Путин и Тръмп ще се срещнат в неутрална страна през юли

Като бъдещ домакин на Мондиал, САЩ се интересуват как Русия е успяла да организира така добре Световното първенство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Чичка ми прилича на някакъв анимационен герой. Мустакът Му е като перчема на Тръмп.

Харесвам истинската Русия и истинската Америка- на прогресивните хора, почтените, на чиято съвест не тежат никакви престъпления, хора благородни и добри. Но и на управниците им пожелавам успех в миротворчеството - те дължат на света и човечеството поне това.

сте, български русофоби.

Дочувам гладното и злобно квичене на БГ соросопитеците чак в Москва!хахахаха Внимавайте да не се удавите в собствените си злобни лиги ве чалгопитеци соросови}:-)))

1. Връщате Крим 2. Изчезвате от Източна Украйна 3. Спирате Северен паток Едва тогава може американците леко да се наведат и да чуят какво ще им бърбори жужето. Ако не, да не си правят труда расианците, щот ще ядат шамари на срещата.

Американският президент Доналд Тръмп е поканил руския си колега Владимир Путин в Белия дом, обяви помощникът на Путин Юрий Ушаков на брифинг за журналисти, цитиран от руски медии. Според Ушаков Тръмп е отправил предложението в телефонен разговор на 20 март, но уточнил, че още не е обсъждана възможна дата на срещата. "Това е достатъчно положителна идея", добави Ушаков. Държавният глава на САЩ се обади на Путин на 20 март, за да го поздрави за победата на президентските избори два дни по-рано. Още тогава в съобщението на Кремъл се казваше, че двамата са отделили особено внимание на възможността за среща на най-високо ниво, без да коментират възможно място.

Кога ти спря мозъчната дейност?

Каквото и да фантазират русофобите , скоро остават на сухо !

до 10ина дена почват пак мизериите в Украйна

да горат сичките притворни измамници- едните ни тормозат, другите ни продават- сичко на огъня! да се разпадат и едните и другите.

Условията на другарят Путин на предстоящата среща трябва да бъдат много ясни...Изтегляне на НАТО до старите си граници, премахване на всички Американски бази от Източна Европа и възстановяване на реда и зоните на влияние в Европа договорени след ВСВ !

и ти пак на бюрото с тлъста заплатка, а народецът пак без банани...

условия?? бе ти съвсем си ръждясал бе! путин моли за среща от година време, ти за условия говориш?? ба.си тъпите русолюбци! среща на високо равнище?! путин президент, се срещнал с някакав чиновник, и го имат за високо равнище?? другеят път ще му изпратят шофьора на съветника, и путин и него с почести ще посрещне!

Аве тъпии я пррчети кой я иска тая среща ве! Тва да не е твоя тиквендясал банкенлииски клошар ве да се влече като навляк с протегната ръчичка. То не беше се влякал из Европа , че не беше у нас в Кремал!хахаха голем си палячо ве, хем чирак хем палячо-чиракопалячо!мбухахаха

той, СВИНАРЮ, как я каракаш???

Ей,руснаците цитират глупав : Добра орг. на Свет. първенство. Много му е през х... на Тръмп Световното! Колко обезценено отношение към срещата от Русия ,а всъщност драпат ли драпат защото мизерстват и няма време..................!!! В САЩ ще е след 4 години. Ке се види ще има ли за ручене на Руснаците. Нека видим...

Ало, ТЕ, много гласове чуваш, другарко, размножила си се чак

Научете се да броите, а не да гледате само холивуд и да слушате чалга.

изглежда , че путин най накрая е измолил среща с тръмп, макар че на изявленията на ушаков може да се вярва точно колкото на песков, и малко повече от на захарова, та ще трябва и ония от щатите да кажат нещо по въпроса! а те нищо не казват!

Тръмп е най-слабият американски президент.

Винету оправи балканите , да вземе да ги покани тук , за да оправи и света .

Да така беше , на срещата след Рейкявик ( Исландия) , желязната завеса падна . Сега да видиим дали няма да я издигнат отново някъде. ?

ДЕТО СЕ ИЗ--------РА МЕТЕНОТО Е ДАЛЕЧЕ !!!!!!!!!!!!!!!ТРОМПИТО МОЖЕ САМО ГАРГИТЕ ДА БАЛАМОСМА И МЕЛАНИТО

Като нищо може да изникне по линията Ком-Емине по билото на Стара планина

дам, в Австрия, във Виена- по време на европредседателството ИМ- щото на нас не ни достигна самочувствие да я организираме в София по време на европредседателството НИ. факт.

и, естествено, ще е на 16-ти юли, веднага след като свърши футболното.

"...това се дължи на острата вътрешнополитическа борба в САЩ. "Русия никога не се е стремяла към конфронтация", заяви руският президент...." Това се дължи на изключителната наглост и безочие на кремълското джудже - не може да си правиш каквото си искаш и все да ти минава номера.

ТИ КОГА ИЗБЯГА БЕ?????ПОЛИЦИЯТА ТЪРСИ КОЛЕЛОТО НА ДОКТОРА ДЕТО ЛЕКУВА!!!!!!!!!МАИ СИ ГО ГЕПИЛ ЩОМ СИ ТУКА