Проверяват се всички спецакции на МВР от 2009 г.

На инспектората към МВР е наредено да извърши проверка на всички акции от януари 2009 г. до декември 2013 г., при които са използвани сили и средства в Специализирания отряд за борба с тероризма и специализираните тактически звена.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват се всички спецакции на МВР от 2009 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

драскачите на герб са много - евала народе - страшен мазохист си ! щом обичаш да те бият незаконно- нека да бъде ! ТА ИМЕННО ГЕРБ СА МНОГО ТЪМНО ЧЕРВЕНИ - ЧОВЕКЪТ КОЙТО СИ ПАЗИ ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА ОТ БКП! ЕВАЛА НАРОДЕ - НЯМАМ ДУМИ ! ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ ДО ДУПКА НА ЧЕРВЕНИЯТ ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ

Честита Коледа! На всички свестни българи! Даже и на тези които не потат А къде е Бисеров!!!

На гости на галеви.

"Проверяват се всички спецакции на МВР от 2009г." Осирането на управляващите е пълно и необратимо! ! Бива постащини-но това е прекалено.РЕАЛНО НА НИКОГО ОТ "МИЛИОНИТЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА"(Сталин) ТОВА НЕ Е НЕОБХОДИМО."ПРЕКАЛЕНИЯ СВЕТЦ НЕ Е БОГУ ДРАГ"(Библия) СКЪПИ ДРУГАРИ И МЮЗЮЛМАНИ !!ПАРИ НА ВЯТЪРА-ПО-ДОБРЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВСЯКАКВА ЕМИГРАНТСКА ПАПЛЪЧ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯКОИ ЩЕ СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ С "ПОМОЩИТЕ".

06.12.2012 Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е на работно посещение във Великобритания... покана на британския вътрешен министър Тереза Мей. Правоохранителните служби на България и Великобритания отчетоха отлично взаимодействие, добро сътрудничесто в борбата с тежката организирана престъпност и постигнатите конкретни (!) резултати в тези сфери. 06.12.2012 В рамките на работното си посещение във Великобритания вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов се срещна с генералния директор на Агенцията за борба с тежката организирана престъпност /SOCA/... На срещата и двете страни изразиха удовлетворение от високото ниво на сътрудничество (!) и доверие (!) между правоохранителните служби на България и Обединеното Кралство. Подчертано беше, че са налице отлични професионални контакти, активен информационен обмен и са постигнати конкретни резултати в борбата с различните форми на трансграничната организирана престъпност. Джанпаоло Ганцер В лицето на българския министър-председател Бойко Борисов и на вътрешния министър Цветан Цветанов има една изключителна воля и подкрепа на работата по неутрализирането на трансграничната престъпна група. Това каза ген. Джанпаоло Ганцер, директор на ROS - Специализираното звено на карабинерите за борба с организираната престъпност на пресконференция по повод разбиването на международната група за трафик на наркотици, съобщиха италиански медии. ТИ ЦВЕТЛИНЕ КАКВО ПОСТИГНА?

По всяка вероятност досегашните обвинения са претърпели пълно фиаско за да е толкова изнервен вътрешния министър. И през четиридесет и пета комунистите не са си позволявали наглостта да афишират ,че ще търся грешки на бившите управляващи.

Като немогат друго да открият,комунистическата хунта,ще прибегнат и до разследване на детските му години. Толкова сте смешни вече,но изхода е само един,след изборите тотална забрана на БКП=БСП=ДПС.

Sm3hurk0

Тази проверка ми звучи като: да търсиш под вола теле.... Спокойно може да се нарече с кодово име - да търсиш под вола теле. Въпроса е дали ще намерят теле. Ако няма ще докарат от някъде едно и пак ще го намерят или : едно + едно е равно на две, но може и на три, стига партията да нареди !

НЕВЕРОЯТНО - НО ФАКТ ! ДРАСКАЧИТЕ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПАРТИЯ - ГЕРБ - А СЪЩО И ДИЛЪРИТЕ - ЗАЩИТАВАТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ПРОИЗВОЛИЯ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО ЦАРУВАНЕ !!!!!! КАКТО КАЗА КОСТОВ ЗА БОРИСОВ - ЧОВЕК КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ И ЕДИН ЛИСТ И ДА ГО РАЗБЕРЕ - АБЕ ХОРА НЯМАТЕ ЛИ ПАМЕТ! КОЛКО МИЛИАРДА СПЕЧЕЛИХА ГЕРБ ОТ КОМИСИОННИТЕ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ????? АМИ КОМИСИОННИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИ ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО - ВЕЛИКИ КРАЖБИ - КУЧЕ ВЛАЧИ - ДИРЯ НЯМА - НАРОДА ГО Е КАЗАЛ ! ЦВЕТАНОВ - ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ ДО ДУПКА ! А КОГАТО РАЗСЛЕДВАШ НЯКОГО - ТУК НЯМА НИКАКВО ПАРТИЙНО ОЦВЕТЯВАНЕ - ВСЕКИ ДА СИ ОТГОВАРЯ ПРЕД ЗАКОНА ЗА СТОРЕНИТЕ ГАДОСТИ ! СЛЕД 4-ГОДИШНО ВИЛНЕЕНЕ - НАШАТА ДЪРЖАВА ЕДВА СЕГА СЕ ВДИГА - МАКАР И ТРУДНО ! СТИГА ЗАЩИТАВАХТЕ ЕДНА БАНДА НЕГРАМОТНИЦИ - УНИЩОЖИЛИ ФИСКАЛНИЯТ РЕЗЕРВ И ОТКРАДНАЛИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА !

БРАВО ДРУГАРЮ! СТАНА ЧУДО! СПОМНИХМЕ СИ c настоятелното искане да започне наказателно преследване срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, министър-председател на България в периода 2005 - 2009 г., 27 януари 2011 Определени лица от БСП, сред които бившият министър на икономиката Петър Димитров и бившият премиер и лидер на червените Сергей Станишев са отговорни за източването и фалита на Кремиковци. 14 март 2012 Приятелката на Станишев Моника гушнала 270 хил. евро от аферата Хохегер Фирмата на Моника Йосифова е получила от известния лобист Петер Хохегер 270 хил. евро. Това заявява самият Хохегер в интервю за в. Преса. Сергей Станишев и разграбването на държавния резерв, на парите, отпуснати в помощ на бедствещи от наводненията хора Сергей Станишев и Договорът на "Сименс" ЕООД - България за отпечатването на български паспорти с биометрични данни - опорочен търг и политическа корупция на най-висше равнище Сергей Станишев и корупционните практики в енергетиката Сергей Станишев и аферите на Красимир Георгиев Фронтиера и останалите енергийни олигарси на БСП, Сергей Станишев и харизването на Пловдивския панаир на Георги Гергов Свинаря, Сергей Станишев Вальо Топлото и неговите странни обвързаности с Р. Овч. и софийската структура на БСП Сергей Станишев и заменките, където щетите за държавата надхвърлят шест милиарда Сергей Станишев и е тендемът Марио Николов, спонсор на БСП и личен приятел на Сергей Станишев, и Людмил Стойков, Сергей Станишев и Батко и Братко прословутата афера с шефа на пътния фонд Веселин Георгиев, възложил на фирмата на своя брат обществени поръчки на стойност 120 милиона лева

СПОМНИХМЕ СИ И МНОГО ДРУГИ РАБОТИ - потъването на милиони левове в трите министерства на ДПС, отпуснати за борба с бедствията - скандалът с феодала от Еленския Балкан Гео Дундаров, който е пряко свързан с Министерството на земеделието и горите, и за чиито фрапантни своеволия носи отговорност и министър Нихат Кабил - корупционните практики в АЕЦ "Козлодуй", свързани със заобикаляне на Закона за обществените поръчки - скандалът, свързан със зам.- изпълнителния директор на Държавен фонд Земеделие" Красимир Неделчев, който е уволнен и са му повдигнати обвинения за пране на пари и получаване на подкуп в размер на 357 000 лева от фирми с интереси в програма САПАРД - разграбването на Държавния резерв, за което уволненият негов шеф Димитър Димитров изнася скандални данни - договорът за 51 млн. евро за закупуване и доставка на 60 хиляди софтуерни пакета за държавната администрация, при който конкурсът предопределя кой да е продуктът, както и изискването да не бъде купен директно от производителя, а от посредническа фирма - скандалът между Министерството на околната среда и водите и "Дънди Прешъс Метълс", при който изпълнителният директор на канадската компания обявява България за "корупционно блато" - скандалът с фирма "Краш 2000", получила разрешително да строи в територия край село Варвара, част от парка Странджа - скандалът с обвиненията на директора на НСлС Ангел Александров към Румен Овчаров, че препятства разследвания; - скандалът с изпълнителния директор на фонд Републиканска пътна инфраструктура" Веселин Георгиев, в който министър Асен Гагаузов заявява, че не вижда конфликт на интереси; - залавянето на двама шефове от Пътния фонд - директорът на Дирекция "Усвояване на европейски фондове" Любомир Лилов и началника на сектор "Подготовка, търгове и договаряне", в момент на получаване на подкуп

станахте за смях на невръсните деца ,не е лошо да разследвате с какви гащи ходи цветанов /.боксерки или слипове /спрете се вече ,защо ви е страх толкова от цветанов ,полицята тогава си вършеше работата ,а сега имаме полиция да пази парламента и депутатите

ЦЦ не е добър,По негово време ме вкараха в затвора.Добре,че дойдоха нашите другари от БСП/ДПС/Юруш та да ме пуснат от кауша. На другите избори ще им взема по-малко пари за да гласуваме за тях.

И добре, че ги имаше тези акции, защото по времето на Миков отвличаха по двама души на ден, а полоцоята си бъркаше в носа! Да не говорим за показните убийства, повечето от които изобщо не са разкрити! Така че, проверявайте! И от това нищо няма да излезе, както от цялото ви управление до сега!

Ако Йовчев се окаже, че не е човек на Цветанов, то Цвъки до живот ще лежи в панделата!

ivo10

Много ще има да чакаш и всички такива като тебе. Понеже е светъл празник, не трябва да обиждам, а много бих искал.

А кой ще провери изродите-рекетьори, "нагли", "килъри" и т.н. сган, тормозеща народа ни? Кой създаде "мутрите" и техните наказателни отряди да ни тормозят, за да могат те необезпокоявани да ни крадат и мародерстват? Сещате се за кои говоря, нали? Червените боклуци и ДПС-емисарите по времето на Беров. А и с помощ отвън - не виждате ли почерка на нашата мафия, че е едно към едно еднакъв с този на създадената в Русия? Какво ще проверяват за някакаъв си престъпник Чакъра? В коя нормална държава ще стрелят по полицаите и ще те оставят жив? Долу БСП и ДПС! Дано заминат в небитието и освободят нашата България от вредното си съществуване!

ivo10

Партията се грижи за хората работещи за нея. Затова дори заловените отнемай къде престъпници-мафиоти ще бъдат пуснати за празниците да поспечелят някой лев. После може и да забравят да се приберат в затвора, но то и така никой няма да ги търси.

Наистина живеем в Полицеиска Държава. Стряскащата статистика на ООН показва че средно се падат по 220 полицая на 10000 население , а у нас имаме 444 търтея на същия брой. Отдавна вече искаме съкращаване на 60% от тези паразити които пият народна кръв от десетилетия. Цветанов издигна полицеищината до невиждани върхове затова заслужава затвор, а Йовчев да не ни обяснява колко е добра полицията, защото тя за нищо не става. Нито може да ни пази от престъпноста, нито желае да си върши работата. Да се закрие корумпирания КАТ, не само смяна на шефовете е достатъчно, да се закрие Данс,боркор, нсс, боп и дсетките ПАРАЗИТНИ ЗВЕНА. Иначе ще има революция и няма да остане нито БСП, нито ГРВБ нито ДПС. Народа ще ви изметем всичките кръвопиици народни. Честита Коледа.

23 декември 2013 На инспектората към МВР е наредено (!) да извърши проверка на всички акции от януари 2009 г. до декември 2013 г. (бел.ред по времето на Цветан Цветанов от ГЕРБ), при които са използвани... специализираните тактически звена. Според източници в полицията това е първата по рода си подобна проверка, която се прави на толкова много акции за такъв период от време. 21 декември 2013 Данъчна ревизия от 2003 до 2013 година, за 10 -годишен период, е започнала на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, обяви самият той. Според източници в полицията това е първата по рода си подобна проверка 29 март 2013 Декларация на Общото събрание на Български медиен съюз (c шефове Делян Пеевски, Светлана Шаренкова, Петьо Блъсков, Тошо Тошев) ... категорично се противопоставяме на опитите за манипулиране на общественото мнение и европейските институции с представянето на невярна информация за свободата на словото и състоянието на медийната среда у нас... ....тази клеветническа кампания оказва натиск върху бизнеса и институциите в страната, като по същество цели дестабилизация и хаос. ... в тази кампания са привлечени дипломати от държави членки на ЕС... 21.09.2013 "Дойче веле" потвърди за освобождаването на кореспонденти българските си кореспонденти Еми Барух и Иван Бедров след получено критично писмо от Корпоративна търговска банка (КТБ), това бе потвърдено официално 12 юли 2013 Нападнаха един от лидерите на протеста Един от водачите на протестите в Пловдив Христо Марков е нападнат в четвъртък около 22.30 часа пред дома си от двама души. Той е ударен в гръб с твърд предмет и в момента е в болницата, за да получи медицинско удостоверение, разказаха протестиращи тази сутрин 25.02.2013 Журналист изгонен от TV7 заради благосклонното си отношение към управлението на Бойко Борисов. 08.10.206 Иво Инджев е изгонен от Би Ти Ви заради скандал с президента Първанов БСП

Търсят си повод да направят и поредното кадруване във висшите етажи на МВР, като отстранят неудобните. Това процедират червените кхмери В България. За да има добри политически стандарти е редно тези тези проверки да започнат от действащите политици и след като се установи липсата на каквито е да било съмнителни деяния, тогава да се продължи с проверките в полицията. Да, сега остава да се събудя и да пия една студена вода за разсънване.

ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ И УШИТЕ СИ ! БЪЛГАРИНА НЯМА ПАМЕТ - ЯВНО ЧЕ ИСКА СС-ВОЙСКИТЕ ОТНОВО !

Много мои деца виждам тук. Пишете, писането му е майката. И нали знаете, ако е против мен, бея, злодея, орехчо и други наши. Се натиска червената ръчичка.

БРАВО! ЧЕРВЕНАТА ЛАМЯ СЕ САМОИЗЯДЕ и ЛИКВИДИРА СЛУГИТЕ СИ! ЧЕРВЕНАТА ЛАМЯ ВПРЕГНА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МОЩ ЗА ДА СМАЖЕ ОПОЗИЦИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ! ТАЗИ БРУТАЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА РЕПРЕСИЯ, ПОЗНАТА ОТ ВРЕМЕТО НА СТАЛИН, ОТЕКВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО В ЦЯЛА ЕВРОПА! ЕВРОПА ВИЖДА ВСИЧКО! БЪЛГАРИЯ ВИЖДА ВСИЧКО!

алооооо, упражняващите се на българска граматика - правопис - нали бочко и цвинокио се бяха запазили партийните билети и се гордееха с това - ОСОБЕНО БОЧКО! май българите имат много къса памет - особено от съвсем близкото наречено историческо вече минало ! АБЕ МНОГО ПРЕДАТЕЛИ-МИЛИЦИОНЕРИ ИМА ВЪВ ФОРУМА ? Е, как ще се оправим тогава? ако не ви изнася - ето ви америка - и без това бочко и цвъчко са техни посланици ! за 4 години се нагледахме на щурмоваци от СС-войските и на всякакви измислени акции - но КОГА ЩЕ БЪДЕ И АКЦИЯТА - ВЪН НА МИЛИЦИОНЕРСКИЯТ РЕЖИМ ОТ БЪЛГАРИЯ - НАРЕЧЕН КОДОВО - ЦВИНОКИО!

АЛЛЛЛООООООООУ! Кои са Бочко и Цвъчко? Приятелите ти от селската кръчма ли? Ако имаш в предвид Бойко Борисов и Цветан Цевтанов, то ТЕ НЕ СА НА ВЛАСТ от почти ЕДНА ГОДИНА! ТА КАК ТОЧНО БОРИСОВ и ЦЕВТАНОВ ПРЕЧАТ НА СТАЛИНИСТИТЕ от БКП и ИСЛЯМИСТИТЕ от Атака и ДПС ДА РАЗВИВАТ ДЪРЖАВАТА?

АЛОООООООООООООООООООО, ДРУГАРЯ БОРИСОВ ИЛИ ДРУГАРЯ ЦВЕТАНОВ - ДЕЙСТВУВАЩИ КАТО ИСТИНСКИ СТАЛИНИСТИ! ЯВНО ТУК ИМА МНОГО МУШМОРОЦИ -ЧИИТО ФИНАНСИИ ЗАВИСЯТ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ДРОГА! А КОЛКОТО ДО ИСЛЯМИСТИТЕ - ИМЕННО БОЧКО ПОДДЪРЖА ДИРКТНА ВРЪЗКА С ИСЛЯМИСТА ЕРДОГАН КОЙТО ЗАПЛАШИ БЪЛГАРИЯ ЗА ТЕРИТОРИИТЕ!! АЛО - ТРИТЕ ПЛЮСА - ТИ МАЙ СИ СБЪРКАН ТОТАЛНО ! НЯМАШ И НИ НАЙ-МАЛКА МИСЪЛ В ГЛАВАТА ТИ! АБЕ ВСИЧКИ ЛИ ОТ ГЕРБ СТЕ ПОЛУИДИОТИ! ВРЪЩАЙ СЕ В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ - Е В НОВА ТВ. ГО ОРГАНИЗИРАТ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ !

ivo10

Ха, ха, ха, откога еничарите и ибрикчиите наричат българите патриоти предатели? Голям смях.

БСП са изроди, отговорни за взривяването на църквата "Света Неделя" през 1925 г.

Ако някой е чел за него, ще разбере, че това е най-кървавия атентат в историята на света. И а го в много западни учебници. Как една власт, с цената на много кръв, се сменя с друга. В една и съща държава. Или как се избиват един на друг сънародници. Света не е повярвал, че може да се извърши подобно действие. А не бива да се забравят гара Буново, и Пловдив.

ПРЕЗ 25 ГОДИНА - ТОВА Б.Р.П- КОМУНИСТИ - ВСЕ ПАК ИМ ИСТОРИЧЕСКИ ДАННИ! КОМУНИСТИТЕ ГО ОРГАНИЗИРАТ ! А ОСНОВАТЕЛ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ДВИЖЕНИЕ Е ФРАНЦУЗИНА ЖАН ЖОРЕС !!!!!

БСП извършва атентата срещу "Света Неделя", а друг е въпросът, че те никога не са били социалисти, а просто убийци.

Проверете и в детската градина където е бил ЦЦ, да не пропуснете и началното училище ...... Ами ако ЦЦ се върне на власт? Жална ви майка. Помислете за утрешния си ден и спрете с тъпите изпълнения.....

замириса много на лична и партиина чистка,не само в администрацята,но и в кадрите на мвр,очаквам да започне и в армята,доколкото имаме такава.

ЦвъЦвъ не беше ли споменал преди, че ако му повидгнаг обвинение, той ще напусне ГЕРБ и политиката?

ГЛЕДАЙ ТИ ДА ВИДИШ - ЯВНО ТУК ИМА МНОГО МИЛИЦИОНЕРЧЕТА ОТ ГРУПАТА ЦВИНОКИО! ЯВНО НЕ ИМ С ИСКА ДА СЕ РАЗБЕРАТ ИЗВРАЩЕНИЯТА НА ГРУПАТА НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА - ЛОВНА ДРУЖИНКА ! ИНТЕРЕСНО - НО ФАКТ - ДА НЕ ИСКАТЕ ДЕ СЕ ВИДЯТ БЕЗОБРАЗИЯТА НА ТЕЗИ ТИПОВЕ1 ЩО ЗА ОБРЕМЕНЕНИ МОЗЪЦИ!

ivo10

Май между изреченията ти има по няколко часа разлика.

Режимът от преди 89-та се завръща, но без силната икономика и липсата на престъпност.. безплатното здравеопазване.. социалните придобивки.. абе.. без нищо, освен терора.

Всичко трябва да бъде разнищено и виновниците в панделата! Има много неразнищени бъкии.....

Майче само платените "писатели" още не са разбрали че има политически натиск!!

Полицейщината по време на Цветанов трябва да бъде публично осъдена и никога повече да не се връщаме към тези черни дни! Да подслушваш еврокомисар Кристалина Георгиева значи да подслушваш самия ЕС! За Плевнелиев, Станишев, Дянков, Борисов, Доган, Първанов, Сидеров, съдия Нели Куцкова, адвокат Йонко Грозев, Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, Георги Гергов и още над 600 политици и общественици да не говорим!

ivo10

Йовчев, прекаляваш. Не приказвай много, ще ни разкрият.

Абе бива бива глупост ама като твойта не бива.Те Меркел подслушват,че Сталинка ли да не подслушват.Е хайде да ги галим престъпниците,може и паметници при живе да им издигнете.В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕЛЕКЦИЯТА Е ПРАВЕНА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ СЪС ЗНАК МИНУС

Ама нали Меркел я слушат? :)

ТЕЗИ, /бсп/дпс/атака/КОИТО ПРЕБИВАХА И ОКЪРВАВИХА ДЕСЕТОКРАТНО ПОВЕЧЕ-ЕЛИТА НА НАЦИЯТА-СТУДЕНТСТВОТО,ЩЕ ПРОВЕРЯВАТ ДАЛИ СА ГАЛЕНИ С ПЕРЦЕ ОТ МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ-ТЕХНИТЕ ХОРА-БОКЛУЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ-БАНДИТЕ ЗА НАЕМНИ УБИЙСТВА,ОТВЛИЧАНИЯ,НАРКОТРАФИК И СВОДНИЧЕСТВО! КАКВА НАГЛОСТ ! ЛИСИЦАТА НАЗНАЧИЛА В КОМИСИЯ НЕВЕСТУЛКАТА И ПОРА,ЗА ВИНАТА НА КОКОШКИТЕ! О ЕВРОПО ,СПИШ ЛИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ КОМУНЯРО-ДЕПЕСАРСКИТЕ УРОДИ КАК НАГЛО СЕ ПОДИГРАВАТ АЗИАТСКИ С ТВОИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИОННИ ЦЕННОСТИ!

А спец-убийствата ще се проверяват ли? Или няма?

Напълно подкрепям действията на правителството от специалисти. Настоявам да бъде освободен Сумиста, а също така да бъде реабилитиран и Митьо Очите. На всички репресирани да бъде отпусната пожизнена пенсия.

САМО ДА ПОПИТАМ НЕЩО! ЦВЕТЛИНЕ, мамин, ТИ не беше ли назначен от Бойко Борисов за председател на ДАНС от 2009, т.е. през същия този период? Една от функтиите на ДАНС, Цветлине, не беше ли противодействие на прилагането на сила или използване на общоопасни средства с политическа цел? ТА ЦВЕТЛИНЕ, ЮДА ИСКАРИОТСКИ такъв! АКО ПРОВЕРКАТА НА ЦВЕТАНОВ ОТКРИЕ НЕРЕДНОСТИ, ТЕБЕ КАТО ШЕФ НА ДАНС тогава СЪЩО ЛИ ЩЕ ТЕ СЪДЯТ ЗА НЕУПРАЖНЕН КОНТРОЛ, както днес съдят Цветанов?

ivo10

Йовчев упражняваше контрол чрез подлушване и флашки на самия Цветанов и Борисов. Нали затова го направиха министър. От благодарност. Назначаваш човек уж да върши работа, а той работи срещу теб. На това не се сещам как му викат.

НЕ, БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ ВИЦЕПРЕЗИДЕНТКАТА - ПО НЕЙНО НАСТОЯВАНЕ ! ЯВНО НЕ СИ В ЧАС ! И ТАКА ТРЯБВА - ГЕРБ СЕ БЯХА РАЗПИЩЬОЛИЛИ ЗА ДА ПРИКРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ МАГАРИИ

НЕ СИ В ЧАС ЯВНО ТИ! И ТО НИКАК! Ha 10 август 2009 г. с Указ 287 на Президента на Република България по предложение на Министерския съвет с председател Бойко Борисов, Йовчев (по-добре познат като червения Юда Искариотски Йовчев) е назначен за председател на Държавна агенция "Национална сигурност"

ако ти си същият Льольо от преди час,значи или си сляп от пристрастие или си глупав!? ще заложа на първото, а сега чети и между редовете!!! това го написах в 19:22 "България трябва да е разделена на две,но не на партийни привържаници и пристрастия, а на народ и управляващи!!! независимо от партийни принадлежности и пристрастия народът плаща едни и същи сметки и получава едни и същи заплати и плаща същата цена за бензин и за хляб и за ток и т.н.!!! покажете ми един магазин ,където вие привържаниците на бсп не плащате или плащате с отстъпка!? същото важи за другите партии!!!"

Ти ми говориш за разделяне на управляващи(правоимащи) и.т.н.,а аз исках да ти кажа че: Свободното общество или е морално, или въобще несъществува.

не,аз искам да ти кажа,че водата не се смесва с олиото(освен под много висока температура) и,че ситият на гладният не вярва и,че вълкът козината си мени ,но не и нрава и,че за последните 24 години все народър е губещият!!!

ivo10

Цецо, дай им да продухат шланга за проверка.

Без да познаваш историята не можеш да виждаш бъдещето,а бъдеще с комунисти е невъзможно.Има ли страна постигнала просперитет управлявана от комунисти?

Е няма ли ве4е да махнете тая красива фотография ?

Проверката си е проверка, но г-на Иовчева да знае, че и на неговата улица ще изгрее някое съдебно дело /например за битите студенти, за автобуса с депутатите, за пълната безнаказаност на поведението на някои нар. представители разхождащи се с постолет на кръста и т.н./ винаги идва видов ден... винаги...

ivo10

Май това ще е във връзка с подслушването на ръководството на ГЕРБ и флашките. Има съмнения, че е той.

Виновен ли е Юда Искариотски Моля не бързай да ми отговаряш, подумай хорошенько.

помнете другари,че герб е извинението на комунистическата номенклатура,че вие сте бедни! зададох въпрос преди час,но не получих смислен отговор,освен червени излияния и "пожелания"! ще се подобри ли жизненото ни ниво,ако бб и цц влезнат в затвора? отговорете на себе си ,не на мен! аз отговора го знам. ....и като потекат едни реки от злато, и като.... ей,много червен гюрлюк,много нещо бре,ама то е и хубаво,щото пеевското няма да остане гладно!!!!

С какво се подобри положението ни докато ЦОКО и БОКО управляваха държавата 3.5 години Изхарчиха над бюджета 7 млрд Мерси, не искам физкултурници, пожарникари и калинки.

добре,съгласен съм с теб,но ми отговори моля те на въпроса!

Затворът за тези двата ще е морално удовлетворение за всички ограбени българи. Къде са пари на НЗОК ?

същият въпрос важи и за от началото на прехода, а още повече и с потвърждението на Bиденов пред тв камерите за изнесените с куфарчете милярди! моляте отговори на въпросът!

ivo10

Ти или си дружинния ръководител на драскачите или си непоправимо промит и пробит мозък. Просто нямам обяснение за олигофренските ти писания.

Като изчистиш крадците и лъжците естествено е всичко да се подобри! Като неутрализираш мафиотско мутренската грабителска шайка естествено, че всичко ще се подобри! А като блокираш площади и улици, като окупираш университетски зали, като врещиш оставка хляба по-дебел ли ще стане и ще поевтинее ли?! Или ще се напхранят гладните и ще се напоят жадните! Ама че тъп герберунгел дето се мисли за мнооого отворен хитрец! А е едно миризливо лайно!

ivo10

Тъпанар, кой пусна Крокодила в домашен отпуск за празниците? Изловили били крадците. Само глупаци като тебе припяват в един глас приспивните песни на тройната крадлива шайка. Тези, които усещат какво става са на улицата и протестират, защото знаят, че при тези и хляба им ще стане по-скъп и бъдещето им. Всичко са дрънканици на червената мафия и приспивни песни за съзнанието на народа. След година-дре пак ще ги гоним с камъни и дърве.

не ти ли се струва,че тази операция(по прочистването)трябваше да е проведена поне 10 години назад!? не ти ли се струва,че усилията на сега управляващите нe са съсредоточени за подобрението на жизненият стандарт в бг , а са насочени само и единствено за унищожението на опонентите им!? моля те теб също да отговориш на въпросът ми!!!

ще се подобри ли жизненото ни ниво,ако бб и цц влезнат в затвора? Да ,ако си отговориш на следният въпрос: Виновен ли е Юда Искариотски Моля не бързай да ми отговаряш, подумай хорошенько.

според болшинството да,но беглото ми познаване на библията ми напомня,че Исус му е простил.

Защо е този истеричен вой и неистови крясъци.Проверка,като проверка. А и др. Йосиф Висарионович Джугашвили Сталин е казал: Проверката е висша форма на доверие.

Страхът, че след проверката Цветанов ще стане мъченик.

ivo10

Няма страх бе тъпан, има смях. Търсят под бика теле, но ще го хванат за шмайзера. Нямат никакви свестни доказателства нито за Цецо, нито за Борисов. Досега отдавна да са ги осъдили. Страх ги тресе комунистите, че не мотан да се справят с най-голямата опасност за тях ГЕРБ. Паднат ли от власт, ще им се случи грозна случка.

Много си тъп, Сашееее

Това го е казал Ленин! Не Сталин! Сталин е казал-кадрите решават всичко!

ivo10

Ха, ха, ха, олигофренясалите комунисти и депесари не могат да намерят свестни доказателства за да окошарят Цветанов. От 20 кладенеца вода носят и пак не могат да съберат годни пред съда доказателства. Спрете да ровите бе хайвани, нищо няма да намерите. Просто Цветанов си е чист за разлика от част от министрите ви и най-фрапантния случай - Делян Пеевски, бедното момче, чиито пари и покупки никой не разследва.

САМО ГЕРБЕРСКИ БОКЛУЦИ ДРАСКАТ ПО-ПРАЗНИЦИТЕ,ЗАЩОТО СТЕ ЗЛОБНИ И БЕДНИ ТЪПАНАРИ,ОТДЕЛИХ СИ ОТ ЦЕННОТО ВРЕМЕ МЕЖДУ ВИНОТО И ЧАШАТА ,САМО ЗА ДА ВИ НАХРАНЯ,СКАПАНЯЦИ

ivo10

Ти и това не можеш бе ибрик. Ходжата не ти ли каза, че пиенето на вино е грях? Я почвай да четеш Корана, че ще имаш проблеми.

ами ти това виртуално ли го написа или и ти си един от тях дето ги обиждаш!?

1. КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ 2. КОЙ ПРЕДОПРЕДИ ДОГАН ЗА БИСЕРОВ 3. КОЙ НАРЕДИ ПРОВЕРКА НА СПЕЦАКЦИИТЕ

Този дето направи Боко сикаджийчето Главен секретар на МВР! И затова ти ми отговори: Кой предложи пожарникаря, сикаджията и агента Буда Бойко Борисов за Главен секретар на МВР? Кой? СИК ли, ТИМ ли, Сретан Йосич ли, генералите от БСП ли, кръгът Монтерей ли? ДС ли така активира агента си Буда? Мафията ли плати за да си назначи човек, който да я покрива? Кой? Ха кажете де!

Канализацията е избила и червената простотия се излива в dir-a... Не мисля, че коментиращите са лоши хора, но не всекиму е дадено да има справедливо мислене, да има собствени "опорни точки", различни от наложените на стадото, да не вярва на лъжи възприемани като истини поради 100-кратното им повтаряне от безочливците на Крадолицията... Бъдете живи и здрави в зомбираната си тъпотия! Весела Коледа и щастлива Нова година, нещастници! Дано прогледнете в озлобеното си безсилие и намерите покой в неоправданата си злоба към Правдата!

Какъв велик трибун си бил бе, Паценце! И много тъпоумен! Избила ти е чивията в главата бе Пацо! Ти си бил и Правдата! Добре подражаваш на твоя главатар тикваря Боко дето се мисли за Бога и Истината и Откровението! Вие всички герберасто седерастки боклуци сте болни бе Пацо! Вие сте заразно болни бе Пацо и сте опасни за обществото! Ама то полека лека ще се скапите заедно с цялата ви бандитска мафиотско мутренска партия!

И защо гледаш съчицата в окото на брат ти, а не забелязваш гредата в твоето око?

На Цецо отдавна съм казал къде са братя Галеви. Преценката да ги натопи или да отиде при тях е само негова.

Да се провери кой плаща на Менков хонорарите за защитата на Цвинокио. Кой ?

ЦЕКО И БОКО ОТДАВА СА ЗА БАЙ СТАВРИ И КОМПАНИЯ. ГЕРБ СА НАЙ КРЪВОЖАДНАТА И МРЪСНА ИЗДЪНКА НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСИТИЧЕСКА ПАРТИЯ

ТЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА НЕ СА НА ВЛАСТ БЕ КЪТИЛ! АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ...

Но финансово подсигуриха семействата си за две столетия напред.

С ПЪЛНО ПРАВО БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАПЪЛНО ИЗОЛИРАНА! С ПОЛИЦЕЙСТИНАТА СИ И ПОГАЗВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА БКП/ДПС ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В НОВА СЕВЕРНА КОРЕЯ! В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА СЕ НАМИРА В ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ

Махай се ,гербераст тъп,НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ОБИЧА ТЪПАНАРИ

Ей, боклуци червени... Заради вас и такива като вас, вече повече от 20г връщаме назад в историята, вместо да вървим напред! Мрете, мухлясали, празни кратуни! Ама по- бързо.

Каква изолация бълнуваш бе урунгелче?! България си е съвсем добре сложена в Европа! Изолирано е твоето болно въображение, което смесва желаното с реалното! Много ви се ще ама не става вашата!

В отговор на проявения интерес: Следващата проверка ще обхване периода ( 1 септември 2001г- 19 септември 2005г.) когато са извършените 28 (неразкрити) убийства на знакови фигури от подземния свят .