Протестна елха с искания посрещна депутатите пред НС (видео)

От КНСБ настояват за увеличение на минималната работна заплата на 850 лв., повишение с поне 13% на всички заплати в обществения сектор и с минимум 20 на сто за работещите на терен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези по времето на бойкО 12 години спаха (той добре си ги хранеше), сега излезли да протестират и да искат. На нашите синдикалисти никой не им вярва. Успяха успешно да съсипят иначе едно добре постижение на човечеството като синдикализма.

СМС от НС: Духайте го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чета и си мисля. Според нашите селтаци, които се наричат гръмко Български Бизнесмени, "България ще е най-добре", ако минималната стане едно 30-40 лв. Даже най-добре ще е , ако се въведе феодалното "храна срещу работа". В почивните дни - пости! Тогава "България ще е най-добре", нали така , бе , селтаци? И бизнеса да не палаща данъци! Без малко да забравя. Даже, ако държавата субсидира ежемесечно, също е прекрасен вариант. Ами да, що не?!... Иначе, как да правиш бизнес в България. Ами то не става!...

Кои точно частни работници защитава КНСБ? Кажи 2-3 предприятия. Защото няма един работник на протест, а са само синдикалисти и мързелвици на държавната хранилка?

Сряда е! На работа са! За жълти стотинки!

Само посрещане с павета и бесилки може да даде някакъв резултат.

За бюджет се борят основно чиновниците на държавна хранилка за бизнеса остава да им плаща

От всичките търтеи, на тия от КНСБ им е най-сладко. Извадят знамената два пъти годишно, но си взимат заплатка всеки месец. Най-интересното е, че един синдикалист не се пенсионира. Така ми се иска да ми освобдят място там…

А парите от къде? Вдигате ни данъците, намаляте пенсиите или теглите нов дълг, за да има избиратели на държавната хранилка?

А заплатите в КНСБ какви са, как се генерират и защо нито един път не се оплакаха, че са им малки? ;)

Търся си работа като полицай, катаджия, граничар, инспектор по храните. Мога да започна и от утре на половин заплата ;) Бих работил и за: НOИ, Миниcтeрcтвo нa туризмa в дирeкция “Мoрcки плaжoвe”, НAП, Държaвнa aгeнция зa мeтрoлoгичeн и тeхничecки нaдзoр, Държaвнa aгeнция зa зaкрилa нa дeтeтo, Държaвнa aгeнция зa мeтрoлoгичeн и тeхничecки нaдзoр, Aгeнция зa coциaлнo пoдпoмaгaнe, Aгeнция пo зaeтocттa, Aгeнция зa хoрaтa c уврeждaния, Aгeнция “Митници”, БAБХ, Главна инспекция по труда, Мeдицинcки нaдзoр, Aгeннция пo лeкaрcтвaтa, НЗOК, ДНCК, Миниcтeрcтвo нa културaтa - Глaвнa дирeкция “Инcпeктoрaт зa oпaзвaнe нa културaтa, Бългaрcки инcтитут пo мeтрoлoгия, , РЗИ, РИOCВ, Цeнтър зa рaзвитиe нa чoвeшкитe рecурcи и рeгиoнaлни инициaтиви към МТCП, Кoмиcия зa зaщитa нa пoтрeбитeлитe, Изпълнитeлнa aгeнция “Aвтoмoбилнa aдминиcтрaция".

Сори, няма пари. Да ходят да протестират на Чаталджа 3 при ококореното същество и да го питат къде са милиардите, изхарчени за 9 дни.. Гласувайте пак за крадците от подмяната и платената групичка на олигарсите от дъбъто и чакайте да има пари за заплати..

a zasto niama nisto za skapoto gorivo i vsoki teni na produkti parva neobhodimost ne ne na amerikanskia skap gaz

“От КНСБ настояват за увеличение на минималната работна заплата на 850 лв., повишение с поне 13% на всички заплати в обществения сектор и с минимум 20 на сто за работещите на терен” В НАП и НОЙ, отдавана средната заплата е по-висока от тези в бизнес парка. Същото се отнася и за “Държавните предприятия”. В БНТ най-ниската заплата на служител с 10 години (или повече ) стаж е по-висока от стартовата в която и да е корпорация. В МВР, КАТ, Гранична и ДАЙ не наемат случайни от години - само с връзки. Всички гореизброени (и семействата им) не плащат карти за градски транспорт и не пускат СМС-за зона, насред куп други привилегии.

Нагъва свински пържоли с гъби по 3,50 броя.

Аз съм много доволна да отбележа факта, че отново гледам Телевизията на Истината!!!Намериха се добри хора да платят тока!!!

Цитат на Асен Василев от изказване от парламентарната трибуна: "А бедните да го духат!"

Тролче, той каза, че философията на ГЕРБ е такава!!!

Нали знаете как някои управляващи казват - "Там вие работещите да го ... "

Ако са го казали, значи просто са честни. Работниците са съвременните роби и до го духат яко. Това е истината.

КНСБ, ко праим с мините Марица Изток? Затваряме ли 2025? Нещастници.

ако работник не изкорва поне 2000 лв никой работодател няма да го държи на работа така че опорката за ниска пройзводителност в БЪЛГАРИЯ не работи

Дреме им на половите органи на депутатите.Лапат кюфтета за о.55 ст.

Наглостта на Курнела и другарите е по-голяма от простотията на избирателите им.....Другарите от години са все в парламента и колко пъти вече управляващи, ама при всеки протест изкиприят и викат ''ми и ние ви подкрепяме''...То бива наглост, то бива идиотизъм....

Няма смисъл от стачки. Ей я де е Европа. Пазар на труда огромен, където и да отидат, ще получават повече. Тук ще правим държава на работодателите!!! Работници да искаш за тях - пакистанци, афганистанци, мароканци, сирийци, нигерийци, сомалийци... Само един проблем има - че и те се изучиха и разбраха, че тук, ако не си патрон, разликата, дали ще са тук или у тях си, е почти незабележима. Та, удряме на камък. Ще ги чакаме, ама комай те само ще минават покрай нас и ще ходят на истинския пазар на труда.

Където, вместо държава има мафия е така!

Щом ти се мият тоалетни ! Занимавай !

Там съм! Как мислиш, дали мия кенефи? Работя същото, както работех и тук. Изграждане на покривни системи. Там получаваш четворно. А работата не е повече, даже напротив. И там не ме осигуряват на минимума. Екипировката от фирмата, обяда също.

Илиян Илиев

Да знаеш , че ти повярвах !

Илиян Илиев

Сельо ! Кажи ,че редиш керемиди ! Смешник ! И ти като краварите - оператор на биологична единица !

Защо да опразвате?!? Станете работодоатели! Нали сте голям ербабп! Хайде станете работодатели давайте заплати и там още каквото искате. Давайте. Щом други могат и вие можете. Ама по-лесно е да се мрънка нали!

Сега и ние, представителите на либералната идеология да си напишем желанията - отпадане на минималната заплата. Такова нещо не трябва изобщо да съществува - свободно търгуване на трудовия пазар без ограниченията на мухлясалия Кодекс на труда, тази комунистическа реликва - свобдно търгуване и на условията на труд освен на заплащането - освобождаване на всички цени и премахване на всякакви регулации, особено на пазара на елетроенергия , вода и прочее - либерализация и приватизация на сектор здравеопазване и преминаване на напълно пазарен принцип там. Същото и за сектор образование. Ролята на държавата би трябвало да се свиди до задаване на най-общи минимални изисквания по отношение на образованието. - пълна свобода за всички полове според разбиранията на либералните доктрини по въпроса - свободно приемане на имигранти и тяхната интеграция

Забравил си най-важното право ! Да поемате всякакви курове в анала без ограничение !

"Между македонци и българи разлика НЯМА" на Костадин Костадинов и ще разберете за кого да гласувате на следващите избори. По темата : кучетата лаят, а керванът си върви

А защо никой от КНСБ не настоява за увеличване на потентността на мъжете - пенсионери поне с 50% за тези, които ще 'работят' на терен ? Защо никой не защитава вече правата на най-застрашените и обезправени хора в България?

КНСБ къде са ви членовете ?! Преди 30г не беше проблем да изкарате 100 хил човека на площада ! Къде са ?!

Не с елха, а със сурвачка трябва да ги посрещнем!

Стига с тоя обществен сектор. От де толкова пари без да се вдигат данъците?

КНСБ трябваше да протестират когато започнаха експериментите на Радев. След Кирчо и Кокорчо трева не никне. Само рубли и юани в техните сметки.

Надайте се!, капути!!

важи онзи виц, дето работниците накрая попитали ужасено: Ама всяка сряда ли ще работим. Реално ефективността на работа е 50%. Няма проблем да стане мин заплата 800 лв но ако ефективността да стане поне 80-85%. Тогава и 1000 да стане Ама при 50% ефективност е лудост. Нали тези пари трябва да се изработят. Ама какво и пука на Корни