Коментари - Пуснали фалшив руски паспорт на началника на кабинета на Румен Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее, какво е фалшивото?? роден 1966г в киев усср!

Това само мутренска акция ли е или седесарско-мутренска? Що ми се чини, че е вторият вариант?!

Няма дим без огън!

президентският съветник просто си вдига акциите...и той бил обект на фалшиви новини...

Stan Stan

Много примитивно. Няма да се учудя, ако е същата младежка група, която редовно боядисва паметника на съветската армия :D

Абе Президентът е трън в очите на лъжливата мафиотска престъпна шайка на ГЕРБ и как ли не се опитват да го компрометират. Но тъй като няма за какво да се хванат съчиняват всякакви идиотски постановки - първо се хванаха с жена му - грозна била, висока била, проста била, не се обличала добре..., после се заеха с баща му - пуснаха му един нещастен "инвалид" да се блъсне в него на едно кръстовище, като "инвалидът" си стана от местопроизшествието и започна спокойно да си се разхожда. Вижте видеото от т. нар. катастрофа - много е красноречиво! Сега решиха да се хванат с това нескопосно съчинение, че началникът на кабинета му бил руски гражданин. Но няма защо да се учудваме - какво по-умно може да роди главата на един физкултурник?

много е тъпо и невярно. Та, затова ми е чудно, че съветникът му обръща внимание. Нямаше и да се разбере, ако беше запазил мълчание. Но, той говори....т.е. сава повод да го коментират....Значи, си е чист ПР...прави се на важна персона...

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ МОЕТО МОМЧЕ, ТАЗИ ГОДИНА ФАЛШИВ, А АКО СЛУШКАШ, ДОГОДИНА ЩЕ ПОЛУЧИШ ИСТИНСКИ!

А паспортите на другите от президентството, ще покажите ли.

Stan Stan

Отлична идея - политиците да си покажат паспортите. Да видим кой от кого е зависим ...

най вероятно сам си го е пуснал зада реанимира чорападжийската ибрикчиска душица

Това е елементарен фейк за първокласник. Такива фалшиви снимки на паспорти могат да се направят на всяка една държава на земното кълбо с подходящ софтуер и бегли познания по графичен дизайн.

Боже, отърви ни от глупаците и педерасите моля те !

абе президентството не е ли равно отдалечено от всички партии и останалите институции? Щото както си го написал излиза, че президентството се числи към опозицията, а това хич, ама хич не се връзва с написаното в Конституцията.

Човекът е взел предвид откъде е тръгнала тази очевидно фалшива новина, както и отношението на управляващите към президента и цялата президентска институция. Аз по-скоро теб ще питам защо се правиш на глупав?

То за тва президентството е на Дондуков 2, а мин съвет на Дондуков 1. Сутрин в 9, президент и премиер излизат голи до кръста на балкона един срещу друг и почват да се плюят

Селски викай на татко си, мишок.

Тиквата си е Тиква дори да е от Банкя , нищо умно не може да Измисли ! Идва края на Мутро - Тоталитарния РАЙ !

Туй шъй работа само на руските кибер групи! Четете: "Русия удря България с кибератаки". Почнали са от ушатия, щото пред Решетников прави коремни, пред КГБ-ееца падна за 20, а пред Путин само два пъти подскочи.

А измамника хванаха ли го? Сюлейман сюргюнов?

"Възмущават се"! Е защо? Да беше американски паспорт,да! А това е руски , гордост за господина,мечта за комуноидите макар че никой от тях не ламти за това! Други паспорти и дестинации ги вълнува!

колко му отива на катинара...

Много дебили, а?

Крадецът вика-дръжте крадеца!

Ами съди го, този който е пуснал фалшификата! Цялото НСО и ДАНС са на отчет при Президента и ако е лъжа, лесно ще го докажеш! Щом обаче още не си го направил, а пишеш по форумите, значи не ти е чиста работата!

Сюлейман Мюмюн може да е на разчет към тях

Тук поголовно се трият мнения ако не са комфортни за Бацето. Явно се подхожда вече много твърдо към гадовете.

дело на работилницата за тролове на Цв. Цветанов.

Работа на работилницата за тролове на Цветанов. Иначе ако се бяха заинтересували щяха да знаят че баща му който е бил ДС и комунист е работил в посолството на Франция, синът е учил и следвал във Франция.

Мда. Благодаря за информацията. Това е по-добро. Сега вече е още по-отвратителен. Татенцето от ДС, синчето във Франция, ама комунстчета и двамцата. Ето, че няма нужда от компромати.

Ами то така става. Тате от ДС и учиш във Франция, после идваш тук да режеш баницата и те боли фара за минималната заплата. Че даже има и гласуващи за него, щот вика френско "мерси"!

а на Пламен Узунов-хитлера, издали ли са истински руски паспорт?

а на Пламен Узунов-хитлера, издали ли са истински руски паспорт?

А навремето с гордост в часовете по руски език рецитираше Маяковски с неговото: „Стихи о советском паспорте“, разплакваше се от умиление и другарката ти писа шестица. Ко беше: Молоткастый серпастый советский паспорт.

ГЕРБ са стари милиционери и майстори на фейка :)

явно не са майстори, толкова са им тъпи калинките, че чакат на Сульо Сулейманов да им ги прави, а те обикновено си плащат за дипломата даже в средното

От ДАНС отнеха допуска за класифицирана информация на Христо Томов - съветник на военния министър Красимир Каракачанов, съобщи "Терминал 3". От Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) са лишили Томов от допуска заради нерегламентирани контакти с представители на военнопромишления комплекс на Руската федерация.

Сам си го е пуснал, че да може после да се оплаче. :)

е фьлшиф кой, кой ще ми каже. И как разпозна троловете на властта, а вие какви сте и защо очерняш власта - имаш ли доказателства? ТЪПАНАР.

А ти като защитаваш властта имаш ли акъл??

Едва ли някой ще седне да прави фалшив паспорт и то, руски. За почитателите на Радев и компания( тя пък една компания), руският паспорт е плюс, не компромат.

Aйде сега снимката била лоша, добре си излязъл. Те за паспорт обикновено снимките изглеждат като на трупове пък я виж ти как си зачервил бузките...

Другарят Иво Христов се възмущава така"Всеки повод за очерняне е добър,бил той и фалшив".Ами "дебилния" български народ го е казал мъдро,кратко и точно"С твойте камъни,по твойта глава"-прибавям червена,циментова.

80-те процента в действие. част от тях създават фалшиви документи, други- боядисват паметници

жените и тъщите им - рускини, ги бият с точилката по главата и ги затварят в мазето, когато се напият.

жените и тъщите им - рускини, ги бият с точилката по главата и ги затварят в мазето, когато се напият.

Какви политически опоненти, какви тролове на властта? Първо: Вие сте във властта - Президентската и второ: Президентската власт е неутрална.... Кои са Вашите политически опоненти?....

съветник защо не запази я "радиомълчание",я "телемълчание",а "сайтмълчание",пък ако вярва на институциите да разследва има ли фалшив паспорт или няма.На мен ми се струва,че е истински,както ми се струва,че Северин от Русе има съучастници и убийството е поръчково .

е долнопробно менте. личи от километри.

товарищь

Не е фалшива новина, а покана. Време е да си ходиш у вас!

Другарю Христов, без да съм спец, наистина ми прилича на монтаж. Но работата тук е съвсем друга и се налага да ви се обясни, защото както забелязваме, ограничените ви умствени способности стигат дотук. Ще го кажа съвсем просто, за да може дори вие да разберете. Показва ви се колко неприятно е да плюеш по другите а и да подкокоросваш още хора да го правят. Показва ви се също така колко е и капацитета ви като анализатор и съветник, щом толкова лесно се хващате на нарочно скалъпена провокация. Така се изложихте като последния кифладжия. Повече не си заслужава да ви се отделя внимание.

E, сега вече всички разбраха за случката. Правилното е да подмине случая, а не да се прави на жертва и да опровергава, ако наистина е фейк.

Прав си, ако не се беше правил на интересен лично аз например нямаше и да разбера...

И аз!

Кой сериозен Началник на кабинет би използвал словосъчетанието "тролове на властта"?! Може би само ако е "професор"...

Тоя пън, не беше ли същият пън, който има няма достъп до секретна информация ?

Всичко гербаво е нескопосано. Каквито им калинките, такива им и троловете...

Тук сте адски прав. Само БСП може толкова ловко и с една и съща лъжа цели 30 години да бъде във властта. ..чудя се, дали не е заради тъпия й електорат, но едва ли, де! чак толкова глупави хора няма.

PEYTSCH

Съмнявам се, че е...фалшив...Истински е...

PEYTSCH

Ама защо е така срамежлив, проф.Иво ? Обижда се че е руски мужик?

Ти правиш същото бе ЧУК... очерняте всичко...... сега добре ли е?

най-безидейната част от тролерастите от фермата на гроб са оная двойнствена пасмина, която лиже ануса и на долнуте червиви комунисти от дойбългаря. Само те са способни на такива "пърформънси".

Излишно е да се коментира кой стои зад това....

Ами ГЕСТАПО стои зад това,НЪЛ ТЪЙ СЕЛСКИ?