Полицаи нахлуха в погребалните агенции в Бургас

Икономическа полиция започна проверки в частните погребални агенции в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи нахлуха в погребалните агенции в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като стана дума за погребална дейност - лекарите от бърза помощ и болниците ... укриват данъци ;)

Ма те само пет ли бе? В Пловдив са 25-30 ...

Значи каквото ви кажат тези чиновници и чиновнички, вярвайте на обратното. Погребалните агенции са печеливш бизнес защото законът задължава хората да ги използват. Техни представители дежурят в моргите и поемат трупове без съгласието на близките, после им представят баснословни сметки, като ги поставят пред свършен факт. Освен това, тая работа с Очите май ще се окаже също факт. Тук има нужда от законова промяна.

Да не би в Бургас да имате някакви особени закони? Защото няма закон, който за задължи хората да използват услугите на траурна агенция.

Борба с корупцията на всички нива. И под земята.

и трупове ли вече крадат или ги обвиняват в корупция?

Чак се чудя как може такива селяний да стават само в Бургас. То вярно народа тъп там ама всичко трябва да си има край. А те прекаляват с тази си привилегия да са тъпи...

и НЕГРАМОТНИИИИИИИИИ.

че то имали държавни джурналя?

Колко наркотици са пренесени с тези катафалки, колко народ е погребан в истински гробове с фалшиви имена отгоре, колко народ е закаран вързан до крематориума и изгорен..

Косите ми настръхват като чета всичко това.

всички ще стигнете до погребални услуги не хулете напразно

и каква връзка има това малоумник ?!

AbuTalib

Само погребалната агенция не може да я прокоси криза.

Намесват Очите, щото повечето ''работяги'' в тези фирми, посрещат опечалените роднини по чехли, бермуди и шарени ризки..И със задължителните тъпи, погледи и остригани тикви...Чувал съм от познати, че въпреки мъката в такъв момент, пак им е идвало да им забият по един в наглите физиономии

демокрация по козяшко сороски тертип,нали тъпото тролче за черпак козяш к а помия

Според мен погребалните агенции са спасението не само на нашият, но и на Евро бюджета. Сега разбирам логиката зад приемането на няколко милиона орки на година. Представете си ако са погребали някого и не са му дали касово бонче? Ами това си е престъпление. Ако след инспекциите постъпленията не се увеличат - може да почнат да погребват живите. Временно разбира се, докато излезем от кризата.

Полицаите търсят за свидетели клиентите на погребалните агенции,ама те не са там а в гробищата, нашата полиция ни п ази от мъртвите

Клиент се казва на този, който дава парите. Работя на гробище - досега не съм видял починалия да излезе от гроба и да плати.