Пуснаха Биляна Петрова под парична гаранция от 8000 лева

Върховните съдии приеха, че бившата заместничка на Десислава Иванчева е била твърде дълго под домашен арест, здравето й е влошено и трябва да се грижи за майка си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га крадът са здрави-щом са в ареста-всички се разболяват тежко!?!?

Kalin

За тая история е ясно че има разчистване на сметки.не ми е ясно това дело защо не е стигнало до Страсбург защото е ясно че у нас нищо няма да се случи и истината ще се крие до последно.

сега ще ни спрат парите да викаме за фризьорката

Този нагъл показен арест изяде на Боко тиквата. Народът оттогава започна да мрази Гешефта и оттам нататък недоволството преля и към тиквения му вожд.

тц започна от чорапа когато гешето влезе и излови мутрите с главната мутра"майстора" създателя на вис и сик та що ще тоя там? ареста даже много мек в белите държави щеше да е по очи на паважа. явно рушветите най сетне са стигнали до съдията бгсъдът пазител на мафията. ако внесете в булгаристан чуждестранен съдебен борд тутакси трябва да строите десетина затвора а може и гилотини

Гербо-депесар, нали? Че да не питам направо дали си малоумен, хи хи хи!

След като пускат Иванчева и Петрова редно е да приберат Ваклин!

Гешев, каква акция им спретна само... Хвана ги с парите! После Гешев какъв фал направи, 5 години ефективна осъдени няма.

лично ли им е дала тея 8000 лв ,на човек или общо

простосмъртните, посмели да застанат срещу бандитите, ги съсипват. Същото е и в твоята Матушка с Путя. В Европа строителна мафия няма.

Ваклин е такъв изпечен измамник с дебел "гръб", че единственият въпрос е какво е получил за да "сготви" Иванчева.

Тая жена я съсипаха за нищо - олигарсите отдавна си живуркат с милионите зад граница - но такива като нея опират пешкира . Еза това хората говорят че няма справедливост и правосъдие- няма държава .

Всички обвинени престъпници в България се разболяха, а съдът в ролята на милосърдна организация ги пуска да се лекуват.След решението на народното събрание за бюрото за защитените свидетели, в скоро време и обвиненията ще отпаднат, заради оттегляне на свидетелските показания.

Вище реалноста ,не си трийте насрани те задници всички с Гешев.

Научи правописа! Не ти се удава нито писането, нито мисленето.

Пускайте ги без гаранция,всичко е гювеч,Ваклин кажи си.

да се разделят с малка част от парите,Включително за платените ридаещи фенове

ИДИОТ!!!

ама много са платили на психопатите

свобода и за двете ,да харчат спокойно парите-най умна излезе фризьорката

Трета инстанция,присъдите ще паднат.Това беше поръчкова и грозна ПР акция на Гешев. Следват обезщетения,които ние ще плащам заради неговата глупост .

Убиецът на Милен Цветков изригна от затвора: Аз ще изляза, ама вие ще сте винаги бедни! 06/17/2020 Софийският градски съд отмени постоянното задържане на Кристиан Николов, обвинен за смъртта на Милен Цветков при катастрофа миналия Великден и го пусна с по-лека мярка за неотклонение - домашен арест с електронна гривна. В затвора Николов бил с добро поведение, работел и проявявал усърдие, заради което получил писмена похвала от началника. 09/01/2021

И що ге съдят? Карала фирмите да правят градинки и детски площадки!

Ами,да...една градинка е Audi8 за мойта ..

Браво!

Перлата в короната на Гешев. Не гусно, ами не знам какво. Аз бих потърсил убежище и не бих се върнал в тази мафиотска държава. Показаха как чрез държавния апарат могат да смачкат всеки, който отстоява интересите на хората. Това е положението. Свобода или Смърт !

А Гешев като какъв присъства? 5 часа я държа на улицата, с белезници и яде шоколадова вафла!

Така е.И това беше направено от Гешев за назидание на останалите. Да държиш две жени с пранги на краката в центъра на София сякаш са някакви убийци не знам как се нарича- Простотия и наглост безкрай. Има провидение и за простаците.

осъдени на 8,7и 6 години защо не са в затвора ? Защо и кой осемени Иванчева та да не влезе в затвора ? Другите двама като не са гебе /трудни , неосеменени / защо не са в затвора ?

Аман от невежи! Още не се е произнесла посредната инстанция! Толкова ли си прост?

На мястото на тази изтормозена жена,набедена по заявка на Ваклин Груп,и др,трябваше на нейно място да се Десислава Атанасова.

Най гнусната професия е прокурор! Безгранична власт. Никаква отговорност. Съсипват животи . Не е само в България. Трябва промени, лична отговорност, и парична.

Не им желая злото, но дето има една приказка - га ядоха кифтеата ни риваха...

подкупът се пренасочи към съдиите кихала била пък майк аи нямала пари з апамперси.. гнус е бг съдът. после гешето им виновен що не искате и протестирате срещу съдиите? кеф 15 г у тях си имаше един дето лежа 6 м а бе обрал баново инкаси над 4 милиона...

въх, отиде на Гешев гордостта..

Колко убийци пуснаха през това време под домашен арест, условно или направо на свобода?

Пример убиеца на Милен Цветков

Лозанчо в действие...

Баци е натиснал Каскетя да я пусни Така ки мое да напрай партия. Тя кат дръпне 3 процента гласове от БСП и ЕСКИМОСА кат дръпне 3 процента играта става в центъра Ем ЕСКИМОСА няма да вляни в парламента ем и БСП ки има 6 процента по-малко Те тва е играта

Как тъй ще я пускат? Тя тази е рецидивист - психопат, който още щом излезе и ще се укрие започвайки отново убийствата, изнасилванията и канибализма! Двете с Иванчева излязоха най-страшните престъпници в цялата нова история на България. Добре, че беше Гешев да освободи улиците от подобни твари да сложи край на престъпността. Той и Янек намери и изобщо не му се провалиха делата срещу Арабаджиевите и Баневите. Абе въобще прокурор №1!

Така са ви фиксирали на инструктажите върху Гешев, че не забелязвате от месеци какво става в държавата и какви са цените в магазините. А иде Мунчова зима...

Добре, де. Наистина не разбирам, защото съм далеч от съдебната система. Не коментирам сптаведливост и т.н. Ако може някой да ме светне как от присъди по 8, 6 и т.н. години, на практика след 3 години са свободни като птички. Какъв е смисъла изобщо от присъдите и медийните циркове? Ако може някой юрист да поясни.

Каскета тука не чете коментарите , за да ти отговори. Може да го питаш когато го срещнеш някога.

Se taia

Има разлика между присъда и "влязла в сила присъда". Докато дадена присъда не е влязла в сила, обвиняемите не са виновни и са с някаква мярка, която да гарантира, че ще ги намерят когато влезе в сила присъдата. В момента ВКС разглежда жалбите им и той е последна инстанция. Според мен ще ги оправдаят защото обвиненията нямат достатъчна тежест и не са доказани безспорно. Но ще видим...

Нито Биляна Петрова, нито Десислава Иванчева имат окончателни присъди. Делата все още се водят, макар и вече на трета инстанция Показателно е, че делата се водят вече повече от три години. Показателно е, чче максимално възможните присъди постановени от първоинстанционния съд, бяха намалени драстично от втората инстанция между два и три пъти. Всичко това се дължи на "качественото" обвинение подготвено от Цацаратура, Каскетура, Прикриватура и Прокурватура. Не смятам, че който и да е трябва да седи в ареста 3 години, докато прокурорите си донатамънят доказателствата.

Питах най-културно. Няма нужда от аман в коментара. Не съм юрист, за да знам, че има разлика от "присъда" и "влязла в сила присъда". Значи те не са осъдени на практика? За справедливост, повтарям, не коментирам. И аз мисля, че бяха набедени, но това е друга тема. Както и това, че 3 години явно ги мотаят. Но пък и те обжалват ( естествено). Излиза, че между обжалванията може спокойно ако си с връзки и пари да избягаш, както го направиха сума ти мутри.

ти кажа: смисълът е в подкупите само в булгаристан престъпника има бонуси помилвания уж работели и 2дена пък 3 дена от присъдата заминавали и най веч има споразумения.. питайте колко от обещетенията с аполучени тея над 5 000лв?