Путин призова света да работи с Тръмп за климата

Руският президент Владимир Путин призова света да работи с американския държавен глава Доналд Тръмп в областта на климата.

Обратно в новината

Коментари - Путин призова света да работи с Тръмп за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Светът нека си работи , ама МТО войските са на .... Путин!?

И аз мога да призовавам, ако МTО войски!

Вашингтон, с общ БВП 5/пет/ пъти по-голям от рашисткия, ще продължават да развиват и внедряват зелени енергоизточници. В тези три щата е концентриран интелектуалния и културен потенциал на света.

Еврогейчовците се чувстват прелъстени и изоставени от Тръмп. В Брюксел настана голямо объркване. Някои европейски лидери дори се престрашиха да го критикуват

Путкин се сваля на Тръмп като млада ученичка на богат чичка, за да получи дивиденти.

Шуткин здрасти, хе хе ...

США потребовали вывода российских войск из Приднестровья и пообещали Кишиневу 250 млн долл. на борьбу с влиянием Москвы.

САЩ ще има да духат на казашкия...

тъъй, а молдова изгони пет русский посланика

тръмп не иска да работи за климата, а иска да добива въглища. Как да се работи с него?

Адвоката на Тръмп -Путьо. Путлера не може да не осъзнава,че с всяко мазнене по адрес на Тръмп му вгорчава допълнително живота в САЩ. Ако наистина Путлер беше "избрал"Тръмп нядали щеше да го "осветява" по този начин.Всичко това явно е за вътрешна употреба.Редовият дебилен рашняка да се раПлаче от умиление по силният Вожд -Путьо.И да го крепи още 10-15 г.

Би ли си изяснил мисълта, дебилска е отвсякъде.

върху руски компании и физически лица за нарушаване решенията на ООН за северна корея.

И от това резила на САЩ дали ще намалее?

Ето ! И този ден мина а ВСЕ ОЩЕ НЯМА ДЕКЛАРАЦИЯ от Институциите, за ОБИДАТА КОЯТО ПУТИН ЛИЧНО, СЪЗНАТЕЛНО И ПОЛИТИЧЕСКИ НАНЕСЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НА ВРЪХ НАЙ-СВЕТЛИЯТ ЗА НАС ПРАЗНИК

ПУТИН ЛИЧНО И ПУБЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПРОШКА БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за Българския Народ и Неговите Институции Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО поздравче песничка от Тубата и добавяте: /watch?v=BxRGYATFD-Y Весели, Щастливи и Усмихнати ! ние с Опсчето, богинята на Пловдив и Тракия, Мàрица, Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида, сме тук при Вас и Ви пазим Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

Нефелните напъни на русското пасольство да пуска всеки ден ПР статии за каПyткин водят само до все повече и повече подигравки към джуджето. След 24.05.2017 този ботоксов гном е най-мразената сволоч по нашите БЪЛГАРСКИ земи!!!

Какво е становището на Борисов за климатичните промени В СВЕТА ?

Ха посещение на отряда за борба с престъпността,де.Никакви климатични промени ББ не е разрешавал!!!

Супергросмайстор ! Путин хем подкрепя Парижкото споразумение за климата, хем съветва европейските лидери да работят с Тръмп. Което е невъзможно, след като Твъмп не приема Парижките договорености.

По тази логика и БХ е велик. Хем е за западната ценностна система, хем корупцията се шири дори в обезлюдените села. Стига хуморески. Запада не си е изградил стандарт на живот на базата на хуморески, пък били те и руски. Хода на Путин е като мисълта на кокошката гонена от петел дали не бягам много бързо и той няма да ме стигне ?

Мъдър ход на г-н Путин. То май г-н Тръмп е станал сутринта с г*за на гори и му е крив целия свят, и за това го е направи. Не може целия свят по един начин, дружките "Американци" по друг начин, ако сме в кюпа да сме всичките, разлика "НЕМА".

След дълги наблюдения върху мненията на Интернет потребителите в България Шерлок Холмс заключи: Когато в едно мнение в края има трикратно ХАХАХА това е паролата на съответния грантаджия към едно посолство да отчитане на точка по плана за хонорарите!!!:-)))

Забелязах друго, като има трикратно ХОХОХО - това е знак към русското пасольство. Марш от тука русски свини След 24.05.2017 и изказването на каПyткин, 99.99% от българите плюят на русската свинщина.

След изказването на Путин баба Меркел преглътна и леко се подмокри...просто забеляза че той си го премести от левия в десния крачол и и дожаля че от 20 години няма вече никакъв шанс!:-)))

Путин знае много добре какво говори и какво прави. Обърка понятията на хилавите западняци ... Еврогейците подскочиха срещу Тръмп, но Путин не. Това е много мъдър ход на Руската дипломация при положение, че руснаците подписват Парижкия договор

Ако в Западните Университети изучаваха Марксизъм=Ленинизъм сигурно би бил прав, но в техните катедри по дипломация, тази дисциплина отдавна липсва. Путин е прозрачен в желанието си да се хареса на Запада. А дали ще успее е неизвестно, отчитайки успехите му досега - хахахаха

Има няколко школи в дипломацията, но нито една не е американска, а най добрата е френската!!

Нещо издиша в подкрепата на Путин. Тръмп подкрепя американските компании и затова е против Парижкото споразумение, а какво по-точно подкрепя Президента на Русия ?

Гледай го така - по време на Дж.Буш младши, във САЩ отвори верига бензиностанций -"Wilson Philips", собственост на Лукой, тогава лично Путин отиде на откриването на веригата.

Западняците са луди по привличане на инвестиции. Няма кой да ги бие. Приемат всичко, после намират формула за не плащане на данъци, ако искаш да се оттеглиш и ги готов - сварен. Така, че не само Абрамович е добре дошъл с неговите милиарди, но тежко му ако поиска да се оттегли. Между впрочем имаше преди години подобна проба и го цапнаха, затова си и седи в Лондон.

До 005: Баце май ти с политиката нещо се нямаш, да не сте си сърдити нещо - ти и политиката? Тук коментират хората, ти на опаки. И вчера те забелязах хората коментират едно, ти се изцепваш не на място. Не знам що чудо на природата си?

Баце, не се нерви. Политиката е като математиката. Аз решавам задачите, ти не. Няма как да ме разбереш.

На времето Кремиковци построен по руски технологии тровеше въздуха на София. Добре, че го закриха.

Как е безработни папуняци? Карате ли се още, плюете ли се? Да ви е сладко. Света си върви по своите релси и вашето джафкане изобщо не го интересува., това от мен да го знаете.

Спри ,,,,мен" дрогата! :) Мини на водка:)))))

JMM®

Путин защо не си гледа фалиралата Русия, ами тръгнал съвети да дава на жителите на развитите държави.

Ех, тази фалирала Русия, дето стана износител номер едно на ядрени централи и зърно в целия свят :))

бе отвори чичко Гугъл бре примат. Там всичко е написано като по ноти кой къде е !

призоваваме путлер да си тресне празната кратуна в кремълската стена.

Един като тебе- Навални му викат, все това повтаря и все бит ходи. Чудна работа...

на никого не му пука за какво призоваваш и за какво - не. Вчера се издърви на суверенна държава да не влизала в НАТО и я заплаши с "ответни мерки", в отговор на "преливащата русофобия" заяви, че си укрепвате военния потенциал (та каква е връзката между двете?!; ще налагате любов към Русия с оръжие ли, що ли?), грубо, нагло и цинично се изгаври с България на 24-ти май... Изобщо напоследък май доста си изтърваш нервите и дрънкаш глупост след глупост, от което олекваш като балон, пълен с хелий, какъвто всъщност си. Останаха ли приятели на Русия, Путя? С едно изречение, все повече ставаш за посмешище, а рашките прогресивно изгладняват.

Западните свине не само заплашват, ами направо нападат суверенни държави. А колкото до приятели - Вова има мнооооого повече, отколкото колониалните свине. Само Китай и Индия са два милиарда и половина, колкото сичкото свиня няколко пъти.

2.5 млрд в количествено измерение, 3% в качествено. Краставите замърсители по света се намират !

Появи ли се Вова - и козяшките кучета се разквичават. Ама и дир-а си я знае тая работа и подклажда огъня. Така е от много години, ама пък всички са доволни :)

След Индия и Китай, Русия е третия най-голям замърсител на планетата. Така, че отиди и дишай въздуха там, а не в България примат !

Даже и трите са на първо място, нали, смешник? :))

Изкъпи се! Пак се НАСРА.

Путлер иска да си продава въглеводороди, защото те са източник на средства за боклукчавата им икономика и осигуряват средства за бомби и пушки. Тръмп като негова марионетка му изпълнява поръчките, ама хубавото на демокрацията е, че дори и такова фатално недоразумение я изкара 5 години, я не...

Би трябвало да бъде обратно. Тръмпи да бъде призован да работи с всички останали.

значи за да ви стане по-ясно за кво иде реч: Според това споразумение България има право да изхвърли в атмосферата определено количество парникови газове. И щото ние сме главно туристическа и селскостопанска държава не можем да направим толкова газове. Затова и продаваме на други индустриални държави АРТЪКА от нашата квота. Примерно Тръмп трябва да си купи от нас. Демек да вкара зелено в държавния бюджет- за пенсии, за лекарства, за армия, полиция. Те такива ми ти работи. А Путя що така говори е ясно на всеки кадър в полицията от лейтенант нагоре.

Путето взе да омеква,но това не е добре! Тръмпи иска да тръраръмпи нещо по-така! ПУтлрчо стегни се /и най-вече отзад/ за да те хареса Тръмпи! И да тренира хватка 92 на колене!:)))

за всички мангалинита ще кажа още един път - никой не знае каква националност са кирил и методи - второ - азбуката се пише за славянските народи а в това време има поне три племена състъвляващи българската нация - българите от поволжие (които никък не са славяни и траките ) така че за кого е написана азбуката въпреки или за благото на славяните още не ясно - има версия за сталкивания между православните и католиците

Ако Жужо е казал така значи е изрекъл глупост. Ако света работи с Тръмп, значи работи против климата. Да не би Жужо още да не е разбрал че Перуката оттегли САЩ от Парижкото споразумение. Или пък се прави на политик с абсурдни фрази че бялото е черно и обратно. Нека Жужо да знае че политик не е, той е само кагебист и милиардер.

Само да ви припомня, ако сте забравили и дебело да подчертая че: ПУТИН ЛИЧНО ОБИДИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НА ВРЪХ НАЙ-СВЕТЛИЯТ ЗА НАС ПРАЗНИК ПУТИН ЛИЧНО И ПУБЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПРОШКА ............................... semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно линк с песничка: влизате си в Тубата и си добавяте това: /watch?v=_B90VnG6FR0 зашото не зная как да ви изпращам песнички и така... Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

след въпросната издънка, го зачеркнах окончателно. Не че и преди това ми е бил симпатичен, но грубата и умишлена гавра с азбуката ни е непростима и няма да мине с едно публично извинение, защото няма да е искрено.

Горе главата.... Опсчето каза. буря имаше. Аз съм по комарите... те си знаят... много е лесно. вдига се температурата на северния океан с половин градус и блатата в тайгата си знаят работата

Предлагам ви да се самоубиете ритуално пред козяк, за да засвидетелствате патриотизма си.

голям мишок е този руснак! Иска да разедини Европа за мужиците си!

Ако искаше, до сега да го е направил. Англо-саксонските свиньо-шебеци, не спряха да квичат от страх срещу него.

Luna0102

Путя стана Дон Кихит, само че вместо да защитава Дулсинея, защитава Санчо Панса.

В Уйлостан всичката я втасал, сега и за 'съветник на Света' се самоназначи.

Този първо да оправи западащата си империя и тогава да дава акъл на другите какво да правят.Мужиците се напиват от отчаяние,рускините пълнят сайтовете за брак в чужбина,Путин взел акъл да дава.

Тръмп яко е загазил , щом Путин го защитава.

Плешивия еврейн от Масквъ пак се мазни на Тръмп! Колко е унизително! Отврат!

Япония, Австралия, т.е. в Цивилизования Свят, русия и путин са мръсни думи.

Само дето в Санкт Петербург, представители на агенция КИОДО, не спря да ухажва президента Путин за Курилските острови.

Едно от балканските джуджета дава характеристики на огромни държави и държавни глави.... Грешка е направил Александър Втори. Потурнаците трябваше да си останат в потурите и да ги шибат анадолските манафи...

Это го главния замърси тел бе Путя..ха.ха.ха.хаДимът, който излиза от единствения руски самолетоносач "Адмирал Кузнецов",бе сравнен с пушека от вече пословичния исландски вулкан Ейяфятлайокутл, спрял авиотрафика в цяла Европа преди няколко години.В социалните мрежи се напълни с колажи и сравнения, придружени с коментари от рода, че корабът се движи на дърва и препратки към класиката: "Димът на отечеството за нас е сладък и приятен" (Александр Грибоедов, 1795-1829 г. - руски дипломат, поет, драматург и композитор).

Правилно. Тръмп просто иска предоговаряне на по-добри финансови условия за САЩ. А не е против самото споразумение или идея. Научете се да слушате, какво казва човека!

Путин призова света да работи с Тръмп за климата Да се чуди човек как начело на двете най-велики държави са две политически джуджета и от тях зависят съдбините на света. То не бяха "македонска" азбука, или пък "климатични" идиотии, расистки изказвания и малоумно поведение.

ти все велики президенти си имал май, а? затва ли си dead pixel на картата на света?

Путин призова света да работи с Тръмп за климата Тръмп все повече се превръща в едно голямо недоразумение, което е президент на САЩ.

Путин е много малък и недорасла и умствено да съветва света..ха.ха.ха Да си гледа кочината на восточната орда ..ха.ха.ха

този дъртак каПутин съвсем изкуфя. ТрАмп напусна споразумението, не останалите. Да призовава ТрАмп да работи със света за климата. Петима Петко не чакат. Малоумни дъртаци.

Толкова си п , че даже и не знаеш за какво става въпрос . Поклати глава и леко леко към обора