Коментари - Цацаров: Ще се извърши проверка по сигнал на БСП за ЧЕЗ | dnes.dir.bg
назад

Цацаров: Ще се извърши проверка по сигнал на БСП за ЧЕЗ

Засега прокуратурата няма да работи по искането на БСП да бъде проверен произходът на парите, с които "Инерком" възнамерява да закупи "ЧЕЗ-България".

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Ще се извърши проверка по сигнал на БСП за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо?Не е нужно.Да угодите на нинова. Тя какво иска?Станете от ГРОБ,да седнем ние да крадем вместо тях.

Цацаров , ами то никой не те коментира?Значи , хората те знаят и не те е.б.а.в.а.т!

Резултатът е ясен на всички предварително.

Изтекла десет годишна давност !

тоя се прави на голяма риба. цаца,цаца ама риба

Нали до вèра квичàха, è се пълни пенсионната система на чèхия? Сега квичат, защо да се пълни българската?Нинова да обясни какво иска!Или отвлича вниманието на прокуратурата да не решът да я проверят?

Този господин непрекъснато започва някава проверка но никога няма резултат. Прелива от пусто в празно, но си взима зплатата.

ааа да ти все проверяваш ,ние знаеме ,твоя прятел гергов проверяваш ли го как е взел цум или само ходиш там да си пиете кафенце!!??

време е за оставки цацаров

И защо бе цаца няма да търсите парите???защото на 100% знаете кой гие дал ама той и на вас е дал нещичко освен службите ви..

Мани го тоя - куче на каишка!

Всички проверки сс ,,точни,,предварително знаеме.Стигне ли се до прокуратура по значими сделки и всичко се изчиства.А пък до съда ,същата ,даже и по зле става.То затова сме най бедни и всичко лошо

не е куче на каишка по скоро прасенце на каишка.

не провери прокуратурата произхода на парите на всички червени милионери и велможи? Как ще проверява парите на бизнес с 10 годишна дейност,а няма да проверява парите на червените боржоа ,които и един час не са работили някъде ?????? Защо ???

Търси вината, но не забравяй и мезетата.

Pesh0

хората апартамент като си купят ги проверяват , цацата , за 300 милиона , нямало да проверява ....

БСП казало да се провери как БСП приватизирало. Пълни малоумници! Туй БСП е пълно с глупаци.

Не засега, въобще!!! Приказвай си ги на цаците!!!

Тоя Избрания от Борисов работи в пълен синхрон с Премиера!С бавни , закъснели реакции , като очаква първо нареждане от Началника !Поне да махне от титлата си "Главен" , не е той главния!

Хахах,някой съмнява ли се какъв ще е резултата от "проверката"???

Их, мали, уплаших са! :)))

Цацаров: Ще се извърши проверка по сигнал на БСП за ЧЕЗ След тежката "дрямка", Цацаров реши да ни напомни , че все още се води Главен прокурор.

И трупа години , за стаж !

И разбира се мангизи бол за изпълнение на поръчки..

Отговорът ни е ясен : ''След извършената ''проверка'', нарушения няма ''!

Хехехе, днес ви писах, че щом се появи Цецка ще се появи и Цацата. Ама поне да беше казал и направил нещо смислено и навреме.

Сетила се Мара да се побара ...

112 ( нерегистриран ) 07.03.2018 17:14 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Чие? Я го изпишете да разберем, моля!!!

Ами припомни им на тези дето трият артикел 19 от Правата на човека. Пък и не е трудно да се даде сигнал където трябва.

Всички сме наясно с финалния доклад на Цацата. Вече го е написал.

Не Митко. Вече са му го написали.

От техните сигнали до сега нищо!

Докато назначения от боко е на тази високоплатена длъжност никакъв сигнал срешщу менторите му няма как да мине реално според закона..

Не е лошо да се заемете с разследването на целия криминален преход от 1989 година , когато стана смяната на караула до примерно 20 години напред!

И какво като направиш проверка, лоена топко? Този, който те назначи пак ще е беличък и пухкав и калинката Гинка ще му донапълни сметката.

Правилно проверете как са ги приватизирали 2004-2006г. другарите и на кой какво е дадено и за какви пари! Седем държавни енергийни дружества са приватизирани в периода посочен по горе! Кой ги е приватизирал и как!

Значи, бъркате нещата! Ако БСП е продала нещо на Ковачки - всичко е наред.

Слугинчето на Боко , естествено че ще стои зад него и всяка магария да замитат под мендера!!Така трябва да се пазите и криете , че как иначе да си крадете без проблем !!Тази привилегия си е само ваша за нас - сатъра!!!

Шипара на яслата на Гроб , щял да проверява. И като "провери" какво ще стане. Пет кила отгоре най-малко, ще наддаде от охранване.

Цацаров да спре да замазва гафовете на ГЕРБ! За всички е ясно, че е член на мафиотското ни правителство! Всичките му проверки и разследвания приключват без каквито и да е последствия за престъпниците! Да си ходи и той заедно с герберастката шайка!

Ще проверите, много ясно! То колко сделки проверихте само - не мога да ги изброя. И все няма нарушение. Що в ЕС говорят за мафия в съдебната система - идея нямам! Джендъри.