17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е достойна за обвиняемия. Решението на съда е правилно. Цеков

Не Тита е донесла късмет на баща си, а връзките с тези ,на които е давал лепта.

естествено, че ще подкрепи баща си. Иначе откъде пари, за да стигне до тук???

Не кьсметьт пуска от ареста, а сьдията и парите.

на късмет да се надяваме а не на съд

И така, тайно и полека, пуснаха всичките няколко човека.

Много позитивна статия! Пуснали поредния крадец... Да ви е... Има нещо тотално сбъркано!!!

Тита ли е най-новата "елитна" проститутка???

Как не ви омръзна само за проститутки да мислите, нерези?

На тия на снимките само като им видя джуките ми става ясно защо са пуснали тоя от ареста. Съдията го е хванало страх да не го изкълват патиците.

на кого е пуснала

Не че съм предубеден, но как именно му е донесла късмет? Четирилистна детелина, какво ли? Хайде и от мен много щастие да пожелая, а другия път дано и цветен телевизор да получи.

Мерудията й е четирилистна. Лично съм й смъркал копъра.

Малката Титка с големите Титки. Сега се радва, ама после, като го опанделят, ще му ходи на свиждане.

След като изгледах интервюто на този господин по Нова ТВ съм потресена. Бил чист като "сълза". Някой вярва ли му или само тези , които са го пуснали или и те са били предупредени за последствия. Бил не знаел и бил в отпуск - все познати номерца. А после , нямало пари за пенсии и намаление на такива , заради такива "богопомазани". Няма реално правосъдие в България , народееее!!! Не трябва да мълчим и да търпим тези да ни унизяват , ако някой разбира това ?????

Явни коврата е издухала когото трябва!

С кой е спала?

С когото трябва, това е ясно. С този пърделник, много хора са ѝ се израдвали явно.

за това няма държава!!! Всеки играч, бандит и мутра излиза невинен като утринна роса... Пфууу, накрая тук ще останат само пенсии, цигани и мутри. Но кой ще работи???

И после сме имали правосъдие ама друг път! Едно време щяха да го разстрелят!

Тита...извинете

Гооляма реклама за тъпата пръчка Рита!

Дошла е датата за плащане на пенсии. Нашите пенсионери са се отчели където трябва и те ти Тита донесе късмет на баща си. Ако някой има някакви съмнение в абселютната независимост на спец съда вече може да няма такава.

Seaseal

Явно успешно са и омацали дисплея и са и строшили задния панел...

то остана и да не го пуснат.. защо изобщо си губят времето с тия шумни акции, пресконференции и т.н. като накрая всички се изкарват болни или невинни и ги пускат под домашен арест? След няколко месеца всички вече са забравили, че е имало подобни арести и "обвинения".. Излишни разходи за заплати

"Милен Пенчев е подавал сигнали в прокуратурата" Четете ли бе тъпанари ??? Милен Пенчев е сигнализирал още миналата година, но никой не е обърнал внимание !!!

Дебилен, а ти случайно да си чел, че тези сигнали са подавани след като вече е имало проверка?

Така написано излиза, че щерката е платила където трябва, каквото трябва. Иначе Иванчева в окови, в ареста, а тия под домашен арест?????

След като донесе късмет на баща си, може да донесе дете на прокурора или съдията. Наследник на невинният и баща. Колко много щастливи новини в едно мероприятие, а? Цялата съдебна зала е празнувала. Подготовка за сватба. Честито, солено, горчиво... абе каквото.

КЪДЕ СА ВИ НОВИНИТЕ БЕ???

А кметицата на Младост можа да тъне в ареста толкова време ....

Ура другари, нашият човек е невинен. Титка Морозов не предаде баща си!

вие правите ли разлика между домашен арест и парична гаранция в размер на 7000лв? Явно не, защото заглавието ви е пълна глупост, с оглед написаното по-долу. Човекът е свободен срещу 7000лв и не е длъжен да стои вкъщи, съвсем свободно може да си ходи навсякъде

Това е гаранцията на Стоянка Симеонова, а той е под домашен арест. Ама четете ги тези статии, преди да пишете

Прекрасна новина! Радвам се за Тита и за г-н Тодоров! Чудесна развръзка! Скоро ще се докаже, че е напълно невинен, убедена съм!

да ......, и след време всичко ше бъде заметено под вратата . Ще мине време докато се забрави случаят и ще го оневинят Пенчев . Макар , че без неговите действия нищо не би могло да стане и това с ъс съдействието на разследването е само за заблуда - щом усетил , че го следят предприел замозащитни действия без да спре останалите . Народе не им вярвайте ! Много богопомазани са в комбина с него , затова е това освобождаване . Кой е получавал тези пенсии , защо не се казва . Какво ни заблуждават с процеса на разследването , те си знаят кои иили се изчаква да си укрият следите ??? На протест !!!

Титка с медената питка...

ТИТКА НАТИСКА ВЯРНАТА БИБИТКА

Ма то до късмет ли било бг правораздаването? Нормално, оня нали все благодари на Господ ...

А, бе, вие в тоя сайт нормални ли сте!?! То, верно презумпция за невиновност, ама предполагаемите престъпници не са герои! Да вземем да плеснем и ние да се разплачем и да се прегърнем... Пропадия пълна!!!

Нормално За България- платил си е човека и са го пуснали. Да не сте очаквали нещо друго?

Ти пък откъде знаеш? Ами ако човека наистина е подавал сигнали и чаааааак сега прокуратурата арестува хора ... защо? А) Повдигат му обвинение, защото е развалил далаверата и на някой от "чадъра" в прокуратурата. Б) Повдигал е обвинения за нередности, защото някой е бил алчен и не му е дал дял? И така - кое ти се струва по-вероятно? Аз ако съм шеф и имам далавера да крада яко, последното нещо, което ще направя с някой, който не си плаща, е да го дам на прокуратурата. По-скоро за една доста скромна сума бих му пратил едни батенца, които са много добри в художествената гимнастика (специалност бухалки) и ще се сети, че има едни дългове ... То в България е ясен, на всеки на който му се подвигнат обвинения и е шеф, е лош и корумпиран. Други лоши - няма!