Сърбия посреща Путин с железни мерки за сигурност и всенародна любов

Днес руският президент пристига в Белград, където ще се срещне със сръбския президент Александър Вучич

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме да видим, цвичката и еднокнижний с кого подписват споразумения за проекти на стойност стотици милиони евро в полза и на България. Опа, те са заетити да подписват такива на стойност милиарди, които ще изтекат от България. Да не се окаже, че пак сме на грешната страна...колелото на историята се върти ли върти...

"военното сътрудничество - на доставката на танкове Т-72" ако е така, доста са я закъсали сърбите, но предполагам че е пак някаква редакторска грешка.

Който познава историята знае, че Русия винаги е водила просръбска и анти-българска политика на Балканите. Много сме си патили от това. Сърбите с право посрещат така Путин. Русия винаги е била единственият им приятел в Европа и далечната Испания!

Сърбите винаги са били на правилната страна, а ние винаги от страната на булката

И много ПРАВИЛНО !!! Сърбия е ключов елемент от Руската политика на Балканите. Същевременно е и най-голямата грешка на Русия в този регион. Ако Русия беше заложила на България, вместо на Сърбия, отдавна Проливите щяха да бъдат под техен и наш контрол. Но залагат на Сърбия поради ред причини и поради един руски сърбоман - Николах Хартвиг, посланик в Белград. Ето какво казва той: ''Българофилството на руското общество е един непрестанал още сантиментализъм - и то пакостен сантиментализъм. Аз признавам само реалната политика, т.е политиката, която е насочена към служенето на националните интереси. А от тази гледна точка , какво може да ни даде усилването на България? - Само неприятности и услужнения. Силна една България ще бъде непременно наш противник. Тя ще се стреми старателно и настойчиво да завладее Цариград и Дарданелите, и в това свое стремление, тя ще се спре на един съюз с враждебната нам Австрия. Да се разберем с една силна България, ние не можем, защото нашите интереси ще бъдат непримиримо противоположни с нейните. Съвсем друга е работата със Сърбия. Тя е нашият естествен съюзник. Интересите на Русия и на Сърбия никъде не се стълкновяват - напротив, те навсякъде съвършенно съвпадат.'' Н. Хартвиг това е и човекът, отговорен за войната срещу България и една от националните ни катастрофи, както и за убийството на престолонаследника на Австро-Унгария в Сараево и последвалата Първа световна война, която пък става национална катастрофа и за Русия. Умира от инфаркт ... разбирайки какво е направил.

Руският император дава 200 000 души жертва за Освобождението на България и плаща 174 млн. златни франка за Независимостта на България.,създава Търновската конституция Но не е чел добре Цезар който казва : "На роби, държава и армия не се създават ,защото робите са винаги предатели и неблагодарници"

"На гол тумбак чифте пищови" е казал народа.

Пишете за по-убедително, че преди няколко дни в Белград са пристигнали около 250 000 най-елитни членове на руските специални части и личната охрана на руския президент.

А сръбски кифтьета и сръбска музика ще има ли? Че за друго не ги бива.

Путин отново заобикаля България, като токсична зона.

Да и баща ти ще изведе мечката на мегдана!

притребвал ни е.............

Сега те са булката и май става въпрос за групов секс...

Което е много добре за България

Руския император не дава никакви жертви. Жертви са войниците. А това 200 000 хиляди е доста пресилено. Колкото да парите, тях сме ги изплатили заедно с лихвите.

От сега ви казвам нищо добро не чака сърбите от тук нататък. Няма икономически просперираща държава обвързана с Русия. Явно ще разчитат на оръжие и сила в този регион :(

Ха, ха, ха... Всичко това е в стил соц. от 70-те когато тук посрещахме Брежнев, заеби. То не беше любов, то не беше чудо!

... с железни мерки за всенародна любов? :P

Прекръсти се от ФАКТ на ГЛУПАК.

Авторката на статията на места проявява зле прикрит соросоизъм - явно за това я пишат тази статия. То е ясно, че и сърби и българи, огромната част от тях, обичат Путин и Русия въпреки похарчените милярди за противното. Но ... типично англосаксноски подход - те да се извъртят, покрай куп факти и истини да вкарат и по някоя опашата лъжа, да се изплюят върху нещо чисто и хубаво - пък дано някой се върже на йезуитските им полъзновения !

Тебе май само да калайдисваш тави те бива :)

Да се съюзяват србите с Путлер. Явно още много дълги години ще ядем евтини плескавици в Пирот , ако продължават да лижат руския задник . Поне ще има от къде да взимаме евтина работна ръка. От друга страна ще продължават опашките на Калотина, щото тия никога няма да влезнат в ЕС и Шенген.

Могат да го използват само срещу Косово и евентуално срещу Босна и Херцеговина. Пробват ли с някой друг съсед, от Сърбия ще остане само споменът за нея.

Да не пускаме тръбата му защото ни вдигна цената на газта и никога вече да не се занимаваме с тях.

Мерките са срещ сороската ревност и злоба,народната любов е факт.

Путин отново заобикаля България, като токсична зона. -- Язък, бях купил 3 опаковки яйца от Кауфланд , за посрещането! (

Дааааа, затова са по - бедни и от нас.

Хахах а какъв беше стила като дойде Клинтън в Сф бе бастун? Нали пиле не можеше да префръкне по центъра инего ли го пазиха от нродната любов?

я ми кажи само отворена руска фабрика или завод в Сърбия или България последните 29 години. Не повече , само 1 .

Кофти е, че Путин ни отсвири. Имаше намерение да дойде в България за трети март. Изпрати патриарха, а той се канеше да дойде през годината. И от това се отказа! През 2008-ма година Станишко вися два часа пред кабинета му в очакване да бъде приет. При следващото посещение на наш лидер в Русия, въобще няма да го пуснат да излезе от летището. А газ за България ще идва по трасето Русия, Черно море, Турция, Гърция, Македония (Северна), Сърбия, Унгария, Румъния, България. И на всички ще им плащаме за транзита.

Всенародна любов , обаче ще пратят цяла армия да го пазят

Къде изчезнаха многото пишещи тук путинофили, да не би да са отишли да посрещат богоподобния Вожд???

Нещо "всенародната любов" малко ми се разминава с "железните мерки за сигурност";) Ма то навсякъде така - и тук, когато искаме да изразим любовта си към "народните избраници" например, пак се сблъскваме с "железните мерки" за сигурността им;))

Какво общо има фабриката с това което съм написал ?

Не съм фен на Путин, но очевидно го пазят не точно от любовта на сръбския народ. А и името на новината в Дир-а е глупаво, да не кажа тенденциозно.

Сръбите отидоха на вселенския православен събор, само нашите тиквеници по заповед от Масква не отидоха.

Много обичаният от българския народ Клинтън дойде в България с много по-големи мерки за сигурност, включително американски изтребители.

Така е с държавните мъже,от които нещата зависят. Ще ги познаете по организацията на сигурността им. За сега са двама - тези на САЩ и Русия. Другите и да дадат фира няма кой знае колко да загуби света. А тези дето бъркат народната любов със собствените си надежди да се случи НЕЩОТО могат само да сънуват и да си пият илачите.

Да, ама не! Да го начукам на дженди, само ще му направя удоволствие. Обещах му, че ще го направя, но го оставих да подпира стената.

А оранжевия похотлив дедо колко народ го пазят? Некой д не му открадне малката гъбка както му го определи оная проститутка Сторми Даниълс.

този вече го разпрахме, защо да ходим отново при прокиснала зелка

Ти пък Клинтън;) Аз за нашите народни любимци си приказвам - например, когато преди няколко години Баце ни удостои с посещение в Бургас - да открие "градска градинка, обновена от партньора му на карти", кортежа мина покрай нас ;) И аз излязох да викам Ура! и Да живей!, ама ме прибраха набързо;(((

Е как няма да са близки? Сърбите изядоха шамарите от Запада, а наготово сглобената им менте империйка Югославия се разпадна с цената на хиляди жертви - хървати, босненци и др. Целта на сърбите е ако може някак си Русия отново да им сглоби някаква нова империйка, та да се чувстват значими шумадийските свинье

сега ще се занимаваш с рязания турски поток който ти го отпра от 3 ката

истински свободните държави, които сами решават, как да действат са малко (съвсем малко) повече. Това са Китай, САЩ, Русия, Турция, Иран, КНДР, Израел. Наредил съм ги по брой на населението. Почти свободни са Великобритания, Индия, Гърция, Република Корея, Индонезия, Малайзия. Наредил съм ги по степен на свобода.

Ще мине още някоя и друга година и ще видим вашите задници дали ще са само голи или и разпрани.

Брей,то голяма любов бе. Охраната стократно повече от посрещачите

казано от един въшльо от най скапаната евродържава.кой те ебава за слива теб бе катил

най-голяма е любовта към говедарите, пардон каубоите. Хилядократно по-голяма охрана от тази на Путин

Кое им е по-доброто бе, рубладжия ? Това, че всичките им съседи им теглиха по един ритник, пък и загубиха територия ? Къде беше Расията, да им помогне ?