17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Други трябваше да са на нейното място, тая лежи без да е взела парите, другите не само ги взеха ами ги и изхарчиха за хотели,яхти.....

Делото да се почне отначало и да се повери на друг съдебен състав и следователи. Ако се докаже, че Иванчева е била невинна и всичко е корупционна схема - затвор за лъжесвидетели, "бизнесмени" и обслужващите ги съдии!

не искам да ѝ помогна с нито един лев

Аз ще дам и за теб.

майната ти

.

На тая като гледам още и светят ръчичките.Ама да е жив и здрав българския съд.

Ще горите в пъкъла!

Тоя платен герберастки трол "спартак" няма ли да млъкне най-после?! Разбрахме, че с голи гърди (и голи "твърдения") се е хвърлил на амбразурата да спасява шайката, но няма смисъл. Тия глупости вече не минават! А за трите състава е ясно, да видим четвъртия какво ще каже!

Големите Гешефтарски и Герберастки обвинения отидоха в канала

Както и жилищата им "на промоция". Иванчева прекрати строежите на фирмата на зетя на бившата кметица на "Младост". Малко след това гръмна "Апартаментгейт" и стана ясно защо герберастите си насъскаха Гешефта срещу нея.

Не знам коя е тази, но в последната снимка може да се види как дори в съда, маските се свалят и махат според как ти е кеф.

Иванчева ще бъде оправдана. Герберастите вече не са на власт, че да сплашват и осъждат като им спират далаверите и апартаментите на промоция. Ха ха ха.

Да не са на власт и беззаконията почнаха.

Да, ГЕРБ не са власт, но хората които поставиха на "високите етажи" са още там... за сега

хм не коментирам виновна или не. коментирам че пишещите изнасят коренно различни "факти".значи определено някои са верни а други съзнателно или не изнасят неверни твърдения които залуждават и други хора.затова е редно само регистрирани потребители да пишат.който изнася невярна информация,използва обидни квалификации,говори за насилие и омраза да носи отговорност.

Другари и другарки - остана ли някой престъпник от "вашите" дето новата ОФ власт на Мунчо да не е реабилитирала ... ?!

Само мога да ти пожелая съдебната власт да се отнесе към теб по същия начин, както към Иванчева.

ПКПта и тиквеничета, остана ли някое дело от гешефтовете, което да не се разпадна по шевовете и после да не плащаме обезщетения?

утре другите , и те така с новите лица на майМунчо .

!

Дирници , не пускайте избирателно коментари ..Казах Божков, Иванчева и всички сега ще се изкарат чисти като сълза...е това ли искат новите управляващи?

Иванчева е чиста като сълза. Използваха я за назидание на всеки, комуто дори му хрумне идеята да кандидатства за публичен пост, а няма съответното одобрение от БКП(ГЕРБ, БСП, ДПС).

Защо дира цензурира?

Гледам, че по-надолу разни неграмотници повтарят една и съща глупост-три(?) съдебни състава били признали Иванчева и другите за виновни... Ами броя, броя и все не излиза "сметката"-Специализиран наказателен съд, Апелативен специализиран нак. съд и дотам. ВКС още не се е произнесъл по същество. И ще е добре обвиняемите да бъдат признати за невинни, абсолютно скалъпен е целият процес.

Нали ви казах, че Простак е дежурният трол на пасмината гербаджийска днес. Вижте само с какво усърдие се лепва след всеки коментирал и си лала гербаджийските лакърдии, с които си мисли, че оправдава безобразията на господарите си. Обаче няма връщане. И това огромно безобразие ще бъде разкрито, независимо колко платени тролове отчаяно се хвърлят на амбразурата да замазват зулумите на гробарската шайка. Следващият парламент ще довърши закриването на криминалните спец. съдилища и спец. прокурВатури и няма да имат бухалки, с които да тормозят неудобните.

Иванчева ти ли си?

Не, жената на Гешев съм. Идвам от кафенце с райбер с Ваклин и съдия Хинков от криминалния ви спец. съд.

Е пример за абсолютния непрофесионализъм и некомпетентността на Гешев.Политипески процес,без доказателства ,които да издържат в независим съд. А иначе се разходете до Младост,за да видите строежите на "кошаревския" свидетел Ваклин.Улипен във връзки със съдружници на жената на Гешев.

Ако беше непрофесионално обвинението нямаше 3 съдебни състава да ги подкрепят ... дори с намалена 8 годишна присъда явно е доказало обвинението обвинителния акт. Какви са аргументите ти да твърдиш че Гешев е "непрофесионален"?

Ти си някакво тролче на прокуратурата, защото яростно я защитаваш. По твой съвет се опитах да намеря възражението на Иванчева, засега намерих само обвинителния акт. 264 страници, плътно изписани. За един подкуп. Сигурен съм, че на Хитлер обвинителния акт е бил по-кратък ! Сериозно ли мислиш, че аргументирано обвинение с факти трябва да се разпростира на 264 страници ? Там има какво ли не - за времето, за политическата обстановка, за какво мислят медиите - явно в прокуратурата се плаща само на изписан лист, а спечелените дела - тях кучета ги яли - нали друг ще плаща обезщетението за нескопосаното обвинение !

"ВКС изкиска информация от Висшият съдебен съвет за проверка относно процедурни нарушения на председателя на Апелативния специализиран съд, "...

"За един подкуп." - там е работата, че за доказан подкуп на магистрат наказанията са сурови. С това няма нищо общо прокуратурата ... наказанията се определят от закона приет в народното събрание. Та предлагам ти да се довериш на 3-те съдебни състава докато нямаш конкретна теза.

Години работа в Прокуратурата,Гешев няма нито ЕДНО спечелено дело в съда.Повечето завършват със споразумения. Това колко професионално ти звучи.

Този случай ще се разглежда в учебниците по НПК, като пример за абсолютна некадърност и роболепност на правоприлагащите структури!Фактът,че кметицата и заместничката посочиха няколко случая на злоупотреба с общински имоти- т.е. с наши, обществени имоти и " правоприлагащите" се направиха на кьорави и глухи, е достатъчен за да се направи обективна оценка.Дори и без да се разглежда по същество за редиците нарушения допуснати от и в присъствието на прокурори и зам председател на ДАНС.Ще се чете и ще се обсъжда! Въпреки големите им заплати, тераси,балкони и т.н.

Ок как 3 независими съдебни състава са издали осъдителни присъди? Все пак не е ли добре че най-накрая има осъден за престъпления които кметовете извършват ежедневно последните 30 години? Не си аргументирал мнението си.

И тука работата взе да се разсъхва, защото съд и прокуратура вместо да си свършат работата по закон я карат на прокуроско-содийски услуги поръчани по телефона;)

Как го доказваш това ... и 3 те съдебни състава от 3-ма съдии (9 съдии избрани на случаен принцип) нито един няма особенно мнение всички подписват под ВИНОВЕН.

Да и бяха оставили на горката женица парите от подкупа,сега нямаше да се налага да ги събира тези 10000 лв.

да и даде 10 бона от заплата си този месец, ще му останат 5 за преживяване :)

Панайот Рейзи за гепени 2 милиона го изключиха от Герб Шванчева защото не се отчиташе на Гроб 20 години....Е за това никой не обича айдуците от Герб

Да, това няма нищо общо с усилията й да излезе на свобода, по две причини (за онези, които следим тая гротеска от самото й начало те са очевидни): 1. Усилията й да излезе на свобода са свързани с едно-единствено нещо, а именно че на невинните мястото им не е в ареста, бил той и домашен. Невинност-> усилия за свобода -> свобода - толкова е просто, даже и за най-простите! 2. Откакто я влачат по арести и съдилища, Иванчева повтаря, че прави опити за майчинство и че тъй като не ѝ остава много време по чисто биологични причини, цялата тая скалъпена престъпна постановка ѝ идва с още една степен в повече. Така че от нейна страна има декларирани намерения за майчинство не от вчера и ако някой се прави на изненадан, нека не обвинява Иванчева в правене на номера - напротив, тя си е супер последователна, жената, и евала на смелостта ѝ да преследва и тази своя (лична) мечта в контекста на цялата тиня, в която я натикаха до гуша! Да вините една жена затова, че прави всичко възможно да има дете, е меко казано противно! Айде оставете я най-после намира тая женица, дето ѝ вменихте отговорността и наказанието за цялата организирана престъпност на калташката ни държава, на нейния единичен гръб! Та тя ако беше корумпе, досега щеше да е забравила и за обвинение, и за съд и щеше да си развява задника на някой далечен остров, а не да св бута под под арест на 45 квадрата в Младост с майка си и да я развяват като знаме на ‘борбата с корупцията’ разни лайнари, от просторните си, незаконно обитавани вилаети в резиденция Бояна!

Всеки който е в ареста може да каже на съдията че му се правят деца. Тя явно е успяла и явно е имала тази възможност. Сега я пускат дори в домашен арест защото е бременна ... не защото е невинна! Та какво искаш да се промени?

тя беше под домашен арест много преди да забременее , отделно си искаше разрешение от съда за да и правят процедурите по инвитро. Като не сте запознат/а по-добре не коментирайте.

Ето сега съм запознат вече. Но как точно това променя казаното от мен. Бременна ли е - ДА, пускат ли я под гаранция - ДА. Кое трябваше да се направи различно за да не и се нарушават правата? Да не я притесняват с обвинения изобщо? Факта че 3 съдебни състава независими от изпълнителната власт я намират за виновна по обвиненията ми подсказва, че тя е виновна.

Само в България може да се сравняват по, по, най- криминалните случаи. Абе има по-големи крадци бе нека я пуснат бе!

Те така всички кметове разсъждават .. за някакви 200 хиляди евро тук и там кой ще се занимава с мен .. резултата е, че престъпленията им са видни ... всяка втора новопостроена сграда е в нарушение на градоустройствения план .. София прилича на гето. Но на практика за 200 лв. кражби затворите са пълни. А ти искаш да "Я ПУСНАТ". Еми после кой да го спазва тоя закон и да се плаши от последствията.

Мутри вън!

Егати "държавата" !?

Простак днес е дежурния герберунгелски трол.

Я направиха бърлива, а Горанов за 700 млн - нищо. За кокошка няма прошка.

Какви са тия 700 мил. ... от къде ги е взел тоя Горанов? Там е работата че тая представлява хиляди корумпирани кметове които след като и повдигнаха обвинение се ослушват. Презастрояването забави темпове и една от причините е че никой не може да бъде сигурен дали ще е следващия осъден на 20 години затвор. Тоя проблем преди го нямаха. За 30 години след прехода няма нито един осъден корумпиран кмет.

Е минуси .. аз не поставям под съмнение че може Черепа да му е дал 700 милиона лева за да не го тормозят данъчните .. явно има нещо за да го разкара Борисов. Все пак 700 милиона са доста пари .. с тия пари Черепа можеше да си плати задълженията и да му останат за билет до ОАЕ даже. Та просто питам как я изчислявате тая цифра 700 милиона?

Баце не са ти ясни много неща стига си писал глупости,че стана за смях..

По скоро аз ще родя близнаци отколкото кметичката да се окоти

Мите ела да пробваме па може и да забременееш...

Нали тя твърдеше след публичното обявяване на бременността, че това нямало нищо общо с опитите й да излезе на свобода (перифразирам по памет). Много ми падна в очите с такива лисичи номера. Аз и без друго не съм убеден в абсолютната й невинност, нито мога да твърдя и обратното. Преди да започнат спекулации - това съвсем не означа, че смятам опонентите й за чиста вода ненапита.

Милиционерщина, на която станахме свидетели при задържането й - 5 часа да стои права на жегата, как я бяха оковали - като Ханибал Лектър - взе едно е диво животно, колко време изкара в ареста - това би пречупило всеки, но тя оцеля. За мен е една много смела жена. След като е толкова подкупна - къде са парите от "подкупите" ? Къде са й имотите и колите ? Пачките ? С радост бих дарил пари за гаранцията й. Мафиотски босове ги караха с инвалидни колички като писани яйца. Ужасна пародия на правосъдие !

Дарявай щом толкова много си откраднал. Такива като теб са съвременните Морозовци.

Парите и са недекларирани. Просто всички кметове които получават подкупи го имат този проблем. За сметка на това винаги може да организира "кампания". Ако това е основния ти аргумент за невинността и по добре измисли нещо друго. Прочети обвинителния акт примерно и какво точно тя е обжалвала в него. Ако прави смисъл го напиши в форума.

В София е видно, че последните 30 години подкупите са надделяли над градоустройствения план. Явно е пълно с корумпирани кметове. Ако има само един случай на арестуван и обвинен кмет едва ли полицейщината е основния ни проблем. Ако тази беше невинна е имала възможност да бъде оправдана от 3 независими съдебни състава. Що се отнася до публичния арест ако правата и са нарушени тя има възможност да заведе дело срещу държавата и да получи компенсация. Но това са 2 различни проблема.

Парите може да са скрити...Всеки хитрец не би ги вложил скоропостижно, докато заема висок пост. А като няма хич пари, то тогава е логично да запитаме: С какви средства прави скъпите ин витро процедури ? С какви средства ще отглежда детето си ? Пак ли ще й събираме ?

Всички са невинни, а Каскетът на Съд!