Психиатри още изследват бащата, който хвърли детето си от мост в Габрово

32-годишният Дилян Бетев е в психиатричната болница към затвора в Ловеч

Обратно в новината

Коментари - Психиатри още изследват бащата, който хвърли детето си от мост в Габрово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не можа ли да направиш Света по друг начин " , казвал Айнщайн ,че ще пита Господа , когато се срещнат !? Не причинявай това на хората. Аз не мисля ,че Господ е толкова жесток ,ако го има . Ако го няма , кой даде тези болести на хората. Кой прави така ,че болните да не се лекуват. Господи ,има ли те ,жесток ли си ?

Ей, народът изперка ,..ей ..от много демокрацее и ,,иманье,,!

забравихте ли случая преди много години, когато отново баща хвърли този път дъщера си от един мост.

Психиатрите от Затвора Ловеч СА ЗА ПСИХИАТРИЯ !!!

на Александровска болница - София.

Проф. Начо Шипковенски, р-н Оборище, улица Екзарх Йосиф No59.

Тоя да го метат от моста.... Ама егати кривото правосъдие.... циганката дет си удави бебето-условна.... за тоя -доживотна....що?

Нека споменем и лелчето от Перник, което хвърли новороденото на дъщеря си от седмия етаж. Тези двете до ден днешен са на свобода.

да то спаси от гилотината на "вечният" дълг, който е бил наложен на бащата от швейцарската арсенова ягода!

Малее,ми тези психиатри са много бързи бре! Има, няма половин година и те вече са се запознали с името на пациента. Сега вече са стартирали и с четенето на ИЗ-то му (ИЗ=история на заболяването) Към 2030 сигурно ще приключи експертизата и с оправдания пациент ще се почерпят.

Това са семейни отношения, лични проблеми. Случват се и в най- добрите семейства. Защо ни занимавате с това?

1 патрон, 50ст. струва и решава проблема перманентно !

Бе то "криминалното" отделение в психиатриите е доста ... неприятно място, тъй че се брои за наказание.

Защо са го разубеждавали въобще, направо да му бяха помогнали.

Щото непрекъснато се бъркат в естествения ход на нещата и спасяват психари и др. идиоти

В шест сутринта юли месец отдавна вече слънцето е изгряло, какви звезди може да е гледал??? Що за малоумна версия. Да си признава и да влиза доживот и толкоз.

БАЩА? Трябва да се измисли дума, която е за биологичен родител, който е по-лош от чужд човек за детето си. Не осеменител, не родител. Докато измислят такава дума, можете да пишете: Психиатри още изследват УБИЕЦЪТ, който хвърли детето си от мост

Но първо е наркоман или шизофреник и след това - баща. Навремето, за да сключиш брак имаше изисквания. С определена диагноза беше трудно да се ожениш, шизофреници, хора с генетични заболявания и т.н. не беше желателно по обективни причини, колкото и да се правим на толерантни. Днес вече бракът е отживелица, а психопатите често са по-ексцентрични, уверени и харизматични за глупавите девойки. И други работи, но не му е тука мястото!

Моят бивш мъж се оказа психопат, въпреки, че мина "цедките" от онова време, така че няма рецепта. Въпрос на инстинкт е да се освободиш от такова чудо с минимум проблеми...

предлагам по кратката процедура и него да го "подхлъзнат" по парапета ! какво може да заслужава този изрод , да го хрантутят и пазят в панделата цял живот ?

го още малко в психиатрията, може и на спа да го пратите, пък може да си смени версията още веднъж, като например че извънземните са му пуснали факс от космоса. Може ли над половин година тези психиатри да нямат дори базисна идея, дали е вменяем и, ако не е , дали може да носи отговорност. Ако не ви достига опит и компетентност, ми пуснете си някой криминален сериал за справка,. Трагедия ....психиатрите една година ще се чудят в ред ли е , не е ли, прокурорите още една година ще вадят експертизи, съдиите две години ще точат делото, адвокатите и те ще се разболяват.....накрая ще го пуснат, щото си бил излежал наказанието в психиатрията или в следствения арест, ако изобщо го осъдят....Ако го изкарат невменяем пак ще го пуснат , щото нямало пари и капацитет да държат психопатите под запрещение.

Лел, Дир, от сутринта само за смърт пишете. То Тоско, Ласкин, Дими от Сленг сега и този...

Дрога. Много, много дрога!

И к'во има да му изследвате ? Въжето на вратлето и да танцува тоя урод.

Дайте ми го тоя ,но после не ме съдете!

Какво им да му изследват?! Да отива да работи и това е. Докато си изплати щетата. После на прасетата и "Продължаваме напред!"

Ако извършил убийство е за доживотна.... но ако наистина са гледали звездите и човека е обичал сина си повече от всичко......колко му е да изкрейзи и да говори глупости от шока....????