Пускат движението по пренаредените жълти павета до края на седмицата (снимки)

Пренареждането в активните ленти за движение вече е приключено, на 90 процента е положена и пътната маркировка

Обратно в новината

Коментари - Пускат движението по пренаредените жълти павета до края на седмицата (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ е проблемът само с паветата - погледнете третоарите наоколо. Редят ги неуки сигани и всяка плочка е с по един см отклонение от съседната по височина - голямо спуваме пада. Направо ужас - от подлеза на Соф.университет до Военния клуб е така навсякъде. Фандъкова да отиде и да се снима - крадливата селянка

Не си спомням по комунизма нито веднъж да се е налагало да ги пренареждат. При демокрацията - това е четвърти път. До момента.

Мдааа и до седмица отново ще го затворят, за да опитат за четвърти път фирмите на герП да "усвоят" парите от данъците на Софиянци ! По-крадлива кметица не сме имали, станаха за смях и подигравки, едни павета ги затрудняват, а очакваме от тях да се справят със Столицата ...

Снимките нещо не са на фокус! Защо ли?

Че ще го пуснат предизнобрно е ясно ... но дали ще изкарат до изборите преди да започнат пак да изскачат паветата ?!?

Ха ха, и пак криви линии на маркировката и уплътняват паветата с битум, който ще се нацепи за 1 седмица... Мърлявщините на гербавата кметица нямат край! 4 годин с едни павета не може да се оправи тази некадърница, но някакъв паметник и пречи на интелектуалното развитие!

Всички забравят че танкове са минавали върху тях. Един - два пъти на годината.

Не се притеснявайте, те до няколко седмици паветата ще са придобили естествения си мръсен оттенък, в София в много редки случаи маркировката издържа повече.

На Кольо Фичето защо не са паднали мостовете? Помъчете се да разберете! Защото е майстор! Познавате ли тази дума?

Ангел Джоргов от вчера официално е кандидат за кмет но Самоков. Какъв зам кмет на София и днес, че дава интервюта?!

Със сигурност вече са за ремонт

и на третия ден нема едно здраво закрепено паве

Тия тапаци цимент ли слагат? Ееее Фандък 100 години си на пост едни павета не можахте да наредихте!!! Ама парата наредихте с бабата Бойка се оправихте. Да ви е честито свещи да си купите с парите дето окраднахте от бедния народ всички вие ... от кумонизма насам.

Порадвайте им се брЪже че утре почваме ремонт на ремонта

Жълтите павета ги тръмбоваха и валираха с валяк! Ето видео - https://youtu.be/m7TyNnyCCec

видеото се вижда един спрял валяк и не е ясно какво е валирал и дали изобщо е използван.

Интересно как когато бяхме 9 милиона паветата бяха изрядни, а като станхме 6 милиона не могат да бъдат наредени,че видиш ли трафик гоУем имало....Хахаха , наркомани жълтопаверни...Бесило за вас !

Когато колите в София бяха 50 000 и сега, когато са 1 милион?

За избуртя ли

За мен това е пълна загуба на време и средства. Тези павета ще се раздрънкат за нула време, ако ще и още 50 пъти да ги пренареждате. Когато са били поставени ,трафикът е бил минимален , не са функционални за условията на 21 век, с огромния трафик от коли, камиони и автобуси., съчетано с атмосферните елементи и условия.. Или затворете пак зоната за МПС-та или ги махнете, когато са ги плеснали там преди 100 и кусур години е било не толкова по функционални причини, а по естетични причини. Все едно да пуснете орда бизони по паркет в бална зала.

По принцип си прав

Най-добре е центърът на София да е пешеходен, но не автомобилното движение е проблема на паветата! Там е забранено за камиони, автобуси също не съм виждал. Само участъка който "ремонтираха" миналата година се размести. По другите павета минават същите коли, но са си добре.

Да по принцип и според мен центърът трябва да е пешеходен, или по примера на Лондон такса солидна , за да караш в ситито. Интересно туристическите автобуси как стигат до паркинга на Невски?

Ганя да не си и помисля да минава оттам! Нито с коли/каруци, нито с цървули! Да ги измиете хубаво, че обувките ми струват 360 лв! И никакви протести там срещу нашата власт! Селяндури!

Егати скъсаняка - на мен само крема против бръчки ми е над хилядо лева за 100мл бурканче:)))

е па оно не, не е частно, недържавно площадчето пред художествената софийска картинна галерия, нито пък место за последна бутикова мода представяния\презентации, фасонско найлонче на обувчиците, което може би е с буйки за 365 лв (колкот са календарните дни в една година) на водещото поотраснали чадо или да ползва фърчаща скейтбордова дъска, мойе пък за препарирането да е извършено от хорица в предп

Май не си спомняте как бяха преди!Това е подгрявка.Рибена кост а не......Дедите ни са знаели защо са ги редили така

Дано не се разместят до изборите, че Хекимянчо ще загуби на първи тур още. Та да се чуди Тулупа каква работа да му намери освен на гъзелизач.

В интерес на истината,паветата този път са наредени перфектно. Може би най доброто нареждане досега. Дори 60-те години на миналия век бяха по криви,а тогава хем нямаше много коли а и по това време беше забранено движението там Минах преди два дни с шосеен велосипед 25мм гуми...никакъв проблем.

Ако се загледате внимателно, ще видите, че има съществена разлика между старата подредба около сградата на Народното събрание и новата по булеварда с автомобилите. Едва ли ще издържат до изборите...

Ареее ве стига издевателство с тия затворени илици ве

До ноември и се разпадат. Това е реалността .

Ей супер. Най-после софиенци ще имат пак повод за гордост

Я че ви кажем оти дека па, че са криви, като ги гелдам тея паветаджиите много дръти..дека е онова маленкото цигане де га редеше плочника миналиьо месец на Борис..