Путин и Макрон обсъдиха "сериозно влошената ситуация" в Сирия

Двамата президенти обсъдили "френско-руската координация" в близкоизточната страна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. От статията излиза, че само Макрон е говорил, а Путин дума не е обелил !?!? 2. Освен еднократно, мижаво съобщение по БНТ, че ББС са си признали за бутафорната инсценировка с химическата атака в Сирия защо всички медии по света не се надигнаха да дадат гласност и да осъдят тази безумна манипулация на световното обществено мнение, като обявят англичаните за най-големите лъжци , и то “без никаква доза съмнение” , всички лидери ба “световните Демокрации” да си посипят главите със сол и да се извинят на сирийския народ за “оветния удар” срещу правотелствените войски , в който загинахс невинни хора, и на Русия, защото в техния типичен западен “демократичен” стил заплюха руснаците “ с голяма доза вероятност “ !! Защо света не се надигне срещу манипукациите на запада, и най-вече Англия, тъй като Това НЕ Е Единствената им Лъжа !! Щом си иьлъгал веднаж за толкова важно, отвратително и животозастрашаващо нещо ЗНАЧИ ЛЪЖАТА Е естествен, широкоприлаган инструментариум в Английската външна политика! От там в тази на САЩ и всичките им подчинени сателити, наричащи себе си “Демокрации”! Демокрации - дедовия! Световни , военни Терористи !! А някой разумен човек да ми обясни , за какво го правят всичко това ! От желание за власт и да управляваш Света - това е чист идиотизъм - те сами си се показаха в “Междузвездни войни” -грозният, като Смъртта, беззъб Император на Злото!

Франция, съвместно със САЩ и кюрдите провеждат офанзива на изток от Ефрат срещу ИДИЛ, но с големи загуби. Западът започва да разбира, че не може да се бори с ислямистите и със Асад. Малко късно. Фатално късно.

13 февруари 2019 - Щабът на френското разузнаване в сирийския град Ер Ракка е бил унищожен от мощен взрив. Загинали са около 20 французи има и голям брой ранени. Щабът се е разполагал на територията на бивш завод за производство на захар.

И какво може да говори някакво треторазрядно бивше банкерче с най- големият политик на света.

Хи-хи-хи, първи април е още далеч, но ме разсмя ме още от сутринта.

Обсъжда се унищоженият щаб на френското разузнаване в Ерр Рака. Вероятно французите ще се изтеглят бързо от Сирия и Ирак.

Макрон е начело на една от най мощните икономики и армии в света! Франция също наложи и продължава да налага санкции на фашисткият режим на Путин!

По скоро трябва да обсъждат протестите във Франция, защото е по зле от Сирия и Венецуела взети заедно.

Явно разговора е протекъл като във вица за телефонния разговор между Сталин и Чърчил. Сталин говори по телефона с Чърчил: - Не. Не. Не. Не. Да. Не. Не. Не. Не. Затваря. Секретарят му го пита: - Другарю Сталин, за какво му казахте "да"? - Попита ме дали го чувам добре.

Ама колко си отворен само, добре че Чичо Сам помогна ма Сталин иначе щяха да го показват като маймуна в Берлин. Той и затова си умря в лайната, отровен и изнасилен.

Ако малко повече се интересуваше щеше да цитираш истината. А тя е една и е неоспорима: Ленд – лиза е 15% от военното производство на СССР. При това като изключим камионите „Студебейкър” и джиповете „Вилис” нито танковете „Шърман”, нито самолетите „Аерокобра” могат да се мерят по качества с руските „Т-34”, „КВ” и „ИП-2”. Истинската "помощ" на САЩ е по-рано през 30-те години, когато Сталин започва да изгражда мощна военна индустрия на изток от Урал. САЩ са в криза (1929 – 1934 г.) и затова охотно зарязват всякакви идеологии и започват да продават цели военни заводи срещу злато на Русия. Американски инженери монтиращи оборудването с тревога съобщават, че русите плащат един завод и разполагайки с чертежите строят поне още пет в различни градове на Урал и Сибир. Рузвелт, който дава работа и хляб на стотици хиляди американци по този начин в един труден за САЩ момент естествено пропуска без внимание предупрежденията.

Ситуацията в Сирия яко е започнала да потъва щом Путин търси помощ от Франция

Май нещо никак не се ориентираш, не руснаците търсят помощ, а франсетата се опитват да се намесят.

А избори във Франция кога! ? Докога жълтите жилетки ще търпят режима на макрон! ?

Макрон е долна политическа мърша..

Отвсякъде наритан и под санкции

едни свободни избори във Франция, докато не се е намерил някой да се самообявил за мястото му.

Макрон може да бъде сменен с избори, но твоят путен никога с избори и най-често с новичок.Крепостните селяни никога нищо не избират и само се напиват с долнопробна водка и умират до 60 години. Нещастници, желаещи да покоряват света а газят кал до ушите и саботират живота на свободните държави.

В любимия ти краваристан 10% от президентите са избрани с малцинство.Това ли им е демокрацията?

Макрон опитва да се отърка в славата и харизмата на Влад Путин. Другите Западни - ли Лидери ще дойдат скоро да се редят пред победителя също.

Дано да са обсъдили и влошената ситуация във Франция.

а какво е казал Петин ???? Май, само едностранни внушения ... никой не е канил франция в Сирия и нямат работа там...

Те затова търсят задна вратичка да се набутат.

Тръмп обяви изтегляне на американските части, и руснаците взеха да се усират. Много интересно до колко ще им помогне макарона, но предвиждам разпад на разбойническата тройка русия турция и иран.

Иран, Турция и Русия уредиха мирни преговори... А САЩ, Англия и Франция ги блокираха;)

Във Франция 3 месеца има Парад на жълти жилетки, Макрон се загрижил за "сериозно влошената" ситуация в Сирия... А щом и ББС започна да признава за постановките с химическите атаки в Сирия, време е макроноподобните да отсекат: "Айде да бегаме"...

Макрон се кланя на Сатаната.Не ми го хвалете това френско джудже.

Имперските амбиции на Франция не изглеждат ли леко неуместни в предвид размириците в самата Франция? Все едно нечия къща гори, а стопанинът и се е разтревожил за здравето на съседа си, много кашлял тези дни. Не било на добре това. Оставя пламъците да бушуват и отива да му обяснява как да пие отвара от бабини зъби и мечи трън.

Тук освен за монолога на Макрон май друго не научаваме.. Ми кат са толкоз загрижени да не пращат Миражите да сипят бомби.. Щото те с друго - освен със приказките и грижа за "правилните" революционери, май там с друго не участват..

Тия политици станаха извънземни вече... Нека се обърна към тях... Бррр. тъккк.брр.ткк грхба-грта. Гъб-ГЪБ- блах.. ТРрррриииижд-лалалрт куррру пенд лях. Явно е разбираемо само от от политиците и избирателите.