Путин: С пещерен национализъм опитват да създадат безлични протекторати

Разделените народи, лишени от национална памет и сведени до нивото на васали, са по-лесни за манипулиране и се използват като разменна монета, заяви руският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а украинците са гои и не хора, според тия двамата " човеколюбци" на снимката единия дори благослови избиването на украинци което предприе другия

Светът накога няма да е еднополюсен ,а още по малко ЕДНОПОЛОв.

ами кажи го това на Путин и спри да му целуваш страстно...портрета !

Благодарение на СССР на България и бяха отнети Македония , западните покрайнини,южна Тракия и северна Добруджа.

Ех този СССР. А дали не е защото България е воювала на грешната страна и земите са и взети от страни победителки?

Ех онзи СССР>Според теб България трябваше доброволно да престане да съществува и доброволно да се присъедини към Сърбия,Гърция и Румъния и да накаже и репресира политиците,военните и интелигенцията както и недоволните от присъединяването? Или Втората световна да тръгне отново срещу интересите си за да защитава интересите на Съветският Съюз,Югославия,Гърция и Румъния като същевременно превърне страната в развалини?

Благодарение на СССР на България и бяха отнети Македония , западните покрайнини,южна Тракия и северна Добруджа.

и това всичко го казва индивид на който до 2000 година пв паспорта му пишеше гражданин на ссср!??

Русия е вечната надежда на българите

Тази смешна статиика съм я писъл аз Иво Инджев с любезното съдействие на плевенлиивчето

Българите винаги са на страната на своята освободителка - братска и непобедима Русия.

Към която и принадлежим!Но има и русороби между нас!

не беше ли ссср, бе уру.нгел?

Без Русия, България я нямаше на картата. И нямаше да я има. А днешните соросоиди щяха да са Хаджипенчовци

Без Русия България щеше да бъде много по голяма по територия и по население и много по богата!Заради непрестанните руски,съветски и в днешно време отново безкрайни руски грабежи!

Могъща Русия е вечната опора на бьлгарите. За това Русия и България ще пребъдат вечно и неразривно. НАТО и ЕС са временни явления, които приключват съществуванието си, поради несъстоятелност. България няма място в тези организации, защото няма армия и има само един дебел и пиян военен министър. А по икономически показатели, България е на последно място в Европа, което никога не е било в българската история. До там ни докараха соросоидните продажници.

Хахахаха, могъща Русия с БВП колкото на Испания. А Испания няма нито нефт, нито газ, нито никел, нито злато, нито диаманти. Обаче няма и пияни ватници...

Зависима от пазара за горива на Европа и от снисхождението на NATO!Русия е най големият враг и грабител на България.Откъснала насила и присъединила към съседни държави големи територии с българско население

Русия ще я бъде, ама ние.... Бе, що земем да минем на ,,шльокавица,, ..по-лесно ша ни бъде ... ubava rabota..

се

Благодарение на Русия, България я има на картата на света. Благодарение на СССР, България беше на 27 място в регистъра по общочовешко развитие на ООН. Сега е на 174 място, благодарение на запада. Повече приказки на пазара

Случайно да си прочел,е че България я имало и преди Русия ! И запомни:България ще Я ИМА и след Русия!

Ако не беше Русия, сега щеше да сервираш на манафите, докато опъват скапаната ти жена, а после и теб

Това ли са били братя-българи? За вас ли загивали на времето руснаци за да я има България? И ето я има. Бедна, злобна и неблагодарна. Сигурно другояче и не може да бъде, тъй като достойните, борейки се за свободата на българския род били избити и не оставили потомство.Сега ясно пролича.Гледката не за слабонервни.

Никога руснак не е загивал за българин. Руснака е защитавал имперските си интереси и е изпълнявал заповеди от командирите си. Българите са били глупави, да ходят да му помагат. Междо другото, можете ли да ми посочите поне един руски военен, загинал за освобождението на България през 1944 година?

Прост, говоря за турското иго, когато я нямало България, ако не разбираш. Какво се предтруваш? И можеше я няма да има освен исторически спомени за някое племе българи на територия на Османската империя.

А руският император е раздавал обширни територии населени с българи на Румъния и Сърбия

България е пример на васалска проститутска държава, докарана от запада до пълна ликвидация на материя и морал. Затова насаждат Хелоуин, Валентин, джендърска конвенция и пр. Благодарение на религията България се е запазила във вековете. Това искаха да съсипят и го направиха отлично с помоща на българските вечни гьотверени, които навремето предадоха Левски, Ботев, Бенковски и пр.

България все още е васал на Русия. 80% от българската икономика е в руски ръце.

при колко амарикански бази България е васал на Русия бе ? Каква икономика имаш ,че да е 80% вързана с Русия. Ние сме окупирана от САЩ държава и окупатора не плаща наеми защото е собственик

Горбачов продаде България на САЩ при преговорите в Малта, като страната си плащаше 45 години на СССР да бъде пазена от лошите. Той я продаде без да му мигне окото и без да гръмне пушка. Ама още не я дават.

Е това всеки го знае! Лудите говеда и западните еврофекалоиди пробваха да наложат техните педалски ценности като педерастия, толерастия, либерастия, лесбийство и прочие педалски ценности!! И ЯКО ГО ИДУХАХАХ!!! ЗАЩОТО НИЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА, НЕ ИСКАМЕ ТЯХНИТЕ ЦЕННОСТИ, ЗАЩОТО ПОМНИМ НАШАТА ИСТОРИЯ, И НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ ТОЛЕРСИ И ИСЛЯМИ МЮСЛИТА В СТРАНИТЕ СИ!!!И за разлика от педитата в Западна Европа, източноевропейците като нас Българите, все още знаеме лкакво значи максимата: Кръвата вода не става..И какво е православна вяра, какво е Род, Родина, Потекло, История , народна памет и традиции!!!

Чамадана, вокзала и за Питером.

сюнет - ибрик - вазелин - потури - Анадоллу

Кейс-еърпорт- енд го фак фром ниигърс ин Детройту!:)

Най-ще ми е кеф, сърбският национализъм, който руснаците подкрепят, скоро да се обърне срещу тях, така както стана в Македония.

Факт е, че руският национализъм проповядван в момента е доста пещерен.

В Русия: "Искаме да възпитаваме адекватни деца. А не…" Там се учат да се сражават, да стрелят с Калашников, да живеят в спартански условия: в Русия военно-патриотичните лагери за деца ставатНа лятна ваканция с автомат! Руските детски военни лагери Настоящи и бивши военни обучават децата в патриотизъм.... Е ВИДЯХМЕ РЕЗУЛТАТА НА ОБУЧЕНИТЕ..... РУСНАК УБИ 21 СВОИ СЪУЧЕНИЦИ И РАНИ ДРУГИ 70 НАСКОРО!!!

А младежите от Юнная Армия, щяха да тренират на копие на Райхстага, до колкото си спомням.

Всички тия средства за които плаче се използват наистина - и от него, стига само човек да види напъните на руските тролеферми и по коментарите тук - и са се използвали откак свят светува. С комуникациите ефикасността от една страна нараства - къде по-лесно е да пратиш посланието си до всеки; от друга страна намалява просто защото с достъпа до информация новите поколения са далеч по-малко податливи на агитационни внушения. Така че за да отпаднат неприятностите му трябва да почака само да се сменят поколенията, тогава ще отпадне напълно необходимостта да плаща на тролеферми :-).

Да бе!Той ще живее вечно.Или пък някой му вярва на лъжите?

не обича терористите от Кремъл. И след разпадането на СССР продължават да тероризират бившите соц страни.

това джудже не разбрали че насилствена любов няма бъдеще....Биеше Люба -жена му и го напусна. Нападна Украйна и как украинците да го обичат??Във всички държави се държи като враг на тези държави е какво очаква....да му казват "здраствуйте брагушки"? Е на всички им дойде до гуша от руските интриги и тероризъм та даже изгониха руските дипломати.

Безличните протекторати политиканстват. Те нямат право на национална политика. Те не бива да се съюзяват - например в Европейски съюз, защото са безлични.

След такива изцепки на Путьо и най-големия русофил може да го направят русофоб. Справка - дядо вазов

Голямата заблуда е, че вие завиждате на руснаците. Такова огромно внимание от дебили те не заслужават. Ако влезете в сайтовете им ще видите съвсем малка активност и нямза злостни подмятания. Булгаристанеца от ново поколение освен, че е прост но е и нещастен. Толкова много злост към народ който е несъразмерим по всичко води до заключението , че има чувство за малоценност. Пинчер който скача на овчарка. Народ който замени празника на будителите с празник на тиквата. Държава на тиквениците в ликвидация.

PEYTSCH

За кримляните ли говориш ? Или за славните ...чукчи ?

Виж клипа за голото бебе и пияните българки. Това е булгаристан на тиквения празник.

Браво приятелю, по-ясно не може да се каже. Мисля че, фразата-Прост народ слаба държава - важи най-вече, и само за България.

Това важи с пълна сила за Русия неприятелю!На която Путин сам наложи санкции!

PEYTSCH

Русията си измисля всичкото зло на света...Накрая измисли и...путин.

PEYTSCH

А такааа....Руснак е измислил сам-самичек и религията и писменост, само че от ...македонските земи ?! Браво на мужика, ама на обратно.

И писменост и религия са дошли от Гърция. Такава е официалната, академичната версия на Русия. Не се престаравай напразно.

PEYTSCH

Ъ ? Тогава е имало и Гърция и Московсла Рус ?

Официаланат академична версия на Русия не сртрувас и пукнат грош - това е още от времената на АН на СССР. Първо, няма как да е дошла от Гърция, защото по времетоо на Русия по тези земи е била Византия. второ, азбуката, "глаголица"м наистина ебила политически проект на Византия, нов Русия са възприели направоо кирилицата. За която няма ниакво съмнение че е създадена в България. Или в Македония, ако щете. А православната религия по това време всички са я получавали от Византия. включителни и България. Но божиите служители в началото, до патриарх включително са били българи. Просто на тах повече им се еудавал черковно-славянския език

Е това е отговор на освободителите от Финландия и от Украйна. Путин уточни че тогава писмеността идва от земите на днешна македония. Каквото повикало такова се обадило...

Путин ли е идиот, или ни прави нас на идиоти? Как пък в никоя европейска държава (не Визирам такива държави, завършващи на стан, те не са европейци), била в състава на СССР или техни васали, не ги обичат? Тя русофобията си има опашка, другарю Путин, ако няма основа за нея, няма как да вирее. Напоследък всички глупости, дето ги дрънка, са само и единствено за вътрешна употреба.

Сигурно ти си идиот, а Путин е признат водещ световен лидер.Щеш не щеш. Моите съболезнования, идиот.

Не виждам много да го признават. Ебават го от всички страни. Нещо като Горбачов е.

тоя на снимката пущин ли е какъв е, защо така гледа лошо и си гризе пръстите?

Шефа на троловете

?

След като построи мега-джамия преди 2-3 години, най-накрая офшорко кремълското реши че е компетентен да се меси и изказва на православни събори

"пещерен национализъм + русофолия"= на пе до филия и зоо филия.. С руския свят и руското иго налагани насила се свърши още 1989г...

трябва да можеш да видиш и от неговата гледна точка, или поне да се опиташ...

Ти бори ли се с това иго ? Или ходи по манифестации "даживей септември" Или си некъв сополанко ?

Ами каквито руснаците, такава и русофобията.

В Русия е налицие следното взаимно самозаблуждение: Путин си е въобразил че управлява силно набожно население и затова въпреки че е невярващ, като ловък и лицемерен чекист симулира 'православност' за пред тълпата. Населението пък вижда колко е набожен батюшката-началник (набеден да мисли вместо всички) и имитира православните упражнения и салтанати за да му угоди. Всичко ще свърши с изтрезняване и тежък махмурлук.

като говори Тъмп или друг американски президент, никой не стои до него, пък това не пречи на католиците /като преобладаваща религия там/ да си ч....., а пък В СЛУЧАЯ - Путин вярно е до някакъв религиозен водач /като че ли обаче го прави по-рядко от нашия Бойко..или поне нашия Бойко е задължително с патриарха на всякакви държавни заседания/, но ТОВА, което иска да каже в конкретния случай ние си го знаем отдавна - притчата за Хан Кубрат и синовете му... За мен лично обаче това, че религията се дели не е страшно :-)- не подкопава устоите на държавата, де.

На встъпването в длъжност на Тръмп - на инагурацията до него стоеше главния равин на САЩ, даже той изнесе реч преди него

Не се ядосвайта бе товариш Путин, нали раят ви е сигурен.

Товариш Путин има луксозен бункер. 'Раят' ще е за обикновените руснаци..

Шо слагате минуси бе, нали товариш Путин го обеща?!

През последните три години руско гражданство по официални данни са получили над един милион човека от други държави,пожелали да живеят и работят в Русия!Около тридесет милиона са руснаците живеещи извън границите на РФ,по различни данни живеещите в границата на Руската ФЕДЕРАЦИЯ руснаци и други народности са между 137млн.и 146 млн. души ,като руски граждани. Йес!Даа....Да!

Зъ същото време американско гражданство са получили 15 милиона. През 1989 СССР беше 280 млн., а САЩ 220 млн. Сега Русия е 147 млн, а САЩ 305 млн.

Е, и, нищо. Само да ти напомня, става дума за РФ, не за СССР.

Е,и...сега пиша за РФ-не за САЩ! Ти защо ги противопоставяш с несъпоставима статистика? Клечка в г...а ти влиза ли? Американците и на мен са ми приятели,защо си мислиш,че можеш да ги противопоставяш на руснаците,които също са ми приятели. А може би искаш някой да мрази руснаците,но защо да е за сметка на други.Ето това се нарича "оценена" фобия!Йес!Даа...Да!

Доста първосигнален колхозник, щом веднага намесваш като аргументи аграрен речник. Вярно е от аргументираната истина боли.

Ш'са избият да работят в Рашка - таджикски и узбекски бачкатори, бакшиши и джебчии. А Сколково направо изгря и засенчи Силициевата долина.

Ми да казват че руските туристи пътували в чужбина били 7-8 милиона.Какво "благоденствие" а?Само че аз не бих споменавал в такива случаи числа щото така ше разбереш колко са теа дето са си добре в русия.По твойте сметки останалитИ 140 милиона не си и помислат за чужбината.Или 7-8 милиона са превилигированата върхушка с отрочетата им.ЗА останалите -картошки и шчи.Нали така беше.Те тва е "справедливоста" в русия от векове.Та не е зле да си попомислиш кви са теа 1 милион "иностранци" за които ни осветляваш.Не че искам да си налагам мнението но аз лично не бих нощувал в една стая с такива...

Всъщност не виждам за какво точно страдат руснаците по отношение на нас. Горбачов ни предаде на запада. Рижков дойде 1989 и каза че сиренето е с пари и на казада си гледаме работата и ние си я видяхме. Не виждам за какво реват в момента.

Те "страдат" за Украйна , Бг отдавна почти нищо не значи за тях. Те не копипействат речи на Бойко докато Путин всеки ден е по българските медии.

Да, комплексари сме. Докато не се научим сами да се управляваме, без петата колона, ще продължаваме да гледаме по чуждите дворове и виндоуси.

България бе с население 9,5 млн. Сега е с 3 млн по-малко ... Това е от добър живот

не сме били никога, а при затворени граници къде да идеш? Единствените утехи от гнусния живот при комунизма беше да се напиеш и да е..ш. Неслучайно от години насам е рядкост да видиш кьор кютюк пиян на улицата, а при комунизма си беше доста често явление.

Факт е че бяхме стигнали почти 9 млн.

Защо избягваш да коментираш, че границите бяха опасани от 3 ката бодлива тел с ток и се стреляше на месо по желаещите да избягат? Кажи бе, не го усуквай. Защо не пускаха хората да пътуват свободно бе?

Пиян може би, макар да не е сигурно, но нашмъркани има доста повече, а това е по-лошият вариант. А и доста трупове има вече по улиците.

В София по времето на соца беше публична тайна, че наркоманите се събират на Попа. Милицията ги ползваше за доносници, срещу което ги оставяше да се друсат. Абе нямате шанс да лъжете, докато има такива като мене, които помнят онези времена.

Т.е. твърдиш, че всеки, който не е в България не е българин?

Българ8ия НИКОГА не е била 9,5млн, до малко под 9 сме стигали - поредните червени лъжци. А колко дебре сме живяли си го знаем... Всъщност възможността няколко милиона българи да пътуват свободно по света, да учат, да работя, да живеят, е най-ценното нещо на демокрацията. А в концлагера можеше да я докараме и до 10 млн.

Руския президент е редно първо и решително да спре производството и търговията на фалшив и доста вреден за здравето алкохол и след това да се заеме със пещерния национализъм и реанимирането на националната памет

Значи, га им бяхме колония на СССР сме били щастливи в кочината, от която не ни пускаха да излезем и стреляха на месо по границите? Пък сега, когато можем да пътуваме в цял свят, да учим, работим и живеем съвсем свободно в целия ЕС, сме васали? И значи, според него за украинците е далеч по-добре да нямат собствена църква, а да са подчинени на РПЦ? Този с всичкия ли си е?

Ти май не си добре и кукуригаш ... България от 26 място в света се свлече на 108 по икономически показатели. А В ЕВРОПА СМЕ НА ПОСЛЕДНО.

Но не живеехме по добре,въпреки икономическите показатели! Ти сега какво искаш на себе си ли да вярвам или на икономическите показатели! Те пък едни показатели,тури му пепел.

Сега България е хамерикански протекторат с русофилско население

Задник РУСКИЯ НАРОД,ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД и еврейските подлоги в кремъл са две ама ептен различни неща.НАЙ-ГОЛЕМАТА ЖЕРТВА НА слугите на ротшилдовци в кремъл е точно този руски народ.Разбра ли ...

Соросоидното безумие е безкрайно .... А назидателният тон граничи със соросоидна лудост

ви гледаме всяка година по телевизията на Бузлуджа, Копринка, на 9-ти май и 9-ти септември. Редиците ви видимо оредяват с всяка изминала година. Това е положението, биология.

Е, посмали Манго! Чак пък русофилско. Има някое руско-съветско мекере с червен уклон и толкова. Русофил е друго. Да знаеш руски, да обичаш Достоевски и Есенин, а не Сталин и Ленин. Да бъдеш човека, дето иска Русия да благоденства. А при Путьо? Пълна порбнография - пост-болшевизъм със Сталинистки уклони. 15 млн емигранти. Най-умните, най-способните. Пълна деградация, пиянство и убогость. Пълна липса на перспектива. И тов ана фона на дрънкане на оръжия от времената на СССР. жалка работа! Това ли да адмирирам! Това не е русофилия, това е идиотизъм с червена бащина будьоновка.

Шутьо, пишеш само глупости. Много си сбъркан

България винаги е разчитала на Русия в тежки моменти от историята си. И сега е така

И това й е основния проблем. Затова сме на това дередже. Но да дс надяваме че нещата отиват на добре. Вече ( поне по документи) се числим към цивилизована Европа. Въпреки глутниците руско-съветски мекерета. Апропо, като толкйова си обичат Русия, що щат в България. Тяхната мама.....

няма страна приятел на Русия която да е прокопсала. За това и Китай ги държи на страна, а вкарва само американски технологии в страната си. Работи в американски и европейски заводи. За това няма една руска фабрика в Китай.

Ти ли си България, бе, изкукал русофил?!

Освен в случаите, при които ни нападат. Като прегледам историята набързо, май нападенията са повече от освобожденията.

Как русия на два пъти "освобождава" БГ. Думата "освобождавам" НЯМА а и НЯМА КАК ДА ИМА смисъла който вече 130г се втълпява в главите на БГ.Защото да смяташ,че някой ше разходва секакви реруси само защото некой бил поробен е примитивност в мисленето.А всъшност тези които са въвели това разбиране на тази дума са проумели че това е пулна глупост.С една дума намеренията на русия през 1877г са били да СМЕНЯТ ТУРСКИЯ ПОРОБИТЕЛ СЪС СЕБЕ СИ.Но тогава БГ са провалили техните намерения. Толкова за тогава.Какво разбират под "освобождение" комунистите?Една чужда държава води нейна си война когато на пътя и се оказва БГ.Тази чужда държава поставя на власт в Бг най-низшата прослойка от БГ общество-същите тези комунисти,като единственото условие е те да прокарват интересите на русия в БГ.По "молба" на "освободителите" същите комунисти избиват 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ в периода септември 1944 февруари 1945г като кучета по улиците и горите.И то тези които са били водачите на БГ.Това се нарича "освобождение". Комунистите налагат на БГ народ начина на живот на окупаторите.Издигат в ранг на закон КРАЖБАТА-"закон" за национализация на собственоста- и така лишават БГ от собственост.Така КРАЖБАТА се превръща във висша морална категория.В резултат на което берем плодовете на това деяние и днес.Това се нарича също "освобождение".С други думи комунистите -напълно в съответствие на тяхната "идеология"-ОТКРАДВАТ СОБСТВЕНОСТА НА БГ ЗА СЕБЕ СИ.ЗАЩОТО НЯМА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО ДА Е НА ВСИЧКИ. Тя винаги е на някой.И този някой разбира се е комунистическата върхушка в БГ.Ето това според комунистите е "освобождение".И за това нещо ОКУПАТОРИТЕ ИМАТ ПАМЕТНИК В центъра на софия. "Освободителите" отделиха БГ от цивилизования свят и така те спряха нейното развитие.Така БГ, една от всичките през 1944г-нито по-хубава нито по-лоша- се превърна в НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА в европа.Това също е "освобождение".Задължават те да им купуваш боклуците и ти казват, ти какво да произвеждаш.Това е "истинско освобождение".Е как тогава да не изпитваш истинска "любов" към "освободителите".ПЕТ ВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО Е НАНЕСЛО ПО-МАЛКО ВРЕДИ НА БГ ОТ 45 ГОДИШНАТА РУСКА ОКУПАЦИЯ-неприятно ,но факт. И когато през 1980г съветската русия фалира,"освободителите" научиха на акъл своите БГ подлоги-комунистите- как запазат власта си в БГ.Като превърнат политическата власт в собственост.И тогава започна "прехода".Това пък ако не е "освобождаване"... Нека се запитаме:какво щеха да представляват комунистите,какъв щеше да бъде живота им ако БГ не беше окупирана от съветска русия ?Е как да не си кучешки верен на тези "освободители".

Увлече се с копи пейса ... Пусни нещо друго

Не мога да не цитирам "Значи, ако украинската църква е подчинена на руската, тя е свободна и това е правилно, но ако е самостоятелна, тя вече е васална и зависима ?!?!? Брех да ева и плешивия хамстер......голяма логика извади !!!! Като ви бяхме роби, според вас бяхме "свободни роби", а сега като сме свободни, вече сме зависими от запада. Бахва у тъпите и пияни ватенки !!!" Това е самата истина! 100 +

Май главата ти е пълна с вата

Те това е демагогия от висша класа. жалко, че няма Нобел за "да кажеш на черното бяло", товариш пути ще го спечели с две обиколки преднина, пожизнено.

просто той сам си чука :-) и си чува отзвука... В СЛУЧАЯ поводът е някаква си религия и там този с шапчицата, и Путин като политик говори - но той и чете...и ние като четем, не чуваме това, което говори от само себе си...а виждаме и други нещо...в случая са подбрани /от редактора на дира/ няколко ключови думи, които нямат връзка с религията /макар че той използва "случая" да ги каже. Та, кажете ми Хаха, вие какво разбрахте от тези няколко думи /като изключите в главата си червената, пардон, зелената лапма за патриарха и братските религии/ ?

Тоа текст май никога нема да бъде оставен Как русия на два пъти "освобождава" БГ. Думата "освобождавам" НЯМА а и НЯМА КАК ДА ИМА смисъла който вече 130г се втълпява в главите на БГ.Защото да смяташ,че някой ше разходва секакви реруси само защото некой бил поробен е примитивност в мисленето.А всъшност тези които са въвели това разбиране на тази дума са проумели че това е пулна глупост.С една дума намеренията на русия през 1877г са били да СМЕНЯТ ТУРСКИЯ ПОРОБИТЕЛ СЪС СЕБЕ СИ.Но тогава БГ са провалили техните намерения. Толкова за тогава.Какво разбират под "освобождение" комунистите?Една чужда държава води нейна си война когато на пътя и се оказва БГ.Тази чужда държава поставя на власт в Бг най-низшата прослойка от БГ общество-същите тези комунисти,като единственото условие е те да прокарват интересите на русия в БГ.По "молба" на "освободителите" същите комунисти избиват 25000 ДВАЙСЕ И ПЕТ ХИЛЯДИ БГ в периода септември 1944 февруари 1945г като кучета по улиците и горите.И то тези които са били водачите на БГ.Това се нарича "освобождение". Комунистите налагат на БГ народ начина на живот на окупаторите.Издигат в ранг на закон КРАЖБАТА-"закон" за национализация на собственоста- и така лишават БГ от собственост.Така КРАЖБАТА се превръща във висша морална категория.В резултат на което берем плодовете на това деяние и днес.Това се нарича също "освобождение".С други думи комунистите -напълно в съответствие на тяхната "идеология"-ОТКРАДВАТ СОБСТВЕНОСТА НА БГ ЗА СЕБЕ СИ.ЗАЩОТО НЯМА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО ДА Е НА ВСИЧКИ. Тя винаги е на някой.И този някой разбира се е комунистическата върхушка в БГ.Ето това според комунистите е "освобождение".И за това нещо ОКУПАТОРИТЕ ИМАТ ПАМЕТНИК В центъра на софия. "Освободителите" отделиха БГ от цивилизования свят и така те спряха нейното развитие.Така БГ, една от всичките през 1944г-нито по-хубава нито по-лоша- се превърна в НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА в европа.Това също е "освобождение".Задължават те да им купуваш боклуците и ти казват, ти какво да произвеждаш.Това е "истинско освобождение".Е как тогава да не изпитваш истинска "любов" към "освободителите".ПЕТ ВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО Е НАНЕСЛО ПО-МАЛКО ВРЕДИ НА БГ ОТ 45 ГОДИШНАТА РУСКА ОКУПАЦИЯ-неприятно ,но факт. И когато през 1980г съветската русия фалира,"освободителите" научиха на акъл своите БГ подлоги-комунистите- как запазат власта си в БГ.Като превърнат политическата власт в собственост.И тогава започна "прехода".Това пък ако не е "освобождаване"... Нека се запитаме:какво щеха да представляват комунистите,какъв щеше да бъде живота им ако БГ не беше окупирана от съветска русия ?Е как да не си кучешки верен на тези "освободители".

България е била краен победител във войните, само когато е била в съюз с Русия. Когато сме заставали срещу руските братя, са ни сполетявали тежки национални катастрофи. От които пак сме излизали с помощта на Русия. И сега се очертава подобен сценарий ...

Стой си робе с преклонена глава

Я да видим в коя война България е била победител като съюзник на Русия. Че не се сещам. Пък историята ми е хоби. Като окупирана от СССР държава през ВСВ дълго време ни убеждаваха че сме били победители. Ама.... то не било точно така. Защото кой победител плаща репарации. Кой победител дава територии на съседни държави. Кой победител носи вина? Преди 1878 и още близо 500 г. България е била под турско. И няма как да е била победител нито като същюзник, нито като протвиник на Русия. Още повече че около 200 г. и самата Русия не е била независима държава. Но пък при Иван Грозний русия унищожава Волжка България. Е, пак не е съюзник. През Втората българска държава не се сещам да сме били съюзник на Русия. Да, имало е набези на руски пълчища, но пък съюзници..... чак толкова не са били дупедавци нашите царе. През византийското робство също не си спомням да сме били съюзници с Русия. Но пък при падането на България под византийско робство василий Втори е използвал руски войски. Той самия е потомък на викингите ( баба му е била ), та от там да са тия връзки. Не знам. А преди това? Ами преди 950 г. е нямало такова нещо като Русия. И е нямало как да бъдем нито съюзници, нито противници.

Трябва да четеш още много ... и да си измисляш по-малко

в коя война бе? Я ми кажи че не помня нещо.

Благодарение на антибългарската руска политика, България никога не е била съюзник на Русия през историята.

единствените които са се месели в чужди църкви са руснаците. Хвана ги яд, че не могат да доят украинската църква повече

..."целта е да бъдат създадени "различен вид безлични протекторати", доколкото "разделените народи, лишени от национална памет и сведени до нивото на васали са по-лесни и по-удобни за управление и използване като разменна монета за свои интереси".....факт,неоспорим за съжаление !

Тоз тъпунгер посегна и на църквата. Тук вече ще го пляка целия народ!

ШУТКИН ЗДРАСТИ, КАК СИ ?

Русия и славянството над всичко. Ние трябва да целиваме вечно ръка на руснаците, щото ако не бяха те никога нямаше да имаме собствена държава. Без Русия нямаше да имаме собствена азбука, култура и писменост. Благодарение на Русия честваме 24-ти май и се гордеем, че сме дали на света писменост, която реално е руска православан славянска.

Ти си пълен идиот бе айлакоолу! Каква азбука са дали руснаците като ние им я дадохме! Знаеш ли путьо скапан кога е основана България и кога Русия? Тъпи мекерета сте вие червените боклуци!!!

Май ти си кръгъл соросоиден боклук

Не се ядосвай. Това е някаква насмукана ватенка правеща се на българин.

Я да видим какво общо има Русия на Путьо с православието. Един бивш КГБ-ейчик, наследник на тия дето са взривявали църкви е шеф на тази престъпна държава. Какви православни ценности, какви 5 лв!? Друг бивш КГБ-ейчик - шеф на руската православна църква. Гавра отвсякъде! Докато с епишеха болшевики заклеймаваха църквата и религията - била "опиум за масите'. А сега не можеш да с е доредиш от тах в Храма свещ да запалиш. на първия ред се изтапанили. Променили се били. Дедовия ми се е променил! Я да видим какво общо има Русия със славянството? Да, в Русия живеят и славяни. Но... не чак толкова много. Погледнете им физиономиите на огромна част от руснаците. Дръпнати очи, изпъкнали скули. Доста са "поработили" половецките пълчища и татарските орди. Пък и монголите. Какви са славяните? Едри, светли, до руси, трудолюбиви и миролюбиви хора. Те и затова не са си създали държава. Да знаете някое славянско племе да си е създало държава? Няма. Или немци, или Викинги, или прабългари са им създавали държавата. А я го вижте Путьо. Какъв левент! Кандидат за филмова звезда. Във филма "Снежанка и седемте джуджета" . Само дето не е ясно дали ще го изберат за джудже или за Снежанка. За Снежанка може да с е окаже нисичък. Ама нищо, ще му сложат обувчици с токчета. Или пък Медвеженок, премиера им. Той пък какъв богатир е! Де да знам, пък може каквито са нисички да са раснали на пишка.

Шутьо здрасти, как си човече ???

им е общото - ОБЩАТА ИСТОРИЯ...ако майка ти и баща ти са те изоставили в приют това вече е друга боза! Не се надявам да ме разбереш, макар че ти го описах - общото само с 2 думи.

В България русофоби няма, има само българофили. Те, понякога може и да изглеждат като русофоби. Има един руски лидер, Александър II, Царят освободител, чийто паметник винаги е стоял пред Народното събрание, дори и през време на война с Русия. На него вечна слава и признателност, както и на загиналите за свободата ни руски войници и офицери. На никой друг от Русия нищо не дължим ...

Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го, грях няма. - Кои са те, господин Буров? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам, който не обича Русия - независимо какво управление има тя, той е враг на България. А който говори лошо за войската ни, заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява, червено или зелено, трикольор или оранжево знаме, но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината. Атанас Буров А сега, да започне плюенето по "комуниста" и "червен трол" Атанас Буров!

Я да видим как е завършил жизнения път на Ат. Буров. След 1944 той е имал много възможности да емигрира. И пари е имал. Но е сотанал в България. От патриотизъм. И уж да помогне. Аз не знам дали без Русия сме роби, но със сигурност сме били ро9би под властта на СССР. и не само докато сме били окупирани. Някога имаше един такъв лозунг на Партията-ръководителка. Висш израз на патриотизъм е любовта към СССР. Е, по-голям идиотизъм от това трудно може да се измисли. Ат Буров е свършил в болшевишки лагер. На територията на България. Е, дали преценката му за Русия е била правилна, преценете сами.

Аз си спомням само това от "записките" му: за да разбереш КОЙ ти е приятел, поискай му пари?... гледай после...