на 9 май да прави мобилизация Русия щяла да фалира Рублата щеше да се срива Олигарсите щяха да трепят Путин Руснаците щяха да трепят Путин Русия щяла да прави атака с хим оръжия Били потопили Адмирал Макаров Били убили не знам си колко генерала, който се оказаха живи Сергей Шойгу беше умрял, а се оказа жив Укросите рисуваха Z на унищожените си танкове и се снимаха с тях уж, че са руски Храбрите азовци се криха в бункер, а укросите казваха, че защитавали града Щяха да изолират Русия, а се изолираха те Укросите унищожаваха техните си мостове докато бягаха посрани, а обвиняваха руснаците Руснаците крадяли перални от укросите и ги пращали по пощата от Беларус, сигурно до Беларус с танковете са ходили. Щяха да изключват от SWIFT руските банки, ама оставиха най- важната незасегната Газпромбанк Руснаците щяха да мрат от глад ама рафтовете на запад са празни и цените им растат

Учудвам се че не се целуват в стил Брежнев като се видят тия двамата плешивци

Замислят на Зеленко ганг-банг :)

Минобороны опровергло заявление Киева о нанесении удара по собору в Одессе Минобороны опровергло заявление Киева об ударе по Спасо-Преображенскому собору в Одессе Распространяемая украинскими властями информация о поражении российским высокоточным оружием Спасо-Преображенского собора в Одессе не соответствует действительности, сообщили в Минобороны. « "Все назначенные для поражения и уничтоженные ночью 23 июля текущего года объекты, где киевским режимом совместно с иностранными специалистами готовились террористические акты против Российской Федерации, располагались на безопасной дистанции от храмового комплекса", — уточнили в ведомстве. Как объяснили в Минобороны, к повреждению храма привели действия ВСУ. "С учетом опубликованных местными жителями видеокадров из Спасо-Преображенского храма наиболее вероятной причиной его разрушения стало падение украинской зенитной управляемой ракеты в результате безграмотных действий операторов комплексов ПВО, которые ВСУ намеренно располагают в жилых кварталах населенных пунктов, в том числе в городе Одесса" Спасо-Преображенский собор в Одессе после падения на него украинской ракеты В ведомстве также отметили, что планирование ударов высокоточным оружием по объектам военной и террористической инфраструктуры Украины осуществляется на основе "тщательно проверенной" и подтвержденной по нескольким каналам информации. При этом российские военные заведомо исключают поражение гражданских объектов, где находится мирное население, а также культурного и исторического наследия.

Пиши на Български Език, пом@к!

В САЩ сега е много модерно да се ебеш в гъза. Страшна мания. Юхууууу

Харесва

Не е нужно да ходиш до Америка за това, намери си тъпкачи в селото ти.

Тя модаа переодически се завръща

Само който не е бил студент в САЩ като мен, не знае какво е краварката! Ебал съм ги за пакет Макдоналдс, за пакет пържени картофки, за кутиика пепси .... Бедни, гладни, мизерни.... Щом тираджиите ни в Шихаго се връщаха с Карен, Сара и Мерита за жени.... смятай.... Отиде за Форд, върна се с краварка. Американка и кажи и не я обиждай повече! От краварките по-кални корви няма, навремето като студенти в сащ ни се продаваха за пакет картофки без сиренце, а бяха висшистки, коя доктор, коя инженер, коя учителка… И като видеха българин, им светваха очите, нали американците са все обратни и нищо не могат

Ти си бил студент в академията по ловене на попчета в Лом Нещастник гърчав

И се праскат в гъзовете яко. Много било модерно и вйръл и хайп. Който не ги хванал той не ги е ебал. Коври невероятни. 5 пъти съм бил в САЩ и направо ги пръсках

Айде, айде, пробвай пак...мухаха .видял си ти Америка през крив макарон

Единствено Лом Каква ти Америка

Ха ха,американка с български цървул?Въшльо беден.в това слънце напръскай се с вода,ще ти мине.

Ти авериканките за някакви аристократки ли ги мислиш тея селянки прости ????

Вчера се изсрах в кенефа. Тъкмо да пусна водата и от лайната изкочи Зеленски който изграчи с пресипнал глас Слава Украйне

Поне имаш една мозъчна гънка, та да стигнеш до кенефа. А кой ти се е изсрал в устата и в гллавата?

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Заради такива отрепки като теб,заемам страната на Русия!

Да колиш бе цървули недоклатет! Айде върви да те видим.

Еврозелките искат да дадат 50 МЛРД. ЕВРО на Зеления просяк през следващите 4 год. Орбан БЛОКИРАЛ решението на зелките. Зелките ЩЕ ВЪОРЪЖАВАТ укрите ОЩЕ 4 години...

Тука некви недоубити жендъри се надяват Полша да нападнела Беларус. Ми нали ще ги излупкат с атома и Полша изчезва ве дебили.

Аз пък чух,че и САЩ са открили атома.

Сороzи вие загубихте. Възмездие ще има. Може да бягате, но няма къде да се скриете.

Ти под фустата на мама ли се скри,Рамбо?

Да надраскаме цялото украинско посолство с Z

Т.н. "русофили" в България сте една шепа скотове и дърти пърдешкии, дето само вдигате гюрултия за триста. Пазачи нощна смяна на платени паркинги, файтонджии по стоянките, бачкатори по пиаците, миячи по автомивките…. Русофилите сте изметта на България и на всяко общество. Младите, образованите и качествените са прозападни, вие сте едни отпадъци от миналото, изкопаеми нещастници. Спусната ви е опорката, че са гейове и джендъри, докато те спят с незадоволените ви жени, а вие, “мачовците” миете коли и и пазите паркинги… А незадоволените ви жени често са и “жрици” по магистралите… Третополов съм, знаеш ли защо? Защото ибъ по три пъти на ден съветската ти матушка, домъкната от пиян дървосекач от Коми. За пакет Стюардеса, понякога и за компот от джанки. Лесна и евтина, рускиня милорд. А "великий руский человек" изтрезнява под масата, гледайки....

Не те знам какво работиш, но абсолютно за нищо не ставаш, дори и за най-проста дейност- Твоите опорки са толкова супер елементарни, че и тези които са ти ги спуснали сигурно се червят от срам!!! Да не говорим за гарнитурата от селяндурщини, простотии и вулгарности! Иди се гръмни, най-добре!

Абе че то младите качествени и образовани се изнесоха в Русия,освен ако за образовани имаш предвид сиганите останали в България?