Коментари - Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война | Днес.dir.bg

Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война

Руският президент провежда годишната си пресконференция, а въпросите към него са над 1 милион

Обратно в новината

Коментари - Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война | Днес.dir.bg

Коментари

В ден 700 от войната целите са все така постигнати като в първия хаха

А тук режем руски паметници.Правилно ли е, не е ли, помагайте, объркан съм?

Целият Запад проумя,че ВВП е стратег от висша класа, само някои тук си просят Народен Съд... който народът с кеф ще подкрепи.

https://prikachi.net/image/XdP2u

Погледнато практически и не само за тази война, мир винаги се постига при 2 условия. Или едната страна вижда, че губи прекалено много, обаче това тук не важи. На никого не му пука за човешките загуби и докато Украйна получава помощ от Запада, би била готова да жертва цялото си население. Трябва една от страните да стигне на ръба на унищожението като Япония след атомната бомба. Ако Западът спре помоща, това ще е Украйна. Засега не виждам как Русия би се озовала в това положение и не искам да стига до там, защото тя има ядрени ракети и това ще повлече целия свят със себе си. По всичко изглежда, че Украйна ще яде бахура.

Така е цялата западна преса гърми: "There will be peace in Ukraine when Russia achieves its goals!!!" Троленето по форумите, няма да помогне на фашистите в Украйна!

Надменното говорене по отношение на съседите никога не е водило до нищо добро! И понеже някой ще скочи относно САЩ, ами те са същите относно Мексико. И какво? Да не би да нямат проблеми с тази си граница, с картелите, дори с туризма в тази държава? Като се научим да живеем заедно, каквито и да сме, ще има мир. За съжаление, Русия не можа да надмогне имперските си стремления и хич и не мисли за мир. Военизирането на икономиките в световен мащаб не вещае нищо добро. Жалко за младите, наистина жалко!

Вчера бяха 1 000 000. Бах мама му що народ изтрепахте!

Путин е доказателство, защо мандатността е нещо изключително полезно - истинска застраховка срещу мозъчни измененения и самозабравяне.

120 млн., ако питаш Джуджан

Ген.секретар на ООН :Газа е най голямото гробище в света!!! А запада мълчи и лае срещу Русия.

Ти почакай да видиш ако Мексико започнат да бомбардират хора с американско мислене и паспорти в техните си градове, колко време ще трябва на САЩ да дойдат и да "умиротворяват". 7 години? Не мисля! На седмия час са там! Нека не четем като Дявола евангелието!

Ако не са фашистите, ще е нещо друго! Ако и то не е, винаги ще се намери нещо друго. Винаги ще се намери за какво да нападнете съседите.

Мандатността не помага, когато зад теб стои КГБ. Не се съмнявай, че и следващия президент на РФ ще е оттам.

Какво общо имаш ти с Путин? Мисли за случващото се в България. Колко отрепки има в Парламента които с години са там, а са негодни за нищо.

Кадиров: Отдавна да сме превзели Киев, ако действахме като Израел в Газа Кадиров смята, че краят на операцията може да се очаква през юни или юли следващата година. Ръководителят на републиката също така подчерта, че ако беше вземал самостоятелно решения, конфликтът "щеше да приключи след три месеца". "Виждаме как се държи Израел в ивицата Газа. Нашата задача е да не унищожаваме градове и да преговаряме с тези, които искат да се предадат“, подчерта ръководителят на Чечения. Кадиров отбеляза, че в противен случай руските военни отдавна щели да са превзели Киев. "Бяхме на седем километра от Киев и беше по-лесно да го превземем дори от Мариупол", каза той.

бхаха, нали целите бяха постигнати бе фашист нефелен? всеки месец постигаха цели набелязани в тодо лист за 3 дни и така вече 2 години руският боклук най-големия боклук в мире ... земи тая болгарка

Путьо Марийкин скоро и на тебе ще ти ритнат столчета. Тия загуби, които претърпя Русия за последните 2 години никой няма да ти ги прости. Вземи си сапуня....

Мойто момиче. Мандатността не е съвършена, както всичко измислено от човека. В случая, тя лишава една държава от правилният човек когато го намериш а плюса е че те спасява от погрешният. В случая, Путин е правилният човек.

Не ни трябва народен съд! Да убиеш или затвориш тези, които мислят и действат по различен начин е признак на параноя. Просто ги сваляш от власт, разследваш, ако са взели недекларирани пари конфискуваш плюс глобата и ги оставяш да живеят като един средностатистически българин. Останалото ще го отсъди Историята!

До този момент не е казал нищо невярно. Да видим дали така ще остане до краят на програмата.

Вече 3 пъти,на 3 различни места,лицето Кирил Петков признава,че РЕАЛНАТА подкрепа (без манипулация) за "Сглобката" е 10 %.............

А на изтрепаните 310 хиляди руски орки ще помогне ли?

По-добре да умреш в името на някакъв идеал. В случая най-големият - свободата. Ама това хора с робско мислене няма да го разберат. За тях най-виш идеал е да си дадат живота за амбициите на господаря!

А какви са целите ви, ма, пиздо недоклатена?!!!

Къде го знаят за Одеса,че била българска - в Карлуково ли? Ми ако те чуе някой грък ,още по луд и от тебе, има да ти гони с камъни през целия Евксинос Понтика !

Абе, приятелю - ти да не си македонец под прикритие?!?

Специализираните военни издания пишат, че агента Тагаренко е освободил българските складове в Шивачево от няколко стотин ракети "Точка-У". Да видим с какво това ще помогне на фашагите?

Мир ще има като не остане жив руснак, гадни убийци

Това звездите ли ти го говорят,или розовите слонове във вишневата градина? Спешно смени дилъра джендърче,инак няма да доживееш да видиш кога Путин ще падне.......

Вой на сорособчета и борци с паметници. Мед ми капе, фашистката паплач като цвили преди да пукне. И акъла не и дойде, и пак иска да бъде мачкана и газена. Ми щом ги кефи:) ПЕреМОГАТА ДЕ Е БЕ МИНДИЛИ? ПАРАТА ОТ УСА ИДВА ЛИ? А? КЪДЕ Е ПРИЗРАКА ОТ КУЕВ? А педалите от Азов, Айдар, Правий сектор как са? Още ли стрелят в гръб сънародниците си? Как е мобилизацията? Дъ файнъл каунтдауна тече ли? Бабите и Старците са наред да умират за Вангардя и Бандера.

Обвиняваш някого за фашист и го нападаш. Кога ще има мир? Като постигнем целите си. Какви са целите? Тайна. Кой е фашиста?

Ало форумната педалска отрепка, що не гледаш конференцията на Владимир Велики? Слушай внимателно какво има и с България да се случва след Укрорайха. Или ти не знаеш Руски а само Турски?

мечти на джендър-соросня....

А така, 'земай кривака и тръгвай към Одеса-та.................., ти си наш'та гордост...........

Спри да квичиш селска русофилска свиньо.

Окупатор - разкарай се в блатата на Сибир! България не е руска територия! Украйна не е руска територия!, Крим е украински - махай се оттам! Не поглеждай към Литва, Латвия, Естония, Полша! Разкарай се от Кьонингсберг! Ввдигай си парцалите от Курилите!

На милион и половина убити фашиста помогна ли?

Така мислил и Версеженторикс във войната срещу Юлий Цезар, докато накрая решил да отиде на колене да го моли и да жертва себе си, за да остане част от народа му жив. Хубаво е някои да умират в името на свободата, обаче ако умрат всички какъв е смисъла ? Свободата може да бъде извоювана и по-късно от друго поколение или може да се окаже, че всъщност не е толкова зле, колкото всички говорят. Галите са се интегрирали добре в Римската империя.

Те тези които знаят турски, ще са от избраните, а ти му мисли, че щетрябва обрязване?!

Целите на джуджето са ясни - да избие повече руснаци от Сталин. Напредва. В крайна сметка пък, щом и животните руснаци искат да ги избива.

ОК, гледай си минджата миризлива космата.

Квичането се чува от окопите на захисниките на Покрайната. Ма ти с тия тапи за уши МЕЙД ИН УСА няма как да го чуеш, пъй и ушната ти кал е в излишък.

500 000 000 +++

Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и олигарси от Кремъл и Киев!

Нема се притесняваш майна, целите си няма да ги постигнете, а мир ще има като ритнеш камбаната! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Едно време капиталистическия фашизъм и социалистическия (Германия и СССР) си поделят и окупират Полша. След разгрома ха Хитер капиталистическия фашзъм е разбит , но социалистическия остава и в момента е в действие и напада други страни.

Целта е постигната. България бутна моча.

Цървул.

А не може ли мир да има когато Украйна постигне целите си???? Или когато американците постигнат целите си? Или когато Иран си израелци Хути хамасхисбула и така нататък държави организации и прочие по света постигнат целите си??? Откъде накъде пък Мир трябва да има само и единствено когато Русия постигнала целите си??? Ами ако Турция каже започваме война докато не възстановим османската империя? Или Англия започне война за да си възстанови английската империя?????

Коментари - Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война | Днес.dir.bg

Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война

Руският президент провежда годишната си пресконференция, а въпросите към него са над 1 милион

Обратно в новината

Коментари - Путин: Мир ще има, когато постигнем целите си. Всичко това много прилича на гражданска война | Днес.dir.bg

Коментари

В ден 700 от войната целите са все така постигнати като в първия хаха

А тук режем руски паметници.Правилно ли е, не е ли, помагайте, объркан съм?

Целият Запад проумя,че ВВП е стратег от висша класа, само някои тук си просят Народен Съд... който народът с кеф ще подкрепи.

https://prikachi.net/image/XdP2u

Погледнато практически и не само за тази война, мир винаги се постига при 2 условия. Или едната страна вижда, че губи прекалено много, обаче това тук не важи. На никого не му пука за човешките загуби и докато Украйна получава помощ от Запада, би била готова да жертва цялото си население. Трябва една от страните да стигне на ръба на унищожението като Япония след атомната бомба. Ако Западът спре помоща, това ще е Украйна. Засега не виждам как Русия би се озовала в това положение и не искам да стига до там, защото тя има ядрени ракети и това ще повлече целия свят със себе си. По всичко изглежда, че Украйна ще яде бахура.

Така е цялата западна преса гърми: "There will be peace in Ukraine when Russia achieves its goals!!!" Троленето по форумите, няма да помогне на фашистите в Украйна!

Надменното говорене по отношение на съседите никога не е водило до нищо добро! И понеже някой ще скочи относно САЩ, ами те са същите относно Мексико. И какво? Да не би да нямат проблеми с тази си граница, с картелите, дори с туризма в тази държава? Като се научим да живеем заедно, каквито и да сме, ще има мир. За съжаление, Русия не можа да надмогне имперските си стремления и хич и не мисли за мир. Военизирането на икономиките в световен мащаб не вещае нищо добро. Жалко за младите, наистина жалко!

Вчера бяха 1 000 000. Бах мама му що народ изтрепахте!

Путин е доказателство, защо мандатността е нещо изключително полезно - истинска застраховка срещу мозъчни измененения и самозабравяне.

120 млн., ако питаш Джуджан

Ген.секретар на ООН :Газа е най голямото гробище в света!!! А запада мълчи и лае срещу Русия.

Ти почакай да видиш ако Мексико започнат да бомбардират хора с американско мислене и паспорти в техните си градове, колко време ще трябва на САЩ да дойдат и да "умиротворяват". 7 години? Не мисля! На седмия час са там! Нека не четем като Дявола евангелието!

Ако не са фашистите, ще е нещо друго! Ако и то не е, винаги ще се намери нещо друго. Винаги ще се намери за какво да нападнете съседите.

Мандатността не помага, когато зад теб стои КГБ. Не се съмнявай, че и следващия президент на РФ ще е оттам.

Какво общо имаш ти с Путин? Мисли за случващото се в България. Колко отрепки има в Парламента които с години са там, а са негодни за нищо.

Кадиров: Отдавна да сме превзели Киев, ако действахме като Израел в Газа Кадиров смята, че краят на операцията може да се очаква през юни или юли следващата година. Ръководителят на републиката също така подчерта, че ако беше вземал самостоятелно решения, конфликтът "щеше да приключи след три месеца". "Виждаме как се държи Израел в ивицата Газа. Нашата задача е да не унищожаваме градове и да преговаряме с тези, които искат да се предадат“, подчерта ръководителят на Чечения. Кадиров отбеляза, че в противен случай руските военни отдавна щели да са превзели Киев. "Бяхме на седем километра от Киев и беше по-лесно да го превземем дори от Мариупол", каза той.

бхаха, нали целите бяха постигнати бе фашист нефелен? всеки месец постигаха цели набелязани в тодо лист за 3 дни и така вече 2 години руският боклук най-големия боклук в мире ... земи тая болгарка

Путьо Марийкин скоро и на тебе ще ти ритнат столчета. Тия загуби, които претърпя Русия за последните 2 години никой няма да ти ги прости. Вземи си сапуня....

Мойто момиче. Мандатността не е съвършена, както всичко измислено от човека. В случая, тя лишава една държава от правилният човек когато го намериш а плюса е че те спасява от погрешният. В случая, Путин е правилният човек.

Не ни трябва народен съд! Да убиеш или затвориш тези, които мислят и действат по различен начин е признак на параноя. Просто ги сваляш от власт, разследваш, ако са взели недекларирани пари конфискуваш плюс глобата и ги оставяш да живеят като един средностатистически българин. Останалото ще го отсъди Историята!

До този момент не е казал нищо невярно. Да видим дали така ще остане до краят на програмата.

Вече 3 пъти,на 3 различни места,лицето Кирил Петков признава,че РЕАЛНАТА подкрепа (без манипулация) за "Сглобката" е 10 %.............

А на изтрепаните 310 хиляди руски орки ще помогне ли?

По-добре да умреш в името на някакъв идеал. В случая най-големият - свободата. Ама това хора с робско мислене няма да го разберат. За тях най-виш идеал е да си дадат живота за амбициите на господаря!

А какви са целите ви, ма, пиздо недоклатена?!!!

Къде го знаят за Одеса,че била българска - в Карлуково ли? Ми ако те чуе някой грък ,още по луд и от тебе, има да ти гони с камъни през целия Евксинос Понтика !

Абе, приятелю - ти да не си македонец под прикритие?!?

Специализираните военни издания пишат, че агента Тагаренко е освободил българските складове в Шивачево от няколко стотин ракети "Точка-У". Да видим с какво това ще помогне на фашагите?

Мир ще има като не остане жив руснак, гадни убийци

Това звездите ли ти го говорят,или розовите слонове във вишневата градина? Спешно смени дилъра джендърче,инак няма да доживееш да видиш кога Путин ще падне.......

Вой на сорособчета и борци с паметници. Мед ми капе, фашистката паплач като цвили преди да пукне. И акъла не и дойде, и пак иска да бъде мачкана и газена. Ми щом ги кефи:) ПЕреМОГАТА ДЕ Е БЕ МИНДИЛИ? ПАРАТА ОТ УСА ИДВА ЛИ? А? КЪДЕ Е ПРИЗРАКА ОТ КУЕВ? А педалите от Азов, Айдар, Правий сектор как са? Още ли стрелят в гръб сънародниците си? Как е мобилизацията? Дъ файнъл каунтдауна тече ли? Бабите и Старците са наред да умират за Вангардя и Бандера.

Обвиняваш някого за фашист и го нападаш. Кога ще има мир? Като постигнем целите си. Какви са целите? Тайна. Кой е фашиста?

Ало форумната педалска отрепка, що не гледаш конференцията на Владимир Велики? Слушай внимателно какво има и с България да се случва след Укрорайха. Или ти не знаеш Руски а само Турски?

мечти на джендър-соросня....

А така, 'земай кривака и тръгвай към Одеса-та.................., ти си наш'та гордост...........

Спри да квичиш селска русофилска свиньо.

Окупатор - разкарай се в блатата на Сибир! България не е руска територия! Украйна не е руска територия!, Крим е украински - махай се оттам! Не поглеждай към Литва, Латвия, Естония, Полша! Разкарай се от Кьонингсберг! Ввдигай си парцалите от Курилите!

На милион и половина убити фашиста помогна ли?

Така мислил и Версеженторикс във войната срещу Юлий Цезар, докато накрая решил да отиде на колене да го моли и да жертва себе си, за да остане част от народа му жив. Хубаво е някои да умират в името на свободата, обаче ако умрат всички какъв е смисъла ? Свободата може да бъде извоювана и по-късно от друго поколение или може да се окаже, че всъщност не е толкова зле, колкото всички говорят. Галите са се интегрирали добре в Римската империя.

Те тези които знаят турски, ще са от избраните, а ти му мисли, че щетрябва обрязване?!

Целите на джуджето са ясни - да избие повече руснаци от Сталин. Напредва. В крайна сметка пък, щом и животните руснаци искат да ги избива.

ОК, гледай си минджата миризлива космата.

Квичането се чува от окопите на захисниките на Покрайната. Ма ти с тия тапи за уши МЕЙД ИН УСА няма как да го чуеш, пъй и ушната ти кал е в излишък.

500 000 000 +++

Всичко ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят и пратят на фронта военолюбивите си политици и олигарси от Кремъл и Киев!

Нема се притесняваш майна, целите си няма да ги постигнете, а мир ще има като ритнеш камбаната! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

Едно време капиталистическия фашизъм и социалистическия (Германия и СССР) си поделят и окупират Полша. След разгрома ха Хитер капиталистическия фашзъм е разбит , но социалистическия остава и в момента е в действие и напада други страни.

Целта е постигната. България бутна моча.

Цървул.

А не може ли мир да има когато Украйна постигне целите си???? Или когато американците постигнат целите си? Или когато Иран си израелци Хути хамасхисбула и така нататък държави организации и прочие по света постигнат целите си??? Откъде накъде пък Мир трябва да има само и единствено когато Русия постигнала целите си??? Ами ако Турция каже започваме война докато не възстановим османската империя? Или Англия започне война за да си възстанови английската империя?????