Коментари - Сълзотворен газ срещу "жълтите жилетки", протестът продължава вече три месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кървавият режим на диктатора Макрон ще падне! Нищо, че Макрон се е вкопчил със зъби и нокти във властта и не иска да пуска...

вече Тръмп на им назначи нов президент на франсетата и Германия д а го признава на момента!

Вместо да гледа финансираните от чужбина протести в Венецуела , ЕС да види и протестите в Франция . Или Франция е далече и ЕС , не се интересува от нея .

Да се събират! Само вдигат рейтинга на мосю Макрон! ХАХАХАХА Цял Париж МРАЗИ отрепките на марилюпенкова!

пак двойни стандарти в някои коментари- като протестираха тука хората месеци наред- ааа, жълтопаветници сега, като протестират така във франция- не са ли жълтожилетници? ама безпринципна работа, ама...

Искам да се срещна за секс без отговорност - xxxsingle.xyz/justyna Момиче, на 26 години, моят прякор е Justyna

Смърт за диктатора Макрон!!! Свобода и демокрация за народа на Франция!!!!!

Майоре, мосю Макрон....Ахахахахааааааа......

Кървав режим - ти пак не си си пил хапчетата. И апропо не ЛИБЕРАЛИЗМЪТ Е ПРЕД КРАХ, А ПУТИНИЗМЪТ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ДЖУДЖЕНЦЕ.

Защо ЕК и ЕП мълчат ,когато тровят народа на Европа излезли да си кажат болката щрещу Правителството и Макрон ! Защо никой не потърси сметка от Макрон за ехцесиете срещу невъоражени и беззащитни хора ! Какви са тези двойни стандарти , ако беше в Китай ,Индия или Русия щяхте да вдигнете олелия до небето ! Няма ли във Франция Правозащитни организации ! Мисю дю Кабан къде са ви принципите свобода ,Равенство ,Братство !

Някой може ли да ми каже какво точно искат жълтите жилетки, че не мога да разбера. Макрон да си подаде оставката ли, какво точно искат.

Полицията брутално разгони митинг на опозицията срещу диктатурата на Путин. Борците за свобода и демокразия бяха разгонени със сълзотворен газ и брутално полицейско насилие

30 сребърника са твои драги Юда.

"Според официални източници напоследък броят на участниците намалява, а социологически проучваният сочат, че спада и обществената подкрепа за движението." Броят на Жилетките намалявал; Обществената подкрепа на Жилетките спадала. :))) Случайно ли френските медии станаха мишена на жълтите жилетки?! Случайно ли жълтите жилетки протестираха срещу медийното малтретиране?! Мария Габриел пак спи... Все пак е омъжена за французин - да пие вода от извора!

че все едно и също питаш?! Накратко Макрон вдигна данъците което рефлектира върху цените на горивата и всичко останало, и това предизвика протестите... а после се оформиха още искания а Макрон си прави оглушки и трепе демонстрантите-)

отстреляни от полицаите-)

Така е като не мислят с главите си кого збират Ако бяха избрали Саркози сега щяха да са добре но понеже им казваше истината избраха това арогантно но хитро пишлеме лъжец което ги изпоналъга и зомбита мозъците като гуру и сега си държат попарата

Мария Габриел се държи като надъхан комсомолски секретар от80 те години направо е отврат

Нека бъдем последователни ! Щом обявихме Гуайдо за президент на Венецуела, дайте да обявим Марин Льо Пен за президент на Франция !

Определено е нужно да се изясни кой стои зад жълтите жилетки и кой спонсорира седмичните им сбирки? Обедняването на по- долната част от средната класа е пряко свързано с промяната на стандарта на живот в ЕС и за французите. Те поне се усетиха какво им се случва, докато в другите държави ги доят и те мълчат дисциплинирано. Стандартът се изменя и за тях, като техния ще пада и протестите на Запад ще бъдат още повече и няма да са само във Франция в името на единния европейски пазар, който е разумна цел на висока цена. Ние я платихме, другите ще вървят след нас и възможностите им ще понамалеят. Иначе казано ние няма да ги гоним толкова, колкото очакваме, защото ще обедняват.

Ние не сме обявили никого за президент и мисля че разумни хора не може да обявяват никого за президент, още повече като дори не е на поста президент. Подобна постановка е обида за здравия разум.

Обида за здравия разум е шофьорче, непризнато от никого да е президент, визирам Мадуро.

Франция е кочина, на която и идава края!

Шофьорче ама спечелило избори...то и нашето шофьорче под Бойко управлява татковината!

Добър коментар! Трябва да добавим и една армия от евробюрократи, с петцифрени месечни заплати на фона на обедняващата средна класа и става ясно защо са толкова гневни хората!

До Ивета Петрова! Поради глупостта на такива като тебе се отдава възможност на хитреците да манипулират. Мадуро е признат за президент и от момента в който САЩ решиха, че са намерили по-леко място от Сирия дето могат да крадат и да налагат своите "демократични" марионетки всичко започна.

lu4ka

Броят на участниците не спада. Вчера в едно малко село, съвсем организирана и прилично държаща се група от около 30 жълти жилетки, съвсем кротко , застанаха на най-оживеното място в селото , за да протестират, без да пречат на трафика. Това, че нещо не се отразява в българските новини, не значи, че не съществува. Също като безумното крадене в България.

Франция - мечтата на милиони за свобода, равенство и братство остана в миналото.

е тоя е по гьон сурат и от нашия

СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО - МАКРОН НА ГИЛОТИНАТА !

Това е истинска народна революция, нищо общо нямат със смешните платени соосоидни протести! "Свободата води народа".

Режима на Макрон трябва да бъде свален от власт.

Трябва , сега Льо Пен , да се самообявиха за президент на Франция и ЕС , да го признае , както в Венецуела . Протестите в Франция са по-продължителни сравнение Венецуела .

Режимът на Макрон използва прекомерна сила срещу собствения си народ, същото важи и за Каталуния! Започвам вече да разбирам комунистите защо са искали да запазят властта от компрометираните ретроградни монархисти и царски офицери - военни некадърници у нас!

Основна движеща сила на "жълтите жилетки" са работещите бедни. Рано или късно те си задават въпроса "като работя толкова много, къде ми е обяда?" Отговорът изглежда е сложен, определено не е простичкото "Макрон". Не че той няма принос но зад завесата има дооста народ.

ЛЬО ПЕН-ПРЕЗИДЕНТ!!! ВРЕМЕ Е!

Протестът продължава 3 /ТРИ/ месеца !!! А Западът защо блее - защо не издига самозван френски Гуайдо и не катурне Макрон !?!? Каква е тая работа !?!? Защо Западът нищо не прави във Франция !?!?!?

Тоя запад за който говорите напердаши хората тръгнали да гласуват за самостоятелност в Каталуния и сега съдят тези които ги подкрепиха ама бяха на власт подчинена на ''демократите'' и вие искате от такива изроди да направят нещо срещу себеподобния си?????

хахах жалко шпионско тролче на хамериканска хранилка ! разкрит си, агент !

Искат яко датешибат, сега разбра ли ?