Избягал от психиатрия бежанец вся паника в Бремен

Германската федерална полиция залови 19-годишен алжирски бежанец, който избягал вчера от психиатрична клиника с викове "Ще ви взривя!".

Обратно в новината

Коментари - Избягал от психиатрия бежанец вся паника в Бремен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толерантността ще Ви убие! Затворили го в лудница вместо да го ликвидират, кога ще разберете, че за тия прошка не трябва да има. Хак Ви е сега Бремен да трепери!

защо човек от алжир е наречен бежанец

бедна им е фантазията на германците какви ядове ги чакат

Тя - Германия откакто дъртата фрау ги управлява си една спретната психиатрия. Лошото е , че целия еврогейски сЮЗ е същото лечебно заведение. Излягал от едната страна на стената на лудницата и минал от другата. Озърнал се и нищо ново. пак се оказал в лудница Германия. Явно барута е бил мокър та не гръмнал.

Тия май масово са психично болни. Или по-скоро умеят да заблудят лекарите, болницата не е беж. лагер и там им е по-добре. Не им знам законите, но е възможно болните да не подлежат на екстрадиране. За съжаление от сега нататък в Германия, а и не само там хората ще живеят в страх.

на Брайвик му бяха одрали кожата на лентички и му бяха навряли в гъза някой сап за лопата, дали Давид щеше да се вдъхнови от примера му? А то колко му е-Брайвик си живее в условия многократно по-добри от тези в Алжир за средно семейство!

В традициите на немците взиза да подпалват и съсипват цяла европа. Миналия век го направиха 2 пъти. Сега просто правят същото.

А, бе, няма ли кой да ги поступа малко тия саморадикализирали се мигранти... Малко така да им се поотупа праха и пясъка от пустинята, от където идват, та да станат нови хора у европата. Малко бият на запад - затова така им се качват на главата ... и не само се качват, ами и им се друсат на главата отгоре... Хубаво правят нашите полицаи... Треба се поступват малко мигрантите още на границата, че да знаят - тук нашите момчета не се шегуват... Яко бой, че да не им идва на акъла да се радикализират и да взривяват невинни хора само щото измисленото им божество така искало...

abasador

уважаеми, редактор или модератор на ДИР.бг, не знам на какво основание триете репликата ми на коментара от 11:35 h подписан с ник,а.... АК-47!!! Този тъп колега преди време опита да открадна ник,а ми с обяснието, че АК 47 и АК-47 са два много различни НИК,а. Да бе да... Автомат Калашников 47 ... без и с тире са толкоз различни, че просто прилика нямат! Виж сега уважаеми редактор, ако искаш твоите новини да останат безлични или пък ти ти е все едно, кой се подписва под тях, това е въпрос на журналистическа чест и не само. За разлика оттеб, аз отстоявам това, което съм написал. Не желая да пиша коментарите си с измислено име, и затова се рагистрирах с ник,а АК 47. Съобразявай се с това уважаеми, всеки един от нас има право на собствено мнение, което защитава с подписа си. Лек ден.

Просто ще завра дулото на АК-47 в гъза ти, където слънце не огрява..И ще натисна спусъка..Ще стане яко лайняно мазало Кончите! Дразни ме ...само още малко!

Това ще са редовните новини всеки ден изнасилвания, убити, заклани, взривени. Но немците един ден ще врътнат и ще почнат да преследват мюсюлманите както преследваха евреите, и тогава жална им майка на мюсюлманите......

Изглежда, че в Германия лудостта е заразна. Онази откачена бабичка Меркел е заразила повечето германци /или ги е изплашила ... /. Как никой от тези "психично болни и депресирани нещастни страдалци" не пожела да се самоубие тихо и кротко, като унищожи само себе си, а го прави публично и с цел да избие повече хора. Ако Меркел иска да унищожи Германия и никой от нейните избиратели не й се противопоставя, нека го направи. Не виждам причина защо трябва и останалата част от европейците да ги последваме.

Или пък да отиде в собствената си държава и да взривява там колкото и където си иска, дори не е садължително да се самоубива. Боеприпаси за самоубиици ще бъдат доставени безплатно.

както се казва каквото повикало такова се обадило. Нека да е весело, лято ееееееееее хахах !

Изпълнява се план за противопоставяне на огромни маси от хора, с различна култура,живеещи в различни светове. Меркел е само един от изпълнителите, ако не е тя ще е някой друг. За съжаление Третата световна война е в ход.След световна криза, световен военен конфликт, класика в жанра.

Меркел трябва да бъде съдена за това че вкара тези психясали диваци в ЕС . Това безобразие трябва да престане

Човек почва да се чуди..Дали ставащото в Европа, наистина е реалност.... Какво, вече не остана и една нормална държава в Европа ли? Държава, управлявана от разумни политици, с нормални хора в нея..........

abasador

абе, тъпо говедо, какво смяташ, че ще постигнеш като се подписваш с моя ник Автомат Калашников - 47? прекаляваш бе простак. Айде да те е.. май...., лек деня.

Губиш пари,когато някой друг пише с подобно име ?

abasador

да си наясно, и бъди убеден, че докато се подписваш с моя АК 47 няма да те оставя на мира! Спри с тази пристащина, педал. Да ти е.., лек деня.

Я, внимавай, че си ми влязъл в околяра!!

неговата майка .....

и всичко това заради едно лудо бабе меркел на което наш Боко козирува и се надупва и приема с наши самолети и за наща сметка върнатите от германия и австрия мигранти -долу Боко -само Каракачанов президент -никой друг не се държи адекватно и не оспорва дъблинските споразумения само той а от вчера и полша -ако оставим германия а ни връща бежанците ще се погубим като държава и нация а Боко това прави -само краси!

Не става..Кретените се твърде малко..Пък и вече си имахме президент-доносник

е заради такива късогледи и ограничени като теб сме на тоя хал сега -не слагй никога всички под един знаменател а гледай кой какво предлага от години и кой е най-адекватен на ситуация -всички останали са се надупили на европа и меркел и не смеят да гъкнат а краси е в час и е единствения който говори разумно и отговорно и решава проблема по подобаващия начин!

А сегашния не е доносник ли? И то за чужди държави ли?

Страх и глад - два от основните мотиви да задействаш собствените си инстинкти и мозък. Има някакъв шанс да уврят главите на немците, все пак.

докато ги води бабата марионетка шанс няма

дядo_star

Има, има... Процесът е започнал и набира скорост.

Стига с това провинциално мислене! Това са бягащи от война с жените си, майки с деца, деца с плюшени меченца, безпомощни изнемощели хора. Нека им помогнем, образоваме и интегрираме!

си ги у вас, не да се скитат немили-недраги.

Чувството за хумор или го имаш или го нямаш - не можеш да го придобиеш насила...

Тия па що са панират?! Тя цялата Германия си е една лудница, човекът просто се преместил в друго отделение. Да иде сега на визитация при хауптарцт Меркел, тя да го лекува персонално...

Горките!Каква лудост ги е обвзела ,все на взривяване ги избива.

Абе тия прости европедали.......Ще им дойде ли акъла най-после?! Преди да са загробили Гейсъюза..със се ЦЯЛА Европа!!!

abasador

виж сега, твоята простотийка да присвоиш ник,а ми АК 47 нЕма да стане! Причината е проста, аз съм 7 генарация чист шоп и твоята нEма да я бъде. Дано кухата ти манерка разбере. Айде, лек ден.

Защо бе колега?... Не може ли и друг да има в арсенала си почистен, зареден и готов за употреба АК-47...?

Шмеркел прибра ли се от почивка?

Бре,много психични болни бежанци.И всичките ще взривяват.Как един от лудите не отиде на някое усамотено място та да се обеси,ами все викат"алах ......."

Липсва им чичо Адолф.

искаха нископлатени и роби,а те да си живеят от дивидентите.Ама робите идват с бунтовете си и с навиците си.Засега страдат само обикновените граждани,но ще се отрази и на империята като цяло.Робите и германските варвари разрушиха Рим, сега идва ред на Берлин

ИД вече го е припознала като техен боец-мъченик...Те припознават по-бързо и от феновете на Гр(точка) Ганч(точка)

Ей т'ва за феновете припознаващи "джуджо" беше велико...!!! :::))) Да...!!!

Коя е тази "германска баба"? Не ви ли е срам да обиждате толкова мерзко, гнусно, брутално-апокалиптично доказни политици, помогнали на милиони страдащи да намерят топло местенце, коричка хлебец и сочен баварски вурст?! Г-жа Ангела Меркел блести не само с ярката си физическа расота и вечна младост! Тя ни завладява нас, мислещите човеци, по-скоро с нейния безбрежен интелект, чиста, широко-разтворена, дълбока и огромна душа, конвулсиращо-туптящо с болката не просещите сърце и честните и сини очи като бездънно езеро, в които плуват и се отразяват мечтите на милиони хорица! Поклон!

Перфектен си!

Мелиха ли се казваш?? Ясно!

Внимавай! И се пази! Като се навеждаш да се поклониш, внимавай много кой е зад теб! Щото...

Старите хора казват: "Внимавай кой и защо те плюе, но повече внимавай кой и защо те хвали"

в болницата се е ползвал с псевдонима Радан....

Всички чакат с нетърпение да се роди следващи я Хитлер, то няма друг начин за оправия с тая измет!

Прав сте. Принципа на махалото - от крайно ляво, до крайно дясно. Само дето в момента периода му, все още не е известен. Но махалото на живота не спира...

днес берлинската баба ще дава пресеконференция. пак ще фъфли гдр-ски, нищо не казващи изречения и тъпите гутменш-ове /gutmensch- budala/ ще се кланят раболепно. човек когато е дълго "на власт" почва да мисли, че само тои е прав и умен. не трябваше да бъде отново избрана.

Защо да е "бежанец" от Алжир?! Война ли има там?

Защото е избягал от Алжир, ето сега и от психиатрията е избягал - това е така наречената порода "бягащи мигранти", като се опиташ да ги задържиш и те бягат от местозадържането.

Това с паниката може да стане постоянна страница,която само да се обновява.Напр.,паника в Сев.Германия-в малко градче,бежанец от Африка изнасилил 79 годишна жена в гробищен парк.Извършителят живее в Германия от 3г./цитирам др.инфо сайт./

Ми дааааааааааааа....По добре да бяха изнасилили..Бабуля Меркел!!

И Германецо го закъса, на кой ли идва ред?

Е, да свикват! От сега нататък - така ще е ! Оставиха баба си меркел да прави, каквото си иска и да кани диваци на континента, сега да им сърбат попарата!

EДИН КОЛЕГА ПО ДОЛУ ИСКАШЕ ЛИНК ЗА ИЗНАСИЛЕНАТА 79 ГОДИШНА ЖЕНА..НА ГРОБИЩЕТО В ГЕРМАНИЯ... : link dailymail.co.uk/news/ article-3710209/Eritrean-refugee-rapes-79-year-old-woman-cemetery-visiting-sister-s-grave.html

Мерси, еси ужаса

Абе както е тръгнало...Гейсъюза ще загроби цяля Европа!!! А някога Евросъюза, бе пример за обединена Европа...Докато тия европедали от Брюксел, начело с бабуля Меркел Фередже хабиб, Олан, Камерън и прочие сган..Не почнаха да насаждат педокрация, толерастия, либерастия, зоофилия, педофилия и прочие еврогейски ценности!!

Задържан за кражба, изявил симпатия към убиеца в Мюнхен и пратен в психиатрия. Изглежда, германските власти смятат, че щом имигрант извърши престъпление, в случая кражба, е за психиатрия. Сериозно е ако се взриви и убие повече хора.

само на мен ли ми звучи идиотско? бежанец избягал от ... където и да е. нали все пак е БЕЖАНЕЦ? Водата е мокра!!! топ новината на деня!

Сигурно и този са го били във България Полицаите,и за това е луднал:)

Аз само едно се чудя - когато започнат да режат глави организирано и да палят български села, ще има ли кой да ги спре? Армията няма да го направи, защото да разчитаме на някаква политическа воля в Европа или у нас е просто безумно. Те по-скоро ще пречат. Ще има ли кой да ги спре???

Нали се сещате, защо на Меркел не и пука на оная работа, че колят невинни германци като жертвени животни? Защото самата тя е недостижима за атентаторите. Погледнете я сега на някоя снимка. Гледа неадекватно, като Тодор Живков, когато го детронираха. Или още по разбираемо-гледа като попикано мушкато. Защо ли?

От кога има война в Алжир, та и нашите журналисти го наричат бежанец? Тези всичките са джахитистки емигранти.

Това е смешно... шепа неграмотни мюсюлмани побъркаха германците... а имат още 2 милиона, дето фрау ги покани... Закони за европейците и толерантност към главорезите...до кога така?

Ох, това новина ли е? Ох, ще се задавя от смехотворните импулци, които хвърлят красивото ми тяло в бурен, мултичестотен танц-брейк рано-назарана... Ха, хи, хо, ху..... Моля ви, втъкнете в празните си кратунки един път завинаги, че подобни "закани" от психиатрични пациенти са част от тяхната диагноза и би трябвало да се третират медицинско-психоаналитически, а не чрез паника и страх! Та колко ненормалници се подвизават из центъра на София и изплющяват подобни пароли-възгласи от разпенените си уста в пристъп на пароноидно-шизоидна екзалтация? Едни се мислят за Христос, други за Мохамед, трети за Мефистофел, който иска да унищожи света. Ако ги взимаме на сериозно, докъде ще стигнем? До "кривата круша"... Не че не сте стигнали дотам с вашия робски манталитет. Превърнахте България в една тоалетна без тоалетна хартия за бърсане на замърсени задни части!!! Моля Ви, вземете първо клозетна четка, почистете духовните изпражнения в собствения си кенеф , и чак тогава се тревожете за развити страни като Германия и Турция. И престанете да завиждате на Турция за нейния скорострелен прогрес и цъфтеж в рамките на културата, класическата мусизика, театрото, пърформанса и крутите мерски срещу всякакви видове пучове и др. мерзки бактерии, микроби и духовни глисти. Не бъдете застреляни микроби, покажете, че сте толерантно-мислещи хомосапиенси!

и тук си имаме същата ислямска диагноза.

Изглежда от омраза към България и българите си тотално заслепена и не виждаш проблема. Дори и досега да не е имал нещо общо с ИД, сега те ще го издирят и ще е елементарно да го активират и да се самовзриви сред някакво множество от хора в някой мол или ресторант за твоя радост. Такива трябва веднага да се експулсират по родните си места.

К'во са плашат сега?... Нали т'ва са нещастните самотни "деца-бежанци", които пускаха безотказно и безропотно през границите...!!! :::)))

"Лекарите" (онези, мачетата) и "инженерите" (обези, с тик-такащите механизми)...

Вече става смешно и жалко..."ще ви взривя" :) Тия в Бавария, ако не тупат вече униформите на вафен от мазетата, па на... :)

копаите и зидаите! иначе всички ще станете част от психиатрията наречена европа!!! а от там се излиза само с краката напред или като дим от комина!!!

А бой де, а бой! Бабата от Берлин и нея.. Дее и ..

Защо никъде не излиза новината..Как ислями мюслита са изнасилили немска жена..на градско гробище в германия?! Какво, пак ли ще си траят европедалите като за 1000 изнасилвани жени, по площадите в Кьолн, Германия, Белгия,Швейцария и Холандия?

Дай линк, прекъснат обаче, че иначе се филтират...

да му се защитят правата - да му дадат тротил и го пуснат в някой търговски център в Мюнхен!

Иранеца се мислел за ариец и избивал имигранти. Не бил ислямист, ами фашист.