Коментари - Пуснаха Жени Калканджиева от ареста, но вече е с обвинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За шеста в света по хубост не знам, ама шеста в света по пиене, със сигурност може да стане.

Ко се чудите тоя Тачо и калканогълтачката сватби развалят, мачото преби всички сватбари и ги гонеше из цялата сграда още да ги гърби та няма да ушамари някакво си съседче....ей нищо не знаете за тия двамата....оная дърта курва цяло лято я няма тачката се чуди какво да прави сам....добре че има млади услужливи момичета та му помагат....

Не можеш ли да се подстрижеш малко от малко по-модерно, не си на 20? Ходиш като баба Яга!

Признавам!Грешен съм и изпитах чувство на злорадство от провола и държанието на тази особа. Но тя всъщност е за съжаление и за лечение.Явно има проблем със алкохола и с психиката.И и трябва помощ и лечение.И как само изтърси на видеото ,,нямаме пари” явно е закъсала и материално не само морално

Когато си гадже на висша мутра през прехода, имаш остатъчни последствия дето се проявявят като се напиеш...Помня как дълго време отричаше, че е гадже на Големия Маргин дето плати в ЮАР един милион долара за да я класират шеста....Това беше начин да се пъчиш, че чукаш някаква едва ли не звезда....Баща и/Бог да го прости/ беше работлив стругар, чието работно място беше в едно мазе в Студентски град където човечеца беше налепил една стена с нейни снимки от вестниците......Тя не заслужаваше баща си...искаше и се да е важна!И избра най лошия начин....

Какво друго да се очаква от чалго-мутро елита, утайката на т.наречените мутреснки години още ни горчи.

На отлята восъчна маска. Отзад, естествео, няма никой...

Днес получихме заявление за промяна на фамилно име: Жени Скандалджиева. Съдът: приема единодушно!

боклукчиева, ама карай...

Тези хора са толкова празни и пусти,че освен студенина,друго не излъчват.Човек ще каже че са израснали в хладилник.Човещината се губи тук,човешката топлота.

По всичко изглежда, че Жени и Тачо са тормозили системно съседите им, а не обратното. Не е изненада за никого тази алкохоличка и мъжлето й, които се и дрогират какви са ги дробили, за да отблъснат така силно съседите им, които изгледжат и се държат като съвсем нормални хора. Жени-издънка на мутрокултурата явно нищо старо не е забравила от ония времена и нищо нова не е научила за това как работи съвременното цивилизовано общество. Изявата й по телевизията, видеото с интервюто, в което крещеше, обиждаше и се нахвърляше на всички, също го доказаха. Би ме било страх да живея с подобни съседи. И ми е жал и за детето, което сигурно също е увредено от "възпитанието" на "родители" като горе споменатите.

Най - интересното е, че това нямаше да се случи, ако Маргините още бяха сила. Жени Калканджиева и преди си е била такава, но никой не е смеел да я критикува публично. Междусъседските отношения са доста заплетени, аз също имам една кофа с фасове пред гаража от две стари моми, сладки са много

А едно време какво здравеопазване имахме ... еййй.....И какви клиники имаше,за всичко имаше домове и клиники.Сега като ги гледаш тия,все е дно никога не са си плащали здравните осигуровки. Министерството на Здравеопазването трябва да се намеси в случаят,и да се намеси преди Прокуратура и МВР,защото може да стане безвъзвратно късно.

Някой направи ли и тест за наркотици? По закон няма право да употребява. Като гледам реакцийте и май няма пари за доза. Агенцията за защита на детето трябва да се намеси

Бившата миска или отключва някаква психотична продукция или къса листчета срещу уруки и някои субстанции преливат чашата. Такива високопарни глупости в скандал говорят за едното с много голяма яснота.

Мис .. 95 Хей, момичетата, които баровците ръчкат в момента дори не са били родени тогава. Кой ще се занимава с тази компрометирана стара чанта. "моделките" вече отдавна си имат други своднички. Тази наркоманка излезе от фокус :)

Ох, простакесата пак с поредната изцепка!

Така като я гледам, май не си е взела дозата. Наркомански скандали. Няма кинти за кокайн

В тази жена се е вселил сатаната..

Просто е за лечение.

КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗ АЛКОХОЛИЧКА.

Тази е изгълтала повече деца от Баба Яга. Ако краставиците, които е излапала и порастнат на гърба, ще заприлича на таралеж. Ако ги наредиш една до друга като колци, ще заградиш София. Ако пуснат народна музика и собствениците им се хванат на хоро, последния няма да чува музиката..

Абе тая жена беше актуална преди 20г. Какво още и обръщате внимание.

Как така няма кой да го гледа? Веднага да се самосезира държавна агенция за закрила на детето и да се намери приемно семейство. Не може едно дете да се отглежда от престъпница и откачалка.

Все повече откачалки.

В демократичен Булгаристан е така. Простак до простака. Първо ти съдират кожата с някоя маломерна хралупа, а после някой идиот ти трови живота денонощно. Дали ще в ВИП или обикновен простак, все тая. Българинът няма елементарно възпитание и не се съобразява с другите... Той се има за богоизбран простак и мачка останалите. Крясъци, викове, чалгии, силна музика, тропане, чупене, лай на помияри...това са все "нормални" ежедневни истерии от живота на бг простака. И нямат край такива. Възпроизвеждат се в несвяст...Пълна лудница !

Браво Много Точно.

Не сме безгрешни, но сме истински каза Жени, цитира ме. Същата мангалка като мен..

ако ще ви стане по-леко да ви кажа, че и в чужбината където живея е същата работа..простаци и комплексари има навсякъде

Влизаш в полицията без нищо , а излизаш с обвинение. Ето това е добавената стойност на полицията.

"Мис България 1995"....Не е важно колко хиляди св...ки си направила . Важно е на кого!

Какво интересно имаме да пишеме за медицинските лица. Бъхтали бъхтали пък заминали в Лондон. Инжинерите учителките които са в веждународни фирми и не са учителки вече. По интересно е за мис България да пишем че е по интересно.ще се гътна .Ще бягам и аз от шашавата държава на дърти години

Това беше добро "бъхтело се па постигнало" Дай хлаба и зрелищата с миските! И вие сте си прав господине!

Жени Мутраджиева не е ли първа приятелка и съдружничка на една друга мутра, Жени Тодър-Живкова? Те нямаха ли обща фирма където първата набираше проститутки, а втората им кърпеше разпраните гащи?

Жени прекалява. От отдавна като обикновенна гражданка оцеляла с труд и пот я гледам.Добре хубава си. Имала си късмет от бедна да живееш добре в модните среди защото си мис, това не ти дава право да си арогантна и нагла. Псуваше Мегз на официално събитие. Момичето не я осъди. Крайно време е да се осъзнае и да се държи прилично много високо самочуствие ок. Но това не те прави по пълноправен човек.

Апропо, тази същата преди време уби човек с колата си, и си плати на някой. Сигурно пак е била на бело и алкохол. А всички знаем какво се получава като смесиш алкохол и кока - неприятности. Някой тук в чата много правилно отбеляза че продуцентите на разни предавания по телевизията не трябва да я викат за морален критик на когото и да било. Това е извратено. Чесно казано големият губещ е детенцето горкото, трябва да им гледа простотиите ежедневно.

Те и в big brotherси бяха такива скандалджии

bokluk

злокачествена простотия и патологично малоумие? Ако ли не - значи не е пълно...

Да би мирно седяло, не би Тачо видяло

от единия крачол в другия, макар че тя със сигурност е посегнала да му помогне...

Била Мис България, шеста в света.. аре стига сте ги възхвалявали тия курви! Кажете за някое учено, постигнало нещо в живота с учение и труд! Егати скапаната журналя!

Аз

Ама не ни е интерено, бе... Бъхтало се, бъхталосе... постигнало. Кво да му четеш... А тука... мръсно бельо, и богатите плачат, лелеее... - известните са по-зле и от нас... пикантерия, готино... Дотук се докарахме...

Дрогират се! Те това е новата българска буржоазия! Пият, дрогират се, бият съседите, блъскат и убиват хората по пътищата!

И преди и сега си е мутреса

като увеханат и вече нв стават за... няма пари няма внимание, никой не я бръсне за нищо и откачат... трябвало е в карлуково да я приберат

Престанете да ни занимавате с такива хорица!

Боклук-АБСОЛЮТЕН!

ИЗМЕТ

тази горката още не е разбрала че това да имаш едно качество в живота не е достатъчно да изкупи всичките ти останали недостатуци и простотиите които вършиш заради тях.

Да не я пускат, а и двамата с Тачо да ги приберат за принудително лечение, та и детето да се спаси от тези безхаберни нагли лигльовци!

Шестата в света по красота ???? Що за определения след миналото и, постоянните скандали около нея и семейството и ? Какво искате да ни внушите ? От това е останало само грозно петно, което тя носи видимо с високо вдигната глава ! Отново навън, без гаранция, защото има явно влиятелни приятели. Да обясняваме на младите, че това е грозното ежедневие у нас ? Пощадете ни, мисирки !

А кой е казал ,че е шестата? Това е пълна измишльотина,ще напомня че този конкурс се предаваше по телевизията. Калканджиева не се класира в тройката и бе в десятката. Казаха,че е ниска за световна миска. Тя се прибра с Маргина, който финансира явяването й,после й направи рекламната агенция,дълги години я издържаше,после я наби яко и я разкара. Калканджиева няма и средно образование,още 15 годишна замина за Италия проститутка ,в публичният дом я забърсва Маргина и я връща в Бг.

Руснаците правилно казват: Когда денги есть, Иван Иванич, когда денги нет, пизда Иванич!

след като съседката се казва Захариева, значи прави магии

Захариева, не ЗНахариева

Цялото "семейство" трябва да се изсели в някой цигански катун. Там ще се чувстват "сред свои" ...

ужасното е, че детето не е виновно за нищо, а е най-голямата им жертва!

Тази е за затвора, да й бъдат отнети родитлските права, какво дете ще израсте при такива родители

Тая е от най-гнусните отрепки. От ония наглите, арогантните, без капка мозък и с много самочувствие. Те знаят всичко, те са съдниците в просташкия съд. Имал съм “честта” да бъда в заведения около Жени - пияна, шумна, с изкривена от алкохола физиономия. Това ли е шестата по красота в света и лице на България?! Не искам да знам, че такива съществуват, че тя съществува. Не, такива трябва да бъдат забравяни, да им се спрат публичните участия и хонорарите от “ВИП” брадъри и темподобни долнопробни продукции.

Напълно сте права. Такива хора се мислят, че са над закона.