17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва всички честни българи да се мобилизираме и да не поздволим на ГЕРБ за пореден път да фалшифицира Изборните резултати. Дори и с манипулациите им, никога повече от 11% българи не са ги подкрепяли. Излезте и гласувайте !

Ама по вашата идиотска логика другите партии се подкрепят от много по-малко българи. С тая мантра честните българи ставате просто жалки. Отдавна си видя кои са вашите честни българи. Е подготвяйте се пак да се жалвате и че изборите са фалшиви. Загубихте ги безвъзвратно.

Независимо за кого ще гласувате - просто гласувайте, не оставяйте мъртвите души да вземат превес.

Петров има предвид, че много хора не гласуват - половината. Никой не знае те кого подкрепят, а от тях ще зависи кой ще спечели, ако решат да гласуват. Трудно ще Ви е, но ще го схванете.

Проверих - 24 секция София. Но от 20 години не живея в България и въпреки призивите всеки да гласува - няма да гласувам (дори да има секция при нас). Не смятам, че имам морално право да избирам, кой ще управлява България. Да го решат тези, които живеят в държавата. Успех!

Аз се мобилизирам и ще гласувам за Герб

Подадаох заявление за гласуване в чужбина, проверих тук и по ЕГН има ме и на адрес в българска секция. Странно.

:: Справката за всички български граждани се осигурява от Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" към Министерство на регионалното развитие и благоустройството.""???? Интересно дали и списъците така ''професионално'' са направили както още някой лев за есемес за да видя къде са ма сложили..... За толкова време неможаха да ги изчистят и да няма разлика между статистика и есграон ама ей таквиз ненужни справки много бързо изплняват....

Те са ги взели вече из списъците и са подредени при манипулациите от бая години...

Броят на населението според Националния статистически институт е 6 951 482 души. Население до 18 годишна възраст - 1 127 449 души. 6 951 482 - 1 127 449 = 5 824 033 избиратели. Според ЦИК избирателите са 6 732 316 !? Излиза, че "мъртвите души" в избирателните списъци са 908 283.

В коя секция ще гласувам