Повечето руснаци смятат за реална опасността от война с НАТО

Опасността от мащабна война между Русия и НАТО е реална, смятат повече от половината руснаци според социологическо проучване, цитирано от Интерфакс.

Обратно в новината

Коментари - Повечето руснаци смятат за реална опасността от война с НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нека се страхуват...ха..ха А Русия няма да нападне западните държави че парите и децатана първите в Кремъл са в западните държави..ха.ха

абе тя воината си е воина, неминуема е, наи вероятно ще доведе ново общество от хора-уверени в идеалите на социализма-истинският, не мъртвороденият! абе междудругото, ти да не би да си прелъстен и изоставен от руснак?!?!

Ушанките са в радостна истерия. Напоследък радостите им са кратки.

ЗА КАКВИ ПАРИ РАБОТИШ ТУК И АКО НЯМАШ ДРУГИ ДОХОДИ ОТ ДЕ ЩЕ СЕ ПРЕХРАНВАШ

Нормално!Нали лудите крави непрекъснато крещят, че Русия е враг на Говедарника..... Все пак да не забравяме, че лудите говеда от краварника им е промит мозъка... И лесно се манипулират и настройват за война...И те горките са толкова малоумни, че каквото им каже тяхното наци правителство в Фашингтон на това и вярват! Факт! Ето обявиха че Асад бил диктатор!А Сирия бе най-светската държава в Близкия Изток!! А първите дружки на лудите говеда от Краварника-Саудитска Арабия..спокойно си режат главите на опозиционерите!!! И затова създадоха терористични организация като ИДИЛ да го свали....Тя не успя, и сега Краварника се прави че се бори срещу нея..Но никой вече не им вярва на жалкарите:)

ОПАСНОСТТА,нато ДА НАПАДНЕ РУСИЯ ВИНАГИ Е РЕАЛНА!!!НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ С ИЛЮЗИИ ЗА МИР!!!МИРЪТ СЕ КРЕПИ ЕДИНСТВЕНО НА ВОЕННАТА МОЩ НА РУСИЯ!!!СИЛНА РУСИЯ,ГАРАНТ ЗА МИРЕН СВЯТ!!!

Една Русия не може да съществува в цивилизован свят, следователно трябва тя да бъде унищожена.

ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПОЖЕЛАНИЯ И ВЪЗМОЖНОСТИ!!!РУСИЯ Е АВАНГАРДА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!!ЗАПАДНИТЕ НАРОДИ ИМА ОЩЕ МНОГО ДА СЕ ОСАВЪРШЕНСТВАТ ЗА ДА ГИ ДОСТИГНАТ!!!ФАЛШИВАТА ИМ ИДЕОЛОГИЯ ЦЕЛИ ЕДИНСТВЕНО ДА ОТКРАДНАТ РЕСУРСИТЕ НА ТАЗИ ВЕЛИКА СТРАНА!!!

Орлин Данев

Ще бъдете унищожени вие, гнусна соросоидна измет !

натъпкал си се с тъпи лафове дори си мисля че не проуямяваш значението им Честно казано под моето достойнство е да спора с тъпанар като тебе

Щото кат те гледам задника ти бавно ще зарастне и от глад ще умреш

Никога не съм членувал в БКП и други тоталитарни партии като ГРОБ Червена бюлетина не съм хващал а ти наистина си доказан идиот Следа ти простотиите от години. По какво те хареса Асен Генов по идиотизма ли

А ти като полу-путиноид как са мяташ, как са бараш?

И ще мятат един на друг

Слава Богу, что СССР больше нет!Я надеюсь, что скоро это будет и для Путина!

ВАШИТЕ ДИРЕКТНО ЩЕ ТЕ ПРАТЯТ В СИБИР ДОРИ И КОРАБ НЕ ТИ ТРЯБВА КАЧВАТ ТЕ НА ВЛАКА И СИ ДИРЕКТНО В МАГАДАН КАК БЕШЕ Пут за Магадана не далекии для полгода поезд привезот

бесмислено и так иронично о вещах, которые вовсе не смешные!Они трагические!

НАХЛУПВАЙ ГО В ГЛАВАТА . ТИ СИ СИНОНИМ НА ВЪРХОВЕН ИДИОТ ОТ СОРОСОИДИТЕ

КАКВО МУ ГРЕШНО НА НАПИСАНОТО КЪМ СОРОСОИДИТЕ НИМА НЕ СА ИЗДРЪЖКА НА СОРОС ИСКАТЕ ДА ПРИПЕЧЕЛИТЕ НЯКОЙ СТОТИНКА ОТ КОЗЯК, ЧЕ ТО МАЛКО ВИ ОСТАНА И КАТО ДОЙДЕ ТРЪМ ЩРАК КАПАНА И ПАРИ ОТ КОЗЯК НЯМА

А от Путинистан капе ли нещо?

Никога не съм вземал пари от никого Ти можеш ли да напишеш същото соросоиде

ГИ ЧАКА ГЛАД СТУД И МИЗЕРИЯ КИЛЪРИТО ГУБИ ИЗБОРИТЕ И ПАРИТЕ ЗА НАШИТЕ НЕЩАСТНИ СОРОСОИДИ СЕКВАТ. КАКВО ГИ ОЧАКВА МИЗЕРИЯ СТУД И ГЛАД ВСЕ СИ Е ПО ДОБРЕ С УШАНКАТА ВАТЕКАТА И ГУМЕНИТЕ БОТУШИ ДАДЕНИ ОТ РУСНАЦИТЕ МАКАР И СРУЖЕБНИ

ТЕЗИ ДЕТО ЩЕ ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО С КОРАБА ДО СИБИР ДА КОПАТ ТАМ УРАНОВАТА РУДА ЩЕ СА ЩАСТЛИВЦИ. ВЕРНО БЕЗ ПАРИ ЩЕ РАБОТЯТ НО РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИМ ДАДАТ ВАТЕНКИ УШАНКИ И ГУМЕНИ ЦЪРВУЛИ

ПО ИДИОТИЗЪМ ЛИ ВИ ИЗБИРА АСЕН ГЕНОВ САМО КРЕТЕНСКИ ПИСАНИЯ ЧЕТА ОТ ВАС ВИИ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ КРЕТЕНИ ЛИ СТЕ

Русия може да се равнява със Суазиленд по жизнен стандарт, ама пък какви ракети има!

Е сега. Какви ракети, какви ракети - ами стари ракети какви да са.

Гледам, че бая народ тук са на щат при американското посолство и се борят за комата хляб. Жалки, много жалки. Още повече, че им личи нездравото влечение. Не разбирате ли, че безпочвеното или несправедливо плюене по Путин и Русия се връща върху ви като бумеранг? Че дори Путин да има трески за дялане, той става все по-симпатичен благодарение да вашия нескромен принос? Много ми е скръбно, че българският народ е произвел подобно качество хора. Които ми борят комунизма в Русия, пък не виждат тоталитарния бегемот отвъд океана, който коли и беси наляво и дясно в името на "свободата" и "демокрацията"? Едното не може и не трябва да е за сметка на другото. Още повече, че България излиза, че имаше повече реални ползи от съветския "комунизъм" отколкото от американската "демокрация", с всичките недостатъци и извращения на комунистическата ни номенклатура. Срамота, другари демократи!

Искате ли да видите какво точно си мислят истинските, нормални руснаци за това което става в Русия. Например какво мисли култовият писател-фантаст Борис Стругацкий. Написал го е преди 20 години - "Будете кричать не 'Хайль', а 'Слава'. Борис Стругацкий о простоте фашизма." на руски е - за истински русофили, не за рубладжии nnm.me/blogs/bredsmi/budete-krichat-ne-hayl-a-slava-boris-strugackiy-o-prostote-fashizma/#cut

не искат, те са тъпаци, реалността не ги интересува!

Прав си фашистите в Украйна бивш СССР викат точно Слава на фашистките си изстъпления.

Изблиците на крайно десните в Украйна бяха инициирани от НАХЛУВАНЕТО В КРИМ на войските на РФ по бандитски (без отличителни знаци), а след това и в Донбас - също без отличителни знаци по бандитски. Нормална проява на озлобени националисти (не без причина).

че има и фашисти в Антарктида, скандиращи антируски лозунги пред тюлените!

Препоръка от самия Борис Стругацкий ОЧЕНЬ СОВЕТУЮ ВСЕМ ПРОЧИТАТЬ И ПЕРЕПРОЧИТАТЬ!!! Советую прочитать всем не просто прочитать, а вдумчиво, смакуя каждое предложение, а отдельные слова, растягивая по слогам.

Schmutzigen Tiere!

..баси случая ..баси! събрахме се да празнуваме 7 ноември! възторг, патетика дори!! тъй сме са напили, че сега като се свестих, гледам другите лежат в героични пози, и незнам парад пабедъй минал ли е , или предстои??

всички празнувахме, и парад имаше, и това че тебе те нямаше, ще ти го впишем в досието и ще има сесиозни последствия в последствие!

Надървих се, гледах порно, и не можах да присъствам на парада! Моля да не бъда разстрелян до края на текущата година от победата на социализмЪма! При амнистия доброволно се задължавам да положа 20 ленински съботника!

Историята се повтаря непрекъснато.По време на ВСВ Сталин е обяснявал на рашките колко страшен е Хитлер а в същото време е избил много повече от собствените си граждани отколкото са загинали в пряк сблъсък с "врага".

И все пак, в Вторта Световна Война победиха руснаците с Сталин, а не Хитлер, Чърчъл и сие .... И сега "победа будет за нами!"

Сталин толкова е "мразил" руснаците, че при възможността да размени германски генерал за своя пленен син, е отказал. Т.е. бил е готов да жертва сина си, за да спечели СССР войната. Пешка за царица не се разменя. Но, и до ден днешен, Западът много го мрази, и им е трън в очите. Понеже, именно заради него Троцки и компания не успяха да съсипят напълно царска Русия, каквато е била основната им задача. Голямо падение е да бъдеш победен от чудовището, което сам си създал.

Знаете ли че първия велосипед е изобретен от руснак- Артамонов, само че е бил дървен! Както и Дежньов направил първото околосветско пътешествие, но изминал 150 мили? Е, малко са закъсняли с 200 години, но това е дреболия!

че е време Аляска да се връща и да се платят версиите ....

учи история , бе тъпунгер? В Тамбовска губерния , ли?

комуниста все трябва да има господари, пък макар и спинозни

Леле как се настрахувахме, направо втрис.

Много сорос, много нещо в този форум! И единственото, което веднага се набива на очи е безумния им страх и пълното насиране пред събития, които вече техните "богоизбрани" господари не могат да контролират. Страх, ужас, паника - нарочената регионална бензиноколонка Русия се събуди подобно на мечка от зимен сън. О, какъв ужас за "евроатлантизма"!!!

Развилнелите се глупави мечки ги ... ОТСТРЕЛВАТ

Абе тва мурзилажа само от снимка на Сорос се насирате ! Ами това е само един старец бе хора по-спокойно! Нали господаря ви Пусин има самолетоносач е вярно един ама пуши като за цял флот на НАТО!

Русия е велика, викат папагалите. Откъде го знаете, ами така учехме по история преди 15-20 години! Колко ти е дипломата- ами , 3,50!

Твоята е по-кръгличка -3,00 !

се хвалите с топки след толкова години руска пропаганда? Бехме тръгнали за 16 република, дори имаше митинг между Дондуков 1 и 2...

поне по физическо имах 6. Да не съм с психомоторни аномалии като теб?

Рашките първо да спечелят войната с олигарсите и путлерастите които ги ограбват от десетилетия.После да търсят врагове навън!

Главите като на Романови ли да им режат?... Хайде да си гледаме 1903 и 1923-та!!!

първите седмици след преврата на 9-ти...

След толкова пропаганда от СМИ (СМД) нормално е да има някакво въздействие. Но нормалните руснаци наричат телевизорите "зомбоящик" и разпространяват предупреждения от сорта на "БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ! В информационных передачах ТВ часто допускаются искажения и ложные сведения. Чаще других в этом замеченны телеканалы НТВ и Россия." Така че не мислете, че са толкова пияни и глупави да не разбират какво става в Русия и накъде ги тегли малкия гном. Просто изоглавената гьобелсова пропаганда на Кремъл не показва нормалните руснаци. Цензурира се всяко мнение което не е като на Кремъл (Путник).

Руската пропаганда - най-прогресивната пропаганда в света!

Предупреждението го видях в руски вестник на страницата с програмите на телевизиите.

ето тук вижте tricolortvmag.ru/article/canals/vse-lgut-/

"БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ! В информационните предавания на телевизиите често се допускт искривяванния и лъжливи сведения. По-често от другите това се забелязва в телеканалите НТВ и Россия."

империята на злото е една и дори не е империя а спинаджийска държава има епидемия от СПИН като в африканска загиваща държава, внимавайте с рускините

отказвам се от рускините, натърти се ти!

И нацистката пропаганда пишеше така едно време за руснаците като за скотове, диваци и че Русия ще падне много бързо. Е - червеното знаме се вееше над Райхстага, немците си сваляха белите гащи да ги разнахват с отчаяния вик за пощада - "дойчланд капут". Сегя нещата май се повтаря. Няма да се очудя ако над Белия дом и Капитолия се развее руското знаме! Никой не е по- велик от историята!

Доколкото има повторение то е с обратен знак. Ако някой почне война то ще е Путин. Ще я загуби - и ще разруши повечето от света, повече от Хитлер - но ще си купи още няколко години в Кремъл, това му е мотивацията.

Сравненията на Путин с Хитлер в случая са неуместни. Разбира се, има общо - но то е най-вече в опита им да освободят народите си от световните банкерски елити, които са ги поробили. Хитлер е постигнал невиждан успех в това начинание, но забива в други неща, които му костват войната. Основната разлика е, че Хитлер е искал война. И е впрегнал почти цяла Западна и Северна Европа да му сътрудничи за победата на Източния фронт. Германия е била най-мощната икономически и военно държава на континента. Докато при Русия на Путин нещата не са точно така. Във икономическо и военно отношение, Русия не е това, което е бил СССР навремето. Тя още се възстановява. Така че, дори да приемем, че Русия има някаква имперски амбиции на запад (което е трудно доказуемо), то сега въобще не е времето за тяхното реализиране. Затова и преди, и сега Русия няма да нападне първа. Противно за Западната пропаганда и желание да я представят като "агресор".

американците им спечелиха войната, тъпи комунисти с преоценени рубли, жалко, че няма да сте живи след 20 г.

Руснакът много често се смее, когато трябва да плаче (Федор Достоевски)

ами като се имаш за джудже , ела духни една свирка от крак....

На балканяка няма опасност от война! Ние ще дървим евроатлантизма докато гаджалите ни залеят . И тогава ще ни "спадне"!!

Ще проявим милост и коректност!?

..като в Батак!

зОМБИ СИГУР КЛАТЕНЕТО ОТ ОЛИГАРСИТЕ ТИ Е РАЗМЕКНАЛО И БЕЗ ТОВА МЕКАТА ГЛАВИЦА.

Числата само потвърждават отдавна известното - че средностатистическите хора мислят (т.е. мислят, че мислят) това, което са им казали от медиите. Но може да е сериозно. Може Путин наистина да се готви за война. Посоката на развитие е такава, че колкото по-дълга чака толкова по-назад ще е Русия и като военна сила; ако ще прави нещо трябва да го направи, докато все още може. А ако нищо не направи не може да удържи властта още дълго. Ей го тук защо е тоя напън да сложат президент (главнокомандващ на армията) който е руска пионка - не издигнаха насреща му избираем кандидат и т.н.. Не че БГ армията значи много нещо но ще му освободи известен ресурс, вместо да вкарва войска за да окупира страната ще се обади само да даде заповед на своя човек.

ФАКТИ,И САМО ФАКТИ: 1.НЕ РУСИЯ ПРАВИ ПРЩит ЛЪЖЕЙКИ ЧЕ ГО ПРАВИ УЖ ЗАРЕДИ ИРАН 2. НЕ РУСИЯ РАЗПОЛАГА ВОЙСКИ ВСЕ ПО БЛИЗО ДО АМЕРИКА 3.НЕ РУСИЯ СЪСДАВА КОНФЛИКТ СЛЕД КОНФЛИКТ ПО СВЕТА 4.НЕ РУСИЯ СЪЗДАДЕ,ТЪРГУВАШЕ,И СИМУЛИРАШЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ЧЕ СЕ БОРИ С ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА 5. И.Т.Н......И.Т.Н ....ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ДЕЛО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО(САЩ-ИЗРАЕЛ-АНГЛИЯ)

империята на злото е една и дори не е империя а спинаджийска държава има епидемия от СПИН като в африканска загиваща държава, внимавайте с рускините

Ти си дете което се е объркало и от грешни факти е произвело грешно заключение. Таква ми ти детски работи.

над милион са болните от СПИН в Русия по официални данни

Aкaдeмик Павлов в своята Нобелова реч казал следното: Всъщност, аз трябва да изразя своя тъжен поглед върху руския човек. Руският човек има слаба мозъчна система и не е в състояние да възприема действителността като такава. За него съществуват само думи. Неговите условни рефлекси не са съгласувани с реалността, а с думите.

Тва моеш да си го навреш у заднио двор! Ето тук са всички оригинални изказвания на руки писатели, учени и поети, който вие тъпаците постоянно изопъчавате! Чети , и дано разбереш,ама едвали, тъпото си е тъпо! link

link

в ню йорк има маленкая одеса , а в масква има смог

"руснаци смятат за реална опасността от война с НАТО" А ние пак сме на губещата страна.

Вие, вЕрващите в Путин руснаци наистина сте на губещата страна.

В ПСВ бяхме с Германия, загубихме! Във ВСВ бяхме пак с Германия! Пак загубихме! В ТСВ, ще бъдем пак с Германия! Дали този път ще спечелим! Не мисля! Русия, не започва войните Русия ги завършва.

Казано на разбираем език, 52% от орките са изпоцапали долните гащи, так чак е потекло през крачолите, а другите само са се напикали. Ами как няма да е по-голяма заплахата от 70-те, като тогавашните ви лидери, колкото и кухи да бяха, все пак мислеха от време на време, докато тоя миризлив чорап Путьо, отдавна му е извитрял мозъка

Не ти прочетох тъпотиите докрай, само мернах обидното обръщение към Путин и ти лепнах минус.

путин с масов убиец като ленин и сталин

да не са ти сащ-исаните кравари, които се на сират всеки път когато им прелетят руски самолети над главите!

военен комунизъм, така ги лъжат, пропагандата е голяма работа, четете гнилата сельдка в нета

Съчинение за зомбиящик. Знаейки силата на руското оръжие и подозирайки такава опасност от война, руснаците няма нямаше да бягат на Запад и да искат да сторят това, а щяха да стоят при "сигурността" на Путин и бленувания от него Руски свят. Вместо това за времето на самодържието му 5 милиона руснаци са избягали в несигурния и загиващ Запад.

А стига вече.Ако не е Путин да ви освободи от тия маркети от тия автомобили от тия екзкуурзии от тоя асфалт от тия дънки и...... нема друг кой да ви освободи от това робство. Не се нахвърляйте срещу наште изначални съюзници.

Като говорят за Русия и руснаци ми идва да се смея и едновременно да плача. Многострадален и затова озлобен народ, с водачи винаги жестоки психопати убийци. Народ който разбира само от война и битка, за когото всички други са врагове. Винаги живеещ в лишения и с век назад но със огромно самочуствие без покритие. Света вече е друг а те са малко след 2та св.война. Народ за съжаление

Кремълското джудже няма да миряса, докато не вкара и Северна Корея в НАТО

Войните откак свят светува са предизвиквани от олигархията т.е от лакомите за пари и власт .Световната олигархия в момента - основно от няколко амер. клана нама нужда от половината човечество ето тук е истината ,те ни смятат за ненужен пълнеж трбват им само ресурси .ДРУГОТО Е ЗА ТЪПАЦИ И ОВЧИ ХОРА

Виц за американските кланове и световната олигархия и за прогресивната банда от Лубянка и нейните херувимни олигарси?

Война между Русия и НАТО? Не, това е война на шепа евреи срещу 7 милиарда население на земята с цел за защитят "печалбите" си, които доведоха до 19 трилиона долара дълг на САЩ. Не мисля, че има цивилизован човек, който би застанал на страната на тези сатанисти в защита на печалбите им. Русия в точното време и на точното място се изправя като защитник на нормалното човечество срещу озверелите рептили!

- на прогресивното човечество срещу останалия свят.... прегледайте си пак опорните точки.

Прогресивното човечество? Все едно чета лозунги от времето на комунизма. Соросите май има от кого да учите много...