Цацаров предупреди Цачева за криза за надзиратели

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров бе извършена поредна проверка в затворите за броя на лишените от свобода и надзирателите.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров предупреди Цачева за криза за надзиратели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цацаров е прасе,всички го мразят и кълнат и затова се подува като балóн от сланина!!!!

Е на тва се казва ЯКА ГУША - резултат от ЯКО ГУШЕНЕ! Работете , работете и спете!

AbuTalib

Главна дирекция Изпълнение на наказанията е логично да е в системата на съдебната власт не само за това, че прокуратурата е загрижена.. Нима това не е власт да държиш някого винаги под твое наблюдение и контрол. МС да бъде изпълнителна власт винаги ще носи тоталитаризъм. И диктатура.

аз не мисля, че този човек с такава напреднала степен на затлъстяване може да работи каквото и да ефективно

Ти си най-голямата криза ! Само, че 80 % не мислят.

Гл. Прокурор засенчи предшественикът си Велчев , даже и Станишев , с многото приказки , без покритие на практика !

Не разбирам кой на кого какво нарежда и кой е по главен, но познатите които имам от сектора си живеят доста добре.

Има елегантно решение . Барва се ц.ц. в кожено боди , дълъг ботуш и камшик ... И на турне из пандизите . Страховитата гледка ще озапти и най - закоравялото реце :))) А въпросната персона за пръв път ще е обществено полезна .

До кога , в Бг ? Гл. Прокурор е поредният , който на практика ни показва , как се трупат години за стаж ! За толкова години , ...НИЩО !

''Те казали на лисицата , а тя на опашката си " .... След което пък , Цачева предупредила ,...опашката си ! Цачева не става за нито един пост , в държавата ! Само един въпрос : ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНАТ РЕФОРМИТЕ В СЪД. СИСТЕМА ? О ГЕРБ ли не позволяват , НАЛИ ИМАТ МНОЗИНСТВО ,...ЗАЩО НЕ ИСКАТ ???? Цачева ми падна в очите , когато се кандидатира за Президент , такава злоба за власт не бях виждала .

България не случи НХА гл. Прокурор след 1992г. Първият лека му пръст Татарчев пиеше и ядеше с босовете на СИК и ВИС в полите на Витоша.Вторият Филчев се правеше на боксьор.Третият Велчев мрън мрън и накрая отиде в КС.Четвъртият Цацата назначен от Цецко Вифаджията стана подлога на Бойко и ГЕРБ.

Е ,да но за сметка на това има не се наемам да изброя колко са -зоополиция напълно ненужна,съдебна полиция с раздут щат10 полицая се блъскат да охраняват 1 подсъдим,въобще това не е държава вече.

Докога ще има имитация на държавност - не знам. Вярно е че на лош човешки матриал за без пари не може да се разчита, но все пак докога!

големия проблем на затворите е че е пълен само с кокошкари.

Цацаров е дебел почти колкото тлъстия толуп Каракачанов.

Цецка да се лиши от две служебни вечери по 1500 лв. месечно и да назначи 3ма допълнителни надзиратели в горепосочените затвори.

с тия смешни залпати в затворите нещата скоро няма да се оправят !!!!