Коментари - Пускат 6 км от "Струма" между Благоевград и Симитли и едната тръба на тунел "Железница" | Днес.dir.bg

Коментари - Пускат 6 км от "Струма" между Благоевград и Симитли и едната тръба на тунел "Железница" | Днес.dir.bg

Коментари

Ще поканите ли Диана Мехмедали от измисления Евро гейски институт за пъпна безопосност да одобри тунела? Поканете я- всички теле визии я канят за да се насладят на бърборенето и, внушаващо, че тя и Богдан Милков са най- големите корифеи в държавата, и непременно трябва да минат на Държавна ясла!!! И двамата са бая огладнели напоследък, и за това плюят ли плюят!!!

а на Хемус га ве кавали?

А кога ще пуснат участъка от Хмус между Шумен и Търговище?!? Трябваше да е гптов преди повече от две години!!!

на кукуво лято те кинтите у джипката на чували и у офшорката или на кюлчета

А таласъми виждаш ли или каквото е казал Дамаджан Рашков това виждаш

Ти от всичко това какво си видял та говориш на изус. Око бяха такива нещата досега да са в затвора Ама панаири и само приказки и нищо наяве така че не пиши глупостите че глубците им вярват

_stankow

Вчера минах. Отдалече изглежда готов. До Буховци. Ама сигурно довършителни работи, актове, отчуждавания ... :(

Бойко Борисов е най-големия вагабонт, управлявал някога България!

Да, почакайте да свърши активния летен туристически сезон, да умрат още малко хора и тогава пуснете ЕДНОТО платно с ЕДНАТА тръба. Малоумни, корумпирани полуидиоти!!!

Леле...2км тунел с двупосочно движение в България??? Ще доста интересно... меко казано :)

Еми, за толкова пари (разбирай почти без пари) - ТОЛКОВА! Тоест - АПИ плащат на "бебетата" (на Бойко Борисов и на Слави Трифонов), обаче "бебетата" пак реват (за още пари)!!! Не им стигат за вилите в Дубай...

Аз ви пиша истината, вие ми цъкате минусчета. Добре. В този тунел скоро нема да се возите. Обещавам ви го! Гепи Груп не плащат. И съответно нема кой да бачка у тунело!

Служебните недоразумения на Радев саботират пътя през кресненското дефиле точно както Сандов от ОФ-то на Радев. Вместо да анулират заповедта му за прекратяване на ОВОС, те я пращат на съда. Докато съдът се произнесе сроковете на ОВОС ще изтекат и така хем ще изгубем европейско финансиране, хем ще се наложи нов ОВОС, а служебните недоразумения ще се оправдаят с бавната реакция на съда. Саботьори !

Медийната задруга на Радев пуска фандъци. Двата отбора на Радев в това време работят за саботажа на Б-я: Служебният министър на енергетиката продължава ДОГОВОРКИТЕ на Кирчо и Кокорчо: "Дори и да бъде готова по-рано газовата връзка с Гърция не може да влезе в експлоатация по-рано от 1 октомври. Това е така заради уговорки направени от кабинета на Кирил Петков. Това обясни пред журналисти служебният енергиен министър Росен Христов при инспекцията на газовата връзка с Гърция. Той допълни, че няма да влиза в детайли за това какви договорки и с кого са били направени." ДОГОВОРКИТЕ са с Газпром и МЕТ, да си знаете.

"Пускат"? Или "до няколко месеца"? ПР сайт

А кметът на Симитли ще присъства ли ? А баце?

ВЕКИ КОТО ПРЕЧИ МАГИСТРАЛАТА ДА СЕ ПРОСТОЙ ДА ИДЕ НА СЪД . Вече повече от 20години се бави нарочно от НЕКАДЪРНИ министри и ПСЕВДО ЕКОЛОЗИ .

Смешна работа, това по време на социализма е за ниво зам-общински партиен секретар!

Е що няма магистрала от социалима там?

Да не ти разправям, какво беше по времето на "Социализъма" там!

"Бойко на 2 години строеше цяла магистрала..." Фактите са, че за сумарно 10 години на власт г-н Борисов построи 250 км магистрала. А Кирчо и Асенчо не построиса и един сантиметър, но вместо това раздадоха парите на свои обръчи от фирми. ГЕРБ мислят за България, ПП мислят за портфейлите си. Толкова по въпроса.

Боко обича да баламосва селтаци като теб, 250км. магистрала в нормалните страни ги строят за година максимум и с по-добро качество и на по-ниска цена !!!!

Toeст, според теб е лошо, че Бойко построи 250 км магистрала, така ли? Може би трябваше да лъже, краде и да не строи нищо, както Кирчо и Асенчо, нали?

Разбрахме как е в нормалните страни, кажи вие -ПППП,БД,БСП ,ИТН и Фатмака какво построихте за 2 години подмяна в сравнение с Бойко ,поне един скован курник за мисирки има ли някъде или и него ви подариха наготово т Америка за България ??

78 отивай там където ги стоят за месец .

Къде строят 250 км на година? Кои са тези нормални стани?

Кажи за коя държава става въпрос

Такава магистрала още не съществува , цяла от единия край на страната до другия !!!!!

Искаш ли да разгледаме построените 250 км в какво състояние са - дупки, пукнатини ,занци 80 км с пропадания, липсваща маркировка.. Липсват места за почивка и спиране през 15- 30 км.

Що? Построените от твоите в по-добро състояние ли са?

Явно не си излизал от миризливото си село от 20 години:)))) Помоли някой да те повози и ще видиш каква е истината.

Бойко на 2 години строеше цяла магистрала , за това време умнокрасивите,некъпани бананоядци откриват с гей парти - смяна на цяла крушка в тунел! За 2 години промяна - 2 сменени крушки и 6 гей парада!

Такава магистрала още не съществува , цяла от единия край на страната до другия !!!!!

Прост и беден гробаджийски панелкаджия

Ама как така магистрала до Гърция, като аз и Линда ходим на плаж само на "Корал"?

Най-после нещо построено с пари на българския и европейския данъкоплатец да се пусне и да работи. А не да се пребиване по обходни пътища.

Чудно как Радевитеэсружебни правителства и пишман ,,проевропейското правителство” подчинено също на Москва как са им оставили парите за строеж?!

Очаквайте скоро негово светейшество Кирчо (да се свети името му!) да се "чекне" от началото на тунела. Да ви лъже как той го е построил този тунел. И да ви спести, колко пари открадна от магистралите и как ги раздаде на приятелски фирми.

Очаквайте скоро,негово светейшество Бойко(да се свети името му!)!Да се "чекне"от началото на тунела.И да ви спести,колко пари искаше от ЕС за проекта.И да не ви каже,защо не му ги дадоха.

Нема страшно, после ще има ремонт на ремонта . на ремонта .... и т.н.

Гарантирано от ге пи груп о боко шизофренията.

Ама кат няма “магистрала” само до Банкя ходя.

Или се изземва или се заобикаля. Друго решение няма.

Киркор и Кокор паднаха от власт, и нещата в тази държава започнаха отново да се случват.

С един тунел и 2 свлачища ли? Нема такива гробарски бедни тъпунгери.

Това временно правителство за броени седмици направи повече отколкото ПП за една година. Кирчо и Кокорчо да гледат, да мълчат и да се учат!

ДА ИМ ГЛАСУВА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ! ХЕМУС СПРЯ ТОЧНО ПРЕДИ ЛОВЕЧ И ПЕВЕН!

Гласува за "Промяната", нали? Сега си сърбай попарата...

Добре, че е служебното правителство, та да довърши започнатото от ГЕРБ. Защото ако чакахме на ПП щяха да ни закопаят съвсем...

Ох тролче, ще те разочаровам! ПП пак ще управляват! От тук нататък,аз полезен ход нямам.С ДПС не мога да се коалирам, защото това значи да си направя харакири! ПП, БСП и ДБ,не ме искат! Аз пак ще съм в опозиция!

С едната тръба и двете свлачища ти оправиха бедния и маргинален живот ли?

Важно е са е готово за зимата, когато е силния трафик към Гърция...

А идиотите от ПП бяха откраднали парите и бяха спряли напълно строителството на магистрали. Мошеници жалки, дано никога повече да не се връщат на власт!

След 10 години активен строеж на магистрали от Борисов и година и половина пълен застой при Кирчо и Кокорчо, ето че държавата отново продължава да се развива.

С една тръба и 2 свлачища се развихме много…

За първата година на своето управление 2009- 2010 Бойко Борисов довърши забатачената 8 години магистрала Люлин и довърши Дунав мост 2 при Видин, строен 9 години . За всичко останало построено за народа след това - хората знаят,виждат ,ползват и помнят - от метрото до тракия и марица. За 8 месеца Подмяна умнокрасивите,некъпани лгбт банаоядци смениха 10 крушки за 2 милиона в един тунел - за кефа на всички лалугери ,борсуци и папуняци в района !

Явно не си излизал скоро от мухлясалата панелка! Я се разходи по бойковите магистрали! Виж,как се е крало брутално и на какво приличат! Ние сме единствената държава в света,в която един китайски телевизор от измислена марка има по-дълга гаранция от една магистрала!

Не само гараnция ами и ще изкара повече от магистрала. Давм пример - Тангентата - пропанда на следващата пролет. Магистрала Люлин - заради откраднатата подпорна стена се свлече ската при Мало Бучино и затрупа магистралата пак на спедващата пролет.. Околовръстното на София при Люлин - пропадна след няколко месеца и сега е в окаяно състеяние там. Мога да продължавам За сравнение само Крадлив Дедо колкото и да крадеше това което построи - София- Волуяк и София- Сливница изкара 15 години без ремонт и в момента е в по-добро състояние от това дето е построил Бойко.

Ходи му яж некачествения асфалт, беден и прост панелкаджия.

Другата тръба след 30 години ..... шкафчетата са пълни ,а вожда пърди в Банкя ...

Пълно безхаберие на всички нива в тая държава. Закривааййййййй

Бойко,връщай се да завършиш започнатото и построиш още спортни зали,магистрали,метро,детски градини,че при ПП за 7 месеца настъпи пълен застой, хаус,разруха, регрес.

Как да се върна,мило тролче, като народът не ме иска?!?!?!

Народа те иска, ама мадурковските машини не те пускат.

Така е, затова искам да върнат хартийките и прасето Мишо Константинов! Той винаги ми дописваше, толкова гласове, колкото ми трябват!

Ходи яж тухли, бетон и асфалт. Малоумен гробаджия.

Служебното правителство на президента Румен Радев ще изпълни петилетката за 6 месеца.

Американците са ни отказали 6 танкера мухльо Сега и путин като те отреже Ще трябва да си събираш багажа И към Славяново Некадърник

Ох, това с какво ще ми помогне! Той ми наби канчето и ме свали от власт!

Тука работа стана малко като с македонския космонавт

"Тази година завод за полупроводници, догодина – за цели проводници". Не знам на какви ни правят вече, щото маймуни бяхме отдавна.

Никога нема видите чут бугари ха ха ха

за лятото. Годината обаче не казват.

за готов път майстори колкото щеш

споко, след 3 години ще пуснат още 600 метра. маршрута се скъсява.

Предпочитам обходния маршрут.

Ще го пуснат ама ще е само за кросови мотори!

Нищо няма да пуснат, само лъжат. Коя точно фирма ще направи това?

А ние чакаме поредната катастрофа /,недай си боже с жертви / по долнопробните пътища в Северна България , особено към Русе . Не оневинявам шофьорите ,но пътищата там не са пригодени за такъв трафик. Само че, за управляващите, които и да са те , такова географско понятие като Северна България ,сякаш няма

Що така песимистично? И АМ Русе - Велико Търново и тунела под Шипка са в новата програма Транспорт. Ха дано я одобрят...

Добре,че е служебното да довърши започнатото,че ако чакахме на ПП-щяха да ни закопат.

Какво довършиха бе тъпунгер? Една тръба и 2 свлачища благодарение на боковските некадърници от ге пи груп. Колко си прост?

Значи можело!? Махнаха са пъпърляците и животът започна да се нормализира

Да, кражбите и некачественото строителство се завърша. Кеф ли ти е бедняко малоумен?

Годините за нищо ги нямат мръсните чиновници....

"Отказаха ни отсрочка за офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ" Путин: Муахахахахахахахахахахахахахахах .

Алоооо, ДИРници, какво пускат, днес, утре ... или някога в далечното бъдеще ЩЕ пуснат част от трасето. Управлението на хунтата на РРадев, Комитова, Рашков, Кирето Лъжеца, Лорерите и техните крадливи щайки върнаха държавата 30-тина години назад.

Боко за 12 години я направи клоака, пълна с малоумни кенефи като тебе. Едва ли тези са я върнали още по назад.

Коментари - Пускат 6 км от "Струма" между Благоевград и Симитли и едната тръба на тунел "Железница" | Днес.dir.bg

Коментари - Пускат 6 км от "Струма" между Благоевград и Симитли и едната тръба на тунел "Железница" | Днес.dir.bg

Коментари

Ще поканите ли Диана Мехмедали от измисления Евро гейски институт за пъпна безопосност да одобри тунела? Поканете я- всички теле визии я канят за да се насладят на бърборенето и, внушаващо, че тя и Богдан Милков са най- големите корифеи в държавата, и непременно трябва да минат на Държавна ясла!!! И двамата са бая огладнели напоследък, и за това плюят ли плюят!!!

а на Хемус га ве кавали?

А кога ще пуснат участъка от Хмус между Шумен и Търговище?!? Трябваше да е гптов преди повече от две години!!!

на кукуво лято те кинтите у джипката на чували и у офшорката или на кюлчета

А таласъми виждаш ли или каквото е казал Дамаджан Рашков това виждаш

Ти от всичко това какво си видял та говориш на изус. Око бяха такива нещата досега да са в затвора Ама панаири и само приказки и нищо наяве така че не пиши глупостите че глубците им вярват

_stankow

Вчера минах. Отдалече изглежда готов. До Буховци. Ама сигурно довършителни работи, актове, отчуждавания ... :(

Бойко Борисов е най-големия вагабонт, управлявал някога България!

Да, почакайте да свърши активния летен туристически сезон, да умрат още малко хора и тогава пуснете ЕДНОТО платно с ЕДНАТА тръба. Малоумни, корумпирани полуидиоти!!!

Леле...2км тунел с двупосочно движение в България??? Ще доста интересно... меко казано :)

Еми, за толкова пари (разбирай почти без пари) - ТОЛКОВА! Тоест - АПИ плащат на "бебетата" (на Бойко Борисов и на Слави Трифонов), обаче "бебетата" пак реват (за още пари)!!! Не им стигат за вилите в Дубай...

Аз ви пиша истината, вие ми цъкате минусчета. Добре. В този тунел скоро нема да се возите. Обещавам ви го! Гепи Груп не плащат. И съответно нема кой да бачка у тунело!

Служебните недоразумения на Радев саботират пътя през кресненското дефиле точно както Сандов от ОФ-то на Радев. Вместо да анулират заповедта му за прекратяване на ОВОС, те я пращат на съда. Докато съдът се произнесе сроковете на ОВОС ще изтекат и така хем ще изгубем европейско финансиране, хем ще се наложи нов ОВОС, а служебните недоразумения ще се оправдаят с бавната реакция на съда. Саботьори !

Медийната задруга на Радев пуска фандъци. Двата отбора на Радев в това време работят за саботажа на Б-я: Служебният министър на енергетиката продължава ДОГОВОРКИТЕ на Кирчо и Кокорчо: "Дори и да бъде готова по-рано газовата връзка с Гърция не може да влезе в експлоатация по-рано от 1 октомври. Това е така заради уговорки направени от кабинета на Кирил Петков. Това обясни пред журналисти служебният енергиен министър Росен Христов при инспекцията на газовата връзка с Гърция. Той допълни, че няма да влиза в детайли за това какви договорки и с кого са били направени." ДОГОВОРКИТЕ са с Газпром и МЕТ, да си знаете.

"Пускат"? Или "до няколко месеца"? ПР сайт

А кметът на Симитли ще присъства ли ? А баце?

ВЕКИ КОТО ПРЕЧИ МАГИСТРАЛАТА ДА СЕ ПРОСТОЙ ДА ИДЕ НА СЪД . Вече повече от 20години се бави нарочно от НЕКАДЪРНИ министри и ПСЕВДО ЕКОЛОЗИ .

Смешна работа, това по време на социализма е за ниво зам-общински партиен секретар!

Е що няма магистрала от социалима там?

Да не ти разправям, какво беше по времето на "Социализъма" там!

"Бойко на 2 години строеше цяла магистрала..." Фактите са, че за сумарно 10 години на власт г-н Борисов построи 250 км магистрала. А Кирчо и Асенчо не построиса и един сантиметър, но вместо това раздадоха парите на свои обръчи от фирми. ГЕРБ мислят за България, ПП мислят за портфейлите си. Толкова по въпроса.

Боко обича да баламосва селтаци като теб, 250км. магистрала в нормалните страни ги строят за година максимум и с по-добро качество и на по-ниска цена !!!!

Toeст, според теб е лошо, че Бойко построи 250 км магистрала, така ли? Може би трябваше да лъже, краде и да не строи нищо, както Кирчо и Асенчо, нали?

Разбрахме как е в нормалните страни, кажи вие -ПППП,БД,БСП ,ИТН и Фатмака какво построихте за 2 години подмяна в сравнение с Бойко ,поне един скован курник за мисирки има ли някъде или и него ви подариха наготово т Америка за България ??

78 отивай там където ги стоят за месец .

Къде строят 250 км на година? Кои са тези нормални стани?

Кажи за коя държава става въпрос

Такава магистрала още не съществува , цяла от единия край на страната до другия !!!!!

Искаш ли да разгледаме построените 250 км в какво състояние са - дупки, пукнатини ,занци 80 км с пропадания, липсваща маркировка.. Липсват места за почивка и спиране през 15- 30 км.

Що? Построените от твоите в по-добро състояние ли са?

Явно не си излизал от миризливото си село от 20 години:)))) Помоли някой да те повози и ще видиш каква е истината.

Бойко на 2 години строеше цяла магистрала , за това време умнокрасивите,некъпани бананоядци откриват с гей парти - смяна на цяла крушка в тунел! За 2 години промяна - 2 сменени крушки и 6 гей парада!

Такава магистрала още не съществува , цяла от единия край на страната до другия !!!!!

Прост и беден гробаджийски панелкаджия

Ама как така магистрала до Гърция, като аз и Линда ходим на плаж само на "Корал"?

Най-после нещо построено с пари на българския и европейския данъкоплатец да се пусне и да работи. А не да се пребиване по обходни пътища.

Чудно как Радевитеэсружебни правителства и пишман ,,проевропейското правителство” подчинено също на Москва как са им оставили парите за строеж?!

Очаквайте скоро негово светейшество Кирчо (да се свети името му!) да се "чекне" от началото на тунела. Да ви лъже как той го е построил този тунел. И да ви спести, колко пари открадна от магистралите и как ги раздаде на приятелски фирми.

Очаквайте скоро,негово светейшество Бойко(да се свети името му!)!Да се "чекне"от началото на тунела.И да ви спести,колко пари искаше от ЕС за проекта.И да не ви каже,защо не му ги дадоха.

Нема страшно, после ще има ремонт на ремонта . на ремонта .... и т.н.

Гарантирано от ге пи груп о боко шизофренията.

Ама кат няма “магистрала” само до Банкя ходя.

Или се изземва или се заобикаля. Друго решение няма.

Киркор и Кокор паднаха от власт, и нещата в тази държава започнаха отново да се случват.

С един тунел и 2 свлачища ли? Нема такива гробарски бедни тъпунгери.

Това временно правителство за броени седмици направи повече отколкото ПП за една година. Кирчо и Кокорчо да гледат, да мълчат и да се учат!

ДА ИМ ГЛАСУВА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ! ХЕМУС СПРЯ ТОЧНО ПРЕДИ ЛОВЕЧ И ПЕВЕН!

Гласува за "Промяната", нали? Сега си сърбай попарата...

Добре, че е служебното правителство, та да довърши започнатото от ГЕРБ. Защото ако чакахме на ПП щяха да ни закопаят съвсем...

Ох тролче, ще те разочаровам! ПП пак ще управляват! От тук нататък,аз полезен ход нямам.С ДПС не мога да се коалирам, защото това значи да си направя харакири! ПП, БСП и ДБ,не ме искат! Аз пак ще съм в опозиция!

С едната тръба и двете свлачища ти оправиха бедния и маргинален живот ли?

Важно е са е готово за зимата, когато е силния трафик към Гърция...

А идиотите от ПП бяха откраднали парите и бяха спряли напълно строителството на магистрали. Мошеници жалки, дано никога повече да не се връщат на власт!

След 10 години активен строеж на магистрали от Борисов и година и половина пълен застой при Кирчо и Кокорчо, ето че държавата отново продължава да се развива.

С една тръба и 2 свлачища се развихме много…

За първата година на своето управление 2009- 2010 Бойко Борисов довърши забатачената 8 години магистрала Люлин и довърши Дунав мост 2 при Видин, строен 9 години . За всичко останало построено за народа след това - хората знаят,виждат ,ползват и помнят - от метрото до тракия и марица. За 8 месеца Подмяна умнокрасивите,некъпани лгбт банаоядци смениха 10 крушки за 2 милиона в един тунел - за кефа на всички лалугери ,борсуци и папуняци в района !

Явно не си излизал скоро от мухлясалата панелка! Я се разходи по бойковите магистрали! Виж,как се е крало брутално и на какво приличат! Ние сме единствената държава в света,в която един китайски телевизор от измислена марка има по-дълга гаранция от една магистрала!

Не само гараnция ами и ще изкара повече от магистрала. Давм пример - Тангентата - пропанда на следващата пролет. Магистрала Люлин - заради откраднатата подпорна стена се свлече ската при Мало Бучино и затрупа магистралата пак на спедващата пролет.. Околовръстното на София при Люлин - пропадна след няколко месеца и сега е в окаяно състеяние там. Мога да продължавам За сравнение само Крадлив Дедо колкото и да крадеше това което построи - София- Волуяк и София- Сливница изкара 15 години без ремонт и в момента е в по-добро състояние от това дето е построил Бойко.

Ходи му яж некачествения асфалт, беден и прост панелкаджия.

Другата тръба след 30 години ..... шкафчетата са пълни ,а вожда пърди в Банкя ...

Пълно безхаберие на всички нива в тая държава. Закривааййййййй

Бойко,връщай се да завършиш започнатото и построиш още спортни зали,магистрали,метро,детски градини,че при ПП за 7 месеца настъпи пълен застой, хаус,разруха, регрес.

Как да се върна,мило тролче, като народът не ме иска?!?!?!

Народа те иска, ама мадурковските машини не те пускат.

Така е, затова искам да върнат хартийките и прасето Мишо Константинов! Той винаги ми дописваше, толкова гласове, колкото ми трябват!

Ходи яж тухли, бетон и асфалт. Малоумен гробаджия.

Служебното правителство на президента Румен Радев ще изпълни петилетката за 6 месеца.

Американците са ни отказали 6 танкера мухльо Сега и путин като те отреже Ще трябва да си събираш багажа И към Славяново Некадърник

Ох, това с какво ще ми помогне! Той ми наби канчето и ме свали от власт!

Тука работа стана малко като с македонския космонавт

"Тази година завод за полупроводници, догодина – за цели проводници". Не знам на какви ни правят вече, щото маймуни бяхме отдавна.

Никога нема видите чут бугари ха ха ха

за лятото. Годината обаче не казват.

за готов път майстори колкото щеш

споко, след 3 години ще пуснат още 600 метра. маршрута се скъсява.

Предпочитам обходния маршрут.

Ще го пуснат ама ще е само за кросови мотори!

Нищо няма да пуснат, само лъжат. Коя точно фирма ще направи това?

А ние чакаме поредната катастрофа /,недай си боже с жертви / по долнопробните пътища в Северна България , особено към Русе . Не оневинявам шофьорите ,но пътищата там не са пригодени за такъв трафик. Само че, за управляващите, които и да са те , такова географско понятие като Северна България ,сякаш няма

Що така песимистично? И АМ Русе - Велико Търново и тунела под Шипка са в новата програма Транспорт. Ха дано я одобрят...

Добре,че е служебното да довърши започнатото,че ако чакахме на ПП-щяха да ни закопат.

Какво довършиха бе тъпунгер? Една тръба и 2 свлачища благодарение на боковските некадърници от ге пи груп. Колко си прост?

Значи можело!? Махнаха са пъпърляците и животът започна да се нормализира

Да, кражбите и некачественото строителство се завърша. Кеф ли ти е бедняко малоумен?

Годините за нищо ги нямат мръсните чиновници....

"Отказаха ни отсрочка за офертата за танкерите с втечнен газ от САЩ" Путин: Муахахахахахахахахахахахахахахах .

Алоооо, ДИРници, какво пускат, днес, утре ... или някога в далечното бъдеще ЩЕ пуснат част от трасето. Управлението на хунтата на РРадев, Комитова, Рашков, Кирето Лъжеца, Лорерите и техните крадливи щайки върнаха държавата 30-тина години назад.

Боко за 12 години я направи клоака, пълна с малоумни кенефи като тебе. Едва ли тези са я върнали още по назад.