17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или Косово обратно в Сърбия или независимост на Каталуния. Днес аз съм каталунец!!! Нека ги подкрепим- никой не може да спре порива на цял народ!!!

Аа НАТО кога е планирало да бомбардира Мадрид за нарушение на правата на човека и спасение на демокрацията, както успешно спаси Ирак,Либия,Косово,Сирия?

Нема как- Испания е член на НАТО.Виж да ги изключат от НАТО първо и после да ги ударят може.

Пояснение за тъпанарите - Испания е демокрация, рано или късно ще си реши проблемите по демократичен път, и не може да се сравнява с изброените диктаторски режими.

Флаговете със звезди да са извън закона !

А бройката на звездите брои ли се? Щото... ибаси...

Randall_Zwinge

Е минус, минус, ама... Това педесе, това дванаес... Комунистически Китай си има само една. И СССР имаше само една. Пък наште хора... това педесе, това дванаес...

сами ще си ссъсияпщт подредения и добър живот КАквото сам си направиш никой неможе !

Хората му викат "свободолюбие", "независимост" и др. подобни. Мухлярите му викат тъпанарщина.

тия от много слободия стигнаха до тук ! свободиимаха в пъти повече от теб, но скоро ще разберат какво е д а нямат!

YCBM

Защо в Косово където половината са сърби може, а в Каталуня, която е почти напълно от каталунци, не? Защо в Украйна може и руснаците не ги броят за хора, а в Каталуня протестиращите са сепаратисти и терористи? Каква е тая демокрация?

Защото в Косово албанците са 70% а не както пишеш половината. В Каталуня 45% са за независимост и 48% са против и са за Испания, но и тези и онези са испанци.

А бе като 50% са против къде са- не ги виждам

1. Като белите в Америка - САЩ избиваха индианци това си е ОК/ 2. Като испанци возиха негри към САЩ това е ОК 3. Като Хитлер забрани на еврейте да са участници в живота в Германия това е ЛОШО 4. Само рязаните могат да прецакват християните и славяните, обратното НЕ 5. Ако ЕС отделя Косово е ОК.Ако Каталуния иска независимост ТОВА НЕ Е ОК. 6. Всеки може да бъде съден в Хага, само американци НЕ 7. Циганите, арабите и негрите имат право да прецакват славяните и християните - Християните и славяните нямат това право. Благодаря ЕС или това е език на омразата????

Само дето няма в историята по-кръвожаден прецаквач от християнина.

Randall_Zwinge

По точки: 1. "Белите в Америка" са християни. 2. Испанците, дето возели негри, са били християни. 3. Нацистите, че и италианските фашисти, са били християни. 4, 7. Практически всички съвременни войни са нападение на християни над мюсулмани. 5. Косово беше отделено от американците. Християни. 6. Същото, като 5. Демек, няма по-голямо историческо зло на планетата от християните. Факт.

Значи за Косово може, а за Каталуния не, що така ?

Протестите в Хонг Конг вместо да се прехвърлят в Китай се разспостраниха в Еропа! Лошо Седларов, лошо!