Путин: Ако продължава така, на украинската държавност може да бъде нанесен сериозен удар

"Киев отказа да преговаря с Русия, идиоти, всичко отдавна щеше да е приключило", заяви руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ако продължава така, на украинската държавност може да бъде нанесен сериозен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска да нападне Молдова, а украинците му пречат.

От Русия, Украйна и Грузия никога не е ставало нищо... това народ който не трябва да съществува.

Но в крайна сметка вие руснаците ще се превърнете в тор, от която ще израсте Украинската, Грузинската и Румънската нация !!!

нека го чуе зеленски и да се замисли до какво доведе държавата си.. приятелят му байдън не може да га чуе щото е много възрастен деменция и т.н.

вие какво не разбрахте ? Няма я вашата държава усрайна вече :D запада я употреби и вече е едно употребено ЛАЙНО ,а Русия еба майката на усрайна :D Гробищата с пълни с усрайнски нацисти СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ

Горките русначеа, ако знаят какъв муй ги чака...., ще избягат в С. Корея и ще играят казачок, ще пият шампоани и ще ядат трева на воля.

се налага да кажа ,че Русия се оказа ПО-ВЕЛИКА държава от нашата. ФАКТ

Вие ромите нямате държава

Баххххти, Ким-Свинчов що не праща разни преговарящи у нас??? Явно не сме му в комфорта, за ралика от Путинистан.

Факт Е Че си Глупак

като са толкова смели да отиват в усрайна да се бият ,не може само там където има камъни и пясък :)))))))))))) Евродебилите нали казват, че запада е по-силен ,ами хайде ,чакаме да видим резултата:)))))))))))

Евроумнико, къде е победата?

от кой се контролира ?

ядрен удар по укрорайха и нацисткия запад ,ще умра за Русия ,но не и за магаренко !

Добре бе Шyтлeре, като инициативата е във вас, защо 23 месеца драпате? Избори те чакат, ден пабьедъй те чака, що ги бавиш Шутко? Кой ти вярва все още? Ти затри бъдещето на 145 милиона руснаци!

Човек ти да си учил нещо в училище.. да си чувал за радиация и разпространение или си имаш частен бункер за следващите 5 години?????

Този перфектен мъж (Президентът на РФ) го искам интимно сега и завинаги и му предлагам само най-доброто и прекрасното от живота и любовта което и е още непознато за него. Само аz мога да му го предоставя. Нека опита и ще види че съм права....и нямa да спре с един път. Гарантирам!

Там ще полежи 10- 20 години, холандците ще гохранят с добра храна, а не със салянка. И ще го погребат с музика.

Ще си полегне с мен - няма да може да стане от спалнята. Ти не му бери грижа на него.

Ама нали нямаше да нападат руснаци Украйна, а Запада само "лъжеше"??? Защо бързо се забравят лъжите на кремълският павиан, и му се позволява да говори нови лъжи?!?!

В интерес на истината запада първи започна с лъжите, спомни си "Минските договорености"!!!!

Путин не може да спечели войната която сам си избра

Вожда си мислеше че е голям дилър, но след като тази седмица и китайците му забиха нож в гърба - Пу вече не е нищо повече от една Дебора

зъщоууу всинцъ сте прутиф Руссия, веее, тъ тоз нърод и вси барабар с пулитицитие, мецът пучти бугарски, идна вяръ сми!

другари, във връзка с историческото достигане на бункера на Светлогъзия Пу до кота -1000 обявяваме утре национален празник! официални гости ще бъдат няколко маймуни от Северна корея

Украинският конфликт не е приключил поради нежеланието на САЩ и ЕС да признаят поражението на Русия!

Я пак виж какво си написал!

Викат че лъже повече имот тях

12 часа има, 12 няма ток Да им пикая на величието ;))

яйца есть?

Мръзнещите орки първо Бади неадекватника

Празни приказки на един празен човек. Загуби, Путя!! Продаде си душата на дявола и ще гориш в Ада затова. А РъФъ още три поколения ще бъд символ на изостаналост, беднотия и азиатщина. Позор!!!!!

Путин е известен с това, че не си хвърля думите на вятъра. Когато дойде на власт обеща да преследва чеченските ислямисти "и в тоалетните". И се справи със задачата - елимира ги всички, само няколко утрепки се крият в Лондон ( че къде другаде има по-добро място за един терорист ??? ). Щом е казал че Украйна е финито така ще стане. Ако първоначално е мислел да им остави някаква автономия в западната част, сега съм убеден че ще върне "майката на руските градове" в рамките на родината.

"Чеченски ислямисти" е неточен термин. С останалото съм абсолютно съгласен. Чеченците са сунити. Западът реши да заложи на уахабитска инвазия заедно с платените наемници, влизащи от Грузия и така да раздели обществото им.

Втората Чеченска война беше ислямистки поход за създаване на Кавказки халифат. Съставът на бандитите беше почти само от чеченци.

'И се справи със задачата' Ъхъ, като плаща годишен многомилиарден откуп на Кадировия клан (за дворци и РолсРоиси) който в същото време демнстративно показа че в Чеченския халифат руските закони не важат.

Кадировите чеченци трябваше уж да са 'преторианската гвардия' на Пундю само че точно тогава когато бяха най-нужни, при Пригожинския метеж през Юни'23 .. 'попаднаха в задръстване' на път за Ростов, милите инстагРамбовци :))))

Справи се блестящо. Всички изроди около Басаев бяха разложени на атоми. Който му се живееше сложи оръжието. Същото ще стане и в Украйна. И там ще налее пари, пусни сълза ако искаш :)

'Същото ще стане и в Украйна.' Такъв БЕШЕ скудоумния план с Медведчук (украинския Кадиров) ама.. нещо не се получи сюжета :)))

Украинският конфликт не е приключил поради нежеланието на САЩ и ЕС да признаят поражението си от Русия!

Ще се въздържа да вземам страна, да обсъждам какво е казал Путин и т.н. Искам обаче да обърна внимание на следното: Предателите на родината наистина заслужават тежко възмездие. Зависи от предателството разбира се, понякога просто смърт не е достатъчно. И в такъв смисъл винаги съм одобрявал действията, които руснаците (пък и не само те- за британците това също е своиствено и прочие) предприемат спрямо предателите. Предателите трябва да се страхуват. Трябва всеки ден да им е изпълнен с тревоги, с тежки мисли за тяхната орисия, те трябва да умират от страх всеки ден. И това трябва да се знае от всички, за да може страхът от последствията да действа като превантивна мярка, а не просто да ги постига възмездие и никой да не научава за това.

"Предателите никога не печелят в дългосрочен план" 100% вярно! Добре е феновете на Лорер да го имат предвид. Както и умно-красивият планктон като цяло.

от ватник :) Колко 'дългосрочен' план - 10 читави години дали имаш пред себе си?

SirBob

Всъщност противно на изписаните соросоидни глупости тук, фактите са, че СВО постига целите са, а ВСУ остават без ресурс. Сводките от Телеграм са достатъчно показателни за ситуацията на фронта. А тя накратко е, че руските сили към днешна дата владеят около 18 % от територията на Украйна, великият "контранаступ" претърпя пълен провал, а ВСУ остават без жива сила, оръжие и пари. Джон Кърби преди дни обяви, че поне засега финансовата помощ за Киев спира, а не е ясно обещаната милиардна помощ от Великобритания в какви срокове и етапи ще се реализира. Освен това, тази помощ е преди всичко в оръжие, а някой трябва да воюва с това оръжие, тнали така? Многобройни са видеоклиповете с насилствена мобилизация по улиците на украинските градове, но така армия с висок дух не се прави, и това е ясно за всички. Затова и в началото на годината един подполковник от комисията по национална сигурност към украинската рада отбеляза, че за 2024 г. целта на Украйна ще бъде само да не губи повече територии. Това е истината.

Ъхъ 'постига' - половината от танковете и БМПта, стотици самолети и хеликоптери, стотици хиляди орки за какво? За 18% украинска територия и Черноморския 'флот' дефакто изгонен от Крим.. Уря? Не мисля :)))

SirBob

Всъщност ако се следят сводките, лесно ще се види, че загубите в танкове и БМП са за ВСУ, а не за руските сили. Досега по-голямата част от предоставените "Леопарди" изгоряха, в голяма степен това се отнася и за "Брадли"-тата. Руските сили използват предимно артилерийски обстрел с РСЗО и поддръжка от авиацията, те не разчитат толкова на тежса бронирата техника.

'предоставените "Леопарди" изгоряха'. Бааалшая разница межу повреден/подлежащ на ремонт, защитил екипажа си и изгорял - руски с взривен боекомплект, метнал башнята на 30 метра и орките вътре на кайма. А брадлита се представят просто отлично - има и видео в Телеграм какво направи Брадли с руски Т90М, дали е стигнало до тебе? :) F16 с модерен боекомплект, ATACMS с пълен радиус ( Кримски мост- бай бай) и да там. Мисля че го гласят навреме за американските избори, където нечии ботоксен дирник ще бъде сервиран като главен трофей :)

SirBob

Дали си наясно, драги, с броя на прихванатите и свалени ATACMS? Ще подскажа- никак не е малък.

Мит № 1: Руската победа във войната е неизбежна. Или Русия ще спечели войната, или конфликтът ще доведе до Трета световна война. Западната военна подкрепа за Украйна ескалира ситуацията и удължава страданието. Единственият път към мира е демилитаризацията на Украйна. Мит № 2: Русия е във война със Запада. Украйна е само марионетка на НАТО и бойно поле. Русия се защитава срещу агресора Украйна. Мит №3: Украйна е изкуствено образувание, а не суверенна държава. Украинските земи са исторически руски земи. Хората, които ги населяват, са изразили свободно политическата си воля да се върнат към Руската федерация и патриотично задължение на Русия е да ги освободи и защити. Мит № 4: В Украйна Русия се бори срещу западния империализъм и неоколониализъм, за да създаде многополюсен световен ред, в който държавите не се намесват във вътрешните работи на другите. Мит № 5: Украйна от години извършва геноцид в Донбас, а Русия трябваше да се намеси, за да защити хората. Мит № 6: Русия води свещена война срещу безбожни сатанисти в Украйна, за да защити християнството и традиционните ценности. Мит № 7: САЩ са финансирали, разработили и осъществили тайни програми за разработване на биологични оръжия в лаборатории в Украйна, като изпробват биологични оръжия върху местното население и въоръжават Украйна с биологични оръжия за нападение срещу Русия. Мит № 8: ЕС не може да оцелее без руските енергийни ресурси. САЩ накараха ЕС да приложи политики, които доведоха до световна енергийна криза, тъй като енергийните компании в САЩ извличат ползи от тази криза. Мит № 9: ЕС е новия СССР. Русия се бори срещу всяка диктатура. Мит № 10: Русия води отбранителни военни действия срещу колективния Запад. Мит № 11: Украйна нападна и тероризира Русия.

Новата федерална магистрала М13- Москва-Харков-Одеса ще започне да се строи през 2027 г, така лансира Руската Дума. С бюджет 4 трильона рубли тя ще бъде първата магистрала в Руската федерация със 8 платна.

Даааа, щом руснака говори за мир и колко тежко е за другия - нещата са ясни. Скоро в Русия ще ядат варени колани. :)) Не, Путин и Лавров. Те, ще си ядат черен хляб с хайвер и водка всяка сутрин, но за тия дето възторжено твърдят, че от политика не се интересуват и той Путин знае какво става, нещата само ще се "подобряват" от тук нататъка. Стига февруари да няма някое рязко застудяване. :)

Владимир Путкарев не е този, който ще дава оценки на ВСУ. Владимир Путкарев да вземе да си проветри бункера, че на отходна яма мирише това подобие на президент.

Кофти ли е да ти свалят А-50 и повредят Ил-22М??!??? :))))))

Хората отдавна ти казаха че не искат да имат нищо общо с вас!

Злото джудженце е най-големият и нагъл лъжец в света. В резултат на това Унищожената руслямска техника и руслямски идиоти към 17.01.2024 са: Танкове — 6126 (+13 за денонощието) Бронирани машини — 11372 (+14 за денонощието) Артилерийски системи — 8811 (+10 за денонощието) РСЗВ — 964 (+3 за денонощието) ПВО — 653 Самолети — 331 Хеликоптери — 324 БПЛА — 6884 (+7 за денонощието) Крилати ракети — 1817 (+1 за денонощието) Кораби (катери) — 23 Подводници — 1 Автомобили и автоцистерни — 11755 (+24 за денонощието) Специална техника — 1367 (+2 за денонощието) Груз 200 от руслямски идиоти — около 372820 орки (+730 за денонощието) Още над 1 000 000 руслямски идиота са без ръце, крака, обезобразени и без мозък (всъщност без мозък са си по дифолт, както и тукашните путлерастски отрепки) И това са само унищожените от ВСУ идиоти и техника. Отделно няколко десетки самолета и хеликоптера се разбиха или бяха свалени от сами руслямски идиоти, Разстреляни от заградителните отряди и убити по мазета отказали да воюват са хиляди. Няколко стотин идиота се самовзривиха и изтрепаха още в лагерите за обучение и т.н.

Стигнаха ли до Москва вече, или още не са превзели Тула, нашите Украински братя?

Никйо не ви иска Москвата, бе. :) Дръжте си я, докато не я подарите на китайците. :)

Новочеркаск я стигна, заедно вече с 1 много скъп самальот + орките в него :)

Истината е проста: Западният блок не можа да понесе, че зад желязната завеса останаха красивите жени и почна да дълбае, за да открадне телата през сърцата и умовете. С дънки, кока кола и лъскави хартийки те отровиха съзнанието на хората и подмамиха народа на гурбет, обучение и неравен бартер. Питам аз -защо лицемерно се говори за изтичане на мозъци ? НЕ! Имаше изсмукване на мозъци и отвличане на тела успоредно с оглозгването на производствената база през "приватизацията". Достатъчно е да се посети един западен музей, за да се схване онтологичната абсурдност на западния генотип, противоречащ на еволюцията и отчаяно търсещ игривостта на маджарската амазонка, топлата гръд на словашката дойка, игривата диалектика на полското пани, бруталния флирт на руската баришня, кръшния таз на влашката чокойка и якия гръб на българската жетварка, ЗА ДА облагороди своето бозаво семе и продължи мижавотото си живуркане в сивите кули на своите депресиращи обиталища. И какво сега, източноевропейките се продадоха на франко-саксонски бозави плъхове и семитски мелези... Колко голяма е трагедията на украинските вдовици, лесна плячка за перверзни дегенерати, които нямат шанс в естествения подбор ? Ето до това доведе, слабата работа в идейно отношение на тунеядците от номенклатурата и комсомола....

заедно с всички русофолистици и дир.ру

Интересно е какво ще стане с Руската държавност след като си отиде тази дядка. При една продължаваща война и израсходването на единсвения ресурс който крепи руската държавност, куршумите и снарядите, ще е видим дали руската държавност ще оцелее в този и вид. При мобилизацията запалиха 3000 военни окръжия, това напрежение няма просто така да се изпари, то си е там. Като все повече хора разберат, че всичко е което Путин е направил и прави е да го държи в бедност. Руската държавност е доста разклатена. В тези глупости за Запада който чакал да нападне Русия, като се разбере че няма логика, какво ще стане?

Не искаш да знаеш... Този т.нар. дядка все пак вкарва някакъв ред в хаоса... Като замине, никой не знае наследника му какво ще натвори... В общи линии се очаква по-голяма несигурност от сега...

Путин е точен на 100%. Както винаги.

Само ще подскажа на нашите еврогейски почитатели, че Путин не е казвал нищо за Украйна за три дни, но извади договора подписан на третия ден от Зеленски, който не струвал и хартията, на която е написан, защото толкова струва думата на зеления наркоман. А реално Украйна може да си отиде и за три минути, ако не беше Путин, ами Ким.

Според тоя шахматист ялов всичко пак е по план, както за 3 дни Киев. Руснаците са по-роби и от нас и ще си налягат пак парцалите още 50 години. Жалко за нормалните, те ще се срамуват да се нарекат руснаци извън Азия.

идиот разпореди окупиране на територии от Украйна! Толкова за идиоти!

Идиотите от НАТО се навряха до границите на Русия. Да се "отбраняват".

никой не е окупирал части от путлеристан !

Ау, колко сте страшни! Ами не ги е страх!

Няма да има Украйна.

Е няма как, Тагарев да ти е съветник и да не си "ИДИОТ" Прав е Владимир Путин.

Путин, както винаги, е абсолютно прав. Войната вече свърши, и колкото по-скоро капитулират укрите, толкова по-голям е шансът да имат някаква държава. В противен случай ще станат руска територия.

Точно.

А не беше ли свършила за 3 дни или миналата година или преди месец ? Украинците бая му набраха и няма да свърши.

Това, за трите дни, Сорос ли го измисли, или ви го спуснаха като опорна точка от Козяк?

Кукуригуто от Кремъл се загрижил за Украйна. ! Какво лицемерие !

се подвизава зад океана, викаме му байПън и тотално е изкукуригал!

Ко изкукуригал бе, той направо е изкудкудякал отвсякъде!

Кукуригуто е в белия дом

САЩ и техните слуги ЕС превърнаха Украйна в Сомалия с нацистки режим! Където минат САЩ гори огън и цари унищожение. Сглобката настани Злото в България и му строи военни бази !

Така ли ти каза траверса мутропрофанов? Не му вярвай

самозабравил се диктатор ще ходи скоро на концерт на Кобзон.

Извинявам се, но не съм допускала, че украинският народ е толкова заблуден и зомбиран. И никаква нормалност на управляващите, никакво чувство за държавност и политическа отговорност на Зеленски и нацистката клика край него. Ако продължават така, украинците ще изпитат последиците на своята глупост до край.

Украина е мимолетен спомен от едно по-добро миналони без никакво бъдеще!

Едно от "качествата" на диктаторите е, че се самозабравят, т.е. поради липса на опозиция (друго официално мнение) губят връзка с реалността. И поради това извършват изключителни злини.

От белото е :)

Нашите напълно демократично избрани депутати също се самозабравят в момента в който влязат в НС.

няма собствена армия - командва се отвън! Няма собствено производство на оръжие - снабдяват я отвън! Единственото "свястно" нещо което произвежда и изнася са украинските курви! Другото е боклук!

Че то и у нас така!