Пуснаха под домашен арест 18-годишния Никола, прегазил 3 жени в Стара Загора

Според магистратите младежът е с добри характеристики - отличен ученик и разбира вината си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Черен аман от тез лайна с бмв-та. Писнало ми е от тях. Устата му на мляко мирише и оп бмв и то кат лудо по пътя да ми прай дрифтове. Трепането им е малко. Ся тва лайно миризливо остави мимичето без крак, че и затвор няма. Пита ли как се чувства семейството й и тя а? Пожелавам му да му се върне същото да види какво е! Малки тъпи педалчета вживяващи се в "Бързи иняростни" и се трепят кат мухи. За тях не ми е жал, те тва искат, но да страдат невинни хора заради такива боклуци. Оберете им бмв-тата на тез сополанковци бе вижте кво правят с хората!!!! И цяла нощ неможем да спим от въртенето на гуми.

Ами то и убиеца на Милен Цветков е вече извън кауша. Явно тук е поставена задача да не се наказват безчинстващите, след като близките на Милен Цветков не успяха да се преборят убиецът му да не излиза от кауша. Очаквам скоро време да покълне кръвното отмъщение. Просто когато държавата отказва да си влезе в ролята на раздаващ правосъдие, частната инициатива ще запълни този вакуум.

Прави впечатление, че дир-а не е поместил нищо, ама нито дума за онова боксьоорче рецидивист, който също излиза под домашен арест и пращат сто полицаи да пазят хората в селото. Уникално, направо уникално. Май наистина трябва всеки да се снабди с оръжие и да се защитава сам

Да стане като в Скандинавието: до определена възраст нямаш право да караш коли над еди колко си к.с. и готово. А не пишлемета на по 16 да се яхват на подарената от малюумния им баща кола с 200-300кс и задно.

Отвратително. Държавата категорично отказва да се справи с проблема с безнаказаността за нагло и опасно поведение на пътя. Хората губят крайници, убиват ги, газят ги по пешеходни пътеки със 100км/ ч, а престъпниците се прибират безнаказани вкъщи. Иначе раздават часовници(платени от данъкоплатеца), за да се ваксинираш.. Току виж някой повярвал, че са много загрижени за живот и здравето ни...

Правосъдие по български! Абсолютен позор. Но това не е от вчера. Така си върви вече 30 години. Нищо ново под небето.

корумпиран кмет, продажни куки ...

Продажни съдии.

Ами и аз съм хубава, с пищни форми и естествени при това(все ми е едно дали ми вярвате) и на мен да ми простят,ако убия някого, защото видите ли съм много свестен човек, с висше образование и хубава.Значи все едно има разлика, кой ще те ритне в главата и умреш, кон или катър?! Какво те топли тебе и в 2 случая си умрял?! Просто това копеленце ги е блъснал интелигентно?!

Красавице дай си телефонния номер..

Най-адекватната мярка е да отиде в болницата и да дава подлоги на двете момичета докато се оправят.

Браво! Много точен коментар! Точно така трябва! Пробация и да ходи в спешното и да чисти на други пострадали. Да гледа и попива, така ще се научи от грешките си. На всеки може да се случи, до сега за съжаление случаите се увеличават... Наказанието не възпитава, съпричастността и реалността възпитават!

ето типичен пример за 100% корупция в съда/ сбъркани закони. Потърпевшите да напишат всичко в едно писмо, да го преведат, и да го пратят на всички европейски институции / еврипейски съдилища/ адвокатски кантори/ медии / фейсбук. Оттам ще се заинтересуват и ще направят на гъз корумпираното ни съдийство, които са се скрили като пашкули зад принципа на независимост на трите власти.

Съдията Мазников (каква ирония е това фамилно име) удобничко е пропуснал да вземе под внимание, че престъпникът с така "добрите характеристики", само за няколко месеца шофьорлък има вече няколко провинения на пътя. Т.е., татьовото синче с жълто около устата, но с мощно БМВ, вече е рецидивист! Дано и на него някак си се случи да отрежат крака, а може и ръката, де.

Радев отиде до Стара Загора да си прави пиар

Има две шестици по химия ,музика,физическо,Кро е умно момче ,а то Бмв-то само се е издрифтило и разпиляло трите момичета....абе я......

Обаче може да стане хем татенцето да плати на съдии и прокурори да отърве синчето, хем да го отнесе от някой отмъстителен. Кофти ще е тогава за него.

Дано. Така всички печелят, а накрая идва и "добрия" край на лошия.

Татко чичко-паричко ще напълни гушите на съдии и прокурори,и на адвоката също.Пишете го невинен синчето отличника! То момичето само си е ампутирало крака.....

Правосъдие по български, евала!

сега когато името на татенцето е известно, винаги трябва да се оглежда внимателно, да не му се случи някоя случка случайно

сицилианец. няма да отидеш от Сусурлево до Стара Загора, нали? Освен да помолиш дебила за работа. Мухльо си.Килър, гледаш ли ти.

аз ли ??? нееееее, изобщо не съм в старозагорско. ама има други, заинтересовани, дето са. За тях става дума

Извинявай. Прекалих и незаслужено те обидих. Съжалявам и отново се извинявам за грубия си изказ. Но помни, че нищо кърваво няма да се случи на "героя" и семействата. Най-много граждански искове за сериозни пари /и се надявам съда да ги уважи/.

Просто е кръв за кръв , като в Сицилия и Албания

Заиграха паричките на таткото.

Роднините на пострадалите да отидат във известният предприемачески дом и наред 9мм магнум за цялото семеиство ако това стане съдията ще се наака защото го чака и него същото.

В държава където няма държавно правосъдие, влиза в сила уличното. Око за око, зъб за зъб, крак за крак !

утре като циганин ти удари шамар ще пискуниш - недей бе бате. Тук акъл раздваша за масови убийства. Всички клавиатурни герои сте ...утки. Иначе нямаше да има престъпност. Нали големите шерифи ще ги стреляте.

ооо не, но има много заинтересовани, дето искат да си отмъстят, без да ги интересуват нито последствията, нито парите. Най важното е виновният да бъде наказан !

И то родителите на момичето с отсечения крак, те да му я купят... Ще му чупят колата на момчето, нагли пешеходци!

Браво,Българи-това се казва Европейско Правораздаване!!! Момчето е невинно,татко ще плати каквото е нужно на вашия съд.После се чудите защо сте на последно място по всичко???

Срещу ето тази несправедливост трябваше да се изправи СЛАВИ.но той предпочете да лае срещу маски, ваксини, Боко чекмеджето. Неща, които не вълнуват обикновения човек ЗАСТАНАЛ НА СВЕТОФАРА ДА ПРЕСЕЧЕ. Лицемерието стана типична черта и на новия СЛАВИ ..

Пак ли е виновен Борисов и Гешев? Това ви питам, реформиращи съдебната система? НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ хора, че най-голями проблем в нашето правораздаване са не прокурорите, а съдиите начало с кандидатът за президент Лозан Панов. Докато има такива съдии няма да се оправи България! КОИ са тези отрепки, облечени с власт да правораздават? Кажете им имената!

Виновни са българите, щото 90 процента сме пълни дебили

е отличен ученик и съзнава вината си ще върне ли краката на пострадалите момичета от безразсъдството му? С каква скорост трябва да караш в градски условия, та да връхлетиш на тротоара и да погубиш три живота??? Рап и ли чалга до дупка и майната им на другите на пътя, нали така?

Така каза и убиеца на Милен Цветков и още десетки преди него.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-СИН Е НА ИЗВЕСТЕН СТРОИТЕЛЕН ПРЕДПРИЕМАЧ ОТ СТАРА ЗАГОРА!!! НИЕ КАТО ДАНЪКОПЛАДЦИ ПЛАЩАМЕ ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ+ОСИГУРОВКИТЕ ИМ+ЕКСТРИ+ПРЕМИИ+2 МЕСЕЦА ОТПУСКА....90% СА СЪС КУПЕНИ ЮРИДИЧЕСКИ ДИПЛОМИ. НАГЛИ,НЕКАДЪРНИ И САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПИЯВИЦИ! САМИ СИ НАПРАВИХМЕ ТАКАВА БЕЗЗАКОННА ДЪРЖАВА...ТОЗИ НЯМА ДА ГО ОСЪДЯТ-ЩЕ ИЗКАРАТ МОМИЧЕТАТА ВИНОВНИ.СРАМ!

Йода-кофражиста. Не ми пука за 1000 минуса, които ще ми натресете.Още няма разпити на свидетели, назначени експертизи и прочие, но форумните специалисти са на линия. Искам мнението ви за националната гарнитура по футбол и проблемите с газта, тока и Афганистан.

Проблема е чувството за липса на страх от съда. Трябва парична гаранция от 100К лева. Та, бащата да го шамароса.

След като Полифрииман си би камшика, сега е ред да кандидатират тази рядка диярия за човек на годината

Спомняте ли си Стависки и Мануела Горсова-условна присъда. А тук какво очаквате- домашен арест и условна присъда. Трябваше да го задържат под стража, за да разбере какво е сторил. Момичето е без крак, хора, съсипали са й психиката тотално. А съдът какво направи-димашен арест, т.е. на топлипко, интернетче, телевизийка, фейсбук, баня, хубава храна, онлайн училище. После условна присъда- ходи свободен навсякъде все едно нищо не е станало. Реално той няма да усети никаква тежест на закона. Само съвестта може да му тежи, но там мама и тати ще се погрижат. После ще се ожени, деца, всичко ще се размине, ще замине в Сф и става анонимен. А това момиче без крак!?! Цял живот ще има нужда от грижи. Вероятно и депресия я чака. Господи, помогни на момичето да се съвземе и дай сили на близките й!

Импотентният, непотребен български съд отново е на висота! Гнусни, самозабравили се животни, живеещи в собствен розов свят, но хранещи се на гърба на обществото.

ссичко е от боклучавата корумпирана съдебна система така ги учат в СУ и сичко е за пари много пари

Гнили ябълки

Голямо правосъдие има в България...сега келеша ще се разболее от 100 болести,ще протака делото 20 години....и накрая ще осъди БГ за стотици хиляди евро!!! ДОКАТО НЕ СЕ ВНЕСАТ КИТАЙСКИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ-НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!! Позор за държавата!

18 годишно ЛАЙНО. Точка

Как добре ,че ми дойде това тесно дупенце да му го набутам целия.Че стане най-примерния шофьор.

Даже може да си го напише в сивито: карам като луд, дрифтирам и блъскам момичета. На мама героя на татко сладурчето. Гавра!

Надявам се наистина да осъзнава какво е направил, защото каквото и наказание да му наложат, нищо няма да се промени докато той не разбере, че каквото и да прави в живота си, то оказва въздействие върху други хора. Млад човек е, дано всяко влизане в кола да му напомня за кръвта, пролята онази вечер. Завинаги.

Каква изненада!!!

Изненадан има ли някой? Магистратът явно е характерният малоумник за нашата система.

Ей затуй се махна Зуека от БГ, щото поредното герберастче може да смачка децата ти и да ти каже: "Сорри, следващия път ще внимавам повече!" и ще си замине вкъщи да си го дундуркат мама и тати. Комунизъм в действие-има богоизбрани партийни другаре и рая.

Лошото е че там дето е зуека има алахакбари, дето ще ти светят маслото щото не си им симпатичен.

Онези са ти бял кахър на фона на действителността тук, в Испания има много малко нехристияни - под 2% от населението са, за разлика от България, където са почти 20% или повече! Виж първо гредата в собствения си за.ник и тогава търси сламката в чуждото око...

Това е абсурдно, дето го казваш. Разликата е, че ако ал-ах-аг-бар-ът направи нещо, той моментално ще иде в затвора, за разлика от Булгаристан.

ще иде в затвора, ама другия път. аллахакбарът си дава живота за да избие неверниците, и отива в рая при девиците. Колкото повече избие, толкова повече девици ще му дадат.

аллах акбарът може да е зад всеки ъгъл и трябва винаги да се оглеждаш дали той вече не те е взел на мушка. и тва за 2-та процента нехристияни го разпрвяй на баба си

Шилo

Бил отличен ученик?!?!?! На кого му пука ве?!?!?! Какво значение има за пострадалите дали ги е ударил отличен ученик или двойкаджия???

Отличните ученици изкарали оценките с труд ,а не с протекции не дрифтират ,просто защото имат в главата си необходимото количество мозък.Съдебната практика трябва да е идентична.Само късметът му е повлиял да няма трима убити.За мен справедливата присъда е реципрочна на страданието ,което е причинил на потърпевшите.А главния виновник е семейството му!Ако беше научен на работа ,а не на помиярско поведение възпитанието му щеше да е в друга посока.

Мамичката ви!

Даже трябва Радев да го награди с орден Стара Планина тоя мамин сладък добродушко.

да фани адвокат Хаджигенов и да ги съди тия булки дет са са разхождали пред БМВ то и са го потрошили Къде са разхождат там дет нормалните ора дрифтят ?

С такива съдии и закони, направо му чупя врата още преди да е излезнал от бангията си да става каквото ще.

'Отличен ученик и разбира вината си'. Умственият му потенциал в случая не значи абсолютно нищо - млада жена до края на живота си ще бъде инвалид, едва ли ще я грее, че я е блъснал 'отличник'. На 18 години няма как да разбира вината си - на тази възраст малцина имат изградена ценностна система въпреки, че са вече пълнолетни (този едва ли е от тях), и едва ли осъзнава наистина трагедията, която е причинил.

Поне не е избягал от местопрестъплението. Та има някакъв малък шанс и да разбира. Мога да ти кажа, че аз на 16 (дори не 18) имах по-трезва преценка и повече непримиримост, отколкото сега. Но тогава имах много изчетени книги (друго не правех, четях), а сега имам житейски опит, което не винаги е хубаво нещо (защото се учиш да правиш компромиси).

Не е избягал от местопроизшествието - това добре, но е бил достатъчно незрял за да не осъзнава, че това което прави решава човешки съдби.

Ама съдията дето е пуснал младия дрифтаджия какво показателно и ме име - съдия Златко Мазников.

Той сега ще се позлати още повече. Ама той оня птгоре гледа

Напълно разбирам гнева и безсилието на всички пишещи тук... Но искам да ви напомня, че у нас в последните години имаме условна присъда дори за доказано убийство. Един хлебар уби сестра си от бой и получи 3 години условно. И си спомнете един как години съдиха 10 години и какво отсъдиха.

Браво ! Да убива следващите трима късметлии.

"Европейски център за транспортни политики за обследване и за извършване на целенасочени инспекции по пътна безопасност."

На заралии сега им е шанса да изразят чувствата си към подхода на правосъдната система. Татко с пари - момченцето у дома. Знаете ли, на вашите синове нямаше така да им се получи. Някак ако няколко хиляди хора блокират този прекрасен Български град и утре водещата новина по всички телевизии е справедливото недоволство на гражданите на Стара Загора, някак ще се понапрегне властта малко повечко и съдията там пуснал го в къщи ще преосмисли дали служи на народа или стимулира избиването и осакатяването на децата на Стара Загора.