Путин: Американците си отгледаха Ал Кайда

Терористичната мрежа Ал Кайда е резултат от дейността на САЩ. Това заяви Владимир Путин в интервю, включено във филма на американския режисьор Оливър Стоун.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Американците си отгледаха Ал Кайда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на КГБ.

Американците Първо Си Родиха "Чалмите" - Ин Витро. Сега си гледат "Ин витрото" ... Може сега да се пробват и Анално - в Турция опитите продължават.

Какво ли щеше да стане, ако Америка добиеше факти, че Русия подкрепя и въоръжава терористи убиващи американци?! Не ми се мисли. Това се казва двойни стандарти. Докато тази зла американска фейкова цивилизация не бъде ударена и разпарчедосана целия свят е в опасност!

Взаимно си ги отглеждате. После-що стана така. Ами, затова.

путин откри Америка, това всеки го знае и му е ясно, но ги е страх да го кажат. Трябваше да допълни- с помоща на Израел и кимането на Турция.горко на кюрдите и палестинците защото и този път ще изтърват влака към независимост.

Путин: Американците си отгледаха Ал Кайда . . . . А Башар Асад ислямска държава .

а България си отгледа форумните глупаци :)))

А бе то излиза,че путев е вода не напита-чист. Добре ,че знам всичко от 55г. насам. Демагогия и терор нищо друго от руските върхушки. Алкайда била създадена от САЩ-да,но кой с пищов въка арестува Елцин и го свали- Путев. Кой днес 21 в. гази младите в Русия-Путев. Кой плаче като вдовица за....-Путев,че се затяга объча около Русия с ПРО. Преживял съм Сталинско-Путевския терор и дано никога повече-далече от Русия,това световно зло!!!!!!!!!!!!!

С призраци от миналото. Буш пренесе войната с АлКайда в Ирак и славната американска армия уби 100 000 мерсклии за девици. Обама направи грешка да изтегли армията преди са ги довършат Армията на ИДИЛ е 50% граждани на руската педерация. Пути да каже защо не воюва с тях!

Американците се развиват...Един от проблемите е финансирането на тези прокси структури.С прословутите КОНТРИ имаше разследване,осъдени,критики към ЦРУ.С Ал кайда под знамето на ,,бунтовниците,,и ПЪЛНАТА власт на ЦРУ/Улям КЕЙСИ/ игнорираха вялите протести....Но с ИДИЛ намериха друга схема--квазидържава/ненапразно я ЛЕГИТИМИРАТ КАТО ислямска ДЪРЖАВА/...Така прословутият СВОБОДЕН ПАЗАР пое ролята на финансирането...За обучението и оръжието си има такива подлоги ,като нас.А Америка е ,,чиста,,, ,нали?????

Искам да ви цитирам Збигнев Бжежински"Кое е по-вжно от историческа гледна точка?ТАЛИБАНИТЕ или падането на съветската империя?Няколко смахнати ислямисти или освобождението на Източна Европа?"Бжежински измисли етническото оръжие против Русия,но за съжаление той го подари на света!Тепърва народите ще умират от това страшно оръжие!

Не си мисли,че не са се разбрали Русия и САЩ кой с кой да воюва в Сирия. ИДИЛ не е била проблем за американците според докладите им. Личи ти,че не си много умен де, "войната с Ал Кайда" е една голяма измама.

И затова путю подкрепя талибаните в Афганистан. Това човече е толкова злобно колкото и тъпа...

Пък ти да си толкова неинформиран, айде бе! Значи си изманик???

Лидерът на Свободния свят, свободен от американска агресия и империализъм, Владимир Владимирович Путин!

Тази работа с американския империализъм съм я слушал преди 30 г. По времето на СССР. Сега някои наши червенократунковци и руско-съветски мекерета като папагали повтарят мантрите от времето на болшевизма. Путьо бил много велик, Путьо бил много гениален и тям подобни глупотевини. ама същшите неща ние сме ги слушали и за полуидиота Брежнев. Пък после за няколко еднодневки-дъртаци избирани за генерални секретари на КПСС. Умира предния, започваме да славим следващия. Голям ташак. Путьо също не е вечен. Даже и да си прави онази врътка с прекъсването на мандата и да си царува 15-20 години (защото това си е царуване от средноазиатски тип), все едно накрая ще ритне камбаната. И тогава след една седмица ще разберем колко е велик следващия вожд. Да ви няпомня това за Сев. Корея?

Най-кресливите "русофоби" сте все БКП-ДС кадри или разни дето са кандидатствали в БКП и ДС, но не са ги приели.

Ей,неуморим си!Като си засмърдял и няма край!Пък и се гласиш ти да живееш вечно да видиш какво ще става в Средна Азия!Какъв ти е проблема с Русия?Да не те е обидило някое рускинче на морето?

И не само! Още колко чудовища си отгледаха ... На някои, дори предстои ние да им берем плодовете, уви! Като приключат със Сирия и прекрояването на Близкия Изток идва ред на Балканите. Да му мислим какво ни чака. Следващото прекрояване на граници. А за държава без армия и със слугинско правителство - тежки времена я чакат.

симо

Американците се развиват...Един от проблемите е финансирането на тези прокси структури.С прословутите КОНТРИ имаше разследване,осъдени,критики към ЦРУ.С Ал кайда под знамето на ,,бунтовниците,,и ПЪЛНАТА власт на ЦРУ/Улям КЕЙСИ/ игнорираха вялите протести....Но с ИДИЛ намериха друга схема--квазидържава/ненапразно я ЛЕГИТИМИРАТ КАТО ислямска ДЪРЖАВА/...Така прословутият СВОБОДЕН ПАЗАР пое ролята на финансирането...За обучението и оръжието си има такива подлоги ,като нас.А Америка е ,,чиста,,, ,нали?????

руснаците си отгледаха едно джудже което папка ботокс и му дадоха високи токчета да изглежда поне 1.50м

Французите си имат Макрон, а ние пък си имаме генерал Атанасов!

Щом и Хилърито каза същото не знам защо се дърляте? Че той не е светец не е, но пък това за Ал Кайда всеки го знае.

симо

Те и НАС ни отгледаха така....Затова сега ревем от мафия и беднотия и дългове

ахахаха!:-)))) сега братята турци, тук ще залеят с коментари, че русия видиш ли ти била създала ид, ал кайда и т.н. милите турчета. скъпи са ми. безните русначета едвам вразват колана, ще финансират терористи?!? терористи се финансират САМО И ЕДИНСТВЕНО, в особенно големи размери, само от хора, КОИТО ПЕЧАТАТ ПАРИ. никой друг не би инвестирал, щото е бездънна яма. трябва да има БЕЗКРАЕН ТАВАН НА ПАРИТЕ. иначе не става... а кой ПИЧАТИ ПАРИТЕ в световен мащаб? знаити ли?

Много бих искал да видя путята на живо в БГ. За да го плювна в лицето.

...а на Eрдо ще му плюнеш ли на рязанiя "пищофф"...преди да те "уважи " по комшииски или предпочиташ на сухо ?!

Сега съм зает с жена ти.

симо

То какво ли друго можете да правите,освен да ПЛЮЕТЕ....

Тъй ли Путкин. Ами що вие подкрепяте и продавате оръжие на талибаните, които сами си признаха, че ги подкрепяте, бе лъжец долен. Един ден и ти ще плащаш за греховете си, както и всички ние. Няма да избягаш от справедливия божи гняв, в който не вярваш, атеистче жалко.

кои талибани? Да не са тези за които специално беше разработена ракетата "Стингър"?

По това време още нямаше талибани глупако. Ахмед Шах Масуд, който бе подкрепян от САЩ, бе убит от талибаните, чукундур.

до всички които телешлото е мило и родно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ако има воина то ни крави ни сибир ще го има така че се спрете с глупавите си изvaniq пожелавам на всички военолюбци да преживеят блокадата на ленинград с 100 г хляб дневно под обстрел!!!!!!!!!!!!!!!!да ви е честито демократичното мислене при условие че нси гол бос и гладен като куче!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ако комунистите с благословията на ссср не бяха извършили преврат, в афганистан нямаше да се води война вече 38 години. Нямаше да я има алкайда.

а бе цървул , на теб баба ти да не е била мъжка .... ха ха ха

Не знаех, че е имало комунизъм преди 2 500 години. Защото горе-долу от толкова в Афганистан не са спрели да воюват.

abasador

да бе да, Американците отгледаха не само Ал Кайда, но и така наречената "Ислямска държава", както и всички терористични организации в цял свят! И не е само това, изцяло ги финансират, снабдяват с оръжие, военна техника, отбранителни и нападателни системи, компютаризирани командни центрове, храни и напитки, жени и... и... не само. Ето, че по изявленията сме вече двама идиоти ... е то аз съм световно неизвестен, обаче! Лек ден.

abasador

чудесно, към 01:49 ч са налице (към коментара ми) 38 русофили идиоти, аз също без да съм русофил, и начело с другаря Путин (можеше и да не Го). Да ви е.. абе... Лек деня.

Всъщност са 2-3ма с много IP адреси, не за първи път ударно изкривяват реалните оценки.

Путин е твърде дипломатичен. Не само Ал Кайда отгледаха. Нашите американски приятели също така си отгледаха и Ислямската държава.

Дааа, всичко, което е казал Путин го знаем, но никой освен него не смее да го каже на глас... Затова е номер 1!

Путьо продължава да ръси същите глупости дето ни ги разправяше полуидиота Брежнев в залеза на СССР. В Чечня народът се бори да отхвърли руското робство. И това не е от днес. Още Лермонтов е писал по този повод. А това еот преди 150 години. Което ще рече че в Чечнч народът не обича особено Русия. Нито по времето на Государь Император, нито по времето на Генсека на ЦК на КПСС, нито сега по времето ан Путьо СССР, а сега и Русия подкрепя всеки, който е срещу САЩ. ако ги поташ защо трудно ще ти кажат. Превърнал се в е нещо като условен рефлекс. Като кучето на Пввлов. САЩ винаги са подкрепяли борбата на народите срещу тоталитарните режими. Подкрепата за Сталин по време на ВСВ е по-скоро изключение. На принципа "от двете злини по-малката". въпреки че не съм убеден че поражението на Германия е по-малката злина. Ако СССР беше унищожен още тогава ЕС сега щеше да е на 75 години. А Европа щеше да благоденства.

Наричаш хората идиоти,говориш за Чечня.А помниш ли 19 г. войник Родионов на който му отсякоха главата ислямистите?Ако на теб ти зададат въпроса кръстчето на врата или живота ще се насереш!За това Русия ще пребъде защото си е платила и Господ я пази!

Преди руснаците най подло да нападнат Афганистан, това беше една мирна страна, в която работиха много български инжинери. След това се появи алкайда...

Грешката е ваша руска защото вие свалихте гащите още преди Горбачов.Тоталитарната система вие я наложихте на Източна Европа и вие я отменихте в УРОДЛИВА ДЕМОКРАЦИЯ по БАНДИТСКИ.

бре изроди , путин може да е всякакъв но за ал каида е 100%прав !!! а вие сте слепци ...

Слепци, ама друг път, Щатите ли воюваха с Афганистан за да насождат социализъм, Щатите ли утепаа президенса им Хафизула Амин! Така, като тебе не мислят даже 10 годишните!

Русия друже не е воювала с Афганистан. Тя беше поканена от афганистанското правителство и се биеше там с разбойниците талибани, подкрепяни от Щатите. Русия не е водила война с афганистанската държава. Вземи друже и се запознай първо с историята и след това пиши.

"Руският президент отбелязва още, че за своевременно е информирал американския президент Джордж Буш (младши), като му е съобщил и имената на работещите в Чечня агенти на САЩ.Руският президент отбелязва още, че за своевременно е информирал американския президент Джордж Буш (младши), като му е съобщил и имената на работещите в Чечня агенти на САЩ." - Терористите ще изчезнат тогава когато президентите започнат да публикуват некролозите на случайно загинали при престрелки персони, независимо от коя държава са.

Кефите се на лъжливото овчарче. И защо?

И кво му е влиятелното на Путин? Зад него няма и 2% от БВП - навремето така говореха за Сталин. Дядо ми го пребили в полицията 1940 , че е писал "Да живее Сталин , Смърт на фашизма!" Но здрав българин беше, на 90 години гледаше стопанство.

Моля, моля, не го превъзнасяй, няма и 0.95%, 2% бяха преди 2 години, преди Путин да ликвидира половин Русия!

1917 г.- Комунистите/болшевики/ в Русия са били около 35 000 - поповете 2 000 000,да не говорим за дворяните/другарят Ленин също е бил дворянин/ и офицерите. Другарят Сталин е бил семинарист.

Обвинените за три взрива в Швеция са преминали военизирана подготовка в Русия, съобщи шведския прокурор Матс Юнгквист. Първият от серията взривове е на 11 ноември 2016 година в сградата на шведска лява организация. На 5 януари 2017 година взрив в бежански център в Гьотеборг рани сериозно един от служителите му. Третата бомба е открита на 25 януари тази година на територията на къмпинг, в който са насдтанени бежанци. За щастие бомбата е повредена и не успява да се взриви. По думите на Юнгквист, терористите на възраст между 20 и 50 години са поддържали контакти със скандинавската радикална национал-социалистическа организация Северна съпротива. Двама от подсъдимите са преминали военно обучение в лагера на Руско имперско движение край Петербург. "Обвиняемите са преминали интензивен курс на военна подготовка", пояснява прокурорът. Следствието разполага с фотографии, на които подсъдимите, чиито имена не се съобщават, са във военна униформа и държат в ръцете си автомати Калашников. Вестник Dagens Nyheter, лидерът на Руско имперско движение Станислав Воробьов лично е посещавал Швеция, а групировката му е финансирала Северна съпротива. Анализатори подчертават, че всички така наречени руски националистически групировки се наблюдават и управляват от ФСС. Göteborgs-Posten пише, че подготвяните от ФСС терористи са се върнали от Русия в Швеция през август 2016 година и два месеца по-късно започват подготовката и изготвянето на бомбите. Те са обвинени в опит за убийство и заплаха на обществената сигурност.

Нищо ново! Първо взривяваха цели блокове в Москва и тренираха взривове в метрото, сега се прхвърлят навън! Що ли не се учудвам?

Един самолет падал и в него имало четирима пасажери, но само три парашута! Първият казал: аз съм Кристиано Роналдо и моите милиони фенове имат нужда от мен... взел първия парашут и скочил! Вторият пасажер казал: аз съм Бойко Борисов и съм най-умният премиер, който е управлявал България, страната ми има нужда от мен... взел втория парашут и скочил! В самолета останали свещеник и ученик. Свещеникът се обърнал към момчето и казал: Аз вече съм стар, живях много и ще се пожертвам за теб, вземи последния парашут и се спасявай! Момчето се усмихнало и казало: спокойно отче, "най-умният" премиер в историята на България скочи с моята раница така, че парашути има и за двама ни! :)

Искам да ви цитирам Збигнев Бжежински"Кое е по-вжно от историческа гледна точка?ТАЛИБАНИТЕ или падането на съветската империя?Няколко смахнати ислямисти или освобождението на Източна Европа?"Бжежински измисли етническото оръжие против Русия,но за съжаление той го подари на света!Тепърва народите ще умират от това страшно оръжие!

Прав си, с това Бжежински подписа смъртната присъда на Русия! Скоро Империята на Злото ще потъте в небитието, или както казваше любимият ми Ленин, ще отиде на бунището на Историята!

Очаквам с нетърпение посещението му у нас през 2018 г.!Огромен късмет е да видиш на живо един от най-великите и влиятелни хора на планетата!Гордея се че съм му съвременничка!

Да дойде в страна, която той е обявил за враг на Русия, трябва да е пълен дебил, както обича да казва другаря Лавров!

А не искаш ли първо да мине през Македония и да си вземе азбуката от там - хахахахахах

Егати държавата, която не се срамува, че си няма собствена азбука и разговаря на език донесен от Пушкин от племе африкански людоеди! Справка Гугъл!

Азбуката си е и негова щом пише на нея!А ти ще минеш ли през Арабия щото ползваш арабските цифри?Как ти лично им благодариш че са ти дали аритметика?

Тоз монголец ли ма? То остави другото, ами той двойник ли е тоя или Путьо си е правел операция?

Путин е Алфа Мъжкар а ти си просто помияр

Американците си отгледаха Ал Кайда, ама я зачена и роди Русия!

Ами, така си е.

Американците ще гледат още един хубав филм на Ол. Стоун. Този път за най-великия политик и държавник на днешното време - руския президент Владимир Путин. Соросоидите в България преминаха на силни успокоителни лекарства

Путин, най-великия смешник на 21-век! Целия свят се попикава от смях, като му слуша сентенциите!

Брей ,докъде докара властта БГ пенсионерите!Да си влачат болестите като свински черва по сайтовете!Това си е чист мозъчен сифилис!

лъжец това е твое дело

.''Лъжец това е твое дело'' храбро написал един.Значи когато нямаш факти и пишеш -Путин ...така и така ...Звяра е създал Ал Кайда ,добре пиши но на всяка работа се иска да и знаеш чалъма.Ето Ванката Костов той ги може тези неща.Може да те лъже минимум една седмица ама той го владее тоя занаят.

Най-големият режисьор в света, Оливър Стоун, взема интервю от най-популярния и влиятелен политик - Владимир Путин. И прави 4 сериен ДОКУМЕНТАЛЕН филм за руския президент. Това е фантастичен факт и огромен пробив в негативната кампания против Русия. Филмът може да се гледа от семейство Клинтън, семейство Буш, семейство Тръмп ... и т.н. Много полезен и образователен ще бъде за неграмотните български соросоиди. Ще им помогне да пишат по-малко идиотщини по форумите

И кво му е влиятелното на Путин? Преди 2014 Русия произвеждаше 2 процента от световния БВП! Днес Путин го смъкна до 1 процент, т.е. успя да ликвидира половин Русия! А Г-7 произвеждат 65% от БВП на планетата! Всеки един президент от групата Г-7 струва 5 пъти повече от Путин! Путин е велик само на приказки, ама при капитализма величието се изразява в цифри, а не в бла-бла-бла!

Не знам кой кого отгледа, ама вярвам само на цифри! 2.5 милиона души утепани от Русия в Афганистан! 250 000 чеченци утепани от Путин в Чечня! !5000 украинци утепани от Путин в Донбас и Лугандон! 2 милиона сирийци утепани и прогонени от разрушения до основи роден град Алепо! 13 милиона бежанци изгонени от Родината си Сирия, вследствие на Путинската инвазия в Сирия! Да ма извини Господ, ама Хитлер е направо херувим в сравнение с Путлер! Цифрите са много гадно нещо, откакто за измислени!

Чудя се, когато някой лъже така явно, какво ли чувства?

че е излъган, но не иска да си го признае! И за това разпространява лъжата. Една лъжа повторена 100 пъти, става истина!

За Путин ли става дума? Ми питай директно него! Страх ли те е да му споменеш имито и директно да го попиташ, не му ли омръзнаха тия лъжи, над които се смее целия свят! Затова ли го гонят отвсякъде където си е наврял мръсната гага! БРИКС, МИКС, Г-8, ШОС, МОС, Европа , Африка и Азия, отвсякъде шут в ззззъ, само от Атарктида не са, щото пингвините не могат да шутират!

Един певъртял от стрес и глад БГ пенсионер!Путине,засрами се!

Да съм прегладнял! С 910 лева пенсия? Майтапиш ли се?

Да цифрите са гадно нещо, особенно когато ей такова гомно като тебе прекалява с използването им! Аве чалгопитек, тва ти ли го измисли (едвали имаш толкова мозък в тьпанарката) или некой ти но даде готово написано? Я марш у италиянската цитрусова градина дет ти е мястото и не се занимавай с неща който не разбираш! Твойта работа е: казват ти да бИреш яооди-бИреш, казват ти да бИреш пАртАкАли -бИреш, а политиката и устройството на света не е за твойта кухинарка.

Прав си, много е гадно, когато не можеш да им противопоставиш нищо истинско, освен Гьобелсовото бла, бла, бла!

Драги, с 910 лева пенсия не бера ягоди даже в магазина, защото продават вече полускапани! Бера си кайсийки, прасковки и нектаринки! Оставям на тебе да ми обираш стафидите, нали знаеш къде се образуват, когато задника е много космат!

Направо ги е размазал! Ето затова Путин е номер 1 !!!!

Ай да не казвам кво е размазал, щото много се размириса, след размазването!

Да западът действително е рядка и доста миризлива субстанция!

ПУТИН ГОВОРИ ИСТИНАТА

И децата знаят, че Путин е Путьо! А цялият свят пее песента "Путин хуйло"!

цял свят друго знае.. дядо ти да ти разкаже..

Истината, ама само края,, а началото, че рашките са в основата на раждането на Ал-Кайда скромно и срамежливо се премълчава! Щеше ли да има Ал-кайда, ако Русия не беше вкарала войски в Афганистан и не беше изтребила 2.5 милиона души, като Хитлер?

Пурко,пурко ама да вземеш да обясниш ЗАЩО руснаците вкарват войски в Афганистан а ?Азбуката трябва да се знае цялата.

Вашите деца знают едно, но българските деца знаят, че Путин е патологичен лъжец!

А Путьо и предшествениците му от ЦК на КПСС си отгледаха оипродължават да си отглеждат палестински терористи. И въобще всякакви терористи, стига да са против САЩ.

Факт! Безспорен!

В нета се разпространява прекрасна карикатура! "Макрон и Микрон"! Кеф ти прави да я гледаш!

А ИДИЛ КОЙ отгледа бе, Путя? На какъв език говорят главорезите?

Джихади Джон какъв език говореше? И това ли беше руски?

Умиляват ме тъпаците, които днес защитават и се възхищават от Империалистическа Русия! Ренегати, до вчера правиха същото с СССР! Ама тогава 1 долар струваше 75 копейки, а днес 57 рубли! Егати падението, егати позора! днешна Русия да струва 1/75-та част от бившия СССР, по-малко от четвърт България! Мухахахахахахахахаха!

Мухаха, бухаха, тъпанар си и такъв ще си останеш...

Направо гениално! Мерси, бон мерси, да ти се връща, драги, в троен размер! Не съм стиснат!

По-долу попитах КОЛКО ЛИ Е РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ В РУСИЯ.Щото след РУСКАТА ПРОЛЕТ която е неизбежна, ако този репресивен апарат се превърне в алкайда в русия ше бъде много тегаво.Докато бъдат унищожени бая поразии могат да направат.

Репресивния апарат на Русия е поне 12 пъти по-малък от репресивния апарат на САЩ!

Ако 11 милиона са малко, то в САЩ требе да са 132 милиона, всеки втори, нещо не ми се вярва, половината да са репресори! Освен това САЩ имат само 1 концлагер Гуантанамо с 90 концлагеристи, а в Русия са около 755 по данни от 2014-та, с 1.5 милиона концлагеристи, и това е по официални данни! Драги ми Смехурко, живеем във времето на Интернета, а не във времената на "ПРАВДА"! Цялата истина в Интернета лъсва като свинско мъдо в кал!