Непосилни мита за руската пшеница в Турция

Министерството на селското стопанство на Русия е получило официална информация, че Турция въвежда вносни мита за руски продукти.

Обратно в новината

Коментари - Непосилни мита за руската пшеница в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори учениците в прогимназията знаят, че Русия внася пшеница от Украйна, никога не са произвеждали за износ слънчоглед, царевица и пшеница.

Това се знаеше преди 6.месеца. Чакаме продължението. Когато подивяло куче му текът лигите е най опасно. Почне ли да лае оправя го само яко дърво.

И сега какво става с целувките, прегръдките , тръбите идругите работи???? Русия май ще трябва да си плаща мита, а???

Още не се е родил този който ще прецака сегашният кабинет в Кремъл. Това не е кървавият Горбачов или пияницата Елтцин.

Прегръдки, целувки на Путин със Султана...Сега Властелинът на Кремъл да вземе да заръча превод на руски на българската поговорка "Вълкът козината си мени, но нрава - не!"...Чакаме го на Шипка на 3 март догодина!

Кой бе, ердоган ли?

С400 вървят само с договор за купуване на пшеница.

Путин, Путин, който вярва на ислямист така го прецакват. Пада ти се. И подписа май потоци и си продаде технологията за С400.

Газ йок, ма лабут чок берекет, булгаристан будала серсем. Машала ,че сурдундисахте баш мютефик ефенди Бойко,да ни дойде куража,че бая сюргюн тбрахме с комшулука.

Абе зора е на приливи и отливи ,като разстройството, довчера лизаха топки в Москва разни ,турци,японци и не знам кви си, днес протести в Москва, вносни мита и някоя друга офанзива на терористи в Дагестан и Сирия. Ма вий си лайте,помяри,не се плашой,нема страшной.

Че какво си мислеха руснаците, че са изпързаляли турците с обещанията за Турски поток и други благинки? Турците си знаят сметката и цената и руските номера няма да минат лесно.

Хм,глупаци, ще ви се само руснаците да го отнесат, но историята показва, че само американските корпорации накрая забогатяват и Европа като цяло задлъжнява, след като загинат стотина милиона души,като 60% от тях цивилно население.

Пенсионираните комуноиди най-умните....всичко знаят,от всичко разбират и всички тайни са им ясни само една държава като хората не могат да направят но както и сам сте се отбелязали.......неканени "гости" сте и скоро ще изчезнете

Абе защо ги нема мурзилките?! Не вервам още на следващия ден да са им спрели рубличките!

На работа са, не са бездарни безделници като вас. Те ви обиждат напълно безплатно, безкористно и от душа.

Всъщност аз съм работодател. Не всеко беззъбо псе може да ме засегне.

На табела, на щатската граница пишело - "Добре дошли в щата Джорджия - житницата на СССР". :)

Номерът с газта не минава.

Ерчо нагази всичкия лук дето можа. Сега е на път да настъпи и голямата мотика. И този път ще то превратнат успешно. Не знам дали предния път верно направих плах опит или беше инсценирано ама този път ще е истинско.

Предния път беше опит за самопреврат. Ама не е могъл да се самонамери.

Не зная кой по-точно е настъпил мотиката,че уж беше наш Тръмчо а сега нещо не е наш,че и започна да ги поучава,след това султана беше пръв авер....сега и той започна нещо да се бъзика.......то май никой не остана в света да не се бъзика с гномчето и на стари години някой инфаркт ще му докарат ако преди това неговите люде не го "пенсионират" както им е традицията:))))

За да има какво да се договаря в последствие. А народа - глад. watch=yv2JDarHUMQ

Май скоро ще свърши русто-турската дружба между кръвните братски народи(хилиляди руски ханъм стали наложници турскии бейове(..ха.ха.ха

Между тях никога не е имало дружба. Всичко е политика. Тук няма емоции и приятелство.

Нов вид данък ? глобализация не е .

Май рашките и този летен сезон няма да пътуват на почивка в Турция! А няма да се учудя да започнат да пътуват скоро до нова дестинация в Азия - Кюрдистан! Ердоганчо пак ще ходи пак на крак с вазелинче и наведен със свалени панталони в Русия! Много зачести напоследък, сигурно го кефи!

НА ОБЕДНЯВАНЕ МАЙ НЯМА ДА ХОДЯТ НИКЪДЕ!ТО ЗА ХОДЕНЕТО ПАРИ СА НУЖНИ!

Ама крим наш,там ще ги пратят но с униформи и ще си почиват на полосата....малко Тиймбилдинг м/у колхозите :)))))))

Сега ще се случи същото с турските домати и краставици както и с руските туристи.

когато пускаш таралежика под одъра той се качва на одъра

хайде стига сте били по Путинофилистиците. И без това ядоха здрав бой на изборите. Дайте им глътка въздух. Пишете някоя статия от КРОСС за колко е велика руската военна мощ. :)))

Кой му беше крив на Пуссин да прави далавери с кюрдите? Бой по тъпата глАвЪ.

Ще има повече и по-евтина водка за руския народ. Алкохолизма в Русия ще избие до нови висини.

То като нема кинти, нема и братство. Ердоган и Путин трябва да нахранят народите си, нещо което става все по-трудно!

Ти Путин не го мисли как ще изхрани народа си. За втора поредна година има рекорден добив на пшеница и няма какво да я правят, а от тази година ще започнат да изнасят и захар, около 1 млн. тона в повече е добивът.

Luna0102

Руско-турската дружба скоро ще приключи.

Тръмп има в Инстамбул две кули. И това е всъщност по-важно от това че Турция си прибра провинцията ИД. Е за хамериканците една база в сърцето на Сирия подарък от ИДИЛ.