Пускат парното в София

Вентилите на радиаторите трябва да са отворени на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела

Обратно в новината

Коментари - Пускат парното в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фнес 9 ноември такъв ''студ'' е навън, сякаш пролет идва, ама според някои ''е голямо застудяване''..

88888

С две думи- неонацистка русия ни спря газа, но БЪЛГАРИЯ захранва централното отопление в столицата си София вече с НЕРУСКИ ГАЗ , при положение, че имахме над 90 процента зависимост от руския природен газ за ЦЕНТРАЛНОТО ОТОПЛЕНИЕ в София;0 Така, че- КРАЙ с енергийния роССийски колониализъм за България, България намери НАЧИН да диверсифицира ИЗТОЧНИЦИТЕ си на природен газ, и се оказа, че софийското парно МОЖЕ да работи и с НЕРУСКИ газ;0 Опорките на руските тр000леи бяха разбити на 100 процента.

88888

Парното ВЕЧЕ е пуснато в някои квартали на София. Изпълнени са изискванията на закона за прогнози за трайно застудяване и поне три последователни дни със средноденонощна температура под 12 градуса. НО- ТОВА Е ОГРОМЕН УСПЕХ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО РУСКИТЕ ТР000Л0ВЕ НОНСТОП НИ ПЛАШИХА, КАК В СОФИЯ ТАЗИ ЗИМА ЩЕ СТОИМ НА СТУДЕНО, ЗАЩОТО РУСИЯ СПРЯ ДОСТАВКАТА НА ТРЪБЕН РУСКИ ПРИРОДЕН ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ. Е- роССийските тр000лове пак НЕ ПОЗНАХА- СОФИЯ ИМА ЦЕНТРАЛНО ОТОПЛЕНИЕ, СОФИЯ ИМА ДОСТАТЪЧНО ЕНЕРГИЯ ЗА ПОДДРЪЖКАТА МУ ТАЗИ ЗИМА ЗА БИТОВИ АБОНАТИ, СОФИЯНЦИ НЯМА ДА СТОИМ НА СТУДЕНО ТАЗИ ЗИМА И ЦЕНТРАЛНОТО НИ ОТОПЛЕНИЕ В СОФИЯ ЩЕ СЕ ЗАХРАНВА С НЕРУСКИ ГАЗ;0 ТОЛКОВА СТРУВАТ ЛЪЖИТЕ И ВНУШАВАНЕТО НА СТРАХОВЕ ОТ РОССИЙСКИТЕ ТР000Л00ВЕ, затова- ПРЕДИ да им повярвате и да започнете да се страхувате, ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ защо драскотят такива глупости И С КАКВА ЦЕЛ ги драскотят...

3апочва поетапно пускане на порното в София.

В главната мъжка роля - Топлофикация ЕАД. ( да се чете топлофикацие е АД ! ) В главната роля на нае*ан - сите Софиянци + новоизлюпените столичани с корени в прованса. Браво !

Преди го пускаха чак през август...

Секса започва!

И за печене трябва енергия...а то май ще се греем на дърва...:)

През 2013 г имаше един лаф и той излезе именно от България и БГ форумите тогава: "Мен секс не ми трябва - държавата ме оправя всеки ден" :)) Даже има превод и на английски, и то доста популярен, има и фанелки с този надпис: I don't need sex - the government fuck me every day :)) Доста чужденци носят такива фанелки :))

I don't need sex - the government fucks me every day Ей - тоз коректор s не ми даде на напиша :))

Разкошна есен преди мека зима. Прогнозите за студуващи май, май няма да се сбъднат.

Парното ясно, а порното кога.....

С първата сметка! ;) хах

Това е добро ! ++ +.......

Абе вече 3-ти ден го пускат, ама радиаторите още са студени :)

пишете, че вентилите трябва да са завъртяни на максимална степен, а на СНИМКАТА показвате с пръст , че вентилите са завъртяни на снежинка...?

Започне сега!

На квартира съм и парно не пускам , какви вентили ви тресат ?

след Димитровден започва зимата, вчера беше Димитровден - да си пожелаем зимата да бъде мека като миналата година

Вчера беше Архангел Михаил - Димитровден беше преди 2 седмици :)

вчера беше по стар стил

но все пак - дискусия ...