Протестите в Иран секнаха мълчанието на аятолах Хаменей – обвини САЩ и ционистите

Председателят на парламента в Техеран се опасява от дестабилизация на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с кофа на главата трябва да се избиват, русофилите тоже.

Каквото и да си говорим опитите да се привнесе отвън демокрация не доведе до нищо добро. Някои държави просто са си на това ниво. Необходима им е здрава ръка. Преди да им събарят режимите, да организират разни "цветни революции" или откровени войни бежанска вълна към Европа нямаше. Та режима в Иран няма нищо общо с демокрацията, но си е техен. Хайде без нови бежанци.

Брей, какво съвпадение, Путин и той обвинява щатите.

абе те и във Франция протестираха ама Макрон пет пари не дава. и в Канада протестираха, ама им казаха че са терористи. изобщо ако протестираш срещу правилните хора си демократ. ако протестираш срещу грешните си терорист

Това е само театро......Я се опитайте да им помогнете да видите че ще се върнете без глава.Както стана в Афганистан.Тези хора си живеят така....бият се ..трепят се ама вечер кат си легнат. ....тъкъв секс става ...в колибите.Пйите си бирата и не им обръщайте внимание.Свободата е само за цивилизованите хора.

Има ли религия и камунизам, простотията е пълна!

В Иран улиците са пълни с хиляди млади хора, които искат лична свобода, а не забрадки ... това ли е планирано? Проклети империалисти, развалят ни рахатлъка

Мда, феновете на ЛГБТ си падат по всичко ЦВЕТНО, а по ЦВЕТНИТЕ революции от време оно.

Арестувайте полицаите които са я убили?На тоя в САЩ му треснаха 30 години

САЩ и ционистите са проблем за цял Свят,но накрая ще се наиграят...

Чичето се дърви защото е част от конспирацията и се мисли, че е защитен. И Алиенде си е мислил същото впрочем. Ако обаче в щатите здравите сили вземат превес на тоя ще му се стъжни. Запада изобщо няма да се церемони с подобни. Направо ще пуснат на опозицията няколко милиарда за бунтове + оръжие, и ще разрешат на чифутите да им потрошат самолетите. И после за месец брадатите са история.

Тази глупост я написа,докато клечиш в дворния кенеф... Сега сложи на прасето да яде и си лягай ! Темата е сложна за тебе...

Вече им мина номера веднъж , втори път няма да мине. Абе защо всички идиоти си мислят , че всичко се решава с пари ?

Чифутите са в основата на всяко зло на запад от Китай.

100+

"Секнаха мълчанието..." - Нещо ми намирисва на неправилна употреба на глагола "секвам".

И на този САЩ са му виновни както и на Путин. На крива ракета космоса й пречи.

На хората сигурно им омръзнаха ислямските простотии, налагани от тази ретроградна религия, наречена ислям и тъпотиите на възмутителния набор от практики, наречен шериат. Ислямът е застинал в 10 век и не е мръднал в развитието си от тогава.

Друго си е християнството ! След 10-ти век доста се разви - Инквизиция , горене на клади , индулгенции, ауто-дафе и т.н . Много сме напред!

Това е било при католиците! МНОГО ВАЖНА разлика от Православието...

Този път няма да се размине толкова лесно... Религиозният режим стои на власт защото иранците са дълбоко вярващи и не искат някой да им се бърка... Но в случая самите иранци искат облекчаване на отдавна не спазвани мерки, които на някои малоумник изведнъж му е скимнало да прилага...

Иран е еднствената страна, която се е справила с цветна революция предизвикана от САЩ и е направиляконтра-революция. Не ги мислете,, ще се справят. Просто този се опитва да вкара малко разум на младежите, за да им се размине по-леко.

Все едно че е путкин

Все САЩ са им виновни:)))

А ние тук се радваме на победата на бибитко . Роди се кретен или хди на кур - сове ?

Kato padne Putler, i tozi e patnik. Horata protestirat sreshtu izrodstvoto mu, toi postoianno USA mu se privijda. Na takiva sledva da se prilaga metodat 4aushesku.

В същнст - малко са мърсотиите по света - без американско участие . На теб например - явно не ти позволявт да пишеш на кирилица ... или имаш умствен проблем.