Московски разпореди проверка на кражбите на нафта от БДЖ

Министърът на транспорта разпореди на ръководството на държавния железопътен превозвач да извърши незабавна проверка на сигнал за кражба на нафта.

Обратно в новината

Коментари - Московски разпореди проверка на кражбите на нафта от БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетили се ! Да ги проверяват ежедневно ! И съд и присъди за крадците, ама не условни !

Няма какво да преповтаряте кога, кого хванали! Пишете кога и кого са осъдили и на колко!

но трябва внезапни проверки иначе те се пазят има и доносници които предупреждават за проверките ип те тогава излизат чисти но много много се краде машинистите забогатяха много закъсняхте

но трябва внезапни проверки иначе те се пазят има и доносници които предупреждават за проверките ип те тогава излизат чисти но много много се краде машинистите забогатяха много закъсняхте

Аз си мислех, че кражбите по принцип са забранени, но друго е, когато се издаде министерска заповед! Придава някак си тежест на ... въздухаря!

Шопът е казал: "И пет стинки да стане бензина, пак че крадем". Така че, според мен оправия няма! Просто сме крадливо племе!

Само не разбрах кой точно ще прави проверката? Май самите крадци ще се проверяват?

Абе те изкрадоха милиарди от БДЖ, тука за 20 литра нафта ще се вкарваме по затворите. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

РАЗБИРАМ КОМУНОИДИОТИТЕ И ГАДЖАЛИТЕ ЗАЩО НЕ ГОНЯТ ХАЙДУЦИТЕ, ТОВА Е ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ. АМА НА ВАС СЕ ЧУДЯ, ЗАЩО НЕ ВЗИМАТЕ КРУТИ, АМА НАИСТИНА КРУТИ МЕРКИ, НЕ САМО ЗА НАФТАТА. ГОРА, ЯЗОВИРИ, ГРАДИНИ, НИВИ, ЛОЗЯ, ДВОРОВЕ, КЪЩИ. КОЙТО СЕ ХВАНЕ, СТИГА МИЛОСТ. ЧЕ НЯМА СЪД И ПРОКУРОРИ НЯМА, АМА ИМА ДЖАНДАРМЕРИЯ И АВТОМАТИ!!!

50 тона/месец * 2000 лв/тон (груба цена) = 100000 лв/месец. На година - над 1 милион лева. Само от една провинциална линия. Чиста работа :)))

А кражбите на ГЕРБ, БСП, ДПС и други подобни на тях боклуци кога ще бъдат разследвани?

Айде и тоя почна с проверките! МЕРКИТЕ , направо с мерките ги почвай, бееееееееееее!!!

По време на предишния мандат гробски крадохте, крадохте, та се засиняхте... Сега първата работа на пишман министъра беше да върне същите крадци начело на БДЖ... Пък щял да "проверява", хахаха!

Чак сега ли се сетихте? Пък то крадците са около Вас?

аз мислех, че само циганите крадели пък то ...

Иво - черния ще пресече от веднъж нафтената афера в БДЖто , не съм сигурен дали абривиатурата още е вярна . Само да каже дали Шкоди те от които пият нафта са по-млади от Руските електрички дето така скоростно бързат да ги нарежат .9

Шкоди са електрически локомотиви,бъркаш нещо сериите локомотиви.

Чак сега ли се сетихте? Пък то крадците са около Вас?

Аман от глупости. Защо имало кражби в "Държавните учреждения" Защото всички там крадат!!! Може ли една частна фирма с камиони с резервоар 120 литра да си сложи GPS и устройство за следене на горивото, а един локомотив със сума ти тонове резервоар да не сложи?

Време е в БДЖ да върнат парните локомотиви да ги видим тогава жепейците как ще пренасят въглища с туби:-)

Министъра чака журналистите да направят разкрития и той да почне да си върши работата.

еми не купувайте дизелови локомотиви

Коварният гербер и мракобес Московски не разбира мотивацията на же-пееца! Те не крадат нафта, те си взимат частица от БДЖ за спомен, защото усещат, че плановете на Правителството са да унищожи и закрие славната Организация за евтин превоз на бабички и роми за сметка на малкото данъкоплатци!

стига вися в нета. Твоето също е кражба ,но на работно време.

Да въведат и Контрола на кондукторите в Пътнически превози и може и да излезнат на печалба.

Просто прекратете колективния трудов договор и разпуснете синдикатите. Всички злини тръгват от синдикатите.

всички злини тръгват от простия ни народ. Никой народ не е забогатял като е крал от себе си, но нашият не спира да опитва..

Само че тези не крадат от себе си, а от нас данъкоплатците, които субсидираме ЖП транспорта в БГ.... интересно ми е и дали сред крадците има синдикални членове, защото КНСБ могат да поизмият образа си на паразит само ако провеждат постоянна вътрешна чистка срещу крадци.

sonibvc@gmail.com

няма народ а индивиди..ние не сме народ така че на никой не пука дали народа обеднява...важното е той да е добре. Българска черта още средновековието..затуй писателя е казал "Не народ а мърша, това ще кажа и ще свърша!"

Ма верно ли в БДЖ се краде? Гледай ти изненада... Спомням си как още като дете комшията се отопляваше цяла зима и си караше колата целогодишно с нафта от БДЖ. После, изглежда, вече не можеше да си набавя такива количества, та мина на климатици, но и до ден днешен си кара и двете коли с такава нафта, а цялото мазе вони на нафта от тубите, които съхранява там...

130кубика нафта месечно изчезват. Дайте да дадем за да спасим БДЖто.

с такава нафта ,а те от новините разбраха.