Путин пред Чарли Роуз

Сирия, ИД, САЩ, Украйна, убийството на Немцов, сексуалните права бяха част от темите, по които говори Путин в интервюто за американския журналист Чарли Роуз

Обратно в новината

Коментари - Путин пред Чарли Роуз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето как с няколко думи се разказва цялата ситуация и истина. Евала! Как ми се щеше да имахме и ние такъв президент.

браво на Путин, това си е живата истина....

Убийството на Немцов? Ама къде ме връщате вие толкова назад в миналото! Аз вече го бях забравил това, а пък вие ...

вместо преразкази - не е ли по-добре да се пусне запис на интервюто и човек да гледа кой какво казва. Има го в нета - в сайтовете на руските телевизии, Ютуб и т.н.

Нещата такива каквито са факт. Незна още кой не е наясно че САЩ се окъкаха по всички фронтове и то яко а след тях няма кой да бърше...

А частта, дето Путин казва, че и Русия има същите проблеми, прочете ли я? :)))

"Русия има същите проблеми" - става въпрос за друго не за оаканата политика на САЩ.

През 1938 Хитлер събрал журналистите на съвещание за да ги организира "правлино" да отразяват събитията и казал паметните, а вероятно и безсмъртни думи "НИЕ ТРЯБВА ДА СВАЛИМ ТЕЖКОТО БРЕМЕ НА СЪМНЕНИЕТО ОТ ПЛЕЩИТЕ НА НАРОДА" Малко след това напада Франция по напълно неочакван, импулсивно-авантюристичен начин (приликата с Крим и Украйна е случайна) през Ардените и Белгия. Арденската гора е считана за непроходима и Френските стратези строят линията Мажино до (но не и зад) нея и Франция пада за дни (приликата с Крим пак е случайна) Грандиозен триумф и вероятно най-сладката и лека ПОБЕДА. Подкрепата е пълна, а съмнениета отпадат - 85% е много висок процент на подкрепа и почти никакво съмнение, но това не е резултатът на Хитлер, а на Путин (след Крим и Украйна) Диктаторите имат нужда от ПОБЕДИ. Ако не можеш да сервираш всеки ден на публиката по литър водка и килограм сельодка то следва да сервираш някаква друга "храна" - да сервираш ПОБЕДИ. Това са големите ми притеснения. Путин може да оцелее (диктаторите са доживот и приказките за избори и конституции са подправка за основното блюдо) само с ПОБЕДИ всяка следваща по голяма от предишните (като на Хитлер). Може да си счупи главата (като Хитлер) но колко нещастия ще донесе? Проблема е и друг. Диктаторите почват да си вярват, месиански, религиозно...помните ли думите на Меркел "ТОЙ НЕ ЖИВЕЕ В ТОЗИ СВЯТ" Ами Путин вече си е повярвал. Ние вече живеем в неговите амбиции, за кого си мислите че са тези танкове и железария?

цитирате Меркел. друг коментар освен "промит мозък" нямам.

Да, в Русия има условия за възникването на диктатура, но що за диктатор е тоя, който постоянно потушава избухващите националистики, имперски и други мании в собствения си народ? Путин изпонапсува бая от своите и продължава да го прави при всяко самозабравяне. Със сигурност би му харесало да ПОБЕЖДАВА повече, но виждам, че неговият дежурен рефлекс е да въздържа, а не да подклажда. Това е човек, който си дава сметка какъв пожар може да запали надъхването и въпреки, че то е нужно за Русия, той го подтиска , за да не изгори тя като факла. Приликите с Крим са само в твоето въображение - Франция не пада с една жертва, нито с любезни "зелени човечета", дори Австрия не се обединява с Германия така, нито пък Германия има военни бази в Австрия, които тамошното незаконно правителство се кани да изгони и замени с бази на враговете на Германия. Тия намерения на т.нар. опозиция в Украйна се говореха открито в самата Украйна поне две години преди майданските събития, но ти чете ли или сега си мислиш, че е Путинска пропаганда? Майданът беше извинение за преврат, след който виждаш същите олигарси, малко разместени - едни са се продали на Америка, други на Русия и това не би имало значение, ако Америка нямаше фикс идеята, че трябва да унищожи Русия като държава, но за съжаление я има. Сега виждаме как Обама буквално заплашва с ИД - или сваляме Асад или няма да се борим срещу ИД, двете заедно или нищо - какво ти говори това?!? Що за страна прави подобни ходове? Защо пропагандата на телевизия Ал Джазира, телевизия на абсолютна монархия е абсолютно еднаква с тая на една демокрация - САЩ? Обясни това, преди да сравняваш Путин с Хитлер.

"Путин заяви, че е заинтересован от укрепването на партньорството с Америка не против общ враг, а във взаимния интерес на двете държави" - само това е достатъчно, за да бъде определен Путин като политик 1 в света. И той е такъв според най-авторитетни международни класации. Ако не се кандидатира през 2018 г. в Русия, германците с радост ще го поканят, за да смени лудата баба канцлерка.

Хахаха, това немците, ако го чуят и ще умрат от смях. Чувстват се виновни за Втората Световна, ама не чак толкова.

В интерес на истината немците хареснат Путин, особено сега - след приема на бежанците

туриха го в стола на Садам

Не трябва да се вярва и на дума, излязла от устата на това дребно лъжливо джудже.

И яде и деца,и яде и деца на закуска,разбираш ли.....

Ти, ако беше прочел поне една дума, нямаше да пишеш такива глупости!