Путин и Помпейо може да се срещнат на 14 май

След преговорите с Лавров не е изключено държавният секретар на САЩ да бъде приет от президента на Русия

Обратно в новината

Коментари - Путин и Помпейо може да се срещнат на 14 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама той от приказки не разбира! Пък и какво са за него няколкостотин или хиляда живота на руският спецназ или няколко милиарда долара хвърлени вместо за здравеопазване за негови мераци да се прави на велик

Аве козлино тъпии що си не гледаш кочинарката ,ами си тръгнал да даваш"умни" съвети и то на политик N:1 в сета! Твойте тьпи политици, вместо да похрчат милиарди за вас, та да не пълзите като чираци и слуги из калните еврониви, те ше ги дадат на америкосите за самолети некви.!. Тъпо гурбетдобиче си ве чирако.!.мбухахаха

И кой ще е с букет в ръка?

Изобщо не ни интересува къде, кога и с кого ще се среща кремълската, крадлива мижитурка. Помпео да ходи да му набива обръчите щом си няма по-важна работа. Важното е богатира - табуретка да не си навира миризливата гага в Европа и специално на Балканите.

Няма си по важна работа :-) За Помпейо срещата му с Путин ще бъде апогея на неговата кариера. Не само че това му е работата, но можеш да си убеден че ще отложи всички други работи само за да се срещне с Путин.

Помпео вече отказа насрочената среща за 8.05. среща с Хайко Маас и Ангела Меркел .Германците са в ярост -четете Шпигел и Ди Велт!

Путин е опитен и талантлив играч надживял няколко американски администрации. В САЩ на политическата сцена в момента няма хора от неговата категория и опит така че Помпейо само ще напълни гащите при тази среща и ще си тръгне с чувството че някой го е натаковал без да е разбрал как точно. Най много като му свърши мандата да напише книга от типа "Путин е лош" и да направи малко пари продавайки я за 29.99 по книжарници в САЩ.

Путин, какво чакаш, изритваш го в кокалчетата на 14 май и да му държи влага цял живот. САЩ не са това което бяха, ама кой да им го каже. Коня дето си го разиграваха по света до сега, счупи крак, а скоро ще счупи и гръбнак.

Помпео ще помпи Путин и той ще пее.... " Широка халка радная...." ха.ха.ха

Аветзнам че ти е широка алката! Нали сите европлантатори се изредия да ти я олабят.!.мбухахаха