Коментари - Цацаров към БСП: Проверката е за документно престъпление | dnes.dir.bg
назад

Цацаров към БСП: Проверката е за документно престъпление

Главният прокурор Сотир Цацаров посочи, че ще направи проверка на Шуменската прокуратура, ако лидерът на БСП подаде сигнал и представи информацията, която има.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров към БСП: Проверката е за документно престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да искаш списъл с членовете на дадена партия и да казваш че не е политическа намеса, защото е елементарно да пратиш искане да се каже даденото лице дали е член или не на партията,, Поредните глупости за замазване на поръчката..Също като 'ппредположението'' кой е поръчителя на отвличането и като ''съучасник на неизвестен''...

Я да видим дали съм разбрал - един член на БСП подава декларация, че не е в ръководството на БСП. После друг член на БСП го натопва, че е. После МВР за да провери изисква списък с членовете на БСП и присъствени списъци и после БСП ревът. Странно ми е.

Като не можаха да прокарат лустрацията ,сега тръгнаха по долен начин. Първо тряба да започнат от себе си. Защото те са били интеречиите в БКП , истинските си останаха в партията.

вече години наред наред тече прочистване на държавните и общински служби от "неблагонадеждните" за ГЕРБ и освобождаване на местата за "нашите". И при най-малкото подозрение за "нелоялност" се намират "благоприлични" поводи за освобождаване: структурни промени, промени в щата, въвеждане на нови изисквания за длъжността, достигане пенсионна възраст и т.н. Та нали "нелоялните " могат да изнесат информация за нарушения и далавери вкл. подправяне на изборни резултати.

Интересно ако от Цацаратурата поискат списъчния състав на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" в Шумен, а не дай си Боже и протоколите от заседанията им за суджуците, брат'чедите, и съучениците им, каква ли щеше да е реакцията на КапоДеТутиКапото БОКо-КРАТУНьо, а най-вече на "Конселиерето" им ЦветанЪТ?... :::))) А?... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Партията на г-жа Лъжа, която уж ще се бори против корупцията вдига олелия до Господа, че погнали един , който не спазил закона/можеш да си служител в КОМПИ ако НЕ си и НЕ СИ БИЛ член на политическа партия/. Човекът поизлъгал малко, ама другия го предал-от чувство за справедливост ли, от злоба ли-това е друг въпрос.

Врътльо, или си много тъп или сляп. Сега ако не си верен на Управляващите не можеш да останеш на държавна работа.

а цацаров кога ще поиска документи за р овч? за троянският кон на комуноидите, който фалира енергетиката, и заради когото държавата и всички данъкоплатци платихме милиарди неустойки. само за да могат комуноидите да си приберат неустойките

полиц. началници държавни служители ли са?

"Георгиев е бил уволнен като държавен служител, заради членството му в БСП." Само да попитам, областните управители държавни чиновници ли са, могат ли да членуват в партии?

Поредната БСП калинка е била уволнена заради това че е попълнила документ с невярно съдържание.

Калинки са назначаваните посредствени хора близки до управляващите. Във всички общински и държавни учреждения е фрашкано с такива, а знаем кои управляват сега.

Смешно.

НЯКОЙ ДАЛИ ИМ ВЯРВА НА ТИЯ,СТАНАХА ЗА СМЯХ С ЛЪЖИТЕ СИ ? КОРНЕЛИЯ НИНОВА НЯКОЙ ТАКА ЕЛЕМЕНТАРНО СЕ БЪЗИКА С НЕЯ,А ТЯ ВСЕКИ ПЪТ СЕ ЛОВИ НА ЛЪЖИТЕ И БЕЗ ДА СЕ УБЕДИ ИЗЛЕЗНЕ И ИЗРЪСИ ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ !

Вярно ли е казал за уволнението,щото бил кумуниз?

ТЕЗИ СА ТОЛКОВА СМЕШНИ С ТЕХНИТЕ БРЪЩОЛЕВИЦИ, ЧЕ СЕ ОПЛИТАТ КАТО ПЕТЕЛ В КЪЛЧИЩА !!! ТОЛКОВА СА ОЗЛОБЕНИ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА КРАДЪТ, ЧЕ СЕ САМОПРЕДАВАТ И САМОИЗЯЖДАТ !!!

Имам чувството,че госпожа Нинова нещо прекали с ваксата.

Колкото Буда се е снишил докато мине председателството, толкова Нинова разравя едно кафяво нещо.

Редакторите на ДИР не са го отразили в тази новина, но на брифинга Нинова обяви, че искат проверка на Шуменската прокоратура , защото са поискали от местната ПО на БСП да им се представят списъчният състав на партийна организация и протоколите от заседанията на тази организация. Да не би хората на Цацаров да подозират, че са съставяни протоколи с невярно съдържание на заседания на ПО на шуменската организация и за това са провеждали разследване за документални престъпления ?

Този, попълнил декларация с невярно съдържание не подлежи ли на административно наказание?

Цацаров откъде да знае? Той е само Главен прокурор.

Родината ограбват, БСП-то пък след тях крадат, комунисти, БеСеПа-ри, заедно да си крадем напред!!!

пак е подредила цялото политбюро! Ама Патко, не можеш ли сама да излезеш да се защитиш, ма!!!

комунизма е тежко психично заболяване на хора с нисък интелект и морал за това трябва да се лекува

Прав си! Така е! 25 години след падането му, комунизма показва, какви идиоти е родил, че една малка държавица не са способни да оправят хората им.

Левицата бясна: Чиновник уволнен, защото е член на БСП

е ГРОБ на плаща на невменяеми тролове. Просто тези идиоти с подобните си словоблудства са едни и същи във всички коментари, прости са дори да не могат да напишат нещо в по-раличен стил, затова им лъсват п....те з......и веднага Бойко Бойко ЦвЦв приберете си вересиите, излагате се с тия тролове - то Курнелия, то комунисти, нали сте от една и съща партия с Корнелия все пак, даже Бойко не си е върнал партийната книжка в знак на протест - поне така ги разправяше по времето на Ипон..

Драги ми дебили пишешти по две думи с едри букви. Хиляди са примерите на уволнения на държавни служители защото не са членове на герб.

Комунистите - безродници , крадци и убийци в затвора !!!!!? БКП/БСП -РАЗПУСКАНЕ И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО !!!!!

Цецко, как намираш време да пишеш тези простотии..Бойко знае ли за тези ти подвизи..

КОРНИ ОТ СЕЛО КРУШОВИЦА Е ПЕРМАНЕНТНО НЕВМЕНЯЕМА.

ЦАЦАРОВ , ДА ВКАРА КРАДЛАТА НИНОВА В ЗАТВОРА , А ДА НЕ НИ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ . ОЩЕ КОЛКО ЩЕ Я ЧАКАТ ТАЗИ КРАВА ОТ СДС / БСП

Цецко, как намираш време да пишеш тези простотии..Бойко знае ли за тези ти подвизи.

Тези от БСП превъртяха тотално, мъчат се да комуникират с гл. прокурор с императивен тон...Нещастници!!!!

Грешка ;) Зам. Министър Нинова подарява на Гергов Панаир. Оценката се прави от съдия Цацаров. Мда. Същият този.

Не губете времето на държавни случители. Тази партия да се збрани и ръководство в затвора до живот. Четете: Първите грешки на БКП бяха голямата жестокост, която прояви спрямо българския народ, допускайки разправи, изразени в убийства, отвличания и интернирания. Това е посочено в Бюлетин за положението в Българската комунистическа партия от 1949 г., съхранен в архивите на ДС и публикуван в разширения онлайн сборник Държавна сигурност и врага с партиен билет 1944-1991 на Комисията по досиетата, пише link. Най-вероятно бюлетинът е разпространяван тайно като позив, авторството му е прикрито зад инициалите Б. С. Г. В документа е коментирано, че първия признак на разложение в БКП е разривът между честните партийни функционери и комунистите, дошли наготово от Съветския съюз, натрапени на високи постове. В него се говори за разочарование между идеали и груба действителност. Стопанската политика на БКП е коментирана като пълен провал. Купонната система е останала като съставен елемент от социалистическия строй. Изброени са редица стопански неуспехи с някои обекти, а като особено тежки са определени последствията то национализацията. Под ръководството на некомпетентни лица и безотговорни личности настъпи хаос и корупция, се казва още в документа. В него е обяснено и пораждането на силно антисъветско настроение сред българския народ. Това е станало в резултат на непрекъснатото ограбване на народното стопанство, настъпилата нищета и прогресивно обедняване, диктатура на мисълта, отсъствието на елементарна свобода.

най-после трябва да я извикат в прокуратурата за това,че за щяло и нещяло създава проблеми със държавни институции със непроверени данни и изопачаване на случаите и вменяване на някакви вини.Докога,бе тази махленка ще разпъва държавните институци и все търси скандали.

До кога Гроб ще крадат ??? До кога други ще са виновни за кражбите и лошото управление на България ! Опозицията трябва да не дава на Мутрата Борисов спокоен живот време е за протести !

Тези Гробари пак ни хранят с претоплена манджа !Ех Джуки , Хасковски Мангалски , Джуки ,Джуки ! Не всеки от БСП е член на Ръководството на БСП ! Защо Министъра Лъже и се опитва да лъже !

Много ясно, че не всеки член на БСП е в ръководството! Ще стане малко неловко видни олигарси да се бутат на едно място с бабички и цигани..

МВР си слушкат опозицията точно както им се поръча. Шефа на МВР в Шумен дали не е награден с поста за изборния пробив на ГЕРБ в Никола Козлево и тамошния шеф на МВР хоп шеф в Шумен на областта. Сега връщаме усуги - слушкаме наред. А на кмета зетя да е назначаван някъде с връзки - я виж Цацка. Провери. Смешници. Вече не се и крият - лъжата свърши, гледат да полапат още малко.

тия комунисти тормозат ежедневно целя бг народ...бахмааму и ненормалщината, комунистическа сган

Поредната димка, поредния гаф от Нинова. Единият активист на БСП прави доноси срещу другия, а Нинова удобно се опитва да прокарва тезата в обществото, че има "репресия срещу инакомислещите". Дано пак не подведат простолюдието и не дойде пореденият Орешарски :(