Протестите в Барселона ескалират, десетки автомобили изгоряха (снимки и видео)

Най-малко 80 души, включително 46 полицаи, са ранени, арестувани са 33 човека

Обратно в новината

Коментари - Протестите в Барселона ескалират, десетки автомобили изгоряха (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се правят протести а не,като нас!

хахахаха червените мърши нещо са се превъзбудили. Всяка новина за нестабилност е Европа ги докарва до душевен оргазъм :) Същите мърши ще ръкопляскат ако руснаците по Черноморието ни решат да си правят руска република , ама да ги питам ще подкрепят ли мюсюлманите в Родопите ако решат да се отделят ? ДРОГАРЕ......тия в Каталуния казват на вашето момче-ЦОЦИАЛИСТ ПЕДРО САНЧЕЗ да върви на майта си , а вие виете от кеф....шизофреници :)))

Ето така се защитава ..ДЕМОКРАЦИЯТА ...едни могат да си правят референдум ...дали да напуснат ЕС ...други нямат право да правят референдум за отделяне ....ОТ ДЯ НАКАДЯ ВААА ....Които чете и внимава в час по история ...знае за какво става дума ...които не внимава да прочете нещо за КАТАЛУНИЯ .

и тези си крият лицата , да не агитката на Левски

Всъщност, дано да съм лош пророк, но това очаква и "Умбрия" - най общо, северна Италия. Просто на богатите области им писна да хранят бедняците.

А ти откъде реши че Каталуния е богата? За 2 години падна от второ на четвърто място по БВП на глава от населението между 17 . В момента икономиката и расте под средния растеж на Испания . Ако продължават така ще трябва да емигрират в България та да може да живеят горе долу добре. Съсипват си икономиката за една глупост- всичко имат от което се нуждае човек и пак недоволни. Да питат косоварите как се живее " свободно"

Нормалните хора не искат отделяне от Испания, искат го само тези престъпници, които вандалстват в момента! Каталуния е умряла извън ЕС.

Соц. правителството изпуска нещата от контрол. Дори старите социалисти, като Фелипе Гонзалес са против упавлението на Педро Санчес.

ех, дрогаре- кат беше в киев- майданът лош. кат беше в барса- майданът хубав. и вие сте едни...принципни та принципни. ся шсе оправдавате със запада . вижте се вие какви сте.

ех, дрогаре- кат беше в киев- майдана добър. кат беше в барса- майдана лош. и вие сте едни...принципни та принципни. ся шсе оправдавате със запада . вижте се вие какви сте.

Там в Испания в момента не се ли нарушават някакви човешки права ?????? А ????? На тия дето ги бият и съдят по поръчка ???? Или само в България нарушаваме правата на циганите, защото много малко пари за помощи им пускаме и пият ред лейбъл, а блек лейбъл е недостъпен за тях?????

Свобода за политическите затворници в Испания! Долу фашизма!

Яааааааа.Вижте кой е на власт в Испания.СОЦИАЛИСТИТЕ на камарада Педро Санчес-неспособен нарцис.,,Хубавият " Педро!!!! Готиният Санчес,но некадърен ,,политик". Кво да ги правиш.....? ЦОЦИАЛИСТИ-жадни да управляват 45 млн. граждани.Сладуран -Педро.

Абе, нещо ЕС да изрази загриженост за ескалацията на напрежението в каталуня, да излезе с декларация, да прати наблюдатели, да се събере извънрадено. Мазни, гадни, двуличници!

Презадоволените каталунци си нямат друга работа и си играят на войници. Без пазарите на ЕС са зели-дали.

във всичките и форми на проявление

Браво на каталунците, демокрацията трябва да се защитава.

Бе, що тъй - Ксово може, Крим не? Хонг Конго може, Каталуния - не. А?