Проверяват и Николай Нанков за конфликт на интереси

КПКОНПИ се сезира по медийна публикация, че и зам.регионалният министър не плаща наем за жилище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да съберем пари от всички нас и да им реновираме виетнамските общежития за всички във властта, които са безимотни.

Пламен Георгиев завършва право в Софийския университет "Св. Климент Охридски" през 2001 година. Кариерата му започва в Столичната следствена служба през 2002 година. Завършващите право много добре знаят, какви протекции и роднинства трябва да имаш, за да те назначат веднага за следовател и то в София. Месец преди първият кабинет на Бойко Борисов да подаде оставка, в рамките на един ден Георгиев е освободен като зам.-министър на правосъдието, възстановен като прокурор в Специализираната прокуратура, освободен от поста и назначен от премиера за председател на КПКОНПИ. Само в един ден - две уволнения и две назначения! От др. Борисов! Най-ключовото дело (между другото единственото му), по което Георгиев работи, и което така и не стига до съд, е скандалът с подслушването на покойния директор на Агенция "Митници" Ваньо Танов. Разговорите му с тогавашния министър на финансите Симеон Дянков, неговия заместник Владислав Горанов и тогавашния зам.-директор на Агенция "Митници" Антоний Странджев изтекоха в медиите. И последва отблагодаряване с издигането му като шеф на КПКОНПИ.

Тоз Нанков да не е сираче? Питам само. Не споменавам майка му с лошо. И като е толкоз беден, че си дори не може да си купи и наеме жилище, дали е бил добър бизнесмен и консултант преди да стане министър? И по какъв критерий са го издигнали? Честност? Почтеност? Експертност?

Чудно от къде се пръкнаха тези подлеци.Толкова млади,а способни само в далаверите.

Не закачайте отличника

Да го ожалиш,той още не се е научил да говори и го натовариха толкова много ,направиха го министър.Простете му ,моля ви се.

Не ни плашете че ще му направят нещо лошо ! Герб Управляват и своите не пипат ,колко месеца имат Фалшив Депутат ,та на този големия „ специалист “ ще му направят нещо ! Пушилка и после ДИМ !

Изобщо не приличат на Цигани.

Един деликатен и толерантен народ. Вижте само какво сме измислили, за да не обидим някой - конфликт на интереси вместо направо грубо използване на служебно положение за лична облага, преместване в друго училище вместо явното изключване на гамени, хигиенистка вместо чистачка без ценз, водач на РК-1 вместо зидаро-мазач, бутащ ръчната количка с хоросана, дестинации и локации вместо затънтена провинция, санкции вместо глоби, шкембе-чорба вместо мазна и люта супа от животински вътрещности /пардон, това го каза лорд Чърчил/ и т.н. Затова сме ценени и ни обичат навсякъде по света, където и да се появим.

Че съюзниците предпочитат при размирен ердо и путлер да инвестират вместо у нас.А и прогониха ,,всичко по нормално,,

Обаче не ми стана ясно - кой носи отговорност за назначаването на корумпиран финансов министър? Той отговорност за назначаването му няма ли? А кой носи отговорност за назначаването на корумпиран зам.министър? А кой носи отговорност за назначаването на инистър назначаващ корумпиран зам.министър? Абе някой НОСИ ли ОТГОВОРНОСТ ТУК?

Щом сериозно ,,сгазят лука,,назначават проверка и изчистят името им и КРАЙ,няма съд,дори и да има досега няма осъден,така е в мутристан,останахме излъгани,както обикновенно

Бездомниците в България намалели. ГЕРБ ги притютил. Конграчулейшънс, г-н Борисов!

От коя махала е.

Добре! Но преди него трябва ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ - земетръса.

Честит имен ден, г-н Нанков!

Проверяват му дедовия! Аман от фейк нюз!

В ГЕРБ няма един свестин ,всички са крадци и Аферисти ! Като свърши мандата им всички и ОП в СЦЗ !

Освен конфликт на интереси двамата трябва да ги погват и за укриване на данъци. Безплатното ползване на имот подлежи на деклариране и за него се плащат данъци. Само в случая с финансовия министър, неговия "благороден" кръстник е спестил данъци над 50 хил.лв. , ако той е реалния собственик разбира се. Нанков пък и той е укрил данъци , след като признава че уж си разменили имотите с някой си и двамата ги ползвали безплатно. Е да ама и двамата в тоя случай дължат данък. Това е лесно доказуемо и в нормалните страни е достатъчно да се сбогуваш с политиката. У нас всички знаем как ще завърши проверката

Тоя като че ли от всички министри изглеждаше най-честен, а той взе че се осра. По тоя повод чантите на свинетка и наема кой й го плаща.

Бандата на босковците, сладко папа, лапа от измършавялата държава.

Спасков

Петров. Враца Трън

Павлов Историк .

Отврат.

Тези да престанат само един по един да ги проверяват и така много години да отидат на халоса. Цалото правителство и НС са за проверка.

Дичков

Така безвъзмездно в апартаменти се настаняват к*рви и любовници, но явно министрите ни са решили да разбият тези стереотипи.

Склонен съм, да си мисля, че Нанков,Министъра на икономиката и този на социалното Министерство, са от групата на ПЪРВИТЕ "настанявани". Бивши К"РВИ,НЕГРИ и МАЛКО БРЕМЕННИ - НЯМА !!!

То и ЦЦ живее в апартамент ,дарен от тъщата.

Питат от държавни институции:- Чий е апартамента! Отговор на държавен служител:- На един роднина, кум, сват, брачед! Реакция на държавни институции: - Чудесно, всичко е точно! Това са некви политически харакирита, ма сякаш не го разбират или наистина не го разбират! Че то опозицията нищо не трябва да прави, при такива предизборни медийни ПР, дето ни сервират последните дни по медиите, те сами се провалят и излагат пред хората- " лошия матраил".

Щом живееш безплатно в него-няма проблем, важното е да не е твой....

Чирков

Антон Пенчев Плевен Не

хахахахахахахахахаха нов скеч от " Шоуто на Слави" тоя Радков не се спира- как само ги пресъздава премиери, прокурори, бай Шилета всичко е точно, джан- джун кебапи, медии и избори

слави не беше ли поканил боко да му гали коляното и му мънка удобни въпроси?

Друго е интересно! Самосезиране от публикации в пресата! Давам 1 000 лева на журналиста и мога да си публикувам , каквото си искам! Но, когато излезе записа с Бойко, нямаше самосезиране! Е, да тогава го нямаше и това конпи , обаче имаше прокуратура! ПП: абе Дира, ебаси скапаният шрифт сте избрали. Няма ли по български такъв?

Не бе, хора, момчето си живее под наем, само че договорът не е вписан и наемът се плаща на ръка, за си спести хазяинът данъка. Ще видите, че нЯнков е чист като сълза. А хазяинът (фирмата) заслужава една сериозна глоба от 100-200 лева, за да не хитруват повече така.

БЪЛГАРИЯ - ДЪРЖАВАТА НА ГЕНЕРАЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ Банда луди старчета от набедени ЛИДЕРИ и генерали - пенсионери, това не е демокрация, а е просто един виц. Тъжното е, че този виц е реалност и за теб, нали. Цялата власт и цялата реална информация, и целият капитал е винаги в ръцете на ШЕПА "хора" - ЛИДЕРИ, това НЕ е демокрация и свобода, а това е пълна ДИКТАТУРА - фашизъм. Бойко Борисов - генерал и пенсионер, и лидер. Румен Радев - генерал и пенсионер, и лидер. България, това е държавата на генералите - пенсионери. Ако съществува първа, втора и трета категория труд, наложена чрез постоянно НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от шепа "хора" върху теб, тогава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съществува САМО първа, втора и трета КАТЕГОРИЯ хора. Тогава там задължително има пълна ДИКТАТУРА - фашизъм. Броят на пенсионерите в България е над 2.3 млн. души, а на работещите засега е 2,08 души. Над половината от пенсионерите нямат навършени години за трета категория труд. Ето защо, пенсионната система в България е във фалит. В момента много над 51 % от парите за пенсии, не идват по линия на социалните осигуровки, а чрез бюджета се ВЗИМАТ насила от представителните политически ЛИДЕРИ чрез данъците, само за ПЪРВА категория хора. Пенсионната система в България е КЛАСИЧЕСКА финансова пирамида, при която само ПЪРВА категория хора печелят. Има огромни групи от хора, които ПОЛЗВАТ "преференции" и "бонуси". Има огромен брой служители на МО, МВР, МП и много други, които РЕАЛНО работят или са работели в УСЛОВИЯТА на трета категория труд, а се пенсионират или са се пенсионирали на възрастта на кадрови войник или патрулиращ полицай. Огромен е проблема с работещите в бюджетната сфера, чиито заплати и пенсии се ФИНАНСИРАТ от данъците на ТРЕТА категория хора. В момента, в България има над 769 хил. души, на които им се раздават ПАРИ от ЛИДЕРИТЕ - "заплати", "бонуси" и "пенсии" от бюджета. От тях над 430 хиляди лица са наети в държавния бюджет, над 130 хиляди лица са наети само в изпълнителната власт и не създават или произвеждат НИЩО, а само се подчиняват безусловно на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит, за разлика от останалите засега само 1.31 млн. работещи ТРЕТА категория хора. Това е пълна икономическа, социална и политическа ДИКТАТУРА - фашизъм.

Този с минуса защо не напише два-три реда какво мисли.Че не е съгласен с коментара е видно,но нека каже и защо!Кажи си!Не се притеснявай!

Тоя с минуса е минал и през другите коментари. Явно е кръстника с апартаментите за безвъзмездно ползване

Защото, брато, НИЩО не ти е ясно около пенсионната реформа. Разбирам, гневен си и имаш право, но НИЩО не уцелваш, като каканижеш "справедливи" думи. А пък най-малкото е възрастта на Борисов и Радев. Президентите на САЩ са обикновено летци (освен друго), и от Клинтън насам до Тръмп (72 г.) по случайност са връстници и то доста по-големи от Боко и президента Румен Радев. Да не говорим, че политиката на ЕС е да увеличава възрастта на пенсиониране - в Холандия и Швеция е 76 г. на трета категория.

Блок.Не публикувай, мързи го да учи Пуши цигари.Училище.

Перник

Живи да ги ожалиш. Едни пари дори за наем нямат с тия смешни министерски заплати, а други, спестявали от закуски имат по 6 апартамента.

И Берия не е имал такава неограничена власт да гази хората.

Добре де. Как паркират, ако тия жилища са в синя или зелена зона. Нали за талон за паркиране трябва да носят и договор за наем при подаване на докувентите. Ще ме се другарката от Самоков да даде обяснение.

Ами може и колата да не е тяхна., а на този, който е дал апартамента!!! Като е тръгнал да дава ....

Ставрева 25ОУ Петър Берон.Директор от 94та.Незнам.То просто.Наркотици

Тях ги вози НСО. Не им трябва талон за синя зона. Или наистина никой не ги закача,че паркирват където си искат.

считат невъзмутимо че пенсионерите трябва и могат да живеят с 200,300или 400лв месечно. Алчет бизнес,алчни политици,безсърдечен народ към бедните и възрастните.

Тоя от от кое земетресение се е стресирал хаха цирка е пълен комунистическата партия герб съвсем сасипа държавата

Какви бедни министри си имаме, трябва да се подпомогнат, така не бива...

Тия съвсем се оакаха . Суджуци, WC премиери, батко и братко, кръстници, баджанаци, калинки, физкултурници, пожарникари и прочие свински черва, навързани, оплетени...Дано не доживеят да се нарадват на всичко заграбено и открадното тия бандити.

Не стресирайте тоз хубав човек! Миналият път като се стресира и му подариха апартамент... Сега като го до-стресирате, кой знае какво ще Украдне от Бедна Майка България...

Нема проблеми, само ще го изперат.

СЕГАШНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА БАЦЕ ОТ ГЕРЕБАРИ-СОФИЯНЦИ Е 32 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА СУЛТАНА В БЪЛГАРИЯ ПОД ТУРСКОТО РОБСТВО През XIX-тия век администрацията на султана във всичките територии на 6-милионна тогавашна България (горе-долу колкото е днешното ни население), намираща се под 5-вековно турско робство, е точно… 13 400 души, включително чиновници, спахии, заптиета и аскер. Администрацията на Баце, официално съобщена от Правителството, е точно 433 000 души, без аскера, но включително 10 000 “учени” от БАН, хиляди служители на заплата в стотиците агенции, дирекции и комисии, чорбаджии в излишната паразитна местна администрация, далавераджии в държавните умрели фирми (ако не са умрели, те отдавна щяха да бъдат разграбени) и др., със средна заплата точно 2 537 лева (11 милиарда лева : 433 000), без да работят нищо съществено и ефективно (България, както знаем всички, е докарана от тях до национална катастрофа и до клинична демографска смърт). На всичките тези хора ние, данъкоплатците, им плащаме и осигуровките! Тази администрация е точно 32,2 пъти (значи 3 220%) по-голяма от турската администрация в робска България! Това е чудовищно! Цели 3 220%! Тези хора, заедно с циганите, са купените с пари от бюджета гласоподаватели на Баце и гербаджиите, които три пъти “печелят” парламентарните избори, като ползват, разбира се, и други средства – мъртви души, фалшиви бюлетини, фалшиво преброяване и т.н. В братска европейска Холандия със 17 милиона население имат 18 000 държавни служители, в братска Швейцария с 9 милиона население имат само 8 министерства и т.н. Българино баламурнико, нищо ли не виждаш и нищо ли не разбираш все още? Не се ли сещаш какво да направиш? Ами спи си! И се завивай ей, че нямаш пари да се топлиш през зимата!

Инициатива да съберем средства нашите министри да живеят в собствени жилища. сметка ..........

Наистина съм съгласен да съберем пари за да могат МИЛИТЕ ни МИН ИСТРИ да ЖИВЕЯТ по-добре .... ама в ЗАТВОРА. ЗА ВИНАГИ!!!!! Без право на замяна САМО ТАМ!!!!

Сега да не се окаже, че имат един и същи кръстник...

Годжи Не

Тъпизъм! Един обикновен "Договор за стопанисване" и чао ккккккккккккккккккКоНпири!

По-добре направете списък кой плаща въобще наем. Баси. Идва ми да ида да си поговоря с тези наглеци както перничанина с през и дента.

парламентарната се замени с кръстмическа република.

Много евтино са се продали , или апартаментите са техни , но ги е страх да не ги питат от къде са кинтите , че ще трябва да търсят за съвет тъщата на гуменката

То е ясно, че са техни, ама не могат да докажат доходите, т.е.рушветите.

Тези хора всичките ли живеят в нечий чужди жилища просто ей така. Много простата но същевременно вековна логика е, че щом някой ти дава нещо за без пари, а можейки иначе това нещо да му генерира приходи е, че ще иска нещо от теб.

Ми могат да искат секс. И те да им го дават. Пито, платено

Разровете се и ще останете очудени как съдии, прокурори,данъчни,митничари и т.н. управляват лъскави лимузини на името на някакви фирми.Зареждат гориво с карти на чуждо име.Ходят на екзотичне екскурзии като ползват Сръпски,Турски или Албански туроператори за да не могат да бъдат проследявани. Държавните лемури в Боколадия живеят в невиждан разкош!

Абсолютно ли е изключено Хазайна да е получавал наема " на ръка" .

Таха са мижетурките.

Дебилна мутра на поредният герберастски меринджей.

Ами какво стана с Владкото?!

Влатко-даскала го отнесе!