17-11-2017 20-11-2018

Коментари

американските мисирки са се блъскали да бързат да задават тъпи въпроси на Путин, като оная черната, а междувременно в САЩ вече има статуя на Джордж Флойд, престъпника, който полицаите убиха и заради който започна BLM, да живее демокрацията хаха

мда.. стана като във вица- влиза една мутра в магазин и казва: -каква е тая шибаия? изправя се до него един смотан, очилат костюмар и превежда: -господин Петров иска да знае това дали е 8к телевизор? след малко мутрата отива до редицата с кафемашини и пак казва: - -каква е тая шибаия? костюмарът отново превебда: -господин Петров се интересува, дали тази машина прави добро кафе? та и сега - деменцията прави разни работи, а цял отряд ПР разяснява на стадото - какво всъщност е трябвало да чуят и видят, а не онова, което са си помислили че са чули

Дивата азиатска орда се държи навсякъде по един и същ начин. Нямат място в цивилизацията, тъй като все още не са израстнали ментално, да бъдат нормални хора.

ПУТЯ ДЕМОНСТРАТИВНО ЗАКЪСНЯВА С ЧАСОВЕ ЗА ВСЯКА СРЕЩА. СЕГА ОБАЧЕ, КАТО ГО ЗАПЛАШИХА С ЗАПОР НА КЕША В ЧУЖБИНА, ДАЖЕ ПОДРАНИ. ПОСЛЕ ТИЯ ГОЛТАЦИ СЕ НАТИСКАТ ДА СА ВЕЛИКА СИЛА. ЧЕ ДАЖЕ НИ ГИ ДАВАТ ЗА ПРИМЕР.

руската охрана е ступала малко нахалната "демократична" американска преса. Явно е било готино шоу , даже байдънчо се посмял, а после неква патка обяснява кво искал да кажес кимването си , щото той горкия не може да си каже сам.

Путето да връща Крим, баси крадеца освен че е убиец.

Егаси. Всичко трол, плюещ по Русия са го мобилизирали. Ама толкова са прости троловете, че от няма какво да измислят, са вулгарни. Като ги гледа човек и ще не ще гледа да се дистанцира и от тях, и от господарите им.

Учим се от путинофилите - българомразци. А ти кой си?

И без да го казваш си знаем че сте българомразци... тъй че каквото и оправдание да си измислиш няма да хване дикиш-)

"Американски журналисти разказаха как руски служители по сигурността и руски представители на медиите са ги сграбчили за ръцете и дрехите в опит да ги изтласкат" Горките! Съвсем изтъпяха! Между другото, американските медии са допуснати на пресконференцията на Путин след края на срещата, а руските не са. Това е достатъчно за да се разбетре колко им струват и медиите и каквото ще напишат.

както винаги има едно леко , видимо "притеснение" пред чужди камери , докато се вижда, че бай дън се и ок, като насторение ...путката е напрегнат, като "пред изпит" факта, че "заплашват", че изключвеноте от виза и суифт, щяло да означава "обявяване на война" и повече от показателен, че москалия е един кух, надут с много блъф и откачена дързост балон ! дързоста на човек, който няма ккаво да губи ... ама путита има - 200 млрд зелено от газчицата, сиреч - от джобчетата на овцете от цяла европа !

Старецът дали е разбрал къде е и с кого се среща?

Не трябват „пищови“. Въпросът е един и много лесен: Това, че тежките ракети на КНР са под „чадъра“ на руската ПРО, означава ли съюз между Русия и Китай или да?

Белия дом е казал че, не Байдън е изкукал, а е кукала, кукувичката на стенния часовник...

не слуша Лавров, ще му говори Шойгу!

Много бързаш. Преди Шойгу този път Герасимов с благ поглед и твърд тон ще им разясни губещата позиция на САЩ.

Само обещаваш.ха.ха е хайде де да си премерим силите с ватенките . Хубавото на цялата работа е че ще има много руски вдовици които ние ще утешаваме безплатно (или за един хляб) по нашето ченоморие..ха.ха.ха

Ще го отнесем ей така от глупост. както са казали американците : Ще се бием за независимостта на Украйна до последния Украинец...

Ей, нато, ти къде се слагаш бе? Какво ще мериш? Даваш ли си сметка че Бг е на Черно море и едно изтребително ято ще прелети и ще изравни тази територия преди нато да разбере даже?

Защо в руските медии Путин е по-висок даже и от мен.

ви казваме негри. То не е само цваят, ами и манталитет.

На 4 очи: Байдън - "Не могу я больше, Владимир Владимирович." Путин, "Надо, Щирлиц, надо"

"Агенцията посочва също, че Белият дом е уточнил, че кимването на президента Байдън в отговор на журналистически въпрос" А тия на 7000 километра разстояние как са сигурни в това? Или е важно да слушаме тях какво казват за интерпретиране на мимики и жестове!? На Джо сигурно много му е било трудно да разговаря разбираемо и по памет да говори, освен ако през цялото време не се възползвал от малките му картончета!?

На "срещата на 4 очи" присъстваха Путин, Байдън, Лавров, Блинкън и преводачи. Пита се: кои измежду тези са без очи, та общо го докарват до 4...

Хахаха....

САМО ТРИ НЕЩА И ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СПАСЕНО. К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ... "Повечето хора в действителност не искат свобода, защото тя предполага отговорност, а хората се страхуват от нея." Зигмунд Фройд Първо - държавите трябва да си отидат, ако ИСКАМЕ светът да оцелее. Едно човечество е достатъчно, няма нужда от САЩ, Китай, Русия, Англия, Германия, Франция... България и т.н. Второ - религиите трябва да си отидат. Една религиозност е достатъчна: истина, любов, автентичност, прямота, която няма нужда от никакви имена, просто една религиозност, едно качество, а НЕ нещо организирано, а не организации, йерархии и бюрокрации. В момента, в който се появи някаква организация (държава, религия - йерархия и бюрокрация), идва и насилието, защото ще се появят други организации, които да са в конфликт с първата. Имаме нужда от свят на личности, а не на организации, йерархии и бюрокрации. Трето - учените (науката), които ТРЯБВА изцяло да са посветени на един по-добър живот, на повече живот, на повече интелигентност и повече творчество, а не както досега, учените да са принудени от своите "собствени" лидери (държави и религии - йерархии и бюрокрации), те да създават още: войни, оръжия, епидемии, психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително ти програмиране чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии"), организации, йерархии и бюрокрации. Учените (науката) не трябва да бъдат разрушителни за останалите хора. Ако тези три неща са ВЪЗМОЖНИ, цялото човечество МОЖЕ да бъде спасено, да не бъде РАЗРУШЕНО от своите "собствени" лидери (държави и религии, тези безсмислени днес йерархии и бюрокрации ). К-19 ЯСНО ВИ ПОКАЗВА ТОВА ВСЕКИ ДЕН, НАЛИ...

Байдън и едно смешно късокрако джудже на високи токчета

Високия ръст не е признак за висок интелект, най-често дори е точно обратното!

а високите токчета признак на какво са? да ти подскажа, комплекс за малоценност. путин знае, че е нищожество

а защо тогава руските медии правят Путин по-висок и глупав на снимките ..ха.ха.ха

Брей, чи как тогаз туй жуже ви преева толкоз лошо с Крим и СП2????? Тва е нечовешко бе!

Малко интересни кадри. Както пишат, разлетели се по света. Но у нас, явно ги спряли на границата. Не може за Суверена ни да се пишат такива работи. У нас цензура няма. Напразно ни обвиняват. Има политкоректност и самоцензуриране: "His name is Vova: Сеть взрывают шпаргалки Байдена на встрече с Путиным " Снимките сами си казват кой какъв е.

дано жужето да не опита да отрови Байдън

На смяна е рядко тъп трол. Дори някаква аргументация не е в състояние да измисли. Повечето американски тролове, сякаш ги подбират по конкурси за идиоти. Пънат се и се мъчат горките. А този тук сякаш пише от някоя лудница.

Много са зле дори човек да има няква про западна симпатия с такива дебили му се отщява :D

В Сената и Конгреса на САЩ има дъртофелници които са там 46 години.Нанси Пелоси е на 82 г с в конгреса е вече 46 години.Маккейн..Виетнамската помийна яма също беше 46 г.в Сената Та президента е проформа,а кукловодите са тези

Г-н Байдън първо спомена че в САЩ всеки носи името на баща си а руския президент носи името на онова космато нещо на майка си между краката.ха.ха После обсъдили какви нови санкции ще има за руската кочина и джуджето покорно се съгласявало.. Нали е никой- азиатски варварски вожд който не го бръсне никой за слива по света.ха.ха

Даа, америка не прощава. Може и някога да си бил полуразумно същество. Но си превърнат в пълноценен дебил. А може да са професионални деформации от тролската работа.

Стари познати троле удари дъното с простотия някога беше интересен, вече си поредния лумпент

да си имал проблясъци, ама сега няма връзка между голения и малкия мозък. Окъсил си.

Ако имаше акъл поне колкото онова на баща ти дето е влязло в онова на майка ти, щеше да знаеш какво означава фамилията Путин.

Какъв разговор на четири очи, като кремълското жуже не говори бъкел английски, а само знае да съска на руски? Путин да не е бил на четири крака?

Но поне не си чете репликите от предварително подготвени картончета. Всички медии го дават, освен българските.

Путин е просто едно нищожество. Не може на малкия пръст на Байдън да се мери. Ако беше живял в Америка, най-много щеше да стигне до ратай на Байдън, домашен слуга.

За Путин не знам, ама ти определено говориш като негър на плантация... българино...

Нормално, нали трябва и да подремне между разговорите деменцията....

Путин каза на Байдън, да изгоним американските лабави журналя че да не гледат като те почна как се насираш и ти сменят памперса

БАЙДЪН е политик от висок ранг. От световна класа. Бил е дълги години конгресмен и сенатор, после и вицепрезидент. Той е много опитен политик с изискани маниери. Един образцов световен лидер. С нещо ми напомня големия Джон Кенеди. Единствено възрастта е различна при двамата.

Байдън е една обикновенна политическа проститутка. Даже той сам си го признава. Зад гърба му стоят други сили и му шепнат какво трябва да казва.

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години. И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята! Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси владеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Днес пълзящия преврат на пРезидента Радев назначен от Решетников премахна и шефа на разузнаването в ДАНС Атанас Атанасов, който разкри шпионската мрежа с руснаците. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платените мутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

Хайде смени плочата че си досаден вече, я кажи при алкохолика Елцин и тъпунгера Горбачов колко добре живяли руснаците? Ти си гледай в канчето че това ти е останало само, да спамиш и копи-пействаш тъпни по сайтовете. Дай статистика за щатите например, колко са бездомни, колко не са фалирали, колко добре живеят? Кажи и за обезлюдените и фалирали някогашни индустриални центрове, едва ли, щото не са ти го спуснали като опорка. Аман от вас, ще се избиете да се излагате за последните центове!

Путкин е някакъв рептил, що изглежда пластмасов в мутрата, кремълското джудже

Путин е просто едно нищожество. Не може на малкия пръст на Байдън да се мери. Ако беше живял в Америка, най-много щеше да стигне до ратай на Байдън, домашен слуга.

Естествено! Правят му мили очи защото има атомни бомби. Путин е опасен за човечеството. Пусне бомба в рдно сирийско селои избие всички заедно с жените и децата. Един обикновен убиец, крадец и тиранин! Време е Навални да стане президент и да въведе Русия в семейството на европейските народи в РС и НАТО!

Владко, Владкооо... с мозъчето гладкооо...

Това май твоите хора го правят ;)

Байдън е седнал като аристократ, Путин като тракторист на отдих.Парите не правят аристократа, или ти иде отвътре или хич не го имитирай!

Има какво още да учиш за езика на тялото ;)

Не разбираш нищо

БАЙДЪН е политик от висок ранг. От световна класа. Бил е дълги години конгресмен и сенатор, после и вицепрезидент. Той е много опитен политик с изискани маниери. Един образцов световен лидер. С нещо ми напомня големия Джон Кенеди. Единствено възрастта е различна при двамата.

Това може само да ме радва. Колкото повече си говорят, толкова по-голям шанс да се договорят и светът да стане по-мирно и спокойно място.

Байдъна отиде на СРЕЩАТА с ПУТИН С ПОДАРЪК. :) Отмени САНКЦИИТЕ срещу ФИРМАТА, ОТГОВАРЯЩА за СТРОИТЕЛСТВОТО на СП 2. Преди това САЩ ПОДАРИ КРИМ на Путин; :)))

Глей сега...Бидона нищо и на никого не е подарил, най-малко пък на Русия. Върни се малко назад в историята и виж кой точно е отвоювал Крим от турците. Виж също, колко века Крим е бил част от Русия и колко години- част от Украйна. Също и кога. Може би, тогава ще добиеш по-ясна идея за Крим.

Димчо, Майданът в Киев, спретнат от хамериканците, поднесе СКЪП и НЕОЧАКВАН подарък на Путин. :) А г- жа Нюланд от свитата на Байдъна, ПОДНЕСЕ ЗВУЧЕН АМЕРИКАНСКИ ПОЗДРАВ на европейците. :(

Дано Франсетата , Германците и Китайците са подслушвали, щото определено са говорили как да ги възпират с цел да делкат планетарните ресурси на по-малко!!!

За американците най-важното нещо е да успеят да убедят Русия да играе на тяхна страна срещу Китай. Обаче, са се объркали сериозно. Руснаците имат друга игра с Китай и въобще не смятат да помагат на САЩ.

Байдън е предупредил Путин, че ако Русия се държи така неадекватно,нагло и предизвикателно, НАТО ще окупира Русия в най-близко време. Тогава американски генерал-губернатор ще управлява в Кремъл. Както навремето генерал Дъглас Макартър, губернатор на Япония.

да и после всички дружно са се смели с глас на този добър виц

СМЕХОРИИ !

Тихо да не чуят руснаците, че набързо ще вкарат путеф до Ленин.

Сигурно на дъртия му се е доспало и е полегнал да отмор (по-дъртия)и завалията. Та затова.

"Путин и Байдън просрочиха времето за разговора си на 4 очи" Изглежда президента Байдън здравата се е накарал на Путин. Засипал го е с критики и ултиматуми. Путин направо не е знаел къде са намира в края на разговора.

Оле много сте зле спрете се че ставате за смях

Време е Байдъня да излиза да пие кукумицина си че току виж подарил Аляска на Путин

Гледам на живо срещата, сащ прави срещата като шоу за съжеление сащ не иска резултати а само реклама и Русия вижда вече това.

А, сигурно бай Пън е задрямал...

2 бр. мумии :)