Коментари - Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори | Днес.dir.bg

Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори

Според руския президент Украйна сама се е вкарала в ъгъла, като е прекъснала преговорите малко след началото на войната

Обратно в новината

Коментари - Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори | Днес.dir.bg

Коментари

този боклук на снимката още ли е жив?

Вовата си мисли, че е спечелил войната, а тя тепърва започва.. направо не знам как ще му го съобщава Наришкин.. Гитлер капут!

война беше до скоро вече ми прилича на агония която щатите упорито удължават

Кой беше кретена от снимката ?!

Едно рядко по-долу обяснява че сме имали късмет с Путлер, можело и по-лошо... червей, ако в САЩ всеки бандит можеше да стане президент, Раша нямаше да я има след 1950г.. американците тогава са имали стотина ядрени бомби, вие сте имали 2-3... 1990 след 40г студена война ви подадоха ръка като приятели, да станете нормални хора и бяхте почнали да позаглаждате косъма, ама пусти комплекси.. пак ви се прииска да се доказвате.. ако сега САЩ имаха силен президент като Уилсън СВО - то ви щеше да приключи наистина за 3 дни и половината от поробените народи на територията ви щяха да са свободни

Като не можещ да мислиш лохично, щото си тъп като налум, така ще ти изглежда, но не означава, че е истинското съсъояние на нещата

Имаше в училище един смотаняк който в пубертета израснта по-бързо от останалите момчета и взе да се прави на важен. Физическото му превъзходство естествено трая 1-2 години и после лесно можеше всеки да го смачка. Въпроса е, че всички вече го бяха намразили и въпреки че страха от него беше изчезнал никой не искаше да му е приятел. След години го видях в какво самотно и комплексирано човече се беше превърнал

Не зная кой визираш, но ако е прекрасниат господин поименно споменат в заглавието на статията мога да му предложа и осигуря най-приятната интимна компания. Освен мен нищо друго няма да му липсва. А ако го познаваш, пошушни му за тази гост от дир-а. Има ми и снимката в нет-а, неанонимно съм се представила там. В действителност съм още по-пленителна. Гарантирам, интимнуто му щастие! Наистина ме вълнува от години интимно и емоционално.

Путьоооо, всички ги е гнус от вас вече!... имате си 1/3 от 6ушата, ресурси бол, стойте си там

Не канят защото не могат да гарантират за протежето им, той не спазва никакви споразумения, де факто. Но пък за сметка на това осигуряват (от Швейцария) да има новини от прекрасния господин Президен на РФ. В понеделник направете пак среща - отзвуци.

Перфектният мъж Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги това невероятно същество от мъжки пол. Такива мъже не се раждат всеки ден. Перфектен и уникален. Гарантирам му само непознатото все още за него емоционално и физическо иживяване и преживяване на щастие и наслада от интимната ми компания, което само аз мога да му осигуря и поднеса. Постингът е от сериозна, настоятелна, млада, красива, слаба, спортна фигура, високо квалифицирана, образована, страстна, лоялна, дискретна, всеотдайна и безумно желаеща го жена.

Вчера руският посланник в ООН , Василий Небензя, каза на Запада в очите: "Много скоро единствената тема за всякакви международни срещи по Украйна ще бъде за безапелационната капитулация на киевския режим." Със сигурност са го чули мноог добре, просто Западът няма полезен ход. Играта върви към шах, скоро ще има и мат.

Освен ако креммълската гнида не схваща, че дори и да бъде превзета Украйна, войната ще стане партизанска и ще разяде и разруши мръсната пРоссия отвътре .... Но, руските животни доказано са примитивни същества, и не улавят в дълбочина развитието на проблемите .... Една Война е спечелена, ако ти признаят резулатите, а на пРоссия НИКОЙ няма да признае завладените територии ....

Швайцария се опитва да си върне статуса на "неутрална" държава, където всички страни във войната могат да си държат парите. Ама си отрязаха клона на който седят, като се включиха в санкциите на ЕС и опетниха банковата тайна. Късно е вече.

Що бе, пРоссия има ли пари за държане в банкови сметки .... Хахахахахахаха ....

Еее, явно има, че и Запада им е хвърлил мерак от доста време, ама нещо не им стиска да ги цункат, щото вижда как се обръщат нещата и плана им да сложат ръчички на руските ресурси отива в канала и се задава якият руский уй :-))

Няма ли кой да ги демилитаризира тия? Какво всъщност защитават? Повечето умни избягаха от мобилизацията през Армения и Грузия преди да затворят границите. Останаха малко бедни и не особено мислещи руснаци плюс вся асталная сволоч от средна азия и чукотка. И какъв е смисълът да се защитават тия? Какво ще измислят - някой Сармат, който може да излети с 50% вероятност? И какво, ако пуснат хиляда ракети и взривят всичко? Няма да отговор и ще победят и ще превземат Европа? И какво от това, нещо по-хубаво ли ще стане? Егати изостаналите средновековни империи.

Статистиката само за 20-ти век сочи: Русия губи 5 войни – Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996). Не броя Студената война. В Съветско-Финландската (1939-1940) постига кървава, позорна, пирова победа. 194 милиона срещу 3.7 ! В резултат на тежките руски поражения по фронтовете избухват революциите от 1905 и 1917. Единствената успешна война за СССР (не казвам Русия, защото украинците играят централна роля) през целия 20-ти век е Втората Световна, но Съюза е само една от многото воюващи държави (войната е световна), а и това става с колосалната англо – американо - канадска помощ. Освен това срещу германците се бият не само руснаци, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, белгийци, норвежци, югославяни...При това Великобритания воюва с Хитлер от първия до последния ден на войната и никога не е била в съюз с него, за разлика от СССР, който до 22.06.1941 е съюзник с Третия райх. Ами украинците в съветската армия? Отделно западняците воюват не само с германците, но и с Италия в Африка и Европа, и с Япония в Тихия океан. Трябва да споменем и че Руската освободителна армия на ген. Власов воюва на германска страна. Ето това е непобедимата и безаналоговата.

Може ли да кажеш кога точно СССР е бил в "съюз" с Хитлер ? Договорче нещо, хартийка ? Но от сега да знаеш, номерът с пактът за НЕНАПАДАНЕНИЕ не минава.

"...Може ли да кажеш кога точно СССР е бил в "съюз" с Хитлер ?..." Веднага - пакта "Молотов-Рибентроп", подписан в Москва на 23 Август, 1939г., с който де-факто двамата сатрапи се разбират да не си пречат взаимно и си поделят Полша... Интересното в случая, че от Кремъл наричат нас предатели заради това, че цар Борис сключва

... влиза в съюз с Германия, за да спаси България от касапница, когато Вермахта е бил на брега на Дунав, а в същото време този договор, чрез който Германия и СССР са дупе и гащи си е в сила. Няма такива демагози просто...

а да обясниш какви са украинците и от кога имат държава и как. При условие че са си чисти руснаци. Та да са имали някакви първи роли. А преди да станат република в СССР за пръв път в историята, този регион си е твърда селскостопанска територия. Всичко е изградено от СССР и комунизма. Не само държавата. Практически тези са руски македонци. Има достатъчно история и исторически факти. Няма нужда да лъжете така безобразно. Всичко това изглежда по коментарите, като сутрешно фиаско на троловете. Последвала околообедна оперативка. Чудили сте се какво да изсмукате от пръстите. Родили ви празните евроанглийски кратуни некакви простотии и сега ги сервирате. Въобще демократичният запад има удивителното свойство да превръща хората в олигофрени. Не знам как го правят това, но го постигат. Не само от тази тук демонстрация. Вече не знам колко пъти виждам едно и също нещо. Прилича като на вирус за отъпяване.

Колкото казахстанците и грузинците са руснаци, толкова руснаци са и украинците...

Докато западът се прави на велик, руснаците фалираха ... ама не съвсем :) :) :) На ганьовите евроатлантически сьомги препоръчвам да прочетат частта за ненефтогазовите доходи 3-4 пъти, докато им изстине кафето :) Российский бюджет в первом квартале показал результаты заметно лучше ожидаемого. Вопреки прогнозам, дефицит оказался весьма скромным, причем решающую роль в этом сыграли ненефтегазовые доходы, резко превысившие планы. Расходы, впрочем, тоже не ужимались, оказавшись намного выше прошлогоднего показателя как в номинальном, так и в реальном выражении. У дефицита есть следствие, не связанное напрямую с ростом общего объема национальных заимствований. Российская экономика сейчас перегрета и работает в условиях почти полной занятости и полной загрузки мощностей. Одним из следствий такого положения дел является инфляция, довольно давно уже превышающая 7% при целевом показателе в 4%. Дефицит тем самым является дополнительным бюджетным импульсом, который может ускорять инфляцию вопреки сверхжесткой монетарной политике ЦБ. Именно этим он в нынешних условиях опасен. Однако он составил всего чуть более 600 млрд рублей, или очень небольшие 0,3% ВВП (прогноз на год — 0,9% ВВП). В первую очередь это произошло из-за колоссального роста доходов бюджета, которые по сравнению с аналогичным периодом прошлого года подскочили более чем в полтора раза. Причем самый значительный рывок сделали ненефтегазовые доходы, выросшие сразу на 79%. Расходы, в свою очередь, тоже росли, но куда более умеренными темпами — на 20%. Это больше, чем в прошлом году даже с поправкой на инфляцию, но всё же меньше, чем можно было ожидать.

Путлеристки опорки.

Яки опори имат, спор няма !!! Целия финасов глобален свят на амфети не мож ги бутна дори с КРАЖБА на 300 милиарда. Гадничко ли ти е ?

Но Путин настоява за мир и превръщането на Украйна в демилитаризирана, неутрална страна, която се отказва от членство в НАТО.... ето това е формулата за мир. защотууу 32 срещу 1, стигът, че съ и в повиче! Блади!

Не мисля, че на някого ще му липсва Швейцария ако изчезне от картата. Гнусна нация натрупала сериозен капитал от златото на нацистите.

Ти самият си нацист, щом мислиш така.

За швейцарска гвардия чувал ли си бе бунак? Гнусен си ти. Както и повечето български селени, които твърдят, че са най-добри в много неща, но основно в пиенето на ракия ?

Е па оти да не клюцаме люта ракия с шопска салата? Там верно сме си най-арни!

Русия ще си вземе своето ! Ако ги вбесите , ше вземе и вашето ! Имате огромен късмет с Путин !

Независимо от изхода на войната, руският народ губи стойност от живота си. Повече или по-малко територия няма да подобрят живота на руските поколения, които сега живеят. Русия показа, че е несъвременна държава. В 21 век, невронни мрежи, блокчейни, кибервойни - а Русия хвърля бомби? Остарели схващания, остаряла политика от остарял човек. Нищо няма значение, ако народът живее зле. Руските писачи тук умишлено избягват темата за репресията в обществото. В Европа може да си огранчен в избора си - за едни или други кукли на конци, а в Русия намаш никакъв избор и нямаш право да мислиш.

Я се скрий бе, смешник. Виждаме ти великия, морален и развит запад, който спонсорира израелските касапи, които извършват геноцид. Заври си невронните мрежи в задника

Най-добре хвани самолета за Владивосток. Майка ти е българка, баща ти е българин, а ти си руснак? Не си желан тука. Ако обичаш Русия - никой не те спира да отидеш там.

Бий руснака по главата, бий, бий, бий!

Това някаква шега ли е? Да правиш мирна конференция, без едната от воюващите страни?! Среща за мир, на която не се срещат тия дето трябва да се помирят?! Нещо като веган пържола. Без единия от главните участници, какво ще обсъждат, с кого ще преговарят? Евентуално може да се обсъжда как да се процедира, и какво да се предприеме от страна на подкрепящите Украйна, но ако е така не може да му се даде такова име. Ключовата думичка тук е "форум за мирни преговори". Преговори се водят с двете страни на конфликта, всичко друго е вземане на решения по дадени други въпроси. Да спрат да дават оръжия на Зеленски и да го принудят да капитулира. И ето ти мир!

Я ни кажете, кои са били представителите на Германия по време на конференциите в Техеран, Касабланка и Ялта?

в Техеран обсъждат откриването на втори европейски фронт. В Казабланка съюзниците се разбират по въпроса за мястото и времето на съвместните си бъдещи военни операции. В Ялта дискутират въпросът за възстановяването и преустройството на държавите длед ВСВ в Европа. Въпросът е неуместен...

Добре, де, Русия не беше ли подписала, че ще защитава Украйна. Гарант, ала, бала? Каква тежест имат нейните подписи? Те не само не защитават, те нападнаха...

нищо такова не е подписвала

пффф

То се оказа невъзможно и Русия да поебди Украйна. Вече 3 година... Да, да, ако наистина искаха... Ама нещо не искат. Големите анализатори тука, ще обяснят ли, защо Русия не иска? :)))

Русия не е твърдяла, че ще побеждава Украйна, целите на СВО са съвсем други и те твърдят, че ще си ги постигнат. Виж, Украйна твърди, че ще победи Русия :-). Нека бъдем точни, русофобията у вас вас ви прави нерационален и пишете неточни неща, а доста често и пълни лъжи. Реалностите показват, че Русия на 60% си е изпълнила целите по СВО. А Украйна в Крим ли е? Ще си върне ли нещо? 0% за изпълнение, 0.001% шанс да си върнат нещо, ако Путин умре и Навални възкръстне. Ако имате разумни факти сочещи нещо друго, опровергайте ме.

Путин е най успешния президент .Успех.!

Козяшките газ пикаят като чуят Путин ххахахах много ме кефи как ги дразни и живее рент фрии в съзнанията им хахахаха пълни жалкари като зелеболик и ко същите пропаднали наркоманчета

пффф

Пък ти се подмокряш. Всеки му, своето. :))

аааа, разбрахме те какъв си. Козящки трол. Знаеш ли, безродно псе. В България имаме поговорка: Ти за лудото не питай, то само ще се обади. А се обиждаш, като те наричаме ингилизки трол.

Гейска история правят сметката без КРЪЧМАРЯ

Не се притеснявай Пундя, щ'та поканят! Ама не там, а в Хага - в малка квартирка с едър мазен чеченец за съквартирант и 'гууд таймс'. (съобразено с културните ти и роматични предпочитания)

Мокри сънища и блянове. А на Русия не им е нужно мнението на запада. Това не го ли разбрахте още? На тях преговори със запад не са им нужни. Западна Европа вече е в силна криза. Оказа се, че нейното благополучие се основава на грабежи на новите колонии. И в европа, като членове на ЕС. И извън, по Африка. Спряха евтините руски ресурси и Германия фалира. А икономиката на Европа се държеше на Германия. Напъна се Великобритания да е новия лидер, не можа да отлепи от земята. Стига ей само да седи в Украйна и да организира терористични актове. Запада по своята си същност е терористична общност. С тях никой не се натиска да преговаря. А що се видя с Украйна, имаше преговори Минск 1 и 2 . Оказа се лъжа и измама. Що си мислиш, че руснаците ще водят такива преговори. Приключиха. Ясно казаха. Прегпвпри само по капитуалцията на Украйна, т.е. на колониалния запад. Западът представлява колониално-феодална система. Окупираха Украйна и сега не могат да преживеят, че изпускат такава тлъста мръвкая. Повече от половината суперплодородна земя е изкупена от 4 американски корпорации. Сега всичко заминава. Колониални поход остава само един огромен разход. А Украйна, това си е чисто руска територия. Населението са руснаци. Няма украинска нация, нито украински народ. Всичко е изкуствено създадено, за да ги отцепят от Русия. Започва операцията 1892г от Австро-Унгария. Бе дребен пикливец, ходи се скрий някъде с първобитната и елементарна пропаганда. Като че не знаем в България, че запада прави сега Северен кръстоносен поход, в опит да открадне малко руска земя. И сега се опита да намери други глупаци да им спонсорират колониалните напъни. И глупаци, които да умират за тях. Е това гледаме. А ти си не просто примитивно същество. Убийствено примитивно.

Ами Зевзек, живей си в западна европа и по специално в Лондон. А ние си живеем в България. И нямаме нищо общо със вас в Западна Европа. Статусът ни на колония е временен. Няма още дълго да продължи. А че ти си шефчето на тролчетата, то ясно. Онова новото май се спихна. И веднага шефчето цъфна на амбразурата. Тъпак до тъпака сте се събрали там. Кой ли глупак ви плаща за тоя бъркоч.

Паномптикум не е най-точното за "парад от кукли на конци" Но пък е политкоректно и някак вежливо.

Че нали забрани преговорите със закон :)

Не преговорите изобщо, а преговорите с определен военнопрестъпник. С когото и без това са безполезни.

Путин вече го избива на шизофрения. Хем се оплаква, че него не го канят, хем Украйна се била вкарала в ъгъла. Русия не я канят, щото от Русия нищо не зависи. Даже е съмнително дали Путин може да спре войната, дори и да поиска. Но една дума на Китай и всичко за Русия приключва. Дори позицията на страни като Турция и Иран е по-важна от тази на Русия. Путин се вкара в ъгъла като започна една безумна глупост, която ликвидира "русский мир" и освети варварската страна на крепостната сган в руската империя. Много ясно, че никой няма да го кани никъде, в това няма никакъв смисъл просто. За ватниците и троловете Путин може наистина да изглежда велик, но на практика неговата единствена власт е да унищожава животи, той няма качества да промени нищо, не може да контролира практически никакви процеси и определено не позитивни такива. Путин е един кръвожаден и страхлив плъх, който може само да глозга и когото руските мишоци са овластили да ги избива и насилва по собствено усмотрение. За какво ще му е на някого извън Русия да говори с него?!

Е, ченге , ти какво искаш? Чисто и просто :) Като се запиташ какво постигна тоя кретен за над 20 години , нищо!

На трамал и оксиконтин сте?

На рашистанци вече не може да се вярва. АКо им вярваш по добре да си прережеш вените. Освен това си спечелиха омраза на значителна чст от населението на Земята за 100 години напред. Никой и никъде не желае руснаци, освен в Африка, Северна Корея и Иран. Пожелавам им успех. Аз лично не желя да имам нищо общо с тези увредени човекоподобни.

Усраина ще е само далечен спомен :)

проблемът с Украйна, трябва да се знае историята на тази географска област, в миналото наричана Галиция (Галичина), която никога не е имала дърбава, а са били част от Жеч Посполита, Полско-Литоското княжество и Австо-Унгарската империя. Малко преди края на империята Хабсбургите наричат тези хора "украинци", а всъщюност са етнически "русини", които по нареждане на Франц Йосиф са покръстени в католическата религия с помощта на Гръко-катотилческата църква. Благодарение на Указ на Ленин се основава Украинската ССР, Благодарение на Хрушчов придобиват териториите на Донбас и Крим, завладян от Екатерина Велика преди 350 години. За какви "украински" територии претендират, като никога не са били украински, а там живеят 10.5 милиона руснаци и 1.2 милиона белоруси?

То и днешните руснаци по това време са наричани московци на името на държавата си Московско княжество. Едва през 16 век, Иван Грозни става цър на Русия, прекръствайки Московията /популярна с това име/ на името но протодържавата Киевска Рус. И ако четеш Паисий Хилендарски, той също пише в История Славянобългарска за московци и руси - първите днешните руснаци, вторите украинците...

когато украина е била държава, а киев европейски град, варварите на рюрик дето днес се наричат рассияни са яли сурово месо нейде из тъмния север!

Русоробите са обречени на аутсайдерство, както Русия на западане... Скоро ще учат мандарин за майчин...

Е, как за пет секунди ДИР-а ми плесна пет минуса? Ясна е играта, и тук русоробите са много, ама на хартия само...

Споко бе - не е дира, а възхитената от глупостта ти публика.

До всички русороби: Качете се на един самолет и заминавайте в Сибир да олекне на земята!

А първо искаш ли да ни "предразположиш"?

Какво означава "преговори за мир за Украйна" на която няма руски държавен представител? Нали преговарят две засегнати страни?. А тук се събират някаква западна секта под диктата на зеленски в ролята му на господар на европа.

Еврейнът-клоун никога няма да се откаже, докато не загине и последния славянин. Не го интересува мира, нали той си е добре на кока.

Факти: 1. Нито едно геополитическо предсказание не се сбъдна. 2. Бият се помежду си, рускоговорящи със съветско оръжие. 3. Санкции, които не постигат нищо, освен притеснение за санкциониращите. 4. Оказва се, че НАТО няма оръжие. Всъщност оръжие има само САЩ и то в изобилие е нападателно. 5. Каква е тази фалирала , вероломно нападната и унижена Украйна, която застрашава световните и европейските пазари с изобилие от всякаква продукция ?!? 6. Във всеки български град има украински семейства, като 90% от тях са доста по-заможни от българите. 7. Няма вече нормални хора, които да вярват на "евроатлантическите ценности"

Само да кажа, че това написаното от теб не са факти. Наричат се глупости.

Фактите за теб са глупости. Реалността Руска пропаганда. Знаеме.

точка 6 е вярна! украинците са доста заможни хора защото са умни и работни! за 25 години извън ссср те станаха богати, а тъпите рассияни винаги ще газят кал!

Много искам, "Гошко и Той" да посочат факти, според техния поглед, по дискутираната тема.

Факт е термин, използван като синоним на истинност[1], която може да бъде доказана научно или логично. Факт е резултат или събитие, случило се в действителност и чието съществуване е безспорно и проверено и не подлежи на съмнение. Горното е дефиниция за факт. Сам си провери писанките и ми кажи кое е безспорно и не подлежи на съмнение. Самата дискусия по твоите писанки означава, че по текста ти има повече от едно мнение. Това с други думи доказва, че не са факти. Факти ще станат, когато са доказани и няма място за дискусии. Или си на принципа "всеки сам си преценя"?

Ауу, колко лош е тоя Запад. Само не разбирам, защо путкин забранява в рузия какво ли не, едва дишат там безплатно, докато в останалия свят се разрешава??

Може и да не е толкова лош запада, но е нагъл. Не може да нарежда на независими държави как да живеят.

Прав е Владимир Путин. За съжаление, заради американските агресори, загиват стотици руснаци от Украйна и Русия.

И кого избиват "американскте аргресори" в Украйна? Сигурно са преоб;ечени като орки ?

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

там изроди и убийци не канят но пък те канят в ХАГА.

Там ще бъдат събрани най-големите изроди и убийци

начело с убиеца о кремъл

Ти не четеш ли статията? От Кремъл няма да участва никой, само западните и укронацистки убийци ще бъдат.

На днешния ден през 1961 година Юрий Гагарин успя да избяга за час от СССР

Тука някакъв копейкаджия говори Украйна да вдигнела бялото знаме. И какво ще стане после ? Масова миграция на украинци към Европа, пълна разруха поради бомбардировките, никакви инвестиции, щото Русийката ще е хфалирала плюс масово партизанско движение, щото всяко семейство има поне по един убит или ранен.

Каква масова миграция бре? Според ООН към момента 32,1 милиона души са напуснали Украйна!!!!! От 44 милиона население през 2018-та. Като махнеш и хората в районите под руски контрол под "шапката" на Зеленски са останали 7-8 милиона....

Според ООН 6.5 милиона са украинските бежанци към февруари 2024. Как ги пишеш тия цифри, все едно късаш салфетки.

Предпочиташ масова миграция на негри и араби? Май имаш "особенни наклонности"...

имаш ли си най-малка представа какви проблеми има путлеристан и живеещите в него руснаци с тамошните прииждащи ? май не ? имаш илиплатени или някви грешни/идеалистични предсатви от седмичния кинопреглед...

Има ли избор? Какво да направи според теб, да се бие ли? И да загуби още земи,градове и хора а сега ще загуби само 4 области плюс Крим. Поносима загуба при положение, че хората в тези области ( и не само тези) , не искат да живеят в нацистка Украйна.

Да определяш Папата като копейкаджия е интересна хипотеза !

Папата е 4-хилядник!

Абе, що като пиша против Русия ми пише, че ай пи адресъс ми е блокиран...???

Не си ли чувал за дир.ру!

Ще дойде време когато този и всички около него ще бъдат обесени на червения площад. Никой диктатор не е излязъл жив то войната, която е предизвикал. Тоя смешник вкара русия в най-лошата криза в историята и е само въпрос на време вместо да си увеличи територията да се разпадне по естествен път на отделни републики.

Дрън, дрън. Много отрано си се хванал за шишето!!!

Путлер "тезите" демек лъжите можеха някак си да минат.. ако се бяха ограничили до Донецк и Луганск... където също няма доказтелства за неговите твърдения - и лично той не допусна междунарднии разследващи да ги потвърдят... ама он зина уста за Киев... и бегаха... и се почна едно 3дневно мъчение клонящо към 3 годишно за 2 села и 5 паланки... с много жертви...

Да си чувал нещо за Минско споразумение?! Я кажи кой изобщо не се опита дори про форма да го спазва!

Другарят Си също няма да участва в Паноктикума.

Решението на проблема е едно и Папата много точно го определи - Зеленски да вдига бялото знаме !

Папа-либерал, сиреч оксиморон. Това е днешният "Папа". Украйна и да иска не може да го направи. Защото не просто се бият, бият, се за живота си . Днешна Русия е фашистка геноцидна държава. Чуи им пропагандистите, какви ги говорят и ще ти стане ясно, за какво става дума.

Тц. Бият се за интересите на западните олигарси. И не се бият а ги ловят по улицата като кучета. Те не са тъпи и се опитват да се спасят повечето. Бягат по горите, крият се по мазетата, в магазините само жените и децата ходят... Абе бягат за живота си, не се бият. Просто укро-щазито още се държи заради милиярдите напечатани фишки от запада. Има какво да се разпределя още, има още милиони да умират против волята си.

"Бият се за интересите на западните олигарси." Ако беше така, нямаше да страдат, от липса на боеприпаси, авиация, ПВО и т. н. Щяха да имат всичко, предварително. Мисленето не ти е силна черта.

Как да имат като не могат да смогнат с производството

хабиш се само, тук има 5,6 кресливи платени драскачи на копейките, които повтарят едни и същи лъжливи матри до втръсване.

С терористи и военнопрестъпници не се преговаря , а се унищожават !

ПИПО

Точно така. Това и правят руснаците.

по снимката ти личи, че не знаеш какъв е бил в действителност Че... говори че вярваш на рекламите по "ТИкВИлизията"...

след като им писне и му направят "Николай 2ри" терапия... да му мислят как ще изработят парите за репарациите...

Зеленски замислял да се ,,самоубива"

Сбирщината на швейцарското сирене - среща на лузърите ХАХАХА Яко ги тролят великорусинът и белорусинът хахаха

Тоя бумър кви интриги пак вкарва. Една държава вече втора година не може да завладее. Ще му резнат крилцата много бързо

На практика той воюва не само срещу тази една страна и то не по негова вина! Така, че...

ама разбира се, ТОЙ воюва срещу "колективния запад" , каквото и да означава това.. и разбира се , не е по негова вина, те украинците атакуваха Москва и почти я бяха превзели ,ама добре че беше ТОЙ ...

Коментари - Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори | Днес.dir.bg

Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори

Според руския президент Украйна сама се е вкарала в ъгъла, като е прекъснала преговорите малко след началото на войната

Обратно в новината

Коментари - Путин критикува "паноптикума" в Швейцария: Не ни канят, а твърдят, че отказваме преговори | Днес.dir.bg

Коментари

този боклук на снимката още ли е жив?

Вовата си мисли, че е спечелил войната, а тя тепърва започва.. направо не знам как ще му го съобщава Наришкин.. Гитлер капут!

война беше до скоро вече ми прилича на агония която щатите упорито удължават

Кой беше кретена от снимката ?!

Едно рядко по-долу обяснява че сме имали късмет с Путлер, можело и по-лошо... червей, ако в САЩ всеки бандит можеше да стане президент, Раша нямаше да я има след 1950г.. американците тогава са имали стотина ядрени бомби, вие сте имали 2-3... 1990 след 40г студена война ви подадоха ръка като приятели, да станете нормални хора и бяхте почнали да позаглаждате косъма, ама пусти комплекси.. пак ви се прииска да се доказвате.. ако сега САЩ имаха силен президент като Уилсън СВО - то ви щеше да приключи наистина за 3 дни и половината от поробените народи на територията ви щяха да са свободни

Като не можещ да мислиш лохично, щото си тъп като налум, така ще ти изглежда, но не означава, че е истинското съсъояние на нещата

Имаше в училище един смотаняк който в пубертета израснта по-бързо от останалите момчета и взе да се прави на важен. Физическото му превъзходство естествено трая 1-2 години и после лесно можеше всеки да го смачка. Въпроса е, че всички вече го бяха намразили и въпреки че страха от него беше изчезнал никой не искаше да му е приятел. След години го видях в какво самотно и комплексирано човече се беше превърнал

Не зная кой визираш, но ако е прекрасниат господин поименно споменат в заглавието на статията мога да му предложа и осигуря най-приятната интимна компания. Освен мен нищо друго няма да му липсва. А ако го познаваш, пошушни му за тази гост от дир-а. Има ми и снимката в нет-а, неанонимно съм се представила там. В действителност съм още по-пленителна. Гарантирам, интимнуто му щастие! Наистина ме вълнува от години интимно и емоционално.

Путьоооо, всички ги е гнус от вас вече!... имате си 1/3 от 6ушата, ресурси бол, стойте си там

Не канят защото не могат да гарантират за протежето им, той не спазва никакви споразумения, де факто. Но пък за сметка на това осигуряват (от Швейцария) да има новини от прекрасния господин Президен на РФ. В понеделник направете пак среща - отзвуци.

Перфектният мъж Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги това невероятно същество от мъжки пол. Такива мъже не се раждат всеки ден. Перфектен и уникален. Гарантирам му само непознатото все още за него емоционално и физическо иживяване и преживяване на щастие и наслада от интимната ми компания, което само аз мога да му осигуря и поднеса. Постингът е от сериозна, настоятелна, млада, красива, слаба, спортна фигура, високо квалифицирана, образована, страстна, лоялна, дискретна, всеотдайна и безумно желаеща го жена.

Вчера руският посланник в ООН , Василий Небензя, каза на Запада в очите: "Много скоро единствената тема за всякакви международни срещи по Украйна ще бъде за безапелационната капитулация на киевския режим." Със сигурност са го чули мноог добре, просто Западът няма полезен ход. Играта върви към шах, скоро ще има и мат.

Освен ако креммълската гнида не схваща, че дори и да бъде превзета Украйна, войната ще стане партизанска и ще разяде и разруши мръсната пРоссия отвътре .... Но, руските животни доказано са примитивни същества, и не улавят в дълбочина развитието на проблемите .... Една Война е спечелена, ако ти признаят резулатите, а на пРоссия НИКОЙ няма да признае завладените територии ....

Швайцария се опитва да си върне статуса на "неутрална" държава, където всички страни във войната могат да си държат парите. Ама си отрязаха клона на който седят, като се включиха в санкциите на ЕС и опетниха банковата тайна. Късно е вече.

Що бе, пРоссия има ли пари за държане в банкови сметки .... Хахахахахахаха ....

Еее, явно има, че и Запада им е хвърлил мерак от доста време, ама нещо не им стиска да ги цункат, щото вижда как се обръщат нещата и плана им да сложат ръчички на руските ресурси отива в канала и се задава якият руский уй :-))

Няма ли кой да ги демилитаризира тия? Какво всъщност защитават? Повечето умни избягаха от мобилизацията през Армения и Грузия преди да затворят границите. Останаха малко бедни и не особено мислещи руснаци плюс вся асталная сволоч от средна азия и чукотка. И какъв е смисълът да се защитават тия? Какво ще измислят - някой Сармат, който може да излети с 50% вероятност? И какво, ако пуснат хиляда ракети и взривят всичко? Няма да отговор и ще победят и ще превземат Европа? И какво от това, нещо по-хубаво ли ще стане? Егати изостаналите средновековни империи.

Статистиката само за 20-ти век сочи: Русия губи 5 войни – Руско-Японска (1904-1905), Първа Световна (1914-1918) с детайл българска победа в Добруджа, Съветско-Полска (1919-1921), Афганистан (1979-1989), Първа Чеченска (1994-1996). Не броя Студената война. В Съветско-Финландската (1939-1940) постига кървава, позорна, пирова победа. 194 милиона срещу 3.7 ! В резултат на тежките руски поражения по фронтовете избухват революциите от 1905 и 1917. Единствената успешна война за СССР (не казвам Русия, защото украинците играят централна роля) през целия 20-ти век е Втората Световна, но Съюза е само една от многото воюващи държави (войната е световна), а и това става с колосалната англо – американо - канадска помощ. Освен това срещу германците се бият не само руснаци, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, белгийци, норвежци, югославяни...При това Великобритания воюва с Хитлер от първия до последния ден на войната и никога не е била в съюз с него, за разлика от СССР, който до 22.06.1941 е съюзник с Третия райх. Ами украинците в съветската армия? Отделно западняците воюват не само с германците, но и с Италия в Африка и Европа, и с Япония в Тихия океан. Трябва да споменем и че Руската освободителна армия на ген. Власов воюва на германска страна. Ето това е непобедимата и безаналоговата.

Може ли да кажеш кога точно СССР е бил в "съюз" с Хитлер ? Договорче нещо, хартийка ? Но от сега да знаеш, номерът с пактът за НЕНАПАДАНЕНИЕ не минава.

"...Може ли да кажеш кога точно СССР е бил в "съюз" с Хитлер ?..." Веднага - пакта "Молотов-Рибентроп", подписан в Москва на 23 Август, 1939г., с който де-факто двамата сатрапи се разбират да не си пречат взаимно и си поделят Полша... Интересното в случая, че от Кремъл наричат нас предатели заради това, че цар Борис сключва

... влиза в съюз с Германия, за да спаси България от касапница, когато Вермахта е бил на брега на Дунав, а в същото време този договор, чрез който Германия и СССР са дупе и гащи си е в сила. Няма такива демагози просто...

а да обясниш какви са украинците и от кога имат държава и как. При условие че са си чисти руснаци. Та да са имали някакви първи роли. А преди да станат република в СССР за пръв път в историята, този регион си е твърда селскостопанска територия. Всичко е изградено от СССР и комунизма. Не само държавата. Практически тези са руски македонци. Има достатъчно история и исторически факти. Няма нужда да лъжете така безобразно. Всичко това изглежда по коментарите, като сутрешно фиаско на троловете. Последвала околообедна оперативка. Чудили сте се какво да изсмукате от пръстите. Родили ви празните евроанглийски кратуни некакви простотии и сега ги сервирате. Въобще демократичният запад има удивителното свойство да превръща хората в олигофрени. Не знам как го правят това, но го постигат. Не само от тази тук демонстрация. Вече не знам колко пъти виждам едно и също нещо. Прилича като на вирус за отъпяване.

Колкото казахстанците и грузинците са руснаци, толкова руснаци са и украинците...

Докато западът се прави на велик, руснаците фалираха ... ама не съвсем :) :) :) На ганьовите евроатлантически сьомги препоръчвам да прочетат частта за ненефтогазовите доходи 3-4 пъти, докато им изстине кафето :) Российский бюджет в первом квартале показал результаты заметно лучше ожидаемого. Вопреки прогнозам, дефицит оказался весьма скромным, причем решающую роль в этом сыграли ненефтегазовые доходы, резко превысившие планы. Расходы, впрочем, тоже не ужимались, оказавшись намного выше прошлогоднего показателя как в номинальном, так и в реальном выражении. У дефицита есть следствие, не связанное напрямую с ростом общего объема национальных заимствований. Российская экономика сейчас перегрета и работает в условиях почти полной занятости и полной загрузки мощностей. Одним из следствий такого положения дел является инфляция, довольно давно уже превышающая 7% при целевом показателе в 4%. Дефицит тем самым является дополнительным бюджетным импульсом, который может ускорять инфляцию вопреки сверхжесткой монетарной политике ЦБ. Именно этим он в нынешних условиях опасен. Однако он составил всего чуть более 600 млрд рублей, или очень небольшие 0,3% ВВП (прогноз на год — 0,9% ВВП). В первую очередь это произошло из-за колоссального роста доходов бюджета, которые по сравнению с аналогичным периодом прошлого года подскочили более чем в полтора раза. Причем самый значительный рывок сделали ненефтегазовые доходы, выросшие сразу на 79%. Расходы, в свою очередь, тоже росли, но куда более умеренными темпами — на 20%. Это больше, чем в прошлом году даже с поправкой на инфляцию, но всё же меньше, чем можно было ожидать.

Путлеристки опорки.

Яки опори имат, спор няма !!! Целия финасов глобален свят на амфети не мож ги бутна дори с КРАЖБА на 300 милиарда. Гадничко ли ти е ?

Но Путин настоява за мир и превръщането на Украйна в демилитаризирана, неутрална страна, която се отказва от членство в НАТО.... ето това е формулата за мир. защотууу 32 срещу 1, стигът, че съ и в повиче! Блади!

Не мисля, че на някого ще му липсва Швейцария ако изчезне от картата. Гнусна нация натрупала сериозен капитал от златото на нацистите.

Ти самият си нацист, щом мислиш така.

За швейцарска гвардия чувал ли си бе бунак? Гнусен си ти. Както и повечето български селени, които твърдят, че са най-добри в много неща, но основно в пиенето на ракия ?

Е па оти да не клюцаме люта ракия с шопска салата? Там верно сме си най-арни!

Русия ще си вземе своето ! Ако ги вбесите , ше вземе и вашето ! Имате огромен късмет с Путин !

Независимо от изхода на войната, руският народ губи стойност от живота си. Повече или по-малко територия няма да подобрят живота на руските поколения, които сега живеят. Русия показа, че е несъвременна държава. В 21 век, невронни мрежи, блокчейни, кибервойни - а Русия хвърля бомби? Остарели схващания, остаряла политика от остарял човек. Нищо няма значение, ако народът живее зле. Руските писачи тук умишлено избягват темата за репресията в обществото. В Европа може да си огранчен в избора си - за едни или други кукли на конци, а в Русия намаш никакъв избор и нямаш право да мислиш.

Я се скрий бе, смешник. Виждаме ти великия, морален и развит запад, който спонсорира израелските касапи, които извършват геноцид. Заври си невронните мрежи в задника

Най-добре хвани самолета за Владивосток. Майка ти е българка, баща ти е българин, а ти си руснак? Не си желан тука. Ако обичаш Русия - никой не те спира да отидеш там.

Бий руснака по главата, бий, бий, бий!

Това някаква шега ли е? Да правиш мирна конференция, без едната от воюващите страни?! Среща за мир, на която не се срещат тия дето трябва да се помирят?! Нещо като веган пържола. Без единия от главните участници, какво ще обсъждат, с кого ще преговарят? Евентуално може да се обсъжда как да се процедира, и какво да се предприеме от страна на подкрепящите Украйна, но ако е така не може да му се даде такова име. Ключовата думичка тук е "форум за мирни преговори". Преговори се водят с двете страни на конфликта, всичко друго е вземане на решения по дадени други въпроси. Да спрат да дават оръжия на Зеленски и да го принудят да капитулира. И ето ти мир!

Я ни кажете, кои са били представителите на Германия по време на конференциите в Техеран, Касабланка и Ялта?

в Техеран обсъждат откриването на втори европейски фронт. В Казабланка съюзниците се разбират по въпроса за мястото и времето на съвместните си бъдещи военни операции. В Ялта дискутират въпросът за възстановяването и преустройството на държавите длед ВСВ в Европа. Въпросът е неуместен...

Добре, де, Русия не беше ли подписала, че ще защитава Украйна. Гарант, ала, бала? Каква тежест имат нейните подписи? Те не само не защитават, те нападнаха...

нищо такова не е подписвала

пффф

То се оказа невъзможно и Русия да поебди Украйна. Вече 3 година... Да, да, ако наистина искаха... Ама нещо не искат. Големите анализатори тука, ще обяснят ли, защо Русия не иска? :)))

Русия не е твърдяла, че ще побеждава Украйна, целите на СВО са съвсем други и те твърдят, че ще си ги постигнат. Виж, Украйна твърди, че ще победи Русия :-). Нека бъдем точни, русофобията у вас вас ви прави нерационален и пишете неточни неща, а доста често и пълни лъжи. Реалностите показват, че Русия на 60% си е изпълнила целите по СВО. А Украйна в Крим ли е? Ще си върне ли нещо? 0% за изпълнение, 0.001% шанс да си върнат нещо, ако Путин умре и Навални възкръстне. Ако имате разумни факти сочещи нещо друго, опровергайте ме.

Путин е най успешния президент .Успех.!

Козяшките газ пикаят като чуят Путин ххахахах много ме кефи как ги дразни и живее рент фрии в съзнанията им хахахаха пълни жалкари като зелеболик и ко същите пропаднали наркоманчета

пффф

Пък ти се подмокряш. Всеки му, своето. :))

аааа, разбрахме те какъв си. Козящки трол. Знаеш ли, безродно псе. В България имаме поговорка: Ти за лудото не питай, то само ще се обади. А се обиждаш, като те наричаме ингилизки трол.

Гейска история правят сметката без КРЪЧМАРЯ

Не се притеснявай Пундя, щ'та поканят! Ама не там, а в Хага - в малка квартирка с едър мазен чеченец за съквартирант и 'гууд таймс'. (съобразено с културните ти и роматични предпочитания)

Мокри сънища и блянове. А на Русия не им е нужно мнението на запада. Това не го ли разбрахте още? На тях преговори със запад не са им нужни. Западна Европа вече е в силна криза. Оказа се, че нейното благополучие се основава на грабежи на новите колонии. И в европа, като членове на ЕС. И извън, по Африка. Спряха евтините руски ресурси и Германия фалира. А икономиката на Европа се държеше на Германия. Напъна се Великобритания да е новия лидер, не можа да отлепи от земята. Стига ей само да седи в Украйна и да организира терористични актове. Запада по своята си същност е терористична общност. С тях никой не се натиска да преговаря. А що се видя с Украйна, имаше преговори Минск 1 и 2 . Оказа се лъжа и измама. Що си мислиш, че руснаците ще водят такива преговори. Приключиха. Ясно казаха. Прегпвпри само по капитуалцията на Украйна, т.е. на колониалния запад. Западът представлява колониално-феодална система. Окупираха Украйна и сега не могат да преживеят, че изпускат такава тлъста мръвкая. Повече от половината суперплодородна земя е изкупена от 4 американски корпорации. Сега всичко заминава. Колониални поход остава само един огромен разход. А Украйна, това си е чисто руска територия. Населението са руснаци. Няма украинска нация, нито украински народ. Всичко е изкуствено създадено, за да ги отцепят от Русия. Започва операцията 1892г от Австро-Унгария. Бе дребен пикливец, ходи се скрий някъде с първобитната и елементарна пропаганда. Като че не знаем в България, че запада прави сега Северен кръстоносен поход, в опит да открадне малко руска земя. И сега се опита да намери други глупаци да им спонсорират колониалните напъни. И глупаци, които да умират за тях. Е това гледаме. А ти си не просто примитивно същество. Убийствено примитивно.

Ами Зевзек, живей си в западна европа и по специално в Лондон. А ние си живеем в България. И нямаме нищо общо със вас в Западна Европа. Статусът ни на колония е временен. Няма още дълго да продължи. А че ти си шефчето на тролчетата, то ясно. Онова новото май се спихна. И веднага шефчето цъфна на амбразурата. Тъпак до тъпака сте се събрали там. Кой ли глупак ви плаща за тоя бъркоч.

Паномптикум не е най-точното за "парад от кукли на конци" Но пък е политкоректно и някак вежливо.

Че нали забрани преговорите със закон :)

Не преговорите изобщо, а преговорите с определен военнопрестъпник. С когото и без това са безполезни.

Путин вече го избива на шизофрения. Хем се оплаква, че него не го канят, хем Украйна се била вкарала в ъгъла. Русия не я канят, щото от Русия нищо не зависи. Даже е съмнително дали Путин може да спре войната, дори и да поиска. Но една дума на Китай и всичко за Русия приключва. Дори позицията на страни като Турция и Иран е по-важна от тази на Русия. Путин се вкара в ъгъла като започна една безумна глупост, която ликвидира "русский мир" и освети варварската страна на крепостната сган в руската империя. Много ясно, че никой няма да го кани никъде, в това няма никакъв смисъл просто. За ватниците и троловете Путин може наистина да изглежда велик, но на практика неговата единствена власт е да унищожава животи, той няма качества да промени нищо, не може да контролира практически никакви процеси и определено не позитивни такива. Путин е един кръвожаден и страхлив плъх, който може само да глозга и когото руските мишоци са овластили да ги избива и насилва по собствено усмотрение. За какво ще му е на някого извън Русия да говори с него?!

Е, ченге , ти какво искаш? Чисто и просто :) Като се запиташ какво постигна тоя кретен за над 20 години , нищо!

На трамал и оксиконтин сте?

На рашистанци вече не може да се вярва. АКо им вярваш по добре да си прережеш вените. Освен това си спечелиха омраза на значителна чст от населението на Земята за 100 години напред. Никой и никъде не желае руснаци, освен в Африка, Северна Корея и Иран. Пожелавам им успех. Аз лично не желя да имам нищо общо с тези увредени човекоподобни.

Усраина ще е само далечен спомен :)

проблемът с Украйна, трябва да се знае историята на тази географска област, в миналото наричана Галиция (Галичина), която никога не е имала дърбава, а са били част от Жеч Посполита, Полско-Литоското княжество и Австо-Унгарската империя. Малко преди края на империята Хабсбургите наричат тези хора "украинци", а всъщюност са етнически "русини", които по нареждане на Франц Йосиф са покръстени в католическата религия с помощта на Гръко-катотилческата църква. Благодарение на Указ на Ленин се основава Украинската ССР, Благодарение на Хрушчов придобиват териториите на Донбас и Крим, завладян от Екатерина Велика преди 350 години. За какви "украински" територии претендират, като никога не са били украински, а там живеят 10.5 милиона руснаци и 1.2 милиона белоруси?

То и днешните руснаци по това време са наричани московци на името на държавата си Московско княжество. Едва през 16 век, Иван Грозни става цър на Русия, прекръствайки Московията /популярна с това име/ на името но протодържавата Киевска Рус. И ако четеш Паисий Хилендарски, той също пише в История Славянобългарска за московци и руси - първите днешните руснаци, вторите украинците...