Путин бил обещал да не убива Зеленски: Свидетелства предишният премиер на Израел

Нафтали Бенет, който се беше заел с посредническа мисия, измъкнал при среща с руския президент в Москва миналия март гаранции, че няма да посегнат на живота на украинския президент. Отбелязва обаче, че сега Нетаняху може да промени стратегията по отношение на войната

Обратно в новината

Коментари - Путин бил обещал да не убива Зеленски: Свидетелства предишният премиер на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За наркомана е подготвена специална програма в Донецк и Луганск

Господарите на Кремъл имат традиции и огромен опит в убийствата. Иван Грозни убива сина си, убийството на Троцки, отравянето на цар Борис Трети с чай в съветското посолство.

Това за Борис, малко пресоли манджата

Какво да му убива на тизи продажен наркоман?

евреин на евреин не посяга, че и без това са много малко по света

Абе и вие като Квартални клюкарки Събирате Тъпотий ! Съберете се и само Сериозни проверени Новини пишете , поне Три източника на новината !Сега като са спрели Руската телевизия ОРТ -1 има и други источници на информация !

Изпуснали сте, може би умишлено, че Бенет казв, че сащ и ес са забранили на зеленски да води преговори за мир и така до ден днешен няма разрешение за такива.

Еха, какви неща знаеш!

В статията се пропуска една много важна подробност След срещата си с Путин,Бенет е ходил в Киев и е поискал от Зеленски същото обещание. Зеленски е обещал да не убива Путин

Никой не те пита на теб какво ти се иска ве кавал !

Че, защо да пита зеленски, когато от него нищо не зависи, а вместо това да пита господарите му на запад? Може да го пита, колко струва белият прах от Колумбия, защото от това много разбира.

И наркоманчето няма как да го спази обаче, защото му е подготвена специална програма в Донецк и Луганск..Освиенцим и Треблинка ще му се видят като детски забавачки

А защо?

Вместо да преразказвате, какво е споделил Бенет, дайте му интервюто без интерпретации. Много моменти са изпуснати в преразкза. Например, не видях думите му, че преговорите са били спряни от директно от САЩ и ЕС. .

сирече евреин се е застъпил за евреин! обаче юдеите не удържаха на думата за ПВО на украйна, и май уговорката отпада... зеленски е мъртве... кинжали ще го гонят до границата

1.След отцепването на ДНР и ЛНР, Путин обеща, че Русия няма намерение да ги присъединява към Русия … 2. Путин обеща на руснаците, че няма да вдига пенсионната възраст, и малко по-късно я вдигна 3.Путин обеща, че няма намерение да напада Украйна, и след месец и половина я нападна 4. Путин обеща че няма да има мобилизация, и направи точно обратното За другите му обещания можете да потърсите из нета Зеленски не е обещавал да убива, или да не убива някого. Той просто каза, че ще направи всичко по силите му да защити суверинитета и териториялната цялост на родината му Украйна и нейната свобода

Ами всички видяха от САЩ как се обещава и не се спазва и.....ето.....резултата !

Когато фактите говорят, и боговете мълчат. Но щом си решил да ме репликираш, трябва да посочиш примери.

Те и украинците обещаха да спазват минските споразумения, а франция да следи за това. Освен, че не спазвахам въоръжаваха и обучаваха украйна. Тоест колективния запад наруши обещанието си, което е промяна обещаните условия, което прави обещанието невалидно. Това един конфликт създаден от запад, който създаде опасност за съществуването на Русия и последва реакция.

Ех тези “мински” споразумения, които всички обичат да дават за пример, но никой не си направи труда поне да ги прочете, за да знае за какво точно говори.

На 8 март е имал одобрен план изготвен от кураторите им американци нахлуване на нацистките хохли в Луганск и Донецк и изтребление на рускоопределящите се там. Руснаците ги изпревариха.

Нека позная. Тази “новина”я прочете някъде във Фейса. И я е побликувал някой такъв като теб. Който уж някъде е чул нещо.

За какво му е да го убива? Той защитава интересите на РФ. Колкоте е по-неадекватна реакцията на Зеленски и групировка, толкова по-добре за РФ.

А дали му е обещавал и да не напада Украйна. Честна мошеническа..

Израел ще убие Путин! Браво Израел! Браво Русия!

Така наречените Хазари са евреи. Имената на Хановете им от 6-10 век са такива като Йосиф, Аарон, Бенямин. Виж на картата къде е черноморската степ та чак до Волга. Тези евреи са същите от Холокоста и същите основали Израел 1948 на старата еврейска земя Каана. Да го убият?! Той защитава и еврейска етническа група в РФ.

По-добре да гозатвори в зоопарка

Достатъчно е за 2 седмици да му спре белото и оня сам ше се гътне! Хем до тогава ще обиколят цяла Раша и бивша Укрия - който иска да има възможност да го наплюе и напикае лично...

Просто няма как да го стигнат, не заради друго. В първата нощ на войната е имало групи, пратени да убият Зеленски, но украинците ги ликвидираха.

Да, не е искал не го е направил!!! Те усранците също вярват в перемога та ама на едни 100000 и кусур герой си отидоха!!! С 100 танка и хамерси сигурно Русия няма да загуби! Либерастите другия път да сменят тактиката, пък и войната се води за газопроводи, суровини, Дайдън иска комисионна от всичко което минава през Украйна с неговите както се казва в кавички партньори, но Путин не иска да се дели с тях и за това така стана, хероин слава, бухаха! Ама големи телета сте в Европата

Когато се заклеват при встъпването на поста, Натанаил се ЗАКЛЕ ДА УНИЩОЖИ ИРАНСКАТА ЯДРЕНА ПРОГРАМА. Иран е единственият реален съюзник на Русия чрез доставка на дронове. А Иран е смъртния враг на Израел. Натаняху няма да изпусне момента и да остане в еврейската история като Спасител на Израел. Сегашният му мандат е последен в животът му.

Много правилно,да не си цапа ръцете с този боклук. Ще се намери кой да го убие-неговите начаници от запада,когато вече не им трябва,някой луд нацист, като го обвинят за огромните загуби и катастрофата на Усраина,някой загубил близък човек...Желаещи много...

Не знам за зеленото психо,но тези които са с фашистки разбирания-ЕС,НАТО и нашите цървули от върховете са за утрепване.

Думата на Путин не струва нищо! Нито договорите с него.

Защо Путин се отита на израелския премиер? Да не би защото Путин е по майка Шеломович?

Кой нормален човек вярва на психясалото джудже Путьо?!!! Превърна Русия в Руслямистан,съсипа живота и бъдещето на милиони руснаци.Дори в Руслямистан го смятат за психясал старчок.

Те украинците ще го убият

Ха ха ,ще убие Зеленски. Нали веднага ще го превърне във втория Бандера за 45 млн. украинци.Сигурно няма да заобичат концлагера на Путлер.

Колко си глупав

Дай опорка,не само да блееш тъпо.Кажи,кое не е вярно.Щото съм бил и в Русия и в Украйна.

Но филтъра на информацията е сериозен. Например ,че прекратяването на войната е било договорено ,но Зеленски се е отметнал след последни консултации със запада накрая. Като добавим изказванията ,че Русия трябва да бъде победена от най високи постове в ЕС и САЩ става ясно кой иска войната да продължи. За нас въпроса е кой ще замести украинските войници като свършат ,защото те умират в много по бързи темпове от планираното. Какъв ли план са ни подготвили за България. И дали както винаги ще стоим като овце на заколение.

Следващият президент на Русия ще бъде Зеленски

Супер - единна Украина, от Вроцлав до Владивосток!

Не ,Навални.

Аз пък обещавам да не местя Луната..., поне в обозримо бъдеще.

Обещай си да преместиш външния кенеф в къщи,че зимата ти замръзва задника,докато друсаш крушата.

Путин много лъже, но е застъпник за евреите

Русия има два опорни стълба - сефаридите и ешкеназите.

Дам за тва бившия главен равин на Изреал предупреди еврейте да се изнасят от Русия заради разрастващия се антисемитизъм

Бившия, ама не главен равин на Израел. То бива неграмотност, ама твоето къри мивки! Все пак не обсъждаш някаква мъртва африканска религия от преди хилядолетия, а вярата на хора, с коити живееш рамо до рамо.

И тримата в този разговор са евреи.Ьна Путин баба му Шаломова, на Зеленски и на Бенет, цялата им рода.

А те всички искат да го убият

Този преводач да не е на 30 години. Защото преди това не е имало украинско.

Да не е спазарил собствения си кагебистки задник?

Митрофанова ще бъде ли поканена на демонтирането на МОЧА?

Куму е нужна смърта на Зеления артист!??.Нсоротув нужен е жив ..да разпише капитулацията на Изсрайна ..И предаване по праавен път на областите ,отделени с референдуми ,висшата форма на демокрация.

Хайде обясни ни тук сега г-н Математика, как в област Запорожие в която живеят 1,7 млн. души и от които 1,1 млн. души живеят в Запорожие, повтарям за втората ти мозъчна гънка - 1,1 млн. души живеят в Запорожие (за трета няма да потретвам, щото нямаш такава), та как резултатът от референдума е деветдесет и не знам си колко процента ЗА присъединяване към русия? Дори не изваждаме напусналите окупираните части на областа и неучаствалите в референдума. И още - по кой закон е законен този референдум? По украинския, или по руския. Щото до "присъединяването" на тази окупирана, повтарям ОКУПИРАНА територия важи УКРАИНСКИЯ закон.

с пранги на мегдана, като Иванчева

Еми много ясно, че няма,те с Путин са на един акъл с еднаква изгода. По скоро на украинците и руснаците, ще им писне да гинат близките им за кеф и финанси на САЩ, Путин и Зеленски и е възможно и Путин и Зеленски да отпътуват.

Няма да го убие,ще го назначи като клоун в някой московски театър.

Кой е Путин - човек който е върти тази планета! Кой е Зеленски - един наркоман който е изпълнена заповед на аглосаксисите.

Путин,човека който върти мозъците на нашите дебили

Ти се изложи.Какъв мозък в путьолюб?

Няма да го убива... Сексуален роб ще го направи... доживот!

Ще му дава бело само ако върти невероятни кавали! Поне ще го научи нещо полезно да прави...

Ами медведья?Нали ши ревнува.

70 годишен старец с ботокс на високи токчета и артист ?!?! А секс ще има но ми се струва че ролите може и да не са такива кавито си предствяш :)

Пригожин не е обещавал, че няма да убива Путин

Няма да го убива - ще го слага в клетка. И с нея ще обикалят градовете.

Тогава е обещал на Бенет обаче сега. Бенет го няма ..Няма и договор за мир ..има война ..Стават кофти неща .по време на военен конфликт..На Русия и трябва изток от Днепър .Киев и Лвов ,Иваранкифск,Тернопол не ги интересуват ..Киев ще бъде изпепелен до основи .

не са го убили, защото 3 пъти са се опитвали, но без резултат,явно цру яко го пази, а вестниците са слаба ракия!

Шило

И, кога е това?

ти по час и дата ли да ти се каже или искаш още нещо по-лодробно като видео материал?

Шило

Поне по месеци. Хахахахах

путин бил обещал..... в днешно време да обещаеш съвсем на означава че ще го изпълниш..

Шило

Зеленски е жив, нали? Въпреки многото възможности. Дори Президентския дворец не обстрелват, че да не му стане нещо.

Шило

Тая тъпня, как да бъде разбирана?

Ама мръсничето вече и открито ви се подиграва!!! А помислило ли е, че обратното никак не е сигурно? И то пред международен трибунал? Щом дори и един Гьоринг разра, че това е краят и схруска ампулата....този няма да има възможност да се измъкне дори така! Бавно, с конвулсии, на въжето, докато рита и се изпусне в гащите, и да се върти денонощно по цял свят....Да помнят как свършват мераклиите и мародерите за всемирни владения!

зеленарския нали?

Обещал - изпълнил

Днес Ксстов уби Радев като го нарече руски агент эа влияние

...да убил го е от смях.

А нафталин какво обеща?

Не съм чул Зеленски да обещава да не убива Путин.

той беше обешал парад на червения площад.... миналата година....

Екип двама руски тираджий на парконг го хванали и ...после го срещнали и пак...