Коментари - Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите | Днес.dir.bg

Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите

Избирателите, които искат излизане от ЕС в 27-те държави членки или от еврозоната са малко

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено, че са малко - просто врякат, като за мнозина.

Украинците се чудят как да влязат в ЕС, а Българите, Англичаните и Унгарците се чудят как да излязат. Вторите успяха и се отърваха.

Даже да приемем занижените цифри от анкетата (за която не казват как са формулирани въпросите), пак 22% не са малко. При избирателна активност 40%, такъв вод може да е решаващ. Ще видите това на предстоящите избори. Там ще лъсне силен завой към национализма и по далеч от наложената "демокрация".

Решението беше самоволно от някои се без референдум

След унищожението на просташка пРоссия, ако се проведе отново подобно проучване , резултатите ще са съвсем различни.

Заниженно е ? Поне 62 % искат да излезем от ЕС ! Само взимат ЕС , а нищо не дават , като циганите са ЕС ! Също и с Евродепутатите е , Андрей Ковачев е 20 години в ЕП и какво Нищоправец и лапа пари по един файтон , а Рада Дълбоката и той нищо само плямпа глупости , за Йончева нямам добри думи , сменя Партии за да лапа пари като прашките си !

И като излезеш къде ще отидеш ве ганьо? В рассия? любимая?

Проучване, а?! Както винаги ни съобщават "резулатите", и както винаги пропускат да ни кажат какъв точно въпрос е зададен на респондентите, анонимна ли е била или не, айде да не сме виждали у нас как се пише анкета с въпроси които предполагат точно определени отговори, и после дявола може да завижда на тия дето "анализират" резултатите... то ако всичко си беше наред с тази "анкета" предизборните кампании на европейските политици нямаше да се градят изключително на заплахи от това или онова, нали;)

Оф, па не щете да излезете, таман да ми цепите цял ден дърва за 10 лв, като се прибера от Германия. Роби. Идеално. Излезте, простаци тъпи.

Спомням си и 70-те години. Пълни магазини с чисти, природни, български продукти. Пълни села и градове. Пълни училища, детски градини и университети. Най-високо ниво на образование в Европа. Работещи заводи. 8.5 милиона българи. Работещи, а не бедни и крадящи цигани. Силна и добре въоръжена армия. Това си спомням преди преврада от 1989 година, преди ЕС, НАТО...

Си спомняш 70-те бе деди

Няколко години си та си спомняш ,аз помня друго достатъчно е само снимките да разгледам от тогава и се вижда само мизерия и нищета.

Нали? И аз съм ги гледал. Няма нито една Тесла! Никой няма смартфон и всички са облечени демоде, а не от мола, щото и мол няма. Бахти и живота!

В действителност над 40% от българите искат излизане от ЕС. Освен пари за държавни поръчки и тук там някой проект, ЕС не ни донесе нищо добро и ще става все по-лошо. Ние сме малка държава, която изобщо загуби суверенитет и е длъжна да се подчинява на законите, сътворени от големите в ЕС, които го основаха и гледат своите блага, а ние - допълнителните, сме един вид роби. на нас ни се подхвърлят трохи, но сме длъжни да изпълняваме всичко, което ни се каже. Така е, когато законите на чужди държави ( разбирай на ЕС) са по-висши от нашите закони. Това не е суверенитет и независимост, а чиста проба васалство, да не кажа крепостничество. Поговорете с хората не от София или от два-три големи града, поговорете с хората от малките градове или от селата и ще видите колко са "доволни" от ЕС. Сигурно ще излезе, че над 50% от българите са против ЕС. А само заради едното ходене до Гърция само с лични карти - мерси! И до Сърбия и до Турция, които не са в ЕС се ходи само с лични карти.

Русия взима в момента 300 долара заплата не постоянно ти момче ще взимаш не повече от 100 долара така че няма да ходиш никъде

А цените в Сърбия и Турция също ли са по-високи от немските?

До подобни проценти задължително се стига, когато е оставена необеспокоявана руската пропаганда да си разиграва коня в България! Но, защо ли не се предложи на сбирщината бленуващи по "излизане" да поживевят в държави извън ЕС, САЩ, Канада, Британия и Австралия, колко процента биха се съглсили ?!?!

е процента на дебилите го изяснихме значи

"Друга информация от допитването е, че почти половината от европейците (86%) искат подсилване на границите на ЕС". Ето и нивото на образованието през последните успешни, демократични 35 години. Дали минаха матурите по математика?

какво да се каже повече - 80% менталноограничени, които не могат да свържат две неща логически, но попиват като гъба руската пропаганда, колко зле е в съюза на еврообратните и колко добре е в "раят на земята", но въпреки това все в съюза на еврообратните ходят на работа и почивка(гърция, например за по-менталноограничените), в "раят на земята" не искат и да чуят но пък му се кефят...от разстояние, разбира се

Идеята на ЕС беше друга при основаването му, сега вече. Е заробване!

Това не е така, защото 90% от Българите не желаят да чуят за Еврозоната и 85% от нас не желаят скапания Европейски съюз/ Референдум никога няма да допуснат понеже ни държат насила в този съюя и извършват насилие над Българската държавност ! Рано , или късно ще се освободим !

Ти сега си свободен чемадан въгзал Масква

"Тия 22% не само искат да излязат от ЕС. Те знаят също, че земята е плоска, че американците никога не са стъпвали на луната и, че 9/11 е конспирация на ФБР." Поне не вярваме, че НАТО е дефанзивен съюз, и че САЩ носи демокрацията си с бомбандировки и хуманно изтребва милиони по света в името на "доброто". Иначе ти си гледай телевизора с отворена уста докато ти текат лиги и попивай като парцал...

Неее, пУТин е носителя на доброто. :))) Това го знае всяко дете! :)))

е като пъвокласник пред "доброто" донесено от Клинтън, Обама и Байдън. Така, че не, доброто все още се носи от САЩ и и напоследък много добро идва и от фашинизираният ЕС. Путин има още бая хляб да изяде докато ги настигне по донесено "добро"

пффф

Сичко знаете междублоковите специалисти. :))) п.п. Ако се записеш сега добровлец в Русия ще можеш да си дръпнеш цялото семейство там след 1 година... Не си губи вермето тука. :))) Малка, приятна разходка с победоносната червена амрия в Украйна... Какво му плащаш? :)))

в Русия?! Мисля да си взема къща на Малдивите, Мадагаскар или Бали. Предполагам знаеш, че те са част от БРИКС като и по-голямата част от екзотичните курорти в света. А ,ти може да изтеглиш семейството си някъде по Швеция или Нидерландия, да си гледате по 6 месеца северното сияние, щото ден няма да видите. ;)

Ми може и да е близко до истината прочуването - всичкият загубеняк вини за вечните си неудачи тия, дето се справят с живота. И чака да дойде добрият господар да "го оправи", да му подхвърли нещичко. Моето наблюдение е че са по-скоро към 15% тоя модел загубеняци, кой знае, може и наистина да са повече.

Плащаме данъци, които отиват в Брюксел като вноска към ЕС. После, на БГ се дават едни пари под формата на субсидии, програми и т.н на наши, правилни хора. И съответен процент вноска към ръководителя. И няма усещане за корупция

Големи данъци плащате в България, Да умреш от смях направо. Сигурно не знаеш, какво означава данъчна декларация.

Коментарът ми беше, че данъците, които всички ние плащаме, после се раздават на определени хора под формата на субсидии. И ЕС знае и стимулира тази корупция. Пример - зърнарите. И няма никакво значение колко данъци плащаме сумарно, но като дадеш на 1000 човека по 1 милион на година, ами достаъчно им е

Средна заплата в България преди ЕС - 60$ на месец Средна заплата в България сега в ЕС - 900 евро на месец Благодаря за вниманието!

Кога пък в Бг са се плащали заплати в долари и евро ла, чукундур?

Ние нямаме никакви облаги и помощ от евро съюза единствено само кадето ни потопиха на дъното и ни въвличат във проблема Украйна ВЪН евро съюза от България.

Кой сте "вие"? Агентите на ДС?

Кви агенти на ДС , обикновени олигофрени от Възраждане

Оглупелите червени старци и безработните им внучета само висят във Фейсбук и киризят долнопробната рашистка пропаганда. Искат да се върне пак Соцъ и да ги хрантутят като добитък в ТКЗС.

Еи мека китко такива наркоманчета като теб единствено торят и смърдят без да допринасят нищо за родината си.

Няма по-меки китки от руските китки, сладур

Няма по-голяма смрад от русофилстиците

Най-вероятно тези неграмотни 22% путиноиди не правят разлика между Евро Съюз и Евро Зона! ХА ХА ХА ХА ХА

И къде ще ходим с този гол гъз? При Путин ли? Не благодаря. Когато бях млад чаках за разрешение да изляза в чужбина и то в страните от източният блок. Чаках за кола, чаках за телевизор, за пералня, за всичко. Тези, които искат излизане от ЕС са мързеланковци живеещи с мисълта, че ако се върнем към Русия ще получават без да работят. Това е химера. Даже и в Русия това вече го няма. Надявам се младите да не допускат България да излезе от ЕС държава защото сме малка(вървим към 5 милиона) и не можем да постигнем нищо сами. Трябва да сме част от блок. А такива на моята възраст, копнеещи за Русия така или иначе скоро ще изчезнат.

Нормално... след толкова години разкатаване за Шенген и еврозоната ... И то като гледаме резултатите на Австрия - хем не ще в ЕС, хем не пуска другите Чехите пък тотално ще се сдухат икономически ако излязат от ЕС ...

Фалшиво изследване естесвено,кой ме е питал,разбира се че това е руска пропаганда? 25% от нашите сънародници работят в страни от Европейският съюз.Останалата част от работоспособното население работят в благодарение на това че съществува този ЕС.Почти 30%от студентите учат в ЕС,късно е да ги агитирате да излизат от ЕС.

Ми що бегат от референдум за излизане от ЕС и НАТО,като дявол от тамян.Нали са сигурни в противното.

Щото в България е пълно с тъпи русофили.

Които ще смачкат еврогейовете.

Дедев, а русогейовете като тебе какво ще ги правим? Не се надай на секс пръдльо!

Аз когато съм правил секс,ти и баща ти сте били в проекция.

Абе нещо да уточним - тези 25%, които работят в ЕС, какво ще правят като остареят и вече не ги искат на трудовия пазар? Къде ще отидат, като нямат собствено жилище там и как ще бъдат осигурявани с пенсии, здравно и социално обслужване? Вече имам познати, които се прибраха и в момента са на минимална пенсия от българската пенсионна система. Я сега си представи това да са 25% от пенсионерите в Бг след 10-15 години

е платил доста пари за да дирижира такива настроения. През 2023 г е дал 13 милиарда долара за хибридна война и дезинформация.

Путин плаща, другите взимат...Лошо ли е?

Кажете къде плащат и аз да отида.Не искам да коментирам безплатно.

пффф

На съседното гише до Сорос. :)))

Оксиморон: Българите искат свобода и демокрация, но под егидата на Путин.

Аз мислех че идиотите са повече от 20%

Ами явно са повече.. 78%?

Този Еврогейски Съюз ще се разпадне

Няма защото за Европа друг път няма за да се противопостави на САЩ, Китай,Индия и Русия.

Обясни защо трябва да им се противопоставяме?

Тия 22% не само искат да излязат от ЕС. Те знаят също, че земята е плоска, че американците никога не са стъпвали на луната и, че 9/11 е конспирация на ФБР. Мдааа....

плосък ти е само мозъка, мършо

jingiby

Спомням си 90-те години: мутри, бандитизъм, фалирали банки, хиперинфлация, безработица, немотия, чат-пат режим на тока и дори на водата в София. По едно време имаше и купони за храна. Българина е на последно място по всичко в ЕС, понеже свинята не разбира от кладенчова вода. Тя си иска да се валя на воля в калта и да спи в кочината, където стопанинът й да я храни редовно с помия...

jingiby

Забравих визите и огромните опашки пред западните посолства, които бяха денонощни.

Спомням си 70-те години. Пълни магазини с чисти, природни, български продукти. Пълни села и градове. Пълни училища, детски градини и университети. Най-високо ниво на образование в Европа. Работещи заводи. 8.5 милиона българи. Работещи, а не бедни и крадящи цигани. Силна и добре въоръжена армия. Това си спомням преди преврада от 1989 година, преди ЕС, НАТО...

Масовата разсипия (извинявай приватизация), забрави подаряването на работещи предприятия за западно "ноухау" което се оказа технологично 30-50 години назад от това което предприятията вече ползваха, забрави директното изнасяне на куфарчета с кинти от седерастите, рязане на танкове и ракети с флекс и плазмени горелки, закриването на технически училища и прочее допълнителна разсипия. Сега дори няма да намериш трениран специалист който може да ползва плазмена горелка ба възраст под 52 години ...

jingiby

Кой ни сра в гащите, а?

пост е пряка дезинформация финансирана от путин. Четете я с обратен знак!

Сега е същото бе, уроспийо. Къде е разликата?

Не вярвам някой който има поне малко мозък в главата да иска излизане от ЕС. Но явно ако тази статистика е вярна в тази държавица има близо 1/4 глупаци, които и представа си нямат от ползите от ЕС. Чудя се какви ли си мислят, че ще са ползите от излизане на малка и бедна държава от единственото място от където влизат пряко и косвено (от възможноста на БГ граждани да работят без проблем в ЕС) пари и инвестиции....?!?

Къде са инвестициите, бре? Боко ли ги зима?

Ние искаме да сме в Руската Федерация и да ни мобилизират на украинския фронт а който откаже - ами край като Навални.

Един път да проявим разум.

Копейка без ментален капацитет.

То е обяснимо, у нас живеят най простите хора. Българина е прост като галош

Не съди по себе си - едва ли си представителна извадка за българите с повече от 2 грама мозък

е не всики де, само 22 % според данните :), но наистина трагично...Но има логика, от това че сме най-бедни в ЕС, изглежда сме и първи по тъпотия, то как да имаш прогрес когато 1.4 от държавата са идиоти, а голяма част от елита са мошенници. Кой да дърпа напред...образованите и с добри намерения хора в БГ са малко и непрексънато намаляват.

22% ли? Абсолютна лъжа! Минимум 80% от българите са за излизане от тоя скапан ЕС!

И да влезеш в Руската федерация.

Аман от ментална патология.

Вальото:Европа ти дава един голям уй

Европа ни дават пари, възможности, защита и технологии, за да станем нормална държава. Но не - не! Искаме си руския начен на живот, калта, алкохолизма, сталинизма и тодорживковизма. Робът си е роб, независимо от възможностите пред него. Няма как да си надскочиш сянката.

Забрави "ваксини"

на теб колкото и когато да ти дадат никога няма да компенсират това което ти отнела природата.драскач по поръчка

Аз от Европейския съюз искам само да ни прати Кьовеши.

За тези проценти не знам, но 100% от българите си нямат идея какво ги чака!

Това означава, че нови 90 човека от руското посолство трябва да напуснат България.

Умножено по 3 = 66 % искат излизане от НАТО и 44 % искат излизане от ЕС. Защо сглобката се уплаши от Референдума за лева? В Англия твърдяха, че 60 % са за оставане в ЕС, а се оказаха 45 %. От тях 90 % - неангличани.

глупости тва са игри на КОПЕЙКИН и РАДЕВ от много време не бях чел такива ГЛУПОСТИ

22% ама друг път - дайте да го подложим на референдум да видим ама май не ви стиска...

Закова ги

Остават 78%, които искат да са в ЕС. Повечето са за оставане в ЕС.

70% от населението не гласува на парламентарните избори, които пряко го касаят. Дали с референдум ще имат компетенцията да се определят, след като ги няма на избори през останалото време?!

Българина никога не е живял по-добре отколкото сега и това е поради членството ни в ЕС, и въпреки Боко, Шиши, Шарлатаните ...

Кой българин? :)

Тоя, който има нещо в главата.

Питах за името а не анатомични разлики..........

Баце, Шиши, и по-дребните мошеници

Да разкараме нашите управляващи и правителството ни да се назначава от Брюксел, а в Европарламента да правят законите ни, така за няколко години ще изпреварим румънците.

Не вярно.Живеехме по-добре и бяхме по щастливи,ведри усмихнати добри,отзивчиви спокойни,без дрога и убийци по пътищата.Вярно е че нямахме 3 метрови телевизори,но какво от това.

Ганьо щял да ислиза от ЕС. Дотук добре, а после , де отива Ганьо - ами на майната си! Еврофондове - няма. Да поработи малко в ЕС - не разрешават. Да отиде някъде на почивка - трябват визи. Лева - едно към едно с рублата. С една дума цъфваме и вързваме!

ЕС - източник на живота, по-ценен от въздуха и водата. Да се чуди човек как е оцелял Ганьо без ЕС, че и три държави е изградил и развил.

И кой ги е спрял? Ама са голи като пушки и никой няма да ги вземе.

Само 22%?! По шума се обърках, че са 122%! Много пискате бе, филки! Истерички!

Излиза, че в България в 22% се събират таксиметрови шофьори, комунисти, хора, които не могат да различат Русия от Съветски съюз и гласоподавателите на Възраждане.

Невъзможно е да са само 22%. Тъпанарите и идиотите са много повече!

Като член на общността знаеш много добре, нали?

Ами ние, българите не сми в ЕС. Равноправно с западните страни. Ако бяхме, целият ЕС трябваше да наложи визи на САЩ. Но не го направиха. В шенген сме по въздушно - капков път. Пращат ни джихадисти и талибани, които те поканиха. Гласят ни и за бойно поле с РФ. В ЕС сме само за вноските. Помощните фондовете от ЕС се връщат в западните страни над 90%, под всякакви форми и далавери. Та кое ни е в ЕС ?

Я пак? 3.1 млрд. вноски срещу 10.8 приходи. Провери си източниците!

оди се гръмни - България е нетен донор като прибавиш загубите от затварянето на двата реактора и една камара промишлени предприятия. а парите ги усвояват твоите шефчета и ти Фъргат по някоя троха да спамиш и тролиш

Да видим с какво сме конкурентни и можем да излезем напред.

Коментари - Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите | Днес.dir.bg

Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите

Избирателите, които искат излизане от ЕС в 27-те държави членки или от еврозоната са малко

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Първенци сме по искане за излизане от ЕС - 22% от българите | Днес.dir.bg

Коментари

Естествено, че са малко - просто врякат, като за мнозина.

Украинците се чудят как да влязат в ЕС, а Българите, Англичаните и Унгарците се чудят как да излязат. Вторите успяха и се отърваха.

Даже да приемем занижените цифри от анкетата (за която не казват как са формулирани въпросите), пак 22% не са малко. При избирателна активност 40%, такъв вод може да е решаващ. Ще видите това на предстоящите избори. Там ще лъсне силен завой към национализма и по далеч от наложената "демокрация".

Решението беше самоволно от някои се без референдум

След унищожението на просташка пРоссия, ако се проведе отново подобно проучване , резултатите ще са съвсем различни.

Заниженно е ? Поне 62 % искат да излезем от ЕС ! Само взимат ЕС , а нищо не дават , като циганите са ЕС ! Също и с Евродепутатите е , Андрей Ковачев е 20 години в ЕП и какво Нищоправец и лапа пари по един файтон , а Рада Дълбоката и той нищо само плямпа глупости , за Йончева нямам добри думи , сменя Партии за да лапа пари като прашките си !

И като излезеш къде ще отидеш ве ганьо? В рассия? любимая?

Проучване, а?! Както винаги ни съобщават "резулатите", и както винаги пропускат да ни кажат какъв точно въпрос е зададен на респондентите, анонимна ли е била или не, айде да не сме виждали у нас как се пише анкета с въпроси които предполагат точно определени отговори, и после дявола може да завижда на тия дето "анализират" резултатите... то ако всичко си беше наред с тази "анкета" предизборните кампании на европейските политици нямаше да се градят изключително на заплахи от това или онова, нали;)

Оф, па не щете да излезете, таман да ми цепите цял ден дърва за 10 лв, като се прибера от Германия. Роби. Идеално. Излезте, простаци тъпи.

Спомням си и 70-те години. Пълни магазини с чисти, природни, български продукти. Пълни села и градове. Пълни училища, детски градини и университети. Най-високо ниво на образование в Европа. Работещи заводи. 8.5 милиона българи. Работещи, а не бедни и крадящи цигани. Силна и добре въоръжена армия. Това си спомням преди преврада от 1989 година, преди ЕС, НАТО...

Си спомняш 70-те бе деди

Няколко години си та си спомняш ,аз помня друго достатъчно е само снимките да разгледам от тогава и се вижда само мизерия и нищета.

Нали? И аз съм ги гледал. Няма нито една Тесла! Никой няма смартфон и всички са облечени демоде, а не от мола, щото и мол няма. Бахти и живота!

В действителност над 40% от българите искат излизане от ЕС. Освен пари за държавни поръчки и тук там някой проект, ЕС не ни донесе нищо добро и ще става все по-лошо. Ние сме малка държава, която изобщо загуби суверенитет и е длъжна да се подчинява на законите, сътворени от големите в ЕС, които го основаха и гледат своите блага, а ние - допълнителните, сме един вид роби. на нас ни се подхвърлят трохи, но сме длъжни да изпълняваме всичко, което ни се каже. Така е, когато законите на чужди държави ( разбирай на ЕС) са по-висши от нашите закони. Това не е суверенитет и независимост, а чиста проба васалство, да не кажа крепостничество. Поговорете с хората не от София или от два-три големи града, поговорете с хората от малките градове или от селата и ще видите колко са "доволни" от ЕС. Сигурно ще излезе, че над 50% от българите са против ЕС. А само заради едното ходене до Гърция само с лични карти - мерси! И до Сърбия и до Турция, които не са в ЕС се ходи само с лични карти.

Русия взима в момента 300 долара заплата не постоянно ти момче ще взимаш не повече от 100 долара така че няма да ходиш никъде

А цените в Сърбия и Турция също ли са по-високи от немските?

До подобни проценти задължително се стига, когато е оставена необеспокоявана руската пропаганда да си разиграва коня в България! Но, защо ли не се предложи на сбирщината бленуващи по "излизане" да поживевят в държави извън ЕС, САЩ, Канада, Британия и Австралия, колко процента биха се съглсили ?!?!

е процента на дебилите го изяснихме значи

"Друга информация от допитването е, че почти половината от европейците (86%) искат подсилване на границите на ЕС". Ето и нивото на образованието през последните успешни, демократични 35 години. Дали минаха матурите по математика?

какво да се каже повече - 80% менталноограничени, които не могат да свържат две неща логически, но попиват като гъба руската пропаганда, колко зле е в съюза на еврообратните и колко добре е в "раят на земята", но въпреки това все в съюза на еврообратните ходят на работа и почивка(гърция, например за по-менталноограничените), в "раят на земята" не искат и да чуят но пък му се кефят...от разстояние, разбира се

Идеята на ЕС беше друга при основаването му, сега вече. Е заробване!

Това не е така, защото 90% от Българите не желаят да чуят за Еврозоната и 85% от нас не желаят скапания Европейски съюз/ Референдум никога няма да допуснат понеже ни държат насила в този съюя и извършват насилие над Българската държавност ! Рано , или късно ще се освободим !

Ти сега си свободен чемадан въгзал Масква

"Тия 22% не само искат да излязат от ЕС. Те знаят също, че земята е плоска, че американците никога не са стъпвали на луната и, че 9/11 е конспирация на ФБР." Поне не вярваме, че НАТО е дефанзивен съюз, и че САЩ носи демокрацията си с бомбандировки и хуманно изтребва милиони по света в името на "доброто". Иначе ти си гледай телевизора с отворена уста докато ти текат лиги и попивай като парцал...

Неее, пУТин е носителя на доброто. :))) Това го знае всяко дете! :)))

е като пъвокласник пред "доброто" донесено от Клинтън, Обама и Байдън. Така, че не, доброто все още се носи от САЩ и и напоследък много добро идва и от фашинизираният ЕС. Путин има още бая хляб да изяде докато ги настигне по донесено "добро"

пффф

Сичко знаете междублоковите специалисти. :))) п.п. Ако се записеш сега добровлец в Русия ще можеш да си дръпнеш цялото семейство там след 1 година... Не си губи вермето тука. :))) Малка, приятна разходка с победоносната червена амрия в Украйна... Какво му плащаш? :)))

в Русия?! Мисля да си взема къща на Малдивите, Мадагаскар или Бали. Предполагам знаеш, че те са част от БРИКС като и по-голямата част от екзотичните курорти в света. А ,ти може да изтеглиш семейството си някъде по Швеция или Нидерландия, да си гледате по 6 месеца северното сияние, щото ден няма да видите. ;)

Ми може и да е близко до истината прочуването - всичкият загубеняк вини за вечните си неудачи тия, дето се справят с живота. И чака да дойде добрият господар да "го оправи", да му подхвърли нещичко. Моето наблюдение е че са по-скоро към 15% тоя модел загубеняци, кой знае, може и наистина да са повече.

Плащаме данъци, които отиват в Брюксел като вноска към ЕС. После, на БГ се дават едни пари под формата на субсидии, програми и т.н на наши, правилни хора. И съответен процент вноска към ръководителя. И няма усещане за корупция

Големи данъци плащате в България, Да умреш от смях направо. Сигурно не знаеш, какво означава данъчна декларация.

Коментарът ми беше, че данъците, които всички ние плащаме, после се раздават на определени хора под формата на субсидии. И ЕС знае и стимулира тази корупция. Пример - зърнарите. И няма никакво значение колко данъци плащаме сумарно, но като дадеш на 1000 човека по 1 милион на година, ами достаъчно им е

Средна заплата в България преди ЕС - 60$ на месец Средна заплата в България сега в ЕС - 900 евро на месец Благодаря за вниманието!

Кога пък в Бг са се плащали заплати в долари и евро ла, чукундур?

Ние нямаме никакви облаги и помощ от евро съюза единствено само кадето ни потопиха на дъното и ни въвличат във проблема Украйна ВЪН евро съюза от България.

Кой сте "вие"? Агентите на ДС?

Кви агенти на ДС , обикновени олигофрени от Възраждане

Оглупелите червени старци и безработните им внучета само висят във Фейсбук и киризят долнопробната рашистка пропаганда. Искат да се върне пак Соцъ и да ги хрантутят като добитък в ТКЗС.

Еи мека китко такива наркоманчета като теб единствено торят и смърдят без да допринасят нищо за родината си.

Няма по-меки китки от руските китки, сладур

Няма по-голяма смрад от русофилстиците

Най-вероятно тези неграмотни 22% путиноиди не правят разлика между Евро Съюз и Евро Зона! ХА ХА ХА ХА ХА

И къде ще ходим с този гол гъз? При Путин ли? Не благодаря. Когато бях млад чаках за разрешение да изляза в чужбина и то в страните от източният блок. Чаках за кола, чаках за телевизор, за пералня, за всичко. Тези, които искат излизане от ЕС са мързеланковци живеещи с мисълта, че ако се върнем към Русия ще получават без да работят. Това е химера. Даже и в Русия това вече го няма. Надявам се младите да не допускат България да излезе от ЕС държава защото сме малка(вървим към 5 милиона) и не можем да постигнем нищо сами. Трябва да сме част от блок. А такива на моята възраст, копнеещи за Русия така или иначе скоро ще изчезнат.

Нормално... след толкова години разкатаване за Шенген и еврозоната ... И то като гледаме резултатите на Австрия - хем не ще в ЕС, хем не пуска другите Чехите пък тотално ще се сдухат икономически ако излязат от ЕС ...

Фалшиво изследване естесвено,кой ме е питал,разбира се че това е руска пропаганда? 25% от нашите сънародници работят в страни от Европейският съюз.Останалата част от работоспособното население работят в благодарение на това че съществува този ЕС.Почти 30%от студентите учат в ЕС,късно е да ги агитирате да излизат от ЕС.

Ми що бегат от референдум за излизане от ЕС и НАТО,като дявол от тамян.Нали са сигурни в противното.

Щото в България е пълно с тъпи русофили.

Които ще смачкат еврогейовете.

Дедев, а русогейовете като тебе какво ще ги правим? Не се надай на секс пръдльо!

Аз когато съм правил секс,ти и баща ти сте били в проекция.

Абе нещо да уточним - тези 25%, които работят в ЕС, какво ще правят като остареят и вече не ги искат на трудовия пазар? Къде ще отидат, като нямат собствено жилище там и как ще бъдат осигурявани с пенсии, здравно и социално обслужване? Вече имам познати, които се прибраха и в момента са на минимална пенсия от българската пенсионна система. Я сега си представи това да са 25% от пенсионерите в Бг след 10-15 години

е платил доста пари за да дирижира такива настроения. През 2023 г е дал 13 милиарда долара за хибридна война и дезинформация.

Путин плаща, другите взимат...Лошо ли е?

Кажете къде плащат и аз да отида.Не искам да коментирам безплатно.

пффф

На съседното гише до Сорос. :)))

Оксиморон: Българите искат свобода и демокрация, но под егидата на Путин.

Аз мислех че идиотите са повече от 20%

Ами явно са повече.. 78%?

Този Еврогейски Съюз ще се разпадне

Няма защото за Европа друг път няма за да се противопостави на САЩ, Китай,Индия и Русия.

Обясни защо трябва да им се противопоставяме?

Тия 22% не само искат да излязат от ЕС. Те знаят също, че земята е плоска, че американците никога не са стъпвали на луната и, че 9/11 е конспирация на ФБР. Мдааа....

плосък ти е само мозъка, мършо

jingiby

Спомням си 90-те години: мутри, бандитизъм, фалирали банки, хиперинфлация, безработица, немотия, чат-пат режим на тока и дори на водата в София. По едно време имаше и купони за храна. Българина е на последно място по всичко в ЕС, понеже свинята не разбира от кладенчова вода. Тя си иска да се валя на воля в калта и да спи в кочината, където стопанинът й да я храни редовно с помия...

jingiby

Забравих визите и огромните опашки пред западните посолства, които бяха денонощни.

Спомням си 70-те години. Пълни магазини с чисти, природни, български продукти. Пълни села и градове. Пълни училища, детски градини и университети. Най-високо ниво на образование в Европа. Работещи заводи. 8.5 милиона българи. Работещи, а не бедни и крадящи цигани. Силна и добре въоръжена армия. Това си спомням преди преврада от 1989 година, преди ЕС, НАТО...

Масовата разсипия (извинявай приватизация), забрави подаряването на работещи предприятия за западно "ноухау" което се оказа технологично 30-50 години назад от това което предприятията вече ползваха, забрави директното изнасяне на куфарчета с кинти от седерастите, рязане на танкове и ракети с флекс и плазмени горелки, закриването на технически училища и прочее допълнителна разсипия. Сега дори няма да намериш трениран специалист който може да ползва плазмена горелка ба възраст под 52 години ...

jingiby

Кой ни сра в гащите, а?

пост е пряка дезинформация финансирана от путин. Четете я с обратен знак!

Сега е същото бе, уроспийо. Къде е разликата?

Не вярвам някой който има поне малко мозък в главата да иска излизане от ЕС. Но явно ако тази статистика е вярна в тази държавица има близо 1/4 глупаци, които и представа си нямат от ползите от ЕС. Чудя се какви ли си мислят, че ще са ползите от излизане на малка и бедна държава от единственото място от където влизат пряко и косвено (от възможноста на БГ граждани да работят без проблем в ЕС) пари и инвестиции....?!?

Къде са инвестициите, бре? Боко ли ги зима?

Ние искаме да сме в Руската Федерация и да ни мобилизират на украинския фронт а който откаже - ами край като Навални.

Един път да проявим разум.

Копейка без ментален капацитет.

То е обяснимо, у нас живеят най простите хора. Българина е прост като галош

Не съди по себе си - едва ли си представителна извадка за българите с повече от 2 грама мозък

е не всики де, само 22 % според данните :), но наистина трагично...Но има логика, от това че сме най-бедни в ЕС, изглежда сме и първи по тъпотия, то как да имаш прогрес когато 1.4 от държавата са идиоти, а голяма част от елита са мошенници. Кой да дърпа напред...образованите и с добри намерения хора в БГ са малко и непрексънато намаляват.

22% ли? Абсолютна лъжа! Минимум 80% от българите са за излизане от тоя скапан ЕС!

И да влезеш в Руската федерация.

Аман от ментална патология.

Вальото:Европа ти дава един голям уй

Европа ни дават пари, възможности, защита и технологии, за да станем нормална държава. Но не - не! Искаме си руския начен на живот, калта, алкохолизма, сталинизма и тодорживковизма. Робът си е роб, независимо от възможностите пред него. Няма как да си надскочиш сянката.

Забрави "ваксини"

на теб колкото и когато да ти дадат никога няма да компенсират това което ти отнела природата.драскач по поръчка

Аз от Европейския съюз искам само да ни прати Кьовеши.

За тези проценти не знам, но 100% от българите си нямат идея какво ги чака!

Това означава, че нови 90 човека от руското посолство трябва да напуснат България.

Умножено по 3 = 66 % искат излизане от НАТО и 44 % искат излизане от ЕС. Защо сглобката се уплаши от Референдума за лева? В Англия твърдяха, че 60 % са за оставане в ЕС, а се оказаха 45 %. От тях 90 % - неангличани.

глупости тва са игри на КОПЕЙКИН и РАДЕВ от много време не бях чел такива ГЛУПОСТИ

22% ама друг път - дайте да го подложим на референдум да видим ама май не ви стиска...

Закова ги

Остават 78%, които искат да са в ЕС. Повечето са за оставане в ЕС.

70% от населението не гласува на парламентарните избори, които пряко го касаят. Дали с референдум ще имат компетенцията да се опр