Коментари - БСП поиска разследване на депутата от ГЕРБ Гамишев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради лошото реноме на този и на цялата му клика Москов от БСП е несменяем кмет на Гоце Делчев. Все губи изборите в града, а те за награда взели че го пратили в парламента ...

Какво се учудвате, човекът си е платил където трябва....

Това е същият човек,убил пешеходец и обжалващ"несправедливата"му условна присъда от 2 г.,...... И той,типичен гербаджийски"бизнесмен".После,се жалват за над 16 млрд.скрит и несъбран ДДС.Ами ето ви един подобен фейс,заработил милиони,неплатил данъци за стотици хиляди,члУен и активист на управляващата Партия-ГЕРБ.Очаквам коментар от Цветанов.

Ало Боко! Вижте си кадрите бе! С такива ли ще борите корупцията и ще оправяте икономиката?

добре, как може ние обикновените хора, когато продаваме нещо да ни искат задължително документ за платени данъци, а на тоя капут - не. Ония по веригата също са за наказания. Българино, спри да ги избираш тия крадци и убийци. Ами гласувай за някоя нюню-партийка, но не и за тези. Ще бъдем същите мазохисти като германците, дето пак си избраха мути с орките.

не знам как са го пуснали тоя в парламента ,аз не бих го взел и кенефа да ми отпуши, има вид на доста крадливо и гнусно човече !!!

Ако имат доказателства да ги занесат в прокуратурата. А те горките искали разследване......

В КОЯ Прокуратура,бе човек,в "тяхната",тази на Цацаров ли???

Престъпник! Затвор за този крадец.

"Престъпник! Затвор за..." Е да, ама не! Такива са "законите" приемани вкл. и от БСП. Значи сульо и пульо- може, а управляващ депутат- не може?

Крадци и престъпници! Ограбиха страната

Този престъпник случайно е откраднал 200 000 от ДДС, получил е случайно милиони от европейските фондове и случайно за убийство е с условна присъда, но се кани и да обжалва - за такива Буров е казал: Трябва да се разчекне с четири луди коня на площада в Благоевград. Но и държавата да бъде да си потърси потъналите милиони в семейството му.

Цялата шайка ГЕРБ е за разследване

а оная селянка от крушево, плати ли си акциите, и с какви парички?

вън от парламента и конфискация на имуществото

И много ми се иска разните калъфки- финансисти и юристи, да ми обяснят,защо като продадох селската си къща за 2000 лв. беше задължително да съм си платил всички данъци по нея и да представя документа за плащането- неотменима част от пакета документи за " сделката". Борисов и онези преди него в час ли са какво се случва или и те продават задлъжнели фирми.Всички такива продавачи са за пандиза,аман от простотии!

Още един чвор в редиците на Герб.............................................

Махнете ги тия партийни залъгалки!Аз не мога да проумея на Тамбукту ли се намираме или в държава член на ЕС с претенции за Шенген,та се приема фирма със големи задължения да се продава на някой клошар и прокуратурата да приема,че няма престъпление и задълженията са на гърба на клошара.Такова чудо сигурно и по турско не е имало.

Типичен гербер. Може и комунист да е бил.

"Комунисти" "демократи", леви десни, това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, те са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и демократи..

Защо герберасти, ги избирате такива и то за трети път, а после се оплаквате?

бспарите ще обявят напускане на натото! обявят напускане на европата! ще заведат дела за: 2милиона отвлечени 2 милиона осакатени 2 милиона убити 500 милиарда откраднато .... а ?

Не ми пука ни за НАТО, нито за ЕВРОгейския съюз. Така че не може да ни уплашиш!

на тоя физиономията му говори всичко.

Е, то "всичкото" е три думи - тъпа, долна мутра.

Не си ме разбрал.Не е само това. На челото му пише: АЗ СЪМ КОРИМПИРАН И ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТРЯБВА ДА МИ ДАДЕШ.

герп и евро-агентите и еврo-зомбитата за недосегаеми ! съдят само набедени нещастници! а някои направо ги застрелват без съд и присъда! или ги газят с коли ....

Министри, депутати... Убийци и престъпници държат материала на къса каишка. Така, както се полагало на българина според Баце.

кандидати за депутати от герп се избират от ,,комисия,, на ,,профаилъри-криминалисти,,...!!!

ТРЪГНАЛ СИ ДА ОПРАВЯШ ЕВРОПА,ПЪК ГАЩИТЕ ТИ КЛЕЯСАЛИ,БОЙКО!

За този 2 статии днес. Предната е: "Депутат от ГЕРБ осъден условно за убит пешеходец" Тия в ГЕРБ каква кадрова политика имат само!

това има едно просто решение да забранят продажби на фирми с задължения - държавата да не извършва услуги на фирми с задължения Това е пропуск на НАП там където е регистрирана фирмата.

Ще по протакаме, ще го отървем! Нашо момче е все пак! Сега ще говорим за Ердоган, за Путин и за шпиони, за "председателството" и нямаме време да се погледнем в огледалото!

Какъв интелект, какво целомъдрие и респект излъчва този титан на мисълта от снимката

От КОЙ се възмущаваш бе , цървул, от тези , които го преследват или от него самия и тези , които са го издигнали !! Аман от дебили !!

Мутра от мутренска партия убива човек и получава условна. Опозицията, създала мутрите и мутренската партия под въпрос, призовава за правосъдие. Мила родна картинка.

Народът не знае на кой свят е.

Ей прители, четете ли КАКВИ "правилни" хора ни управляват !! Ей, такива като този селяндур с неплатените данъци, а и още с кой занй какво !!

Ало Герб плашите ме и ме ограбвате и ме лъжете и ме мамите и направо съм бесен и ще ви кастрирам на изборите ...завинаги!

И за кого ще гласуваш!? Туй въпросът.

Не и за Герб- никога !Глух ли си или дебил!

Цирка герб.Те борят корупцията хахах

Ква мутра, тъпа, самодоволна - олицитворение на "българската" политическа "класа" от т.нар. "преход", а всъщност хибриден геноцид над българите в България.

Оня със суджуците и той беше от тази категория. Хубаво е баре снимките на тез "пропорционални" "депутати" да публикуват по партии, да имаме визуална представа кои гадове и идиоти ни морят.