Държавата не откри нарушения на синдика на ”Химко”

Синдикът на „Химко“ АД Росица Томова не е извършила нарушения при обявяване на продажбата на активи на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Държавата не откри нарушения на синдика на ”Химко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАХХАХА аз пък си помислих, че няма нарушения....да ви сера на държавицата смешна!

комбинатът беше купен от фирма на депутата от ДПС Делян Пеевски! С единствената цел да го превърне на скраб и в последствие да продаде замята!

Какви нарушения да открият? Химко е вече в ръчичките на Кой?, главния прокурор и той. От Москва са си опекли работата :)

Нарушения в дъжавата няма, не е имало и никога няма да има!

Това не е държава. Тъкмо си мислех че ще намерят нещо и след това си спомних, ние сме в БГ. Не искам да живея в тази държава. Ставай народе, тези мишки искат да ни вземат и малкото сирене от държавата. С камъни ако трябва да се бием. Времето им изтича на цялата политическа сган обвързана с "правосъдието". До кога ще ги търпим да ни правят на клоуни. Къде е народа който не търпи Иго. Не знам как да нарека всъщност тези 26 години. Важното е че с нормалните "избори" няма да се оправим, минаха толкова избори и все едно и също с някоя нова физиономия в парламента. Да ги изхвърлим дружно. Повечето са за затвор и да им се вземат всички имущества и банкови сметки. Само тогава ще има промяна ,докато ги гледаме как ни пускат по пързалката и им се радваме на тях ще им е забавно.

Това не са избори! Щом в тях участваше жандармерия, подправяха се протоколи, направиха панаира в зала Армеец, плащаха на циганите и т.н. може ли да се каже че са честни и нормални. Ако гласуват всички тогава ще видим истината.

Поискала ли е и взела ли е 15000 евро подкуп?на полиграф!и ако да съд и затвор.

Защо ни занимавате със Пеевски , Бате Бойко и големите пари. Ние българите се интересуваме, дали сме били под турско робство или съжителство, интересува ни Левски, Ботев и хайдут Цоко. Също и бащицата Путин. Айде де.

и други - абе вземете и научете този пълен член. Той министърът не е виновен за това. КОГАТО ДУМАТА Е СЪЩЕСДТВИТЕЛНО ОТ МЪЖКИ РОД И Е ПОДЛОГ - СЕ ПИШЕ С ПЪЛЕН ЧЛЕН. Напр. заводЪТ е имал активи..., а не завода е имал активи. Кой е имал активи - заводът - подлог.

Вие ,като се възмущавате толкова от правописа на другите ,слагайте запетая ..или тире... между Той-министърът...,за да разберем ,че сте наясно с граматиката...!?

ТО НЕ СМЕ И ОЧАКВАЛИ ДА Е ВИНОВЕН

Е нема такъв народ по света. Ние, ако обърнем саморазрушителното си съзнание против света, сигурно, ще завладеем половината планета. И да искат от запад или изток да ни сторят това, което вече 25 години си причиняваме, няма да могат. Майките и бащите си продадохме, отрекохме се от историята си, лишихме се от достойнство и прокудихме младите......защо Господи, защо сме толкова наказани?!

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Директора на " Химко" е бил доцент,доктор на науките, инж...... Дипломата е била истинска!

Тя не може да открие нарушение и, в голямо кучешко изпражнение цъфнало в белия сняг, като цвете

ПРОВЕРКАТА Е НАПРАВЕНА ТАКА: -А БЕ ТИ ВЗЕМАЛ ЛИ СИ ПОДКУП? -НЕ. -ЗНАЧИ НЯМА НАРУШЕНИЯ. А ПРИВАТИЗАЦИЯТА ТАКА ,ЧЕ САМО ЕДИН ДА МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ.МАХАМ СЕ ОТ ТАЗИ"ДЪРЖАВА".БОГ ДА ПОМАГА НА ТЕЗИ КОИТО ОСТАВАТ.

Ма ти верваш на руските спекуланти които купиха/подариха им/завод за 1 лев,които го разпачетосаха!Нито инвестиции,нито покриване на задълженията!При тоеа положение,когато не се изпълнява приватизаципнен договор,държаеата следва да си го върне,да платят неустойки,да ги осъдят,да го предложи рвентуално на друг или оздрави,но съда да им прави оздравителен план,да ги чакат 10 години,това е безхаберие и липса на държавна политика!

Сигурно за приватизацията ги е консултирал Алекс Алексиев,изтрелян след провала си тук в САЩ като икономически консултант за Русия и Източна Европа!

Какво може да се очаква от тъпата приватизация на Костов,накрая се облагодетелства Пеевски!Не че Костов не е взел нищо,де!Демократи икономисти нямаме и както върви,няма и да има!Уж били сини,десни,лесни,все тая,нищо насреща конструктивно и полезно!

Каква брутална машинация!Завода е струвал милиарди в началото на демокрацията!Първата цена при приватизацията през 1998г. е 100 млн.долара,но заради задължения е продаден,подобно на останалите заводи на символична цена.Новия собственик не съживява предприятието,трупа дългове и въпреки оздравителния план от 2007 е обявен в несъстоятелност,като кредитори са познайте кои-държавните НЕК,Булгаргаз и НАП за 86 млн.лв.!Така,а през 2010г. завода е имал активи за 149 млн.лв. и задължения за 212 млн.лв.И сега този завод се продаде за 11 млн.лв!Каква безстопанственост и безотговорност и естествено НЕК,нищо няма да получи,че и Булгаргаз!

МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

....каза Екатерина, докато си тъкмеше чантичката...

Интересно,тази "американска" компания на руски граждани на каква цена е купила навремето "Химко"! Развива ли е дейност или умишлено е довела завода до фалит,за да се изкупи впоследствие на ниска цена!Та тази " американска"компания изпапкала ли е голямо заемче преди фалита, не по предназначение!

ЩО ЛИ НЕ СЪМ ИЗНЕНАДАН ???

ТОМОВА ВЗЕЛА ЛИ Е ПАРИ НЕ РАЗБРАХ

Смешници, смешни обвинения, смешни оправдания, само на народа не му е смешно. Супер приватизация, ама ние гледаме само завършека.

Абе престанете да маскарите държавата бе. Държавата не една или друга банда докопала се да постове в държавната администрация , пък било и най-високите.

в нашата мила родина никога няма виновни , никога

Има , има .Я прибери прасето на комшията в твоята кочина - 7 години не ти мърдат.

Подкуп пред 6 свидетеля и "всичко е наред". Ами тогава къде са делата за клевета, за лъжесвидетелство ? Обезценява се всичко, даже писмата до премиера. Даже сделките за милиони. Нищо вече не е важно.

Нищо Баце..нищо не е вче важно! Само Парата...."В Парата Вярваме" мотото на днешната Римска Империя отвъд Океана и нейните последователи...

ти не прочете ли аронов , бивш съдружник на собственика на химко , юрий ливтвиненко , или не ти стигнаха силите ?

Ма моля ти се! Какви нарушения какви 5 лева?! Държавата не може да открите че Премиера е изявен бандит и нарко Барон, камо ли да открие нещо друго! Всичко е стабилка и тип топ в БГ!

jingiby

Цялата ни приватизация през последните 20 години мина по тази схема: "продажба на нашия човек и без пари, но срещу сериозен комисион". Нарушения до момента не са открити...

Ако проверят конкурса около АМ ХЕМУС и там няма грижи. Знам си аз

пак Бойко - ама най-ги е страх комунетата от Бойко и САЩ. Защо ли? Бойко почна да ми се издига в очите.

Щом има очи на гъзъ

Щях да се учудя ако бяха открили нарушение в нашата правова държава. То у нас от вопиющи нарушения друго няма, страшно ще стане ако се обърка редът - сигурно онзи часовник който отмерва края на света ще удари 12.

БОЙКО ГО Е ДАЛ НА КОЙТО СИ Е ПЛАТИЛ,НАРУШЕНИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА.

Вижте, нарушение наистина няма. Синдикът е продала Химко на когото трябва. И наистина тук няма нарушение. Ако някой много държи да намери такова - да потърси откъде купувачът е извадил 11 милиона, че и обещал да плати още 88 милиона дългове.

"ЕВРИКА".Това са 24 -те милиона необезпечени заеми от КТБ,а за останалите 88 милиона са взет заем/обезпечен/ от Хидроинженера,

Ох, да бяха само 24+88 милиона - "халал" да са им.. Ама то младото и успяло не е спряло на такива незначителни цифри..

Те Калинките откриват само стръкчета тревичка да кацат на тях

Ако искате да знаете, подкупът не е нарушение и като този инвеститор много знае ,ще пратя същата група ,която сега проверява в с.Галиче, да му види на онзи Ян Аронов дали му е читава фирмата и най-вече - откъде намери пари да купува нашия "Химко".За БГ - кандидата е ясно ,че има пари и те са законни "априори".

пък съм на мнение, че трябва да се въведе някакво наказание за клеветене на държавни служители. И да се прилага строго, защото резултатът от волните словоблудства е този.

Sm3hurk0

и като се окаже, че е истина...

че то оставаше и да открият...

Ами че то нали цялата българска промишленост беше окрадена, разграбена и препродадена за жълти стотинки. И абсолютно всичко беше законно. И тука за някакво си Химко се отваря на въпрос за далавери. В България не бият и не се случват незаконни неща. Прокуратурата и съда го доказват. А на тях ние им вярваме.

кой я разпродаде на безценица, а и кой беше тогава гл.редактор на в-к "Демокрация " ?

Държавата не откри нарушения на синдика на Химко В България да има нарушения- това просто е невъзможно. В държавата на мафията, мафията не може да открие нарушение.

Мамоооо, маааа, кажи им , че Химко си е мой! Аз и само аз имам право да го нарежа на скрап!

Имасихас... нали наш'то момче го купи вече, химкото... онуй, дето назначавало всички съдии и главни прокурори и дето нямало два лева да се усмихне... Българио...

Сега поне ще подмени официално 13 годишния Опел с нещо по-добро - айде, 10 годишно, че да не се набутва с данъци;о)

Мисля че Порше турбо ще бъде едно добро начало за Свинята.

Щях да се учудя, ако бяха открили нередности

Отдела, играете ми три хода напред?!? Не можах да разбера каква ви е целта с този руски американец.