Прояви на расизъм накараха СЗО да преименува "маймунската шарка"

Старото и новото название на болестта ще се използват заедно за преходен период от една година

Обратно в новината

Коментари - Прояви на расизъм накараха СЗО да преименува "маймунската шарка" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Организацията EcoHealth Alliance е финансирала разработката на мутации на коронавируса в биолабораторията BSL-4 в Ухан, Китай. Парите за проекта са дошли от федералния бюджет на САЩ.6 000 000....Жертви починали от КОВИД-19......стотици милиони с сериозни здравословни проблеми....след ваксиниране..... с ваксини без необходимите клинични изпитания ......милиарди загуби......икономическ стрес..... ЩЕ ИМА ЛИ МЕЖДУНАРОДЕН СЬД ЗА ПОРЬЧИТЕЛИТЕ И ИЗПЬЛНИТЕЛИТЕ,ПРИВИКВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИ......АЛОООО ЕС-ЕП ОТИ МЬЛЧИТЕ БЕ 6 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ЗА 3 ГОДИНИ- ГЕНОЦИД....ИЛИ С КОМПРОМАТИ И ТЛЬСТИ ПАЧКИ ВИ УДАРИХА СПИРАЧКИ.... ГОСПОД ДА НАКАЖЕ ИЗРОДИТЕ СОЦИОПАТИ ВИНОВНИ ЗА РАНДЕМИЯТА

Кои маймуни точно протестират и се чувстват обидени от наименованието на шарката?

Брех маймуните раса ли станаха? А кой се засяга, ако му кажат маймуна?

А в статията пише че е създадена в лаборатория. Сефте:)))

Правилно при положение че е педераска шарка.

Очаквам Венерите да възроптаят срещу комплексното наименование на венерическите болести.

Тъпанари

Какви времена!!!

На МАЙМУНИ ни направиха...

Явно се смятат за маймуни и за това се обиждат неграта. Ами какво да направим че приличат на маймуни, все пак според Дарвин всички сме произлязло от маймуните. Просто неграта са по близо до корените си от на . И ако някой си мисли че съм расист искам да му кажа че аз не съм расист, аз просто съм циганомразец.

Бах тия обидчиви шебеци! Ваксинирайте се, бе, ваксинирайте се , че цели 55 маймуняка са се гътнали, а ние имаме ваксини за продан…

Гейпокс или лгбтпокс, педалпокс, педипокс, думдумотзадпокс?

виждам нищо расистко в наименование маймунска шарка. Не си си спомням, маймуните, които харесвам и уважавам кати близък до нас, хората вид да имат някакви особени права, камо ли членство в ООН и СЗО. Сега, това, че една от големите и без да си кривим душата важни раси в човешката еволюция се припознават в маймуните - ами съжалявам, уважаеми негри, но това е непреодолима еволюционна истина... Виж, когато маймуните вдигнат бунт и внедрят свое движение - маймунският живот има значение - тогава ще говорим. От всичкото това едно става ясно - негрите се гнусят от произхода си, и за това са толкова криви на всички останали раси. Точка!

Не разбрах, маймунската шарка, негърска шарка ли да се казва ?

Не четеш правилно. Основно се разпространява сред меките китки. Негрите нямат нищо общо.

Предполагам са я прекръстили на педе..аска шарка

Аз първи започнах да викам на маймуната,която е начело на сзо,че шарката е кръстена на него. Ами сега как да му викам на тоя педофил????

Като НЯМА негри- маймуни наблизо, НЯМА и мамунска шарка, НЯМА и Расизъм !!! Мачкай ги, да бягат надалеч.

Що се занимават само с глупости!

Манафпокс си е актуално

Евроатлантическа шарка щеше да е далеч по-удачен избор на евфемизъм.

"От началото на май се наблюдават значителен брой случаи по целия свят, основно сред мъже, които са имали сексуални контакти с други мъже." Ето това е единствената причина за преименуването на маймунската шарка, и то заради "Новото НОРМАЛНО", което неконтролируемо залива светът.

съгласен с този извод, но вероятно има нещо гнило в превода на статията. Защото все повече почва да си личи, че подбудите за преименуването не са точно поради "расизъм", а по-скоро поради "дискриминация" - тоест - натъртването на факта, че заболяването се среща предимно сред "малцинството хомосексуалисти", което - слава Богу никога няма да се превърне в раса, просто щото физиологически засега не може да се възпроизвежда. И понеже явно в целия свят всички ги е срам да говорят открито и свободно за тия неща, за това ще го кажа аз - нямам скрупули и комплекси, никога не сме били РОБОВЛАДЕЛЦИ, напротив - НАШАТА нация е робувала доста повече от всички НЕГРИ, които толкова много мътят водата напоследък. Така че - не ми пука ни за НЕГРИТЕ, нито за ПЕДАЛИТЕ. Радвам се обаче, че лесбийките не са засегнати, засега ;)

Е стара информация която публикувате втори път.Толкова ли няма какво че се повтаряте

Между другото сега се зачудих, понеже ние с приятелите често си викаме: "-Ей, маймун!", та ние сега расисти ли сме и трябва ли да се съдим един друг?

Да преиненуват и жълтеницата, да не почнат да се обиждат жълтурковците.

Маймуните щели да подадат жалба за език на омразата, че постоянно ги обиждали на негри!

Ся кво че пазим маймуняците от расизма на плъховете ли ? :)))) "Маймунската шарка дължи името си на първите регистрирани случаи при лабораторни маймуни в Дания през 1958 г., но в действителност тя се среща по-често при гризачите"

Сега вече пееераска шарка ли ще е?

Ти пък! За да се спасиш от БЛМ, ще се нацепиш на ЛГБТ! Винамавай, че вторите са много по-злобни и противни!

Маймуните преименуваха маймунската шарка. Най-добре е да се нарича "говедарска шарка".

Да се смени и името на вида маймуна, че някой може да се обиди! Това като онази статия, дето вече и ром било обидно колкото циганин. Ами то и майска роза да го наречеш, като си е вайно, вайно ще си остане!

Маймунската шарка ,си остава маймунска шарка!Стига с тези неграмотни и мързеливи негри.Тъпите сащ са виновни,че обърнаха гръб на БЯЛАТА РАСА.НЕГРИТЕ, от Африка,да се върнат там,да ходят по дърветата и да не се закачат с БЕЛИТЕ-ще ги стигне наказание и ще умрат от глад ако не са БЕЛИТЕ да работят и да им изкарват парите за храна.Аман от негри.Вървете в Африка-вашата Родина.

Не така, САЩ и Англия са ги отвличали от там, за да ги третират като животни, така че те да си плащат! Не разбирам защо аз трябва да страдам за това, че онези западни изроди не са зачитали и продължават да не зачитат другите за хора?

Щото онея същите "западни изроди" още доминират света и диктуват какво , кога как. Правото на по-силния - те за тва. Между другото азиатците са по-големи изроди , а и расисти,така че тия от САЩ и Великобритания са по-малкото зло.

Други негърски племена са ги пленявали и продавали. Корабите на американците и англичаните идват до брега, там вече ги чака военния вожд с пленниците които продава.

много бъркаш - никой никого не е отвличал, огромното мнозинство жители на Африка са станали роби по желание на собствените си ПЛЕМЕННИ ВОЖДОВЕ и ДОРИ МЕСТНИ СЕЛСКИ СТАРЕЙШНИНИ! Историята отдавна е написана и доказана, трябва само да се чете и най-вече - ПОМНИ. Това да организираш операции по залавяне, обезвреждане, държане под стража, хранене и логистиката с кораби и експорт в друга държава - чисто и просто категорично не е било възможно преди 300-350 години. Случвало се е само в близост до удобните пристанища из Африка. Всичкото останало е доброволното предаване в робство по заповед на тамошните "короновани глави"... Което, между другото се среща и досега - справка - Мавритания...