Коментари - Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков | Днес.dir.bg

Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков

Аферата със записите на ПП става сериал, този път темата е "Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков | Днес.dir.bg

Коментари

нямаше ли кой да каже с какво се захващат.И решиха че могат с най-големия крадец и манипулатор да направят нещо добро за българите.Борисов в комбинация с Пеевски са като торнадо за България.Остават само опустошения като след война.

Браво говедо.:)))

Троле когато слагаш минуси (по долните 2 коментара са добър пример)бъди малко по прикрит и гледай отрицателните лайковете да са поне различен брой че много елементарно прозира пошлата ти игричка с която мислиш че някого манипулираш а бре теле Ти явно наистина мислиш че имат значение лайковете но коментарите са по интересното.Лайкове всеки който реши стига да има няколко устройства маже да слага колкото и както си пожелае,но хората трева не пасат.На вас русосифилистичните отпадъци всичката ви такава примитивноелементарна като вас самите.(ха сега си слагай минуси теле) :)))

Така е.Само за ПП и ДБ си струва да се гласува.Останалите ги гледахме вече предостатъчно.Герб се гушат и държат шепа хора около тях а вс останали кучета ги яли.Дпс са фурнаджийски лопати и също гледат единствено и само своя интерес.За Израждане въобще не си струва да се коментира-грешка на природата.Единствено ППДБ нещо направиха за малкото време в което бяха на власт

Явно добре им бърка Кирчо на всичките в гзо щом всички групово скачат отгоре му но ние не ядем доматите с колците.Точно К.Петков и компания са единствените за които си заслужава да гласува човек.Останалите са един дол дрешки а доказателствата за това са безброй но най очевидно е че щом всички дружно скочиха срещу него значи че добре им бърка работата.Такова нещо не е било до сега.Ако имаше такава сплотеност през последните години каквато има против Петков до сега България вероятно щеше да е надминала Швейцария.

аз не чух кой знае какво освен, че Влади и Боко са взимали рушвети с милионите да нагласят хазартните закони, не знам вие кво толкова чувате

с интерес очаквам електоралните нъгласи след тия записи колко пруцента съ по-тъпи от кирчо да гласуват зънегу връвииии народе вазрудеееени :))))

Ленчето не може ли да помогне с някоя фалшификация? И тя ли се изчерпи?Срамота!

Даже Лена тъкмо е щяла да получи оргазъм и киро тъпото се е изпразнил, преждевременно

Пак ли се издъни тоз к..апут?! Тъкмо помислихме, че ще мине един ден без излагации...

Явно треска ги тресе герберастите и час по час съчиняват компромати!

А ти с твоя киро си го навря жт 2 ката

Добре де! Всички и то отдавна ги знаем какви са престъпници. По-интересното е, кога ще пуснат порно видеоклиповете с Простото, Парапетната, Кокорчо и Бицепса на НАП. Щото друго си е все пак, нищо че ще прилича на филм на ужасите.

Когато всички лайномети са насочени срещу ПП, значи те са на прав път и именно за тях ще гласуваме. Треска тресе Буци, Шиши и компания

По правия път та право в панделата. Там им е мястото.

То тоя сериал край няма!

Ежедневие, братче....

Бойко, Шишо, Киро, Асен, Христо и с-ие - тъпи, пости, алчни, нагли, крадливи, елементарни, примитивни, арогантни, ненужни

Както се казва положението е "затишие преди поредния запис"....... Напразни ченгеджийски номера , нищо не променят в нагласите на нормалните образовани хора, които са проевропейски настроени. Дори е полезно и за партиите ПП/ДБ и за държавата да бъдат в опозиция . Ще е за кратко , много кратко. Затова - споко и без драми, всичко ще си дойде на мястото по-скоро отколкото си мислим .

Предполагам сам не си вярваш! Истинско партньорство, основано на манталитет /болшевишкото мислене/ можете да имате само с БСП, Само че ще можете ли да имате мнозинство?

Ако полицията хване един мангал с 10 бона и списък с борчлии веднага го вкарват в панделата. Простите влачат милиони мръсни пари и никой не ги закача .

Пеперастите и закона Магнитски го компрометираха! Вече става ясно, че се ползва като бухалка от ПП-ДБ чрез американското посолство в политическата им борба!

Ма, Божкееей, как занимават народонаселението с плява. "Закона Магнитски" е все едно да те съди съдията от Съдебен спор. Ама, по Телевизора как прожектират сапунки за балъците. Нямаме свършване, ей!!!!! Как отвличат вниманието винаги много умело, а? Кат' удрят по Имоциите!? Знаят лисунгерите, знаяяят колко сме лесни на манипулации :))))

Това е голям удар по Посолството! Става ясно, че то се намесва в нашата предизборна борба, ползвайки и закона Магнитски!

Мамина гугутка, "Магнитски" бил като "съдебен спор". Само дето намагнитените добре знаят що за спор им се стовари на главата.

Тя ти казва друго, не че няма последствия за санкционираните! Казва ти, че те не са осъдени след съдебен процес, при който да имат право на защита. Те са посочени за виновни и тяхната вина е приета априори! Правото на защита е основен принцип още от римско време!

Ще търсите Кирчо и Асен но ще бъде късно. Избирате си неграмотници, крадци на коли в Чехия и после-кой ни сра в гащите!

Ще ги търся да ги обеся на червата им, спор няма.

Тези измамници ги сравняваш с крадци на автомобили???

Имаше един банкянски тулуп, който бе записан как си назначава главен прокурор, помните ли го ? Какво стана с него и с прокурора му , я герберастката пасмина тук да ме подсети :) :) :)

Киро ги изпра и освежи.

Само Негово Величество Суверенът може да изпира политиците! Само Суверенът определя кой е добър и кой е лош, никой друг! Кирчо като стане Суверен на България, тогава той ще ги изпира, той ще ги посочва!

Верно май, това ПП голем отпадък.

Герб и ДПС сипят помия и измишльотини, а тъпите сънародници им вярват и ще гласуват за тях. После пък първите ще ни крадат години наред и България съвсем ще затъне. Както искаме, така ще стане!

Че на Киро ли да вярвам дето всяка втора дума е лъжа.

РАДЕВ КЕШ, КОРНЕЛАТА КЕШ, ТИКВАТА КЕШ, КИРО КЕШ, АСЕНКАТА КЕШ, РИСТЮ КЕШ, ГНОМА КЕШ, КОПЕЙКО КОПЕЙКАТА КЕШ... Изрод, гад, крадец до крадеца, престъпник до престъпника! Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и 1 такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

Какъв е проблемът на записа, като няма съдебна система нека САЩ се заемат с корупцията. Тука рани тролове на Боко и неговото отроче Къстадин, ни казват за кого да гласуваме.

Простотията е като любовта - трудно се скрива!

Виждам кеша е стигнал и до ДИР. Спешно се трият справедливи и истинни, но неудобно за еничарите на Козяк коментари.

Българи..оправия има.... навързаните да като свински карантии всите гадове...... На жълтите павета вързани за уличните стълбове като псета......

Заражда се мотив за убийството на Алексей Петров - Трактора.

Киро пора ЧУЖД АГЕНТ у затвора......БУЛКА

Това е огромен скандал и за американците. Нищо чудно да има вътрешно разследване и в САЩ.

Кажете ми има ли ден в който новите комунисти да не са разобличени в лъжи, кражби, схеми, далавери, подкупи, стерлби, катастрофи и т.н.?

Това пич са новите капиталисти / дето не знаят от кой свят са !!

Тия толкова пъти и толкова грубо и обилно се о...сират , че вече го правят ежедневно и хич не им пука! Сигурно е от белото този непукизъм!

Но остават безнаказани, а твърдят, че са български граждани....странно?

След цялата серия записи защо сащ-исаните пп и дб не са в затвора ??? Какво още е необходима на прокуратурата , за да тикне доживотно в затвора ...

необходими са ИСТИНСКИ записи!!!

Нищо не ни е необходимо повече! Доказателства, записи, видеа, решения на конституционен съд, свидетели, убити, бити, и т.н. колкото щеш, ежедневно! Просто трябва да се събудят прокуратура и съд!

Всички знаем че са маскари и ГЕРБыи ДПС , а пък за ПП+ДБ-те са ужас !!! Значи остават 2 формации , които не са се ояли до сега :Възход" на полковника и Възраждане на Костадинов. Въпроса е коя от 2-те да изберем--решавате ВИЕ !!!!!

възход няма общо с Марков, той е на "Величие", от която треперят четирите системни партокрации, а агенциите за "прогнози" се правят че не ги виждат и се пазят да не споменават алтернативните формации като дявол от тамян.

Стига с тия аудио записи, искаме видео записи може с или без парапети.

Пусни си порно, по-добре!

Тук съм съгласен с Кирил Петков - участниците в кражбите да бъдат санкционирани. Не знам защо обаче, когато нашите правоохранителни органи като ДАНС, КОНПИ, Прокуратурата, МВР и др. подобни не искат да се задействат, а с това се нагърбват САЩ!?

за да се задействат трябва да са хора които не са назначени от Киро или Бойко !!! Не схващаш ли?? То е като да не дадеш отговор на човек който е пуснал питане към някое министрество!! За тва е цялата борба да не влезат независими !

Как сложи знак за равенство между Киро и Бойко ? Кога Бочето е изкарал и един честен лев у тоя живот ?

Щото твойте са се скъсали от бачкане, а! Че и бащите им и те! Шампиони по кражби!

2024-05-22 09:52:41 до жабука от дс (нерегистриран) Не измествай темата с местоимения, кажи си за Боко Тиквата :)

Кое е скандалното тук - че ГЕРБ и ДПС са корумпирани до козирката боклуци ? Това всички го знаем !!! Знае го и техният електорат, който се храни от тази корупция и умира от страх да не си загуби службичката :)

се чуват нервните пристъпи на основните играчи - Малко остава, водим ги с 10 % .. ще се видим на борбите в ..

яко тролове, обслужващи боко и шиши, са налазили дира ....

И вие не сте малко...Изглежда има кеш...

Дами и господа съграждани, ако още се намери някой, който да гласува за тези лекета, моля да прегледа умственото си и психично състояние. Все пак какво ще обясни на внуците си след години?

а за бойко и шиши какво да обясним ?!

Ами обясни им например, че тези двамата са се борили срещу онези, дето взеха заемите, които децата и внуците ти изплащат!

Весело си живеем в България ! Слушаме Записи и се веселим , че никой не може да ги Арестува тези Мошенници !

Абе този Смешник Киро да си дава Оставката и да върви да се предава в Полицията ! Какво го прикрива Полиция , КАТ , Военна Полиция и Пътното във Варна ! В Затвора за много неща и за подкупи и други Далавери и Баща му и Кокорчо и Гнома и Мравояда стига Мошеници да се опитват да ни Управляват и крадат ! Ако няма Справедливос в България , тя е защото Прокуратура и Следствие спят и си лапат Големите Заплати и После пенсии Големи, а народа гладува , студува и Тъне в Мизерия и за тези Магистрати които за 5 стотинки не са свършили Работа на Тази Държава !

Да се предаде ли? Няма да се предаде а ще предаде всички престъпления на Боко и Шиши!

В предаването на Нова ТВ, в 8.00 часа днес на 22.05.2024г. Кристина Николаева Петкова от ДБ, в интервюто сама потвърди автентичността на записите, като каза че, според разговорите проведени с нейни колеги, записите са правени в централата на партията! Вече няма съмнение в продажността на ПП-ДБ! Така че, помислете си отново за кого ще гласувате!!!

и за кого да гласувам, за бойко, шиши или копейкин ли ???

За БСП, ИТН, левицата и има още за кой...

За Синя България! Явно не следите кампанията! От Синя България се явяват млади, образовани и в кондиция кандидати!

Предизборно омаскаряване с всички методи на задкулисието.И много тролове в играта.

че се пуска преди избори - факт е! Обаче че тея са изключително тъпи, нагли и безпардонни е още по - голям факт! Голяма измет!

Какви манипулирани записи бе!!!??? Кристина Николаева Петкова от Демократична България, сама си каза, че тези разговори са правени в централата, следователно индиректно потвърди автентични. През цялото време обаче нагло се опитваше до омаловажи думите на участниците, а да атакува ДАНС, че как са позволили такъв запис да изтече. С цялата си неадекватност обясняваше как ако такъв запис изтече в Германия, щяло да стане огромен скандал кой е подслушвал, а не за какво се е говорело. А пък аз си спомням как изтече информация, че цялото немско правителство начело с Ангела Меркел е подслушвано чрез телефоните им от американските специални служби, но пък казаха, че няма никакъв проблем в това! :)))) Ако някой все още има които ще отива да гласува за тези, трябва да отиде преди това на лекар за проверка на умственото му развитие и наличие душевни девиации в посока на мазохизъм!

Е Австрия когато организираха постановка на Щрахе, никой не пита кой и защо с е организирал, а всички дружно съсипаха политическата му кариера и то само на база голи обвинения, като това, че били искал човека да си купи медия, защото всичко медии са контролирани и не може да говори свободно в тях.

Това е огромен скандал и за американците. Нищо чудно да има вътрешно раследване и в САЩ.

ПП/ДБ са нагли, арогантни и алчни лъжци! Алчни измамници! Защото, когато убиха Алексей Петров, същите тези ЛЪЖЦИ – ПП/ДБ мълчаха като задници и не обелиха и думичка дори за Алексей Петров. Нещо повече – ВСИЧКИ ЛЪГАХА БЕЗСКРУПУЛНО КАК НИКОГА НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И КАК НИКОГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ! За всичко лъжат! За всичко. Не само са познавали Алексей Петров, но и регулярно са се срещали с него – в „Делвите“. Дори и когато го е нямало пак са се срещали в неговия ресторант „Делвите“, предоставен им от него. Само че, понеже са кухи и постни, не са знаели с кого точно си имат работа. И Алексей ги е записвал непрекъснато – и когато е бил с тях и е говорел, и когато го е нямало, предоставяйки им терена си. Лошо няма, че са се срещали, ще кажат сега, нали? Ама лошото е, че са срещали не да си говорят за вино, любов и тинтири минтири, а за … КЕШ! И ЗАТОВА КАК ДА ОВЛАДЯВАТ ФИНАНСОВИТЕ ПОТОЦИ И СЛУЖБИТЕ! За което ще чуете нататък. КЕШ е основната мантра. И „Радев кеш“ има, и „Корнела кеш“ има, и как вкарват в „Магнитски“ има, и как да лапнат финансовите потоци и служби има… И не АФЕРА е виновна, че ви вади насраните задници наяве, а вие сте си виновни, че от алчност, самозабравеност, наглост и егоизъм, сте се оставили да бъдете „вързани в капана“. Алексей го умееше това. И не се съмнявайте, и жив да го бяха оставили, пак щеше да ви сготви. Защото ви е преценил със сигурност и затова се е застраховал. Веселина Томова

Нищо нпма на този запис, колкото и да е скалъпван от герберюгите и ДПС. На малкия пръст не може да им се хванат по престъпления, корупция и далавери.

Борисов и Горанов също трябва да лежат в затвор, с Петков и Бориславова

Вятърът на промяната във вашата кочина се оказа просто една миризлива пръдня

Коментари - Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков | Днес.dir.bg

Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков

Аферата със записите на ПП става сериал, този път темата е "Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха нов аудио епизод с Кирил Петков | Днес.dir.bg

Коментари

нямаше ли кой да каже с какво се захващат.И решиха че могат с най-големия крадец и манипулатор да направят нещо добро за българите.Борисов в комбинация с Пеевски са като торнадо за България.Остават само опустошения като след война.

Браво говедо.:)))

Троле когато слагаш минуси (по долните 2 коментара са добър пример)бъди малко по прикрит и гледай отрицателните лайковете да са поне различен брой че много елементарно прозира пошлата ти игричка с която мислиш че някого манипулираш а бре теле Ти явно наистина мислиш че имат значение лайковете но коментарите са по интересното.Лайкове всеки който реши стига да има няколко устройства маже да слага колкото и както си пожелае,но хората трева не пасат.На вас русосифилистичните отпадъци всичката ви такава примитивноелементарна като вас самите.(ха сега си слагай минуси теле) :)))

Така е.Само за ПП и ДБ си струва да се гласува.Останалите ги гледахме вече предостатъчно.Герб се гушат и държат шепа хора около тях а вс останали кучета ги яли.Дпс са фурнаджийски лопати и също гледат единствено и само своя интерес.За Израждане въобще не си струва да се коментира-грешка на природата.Единствено ППДБ нещо направиха за малкото време в което бяха на власт

Явно добре им бърка Кирчо на всичките в гзо щом всички групово скачат отгоре му но ние не ядем доматите с колците.Точно К.Петков и компания са единствените за които си заслужава да гласува човек.Останалите са един дол дрешки а доказателствата за това са безброй но най очевидно е че щом всички дружно скочиха срещу него значи че добре им бърка работата.Такова нещо не е било до сега.Ако имаше такава сплотеност през последните години каквато има против Петков до сега България вероятно щеше да е надминала Швейцария.

аз не чух кой знае какво освен, че Влади и Боко са взимали рушвети с милионите да нагласят хазартните закони, не знам вие кво толкова чувате

с интерес очаквам електоралните нъгласи след тия записи колко пруцента съ по-тъпи от кирчо да гласуват зънегу връвииии народе вазрудеееени :))))

Ленчето не може ли да помогне с някоя фалшификация? И тя ли се изчерпи?Срамота!

Даже Лена тъкмо е щяла да получи оргазъм и киро тъпото се е изпразнил, преждевременно

Пак ли се издъни тоз к..апут?! Тъкмо помислихме, че ще мине един ден без излагации...

Явно треска ги тресе герберастите и час по час съчиняват компромати!

А ти с твоя киро си го навря жт 2 ката

Добре де! Всички и то отдавна ги знаем какви са престъпници. По-интересното е, кога ще пуснат порно видеоклиповете с Простото, Парапетната, Кокорчо и Бицепса на НАП. Щото друго си е все пак, нищо че ще прилича на филм на ужасите.

Когато всички лайномети са насочени срещу ПП, значи те са на прав път и именно за тях ще гласуваме. Треска тресе Буци, Шиши и компания

По правия път та право в панделата. Там им е мястото.

То тоя сериал край няма!

Ежедневие, братче....

Бойко, Шишо, Киро, Асен, Христо и с-ие - тъпи, пости, алчни, нагли, крадливи, елементарни, примитивни, арогантни, ненужни

Както се казва положението е "затишие преди поредния запис"....... Напразни ченгеджийски номера , нищо не променят в нагласите на нормалните образовани хора, които са проевропейски настроени. Дори е полезно и за партиите ПП/ДБ и за държавата да бъдат в опозиция . Ще е за кратко , много кратко. Затова - споко и без драми, всичко ще си дойде на мястото по-скоро отколкото си мислим .

Предполагам сам не си вярваш! Истинско партньорство, основано на манталитет /болшевишкото мислене/ можете да имате само с БСП, Само че ще можете ли да имате мнозинство?

Ако полицията хване един мангал с 10 бона и списък с борчлии веднага го вкарват в панделата. Простите влачат милиони мръсни пари и никой не ги закача .

Пеперастите и закона Магнитски го компрометираха! Вече става ясно, че се ползва като бухалка от ПП-ДБ чрез американското посолство в политическата им борба!

Ма, Божкееей, как занимават народонаселението с плява. "Закона Магнитски" е все едно да те съди съдията от Съдебен спор. Ама, по Телевизора как прожектират сапунки за балъците. Нямаме свършване, ей!!!!! Как отвличат вниманието винаги много умело, а? Кат' удрят по Имоциите!? Знаят лисунгерите, знаяяят колко сме лесни на манипулации :))))

Това е голям удар по Посолството! Става ясно, че то се намесва в нашата предизборна борба, ползвайки и закона Магнитски!

Мамина гугутка, "Магнитски" бил като "съдебен спор". Само дето намагнитените добре знаят що за спор им се стовари на главата.

Тя ти казва друго, не че няма последствия за санкционираните! Казва ти, че те не са осъдени след съдебен процес, при който да имат право на защита. Те са посочени за виновни и тяхната вина е приета априори! Правото на защита е основен принцип още от римско време!

Ще търсите Кирчо и Асен но ще бъде късно. Избирате си неграмотници, крадци на коли в Чехия и после-кой ни сра в гащите!

Ще ги търся да ги обеся на червата им, спор няма.

Тези измамници ги сравняваш с крадци на автомобили???

Имаше един банкянски тулуп, който бе записан как си назначава главен прокурор, помните ли го ? Какво стана с него и с прокурора му , я герберастката пасмина тук да ме подсети :) :) :)

Киро ги изпра и освежи.

Само Негово Величество Суверенът може да изпира политиците! Само Суверенът определя кой е добър и кой е лош, никой друг! Кирчо като стане Суверен на България, тогава той ще ги изпира, той ще ги посочва!

Верно май, това ПП голем отпадък.

Герб и ДПС сипят помия и измишльотини, а тъпите сънародници им вярват и ще гласуват за тях. После пък първите ще ни крадат години наред и България съвсем ще затъне. Както искаме, така ще стане!

Че на Киро ли да вярвам дето всяка втора дума е лъжа.

РАДЕВ КЕШ, КОРНЕЛАТА КЕШ, ТИКВАТА КЕШ, КИРО КЕШ, АСЕНКАТА КЕШ, РИСТЮ КЕШ, ГНОМА КЕШ, КОПЕЙКО КОПЕЙКАТА КЕШ... Изрод, гад, крадец до крадеца, престъпник до престъпника! Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и 1 такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

Какъв е проблемът на записа, като няма съдебна система нека САЩ се заемат с корупцията. Тука рани тролове на Боко и неговото отроче Къстадин, ни казват за кого да гласуваме.

Простотията е като любовта - трудно се скрива!

Виждам кеша е стигнал и до ДИР. Спешно се трият справедливи и истинни, но неудобно за еничарите на Козяк коментари.

Българи..оправия има.... навързаните да като свински карантии всите гадове...... На жълтите павета вързани за уличните стълбове като псета......

Заражда се мотив за убийството на Алексей Петров - Трактора.

Киро пора ЧУЖД АГЕНТ у затвора......БУЛКА

Това е огромен скандал и за американците. Нищо чудно да има вътрешно разследване и в САЩ.

Кажете ми има ли ден в който новите комунисти да не са разобличени в лъжи, кражби, схеми, далавери, подкупи, стерлби, катастрофи и т.н.?

Това пич са новите капиталисти / дето не знаят от кой свят са !!

Тия толкова пъти и толкова грубо и обилно се о...сират , че вече го правят ежедневно и хич не им пука! Сигурно е от белото този непукизъм!

Но остават безнаказани, а твърдят, че са български граждани....странно?

След цялата серия записи защо сащ-исаните пп и дб не са в затвора ??? Какво още е необходима на прокуратурата , за да тикне доживотно в затвора ...

необходими са ИСТИНСКИ записи!!!

Нищо не ни е необходимо повече! Доказателства, записи, видеа, решения на конституционен съд, свидетели, убити, бити, и т.н. колкото щеш, ежедневно! Просто трябва да се събудят прокуратура и съд!

Всички знаем че са маскари и ГЕРБыи ДПС , а пък за ПП+ДБ-те са ужас !!! Значи остават 2 формации , които не са се ояли до сега :Възход" на полковника и Възраждане на Костадинов. Въпроса е коя от 2-те да изберем--решавате ВИЕ !!!!!

възход няма общо с Марков, той е на "Величие", от която треперят четирите системни партокрации, а агенциите за "прогнози" се правят че не ги виждат и се пазят да не споменават алтернативните формации като дявол от тамян.

Стига с тия аудио записи, искаме видео записи може с или без парапети.

Пусни си порно, по-добре!

Тук съм съгласен с Кирил Петков - участниците в кражбите да бъдат санкционирани. Не знам защо обаче, когато нашите правоохранителни органи като ДАНС, КОНПИ, Прокуратурата, МВР и др. подобни не искат да се задействат, а с това се нагърбват САЩ!?

за да се задействат трябва да са хора които не са назначени от Киро или Бойко !!! Не схващаш ли?? То е като да не дадеш отговор на човек който е пуснал питане към някое министрество!! За тва е цялата борба да не влезат независими !

Как сложи знак за равенство между Киро и Бойко ? Кога Бочето е изкарал и един честен лев у тоя живот ?

Щото твойте са се скъсали от бачкане, а! Че и бащите им и те! Шампиони по кражби!

2024-05-22 09:52:41 до жабука от дс (нерегистриран) Не измествай темата с местоимения, кажи си за Боко Тиквата :)

Кое е скандалното тук - че ГЕРБ и ДПС са корумпирани до козирката боклуци ? Това всички го знаем !!! Знае го и техният електорат, който се храни от тази корупция и умира от страх да не си загуби службичката :)

се чуват нервните пристъпи на основните играчи - Малко остава, водим ги с 10 % .. ще се видим на борбите в ..

яко тролове, обслужващи боко и шиши, са налазили дира ....

И вие не сте малко...Изглежда има кеш...

Дами и господа съграждани, ако още се намери някой, който да гласува за тези лекета, моля да прегледа умственото си и психично състояние. Все пак какво ще обясни на внуците си след години?

а за бойко и шиши какво да обясним ?!

Ами обясни им например, че тези двамата са се борили срещу онези, дето взеха заемите, които децата и внуците ти изплащат!

Весело си живеем в България ! Слушаме Записи и се веселим , че никой не може да ги Арестува тези Мошенници !

Абе този Смешник Киро да си дава Оставката и да върви да се предава в Полицията ! Какво го прикрива Полиция , КАТ , Военна Полиция и Пътното във Варна ! В Затвора за много неща и за подкупи и други Далавери и Баща му и Кокорчо и Гнома и Мравояда стига Мошеници да се опитват да ни Управляват и крадат ! Ако няма Справедливос в България , тя е защото Прокуратура и Следствие спят и си лапат Големите Заплати и После пенсии Големи, а народа гладува , студува и Тъне в Мизерия и за тези Магистрати които за 5 стотинки не са свършили Работа на Тази Държава !

Да се предаде ли? Няма да се предаде а ще предаде всички престъпления на Боко и Шиши!

В предаването на Нова ТВ, в 8.00 часа днес на 22.05.2024г. Кристина Николаева Петкова от ДБ, в интервюто сама потвърди автентичността на записите, като каза че, според разговорите проведени с нейни колеги, записите са правени в централата на партията! Вече няма съмнение в продажността на ПП-ДБ! Така че, помислете си отново за кого ще гласувате!!!

и за кого да гласувам, за бойко, шиши или копейкин ли ???

За БСП, ИТН, левицата и има още за кой...

За Синя България! Явно не следите кампанията! От Синя България се явяват млади, образовани и в кондиция кандидати!

Предизборно омаскаряване с всички методи на задкулисието.И много тролове в играта.

че се пуска преди избори - факт е! Обаче че тея са изключително тъпи, нагли и безпардонни е още по - голям факт! Голяма измет!

Какви манипулирани записи бе!!!??? Кристина Николаева Петкова от Демократична България, сама си каза, че тези разговори са правени в централата, следователно индиректно потвърди автентични. През цялото време обаче нагло се опитваше до омаловажи думите на участниците, а да атакува ДАНС, че как са позволили такъв запис да изтече. С цялата си неадекватност обясняваше как ако такъв запис изтече в Германия, щяло да стане огромен скандал кой е подслушвал, а не за какво се е говорело. А пък аз си спомням как изтече информация, че цялото немско правителство начело с Ангела Меркел е подслушвано чрез телефоните им от американските специални служби, но пък казаха, че няма никакъв проблем в това! :)))) Ако някой все още има които ще отива да гласува за тези, трябва да отиде преди това на лекар за проверка на умственото му развитие и наличие душевни девиации в посока на мазохизъм!

Е Австрия когато организираха постановка на Щрахе, никой не пита кой и защо с е организирал, а всички дружно съсипаха политическата му кариера и то само на база голи обвинения, като това, че били искал човека да си купи медия, защото всичко медии са контролирани и не може да говори свободно в тях.

Това е огромен скандал и за американците. Нищо чудно да има вътрешно раследване и в САЩ.

ПП/ДБ са нагли, арогантни и алчни лъжци! Алчни измамници! Защото, когато убиха Алексей Петров, същите тези ЛЪЖЦИ – ПП/ДБ мълчаха като задници и не обелиха и думичка дори за Алексей Петров. Нещо повече – ВСИЧКИ ЛЪГАХА БЕЗСКРУПУЛНО КАК НИКОГА НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И КАК НИКОГА НЕ СА ГО ВИЖДАЛИ! За всичко лъжат! За всичко. Не само са познавали Алексей Петров, но и регулярно са се срещали с него – в „Делвите“. Дори и когато го е нямало пак са се срещали в неговия ресторант „Делвите“, предоставен им от него. Само че, понеже са кухи и постни, не са знаели с кого точно си имат работа. И Алексей ги е записвал непрекъснато – и когато е бил с тях и е говорел, и когато го е нямало, предоставяйки им терена си. Лошо няма, че са се срещали, ще кажат сега, нали? Ама лошото е, че са срещали не да си говорят за вино, любов и тинтири минтири, а за … КЕШ! И ЗАТОВА КАК ДА ОВЛАДЯВАТ ФИНАНСОВИТЕ ПОТОЦИ И СЛУЖБИТЕ! За което ще чуете нататък. КЕШ е основната мантра. И „Радев кеш“ има, и „Корнела кеш“ има, и как вкарват в „Магнитски“ има, и как да лапнат финансовите потоци и служби има… И не АФЕРА е виновна, че ви вади насраните задници наяве, а вие сте си виновни, че от алчност, самозабравеност, наглост и егоизъм, сте се оставили да бъдете „вързани в капана“. Алексей го умееше това. И не се съмнявайте, и жив да го бяха оставили, пак щеше да ви сготви. Защото ви е преценил със сигурност и затова се е застраховал. Веселина Томова

Нищо нпма на този запис, колкото и да е скалъпван от герберюгите и ДПС. На малкия пръст не може да им се хванат по престъпления, корупция и далавери.

Борисов и Горанов също трябва да лежат в затвор, с Петков и Бориславова

Вятърът на промяната във вашата кочина се оказа просто една миризлива пръдня